WOUT HEEMSKERK TERUG NAAR VVSB
20 mei

WOUT HEEMSKERK TERUG NAAR VVSB

20 mei / Het eerste

De bijna 18-jarige Noordwijkerhouter Wout Heemskerk keert terug op De Boekhorst. Nadat hij als D-Junior (JO13) vertrok naar Sparta, speelde hij tot en met 2018 in het roodwitte shirt. Vorig seizoen vertrok hij naar Quick Boys JO19. Nu na dit huidige voetbaljaar maakt de middenvelder de overstap naar onze senioren selectie en komt hij te spelen onder leiding van Coach Eric Meijers. We zijn erg blij met zijn terugkeer in het paars en geel en wensen Wout natuurlijk alvast heel veel succes! Welcome back Wout!

Lees meer
VVSB leidt nederlaag tegen kampioen AFC
18 mei

VVSB leidt nederlaag tegen kampioen AFC

18 mei / Het eerste

In een wedstrijd waar om des keizers baard werd gevoetbald, toonde AFC zich in de slotfase van de wedstrijd tegen VVSB de kampioen. Met twee doelpunten in de laatste tien minuten gaven de Amsterdammers nog wat kleur aan de wedstrijd. Raily Ignacio en Matthijs Jesse namen de doelpunten voor hun rekening. Voor VVSB restte niet anders dan weer naar volgende week te kijken. Dan wacht de ontmoeting met mede play-off ganger FC Lienden.

Lees meer
Voorbeschouwing AFC - VVSB
16 mei

Voorbeschouwing AFC - VVSB

16 mei / Het eerste

Ten eerste willen wij onze tegenstander van aankomende zaterdag van harte feliciteren met het al behaalde kampioenschap in de Tweede divisie. Het hele seizoen staan ‘The Reds’ al in de bovenste regionen. Twee weken geleden was het dan groot feest op Sportpark Goed Genoeg waar met 5-0 van Scheveningen werd gewonnen waardoor de Amsterdammers niet meer in te halen zijn. De eerste wedstrijd na dit grote feest op het eigen sportpark zal onder andere in het teken staan van het afscheid van een clubicoon; Magid Jansen.

Lees meer
Weet jij dat VVSB / club van 100 voor elk jeugdteam geld beschikbaar stelt voor een uitje?
13 mei

Weet jij dat VVSB / club van 100 voor elk jeugdteam geld beschikbaar stelt voor een uitje?

13 mei / Jeugd
Het seizoen 2018-2019 zit er bijna op, dus de hoogste tijd om een afsluitend uitje met je team te plannen. De Club van 100 heeft hier geld voor gereserveerd, aan jullie de taak om een leuke
activiteit te bedenken met je team.
 
Lees meer
Inschrijving Bavobivak 2019
13 mei

Inschrijving Bavobivak 2019

13 mei / Jeugd

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een Bavobivak.
Dit wordt wel een speciale Bavobivak. 

Wil jij ook komen? 
Lees dan snel verder.

 

Lees meer
VVSB verzekerd zichzelf van de play-offs
11 mei

VVSB verzekerd zichzelf van de play-offs

11 mei / Algemeen

Na maandenlang op de laatste plaats te hebben gebivakkeerd heeft VVSB twee wedstrijden voor het einde een nacompetitie plek weten te bemachtigen. Jong Almere City, wat zelf ook al gedegradeerd was, werd op de eigen Boekhorst met 2-0 verslagen. In een niet al te hoogstaand duel sloeg VVSB na rust toe. Allereerst verschalkte Frank Tervoert doelman Arian Sevok. Lovette Felicia beloonde een sterke invalbeurt met de 2-0 en het besliste hiermee het lot van Barendrecht, wat door de resultaten volgend seizoen actief zal zijn in de Derde Divisie.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Jong Almere City
09 mei

Voorbeschouwing VVSB - Jong Almere City

09 mei / Het eerste

Met nog drie duels in de Tweede Divisie te gaan komt er bijna een einde aan een bizar seizoen. Lang, heel lang stond VVSB stijf onderaan. Maar na een goede reeks in de maand maart werd de rode lantaarn overgedragen aan Barendrecht. En met nog drie duels te gaan lijkt VVSB zich na dit seizoen te mogen opmaken voor de nacompetitie.

Lees meer
Pupil van de Week
08 mei

Pupil van de Week

08 mei / Jeugd

Hallo allemaal

Ik ben Lindsey Duivenvoorde (dochter van Bolus). Deze week ben ik de pupil van de week.

Lees meer
TRANSFERNIEUWS FRANK TERVOERT EN FELITCIANO ZSCHUSSCHEN
07 mei

TRANSFERNIEUWS FRANK TERVOERT EN FELITCIANO ZSCHUSSCHEN

07 mei / Het eerste

Vanavond heeft onze spits Frank Tervoert de spelersgroep geïnformeerd dat hij komend seizoen niet meer voor ons uitkomt. Ondanks dat Frank het enorm naar zijn zin heeft en ook zijn draai heeft gevonden in ons paars en geel, stond voor hem al langer vast dat hij een wereldreis prioriteit geeft. Daarmee is hij volgend seizoen geen actief voetballer. We hopen op een fraai afscheid, veel goals en succes toegewenst Frank de komende weken! 

Lees meer
IDEEEN VOOR DE INRICHTING VAN ONZE NIEUWE KANTINE?
08 mei

IDEEEN VOOR DE INRICHTING VAN ONZE NIEUWE KANTINE?

08 mei / Algemeen

Onlangs hebben we de eerste tekening en indeling van beide verdiepingen laten zien van ons nieuw te bouwen clubgebouw. We zijn erg blij met alle positieve reacties en feedback tijdens de inloopavond! Als vervolgstap gaat ons projectteam aan de slag met een binnenhuis architect voor het ontwerp. Uiteraard staan we open voor suggesties, die dan in ons projectteam worden beoordeeld en wel of niet worden meegenomen in het advies aan het bestuur. Alle leden met ideeën worden uitgenodigd om mee te denken en kunnen hun input aanleveren via de mail aan info@vvsb.nl

Lees meer
TOM KOK KOMEND SEIZOEN BIJ VVSB
05 mei

TOM KOK KOMEND SEIZOEN BIJ VVSB

05 mei / Het eerste

Tom Kok is een 19-jarige middenvelder uit Amstelveen. Hij speelt graag op zijn favoriete positie 6, maar kan ook op 8 en 10 uit de voeten. In de jeugd speelde hij bij Roda’23, waarna hij als A-junior koos voor een avontuur bij AFC Amsterdam om vervolgens als senior een seizoen bij Hoofddorp te spelen. Hij heeft nu enorm veel zin om volgend seizoen de kleuren paars en geel van ons aller VVSB te mogen verdedigen. Welkom Tom! 

Lees meer
VVSB neemt punt mee uit Werkendam
04 mei

VVSB neemt punt mee uit Werkendam

04 mei / Het eerste

Uit de lastige uitwedstrijd tegen Kozakken Boys heeft VVSB een punt mee naar Noordwijkerhout weten te nemen. Echter had VVSB kans op meer gezien het algehele spelbeeld. Na een matige openingsfase nam VVSB het heft in eigen handen en kwam het in de tweede helft toch op voorsprong door doelpunten van Frank Tervoert en Tommy Bekooij. In de slotfase kwam Kozakken Boys weer langszij waardoor de punten werden verdeeld.

Lees meer
Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB
02 mei

Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB

02 mei / Het eerste

Met nog vier wedstrijd voor de boeg worden de contouren van de ranglijst langzaam zichtbaar. AFC is nog maar een paar punten verwijderd van de titel, de grote subtop kunnen de Amsterdammers nog nauwelijks meer achterhalen. De middenmoot is prestatief klaar met het seizoen, maar zal natuurlijk nog altijd voor de eer willen winnen. Onderin zijn de kaarten nog niet geheel geschud. VVSB, FC Lienden en Barendrecht strijden voor de p/d plaatsen. De slechtste ploeg zal volgend seizoen actief zijn in de Derde Divisie.

Lees meer
SONNY TEN HOOPE PER DIRECT WEG BIJ VVSB
29 apr

SONNY TEN HOOPE PER DIRECT WEG BIJ VVSB

29 april / Het eerste

Het bestuur en de Technische Staf zien zich helaas genoodzaakt om per direct afscheid te nemen van Sonny ten Hoope. Dit weekend werd de club verrast door een plots geboekte vakantie van twee weken in de meest cruciale fase van het lopende seizoen. Gezien de belangen voor onze club kunnen we bij het realiseren van lijfsbehoud niet gebruiken dat ons teamproces wordt verstoord.

Lees meer
Ajax kijken op De Boekhorst
26 apr

Ajax kijken op De Boekhorst

26 april / Algemeen

Was het niet De Boekhorst waar Ajax bijna een jaar geleden de basis legde voor het Champions League succes van dit seizoen? 
Nu staan de deuren van ons Sportpark opnieuw open voor VVSB-, Ajax- en voetbalfans! 

Lees meer
Uitnodiging Vrijwilligersavond
19 mei

Uitnodiging Vrijwilligersavond

19 mei / Algemeen

Beste vrijwilliger(s),

 

Graag willen we jullie weer bedanken voor jullie inzet het afgelopen jaar en zouden we gezellig vinden als je aanwezig bent bij de vrijwilligers barbecue van VVSB op donderdag 30 mei van 17.00 tot 21.00. Je partner is ook van harte welkom. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen stuur dan een mail naar vrijwilligersvvsb@gmail.com je aan te melden.

P.s. Wanneer je na aanmelding onverhoopt toch niet kan dan graag afmelden i.v.m. de inkopen.

Bestuur VVSB

Lees meer
VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta
20 apr

VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta

20 april / Het eerste

VVSB heeft aan de uitwedstrijd op ‘Het Kasteel’ geen resultaat weten mee te nemen richting Noordwijkerhout. Na een half uur voetbal zorgde Frank Tervoert nog wel voor de openingstreffer, maar in de tweede helft was het Jong Sparta wat de klok sloeg. Al snel na de thee zorgde Jaimy Brute voor de gelijkmaker, waarna in de slotminuut invaller Abdulsamed Abdullahi met een schitterende krul voor de overwinning voor de jonge Rotterdammers zorgde.

Lees meer
Voorbeschouwing Jong Sparta - VVSB
18 apr

Voorbeschouwing Jong Sparta - VVSB

18 april / Het eerste

Op Paaszaterdag mag de Voetbal Vereniging Sint Bavo op bezoek bij de beloften van Sparta Rotterdam. ‘Het Kasteel’ zal het decor zijn van de 30e speelronde van de Tweede Divisie. Wie kan er met een goed gevoel aan de feestdagen beginnen en wie zal haar zonden nogmaals gaan overdenken tijdens de Pasen? Vanaf 15.30u zullen de 22 hoofdrolspelers dit gaan bepalen.

Lees meer
Play2Improve-voetbalkamp deze meivakantie bij VVSB!
15 apr

Play2Improve-voetbalkamp deze meivakantie bij VVSB!

15 april / Jeugd
In de meivakantie kan je bij VVSB het beste voetbalkamp beleven. Op 6 en 7 mei zal sportpark de Boeckhorst omgetoverd worden tot een groot voetbalparadijs. Alle deelnemers leren van speciaal geselecteerde jeugdtrainers, doen mee aan spannende challenges en hebben vooral de hele dag plezier. Met de nieuwste trainingsmethodes dagen we elke voetballer uit om het maximale uit zichzelf te halen! Dus ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en wil jij met ons trainen? Schrijf je dan snel in via www.Play2Improve.nl
Lees meer
VVSB verliest na goede reeks wedstrijden
13 apr

VVSB verliest na goede reeks wedstrijden

13 april / Het eerste

Nadat VVSB de geest weer helemaal gevonden had en het vijf wedstrijden op rij niet had verloren, heeft GVVV een einde gemaakt aan deze reeks. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de gasten uit Veenendaal op voorsprong door een intikker van Simon Brouwer. Na de rust zorgde Frank Tervoert met een acrobatisch tikje voor de gelijkmaker, maar lang kon VVSB daar niet van genieten. Bart Hulsbos zorgde voor een nieuwe voorsprong, waarna in de slotminuten Roy Terschegget voor de 1-3 eindstand zorgde.

Lees meer