De 28-jarige verdedigende middenvelder Ties Evers traint en speelt sinds de start van onze voorbereiding met onze selectie. Er is nog een optie dat er een BVO aanklopt, maar gebeurt dat niet dan volgt een contract bij onze club. Ties is momenteel dus formeel nog zonder club, nadat zijn contract bij FC Volendam per eind vorig seizoen niet werd verlengd. Eenmaal in het paars en geel wil-ie waarschijnlijk niet meer anders..succes Ties! En in ieder geval welkom in deze eerste weken!

Alle wedstrijd van VVSB in jouw agenda!
26 jul

26 juli / Het eerste

Alle wedstrijden van VVSB direct in je agenda willen hebben?

Gebruik deze link en alle wedstrijden staan direct op je telefoon. Let op; eventuele wedstrijdwijzigingen worden niet automatisch in de agenda meegenomen.

Het seizoen gaat weer beginnen. Afgelopen maandag heeft de selectie onder leiding van trainer Eric Meijers de trainingen weer hervat. Op de velden van Foreholte was nog niet iedereen aanwezig, maar spatte het enthousiasme er al af. Na de dinsdag en donderdagtraining wacht aanstaande zaterdag de eerste oefenwedstrijd.

Het bestuur van V.V.S.B. heeft besloten om seizoen 2019-2020 te professionaliseren en met de inning van de contributie een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

De eerste voorronde van de KNVB Beker is bekend. Op het Voetbalfestival in de Jaarbeurs (Utrecht) koppelde Sjaak Swart VVSB aan Harkemase Boys. Onze competitiegenoot zal zaterdag 17 augustus naar Noordwijkerhout afreizen. De winnaar van deze wedstrijd komt terecht in de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker, welke eind augustus wordt geloot. Die wedstrijd wordt halverwege september gespeeld.

De KNVB heeft het competitieprogramma van gisteren aangepast. De vrije weekeinden zijn nu in de weken waar eerst tegen ONS Sneek zou worden gevoetbald. De wedstrijden tegen ONS Sneek worden nu gespeeld op de dagen waar VVSB oorspronkelijk een vrij weekend had. Hieronder staan de geupdate wedstrijden van VVSB. Alle wedstrijden in de Derde Divisie zijn hier te vinden.

De voorbereiding op het aankomende seizoen is bekend. De vernieuwde selectie zal op maandag 22 juli om 19.45 uur voor het eerst het veld opgaan om getraind te worden door Eric Meijers en zijn staf. Vanwege de verbouwing op ons eigen Sportpark de Boekhorst zal er eerst 2 weken getraind worden op het sportpark Elsgeest van vv Foreholte (Voorhout). Om goed beslagen aan de Derde Divisie te beginnen zal er voorafgaand 6 oefenwedstrijden worden gespeeld.

Na de degradatie van vorige week gaat het vizier op het komende seizoen. Als van origine zondagvereniging heeft VVSB aan de KNVB aangegeven, komend seizoen wel in de Zaterdag Derde Divisie te willen spelen. Mede doordat er op het 2e amateurniveau van Nederland meer zondagploegen dan zaterdagploegen acteren, heeft de KNVB het voorstel van VVSB geaccepteerd.

VVSB is op zoek naar een (jonge) enthousiaste trainer.
17 jun

17 juni / Jeugd

VVSB is een ambitieuze vereniging die als doel heeft om eigen spelers zo goed mogelijk op te leiden en door te laten stromen naar de senioren (Zat 1 & Zat 2).

Je zult gaan samenwerken met de trainer/coach van de JO17-1 en ondersteuning krijgen van de TCJ.

In de media werd er al ruimschoots aandacht aan besteed, maar nu is het definitief. Quick Boys koopt uiteindelijk het contract van Chima Bosman af. Hierdoor maakt de speler niet de overstap naar ons aller VVSB.

Dan aanvullend transfernieuws:

Helaas is ons vlaggenschip gisteren gedegradeerd. Hoe zonde. Geen loon naar werken. Hoeveel mensen hadden ons voor de winterstop nog een kans gegeven? Helaas waren de laatste twee wedstrijden van dit seizoen er twee teveel. We konden geen aanspraak meer maken op de overwinning, hetgeen in een hele serie daarvoor nog wel gelukt was. We moesten simpelweg van te ver komen en bijna was dat kunststukje toch nog gelukt.

Na een zenuwslopend duel met Quick Boys heeft VVSB helaas aan het kortste eind getrokken. In de 106e minuut was het Dennis Kaars die het vonnis velde. Hierdoor zal VVSB volgend seizoen actief zijn in de Derde divisie.

A.s. zaterdag maken we ons op voor D-Day! Nog een wedstrijd winnen voor onze jongens en dan spelen we ook volgend seizoen in de Tweede Divisie. De selectie en de technische staf waarderen jullie support en hopen dat jullie zaterdag weer als extra 12e man langs het veld staan. We rekenen op jullie, in het paars en geel, voor het laatste kunststukje van dit seizoen!

Na de eerste ontmoeting tussen VVSB en Quick Boys staat niemand nog op voorsprong. De wedstrijd in Noordwijkerhout eindigde in een gelijke stand. VVSB kwam wel al snel op 1-0 door een kopbal van Frank Tervoert, maar vlak voor rust zorgde Kay Tejan voor de gelijkmaker. In de tweede helft hadden de bezoekers het betere van het spel, maar waren de kansen schaars en vielen er geen doelpunten. Zodoende zal zaterdag op Nieuw Zuid de beslissing gaan vallen.

Nog twee wedstrijden en dan weet VVSB waar het volgend seizoen aan toe is. Wordt het opnieuw een jaar in de Tweede divisie of zal het voor het eerst in 1985 een degradatie gaan meemaken. Sinds 2005 begaf VVSB zich op het hoogste amateurniveau (de toenmalige Hoofdklasse). Het kende fraaie hoogtepunten, maar ook zeker enkele dieptepunten. Zaterdag na de tweestrijd met Quick Boys weten de Noordwijkerhouters meer.

Hierbij de link om de kaarten te bestellen voor de wedstrijd van a.s Zaterdag aftrap is om 17:00 uur.

LINK KAARTVERKOOP QUICK BOYS-VVSB

Nadere informatie volgt.

VVSB moet het in de finale van de nacompetitie opnemen tegen Quick Boys. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen volgt hierna wat informatie over de kaartverkoop van beide wedstrijden.

Nadat afgelopen woensdag VVSB al van Hoek wist te winnen, hebben de Noordwijkerhouters ook zaterdag de Zeeuwen verslagen. Frank Tervoert was de grote man bij VVSB met drie doelpunten. Lovette Felicia zorgde in de slotminuut voor de 4-2 einduitslag. Door de overwinning op Hoek wacht nu een confrontatie met Quick Boys. De winnaar van dat tweeluik mag zich volgend seizoen Tweede divisionist noemen.

Afgelopen seizoen zijn onze onder 11 & 12 pupillen druk in de weer geweest bij het eerste.

Ze mochten bij de thuiswedstrijden ballen jongen en meiden zijn en in de rust hun eigen competitie spelen.

Namelijk die van de Vladimir Jozic Penalty Bokaal. In de rust mochten de pupillen hun penalty kunsten laten zien.

De eerste wedstrijd tussen Hoek en VVSB is een prooi geworden voor de Noordwijkerhouters. De ploeg van Eric Meijers startte sterk aan de wedstrijd en stond voor rust al met 0-2 voor. Na de thee kwamen de Zeeuwen terug in de wedstrijd, maar tien minuten voor tijd zorgde Lovette Felicia voor de 2-3. VVSB zal nog 90 minuten scherp moeten zijn om Hoek aanstaande zaterdag in Noordwijkerhout van zich af te houden.