Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht
22 mrt

Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht

22 maart / Het eerste
We gaan het gewoon voor een tweede keer proberen. En deze keer waarschijnlijk met een veel grotere kans op succes. Eind februari schreven we al eerder een voorbeschouwing voor VVSB – Barendrecht, met toen al in de wetenschap dat er een koud weekend aan zou komen.
Lees meer
Zat. 1 tegen Alphia uit
22 mrt

Zat. 1 tegen Alphia uit

22 maart / Zaterdag 1

Met nog zes wedstrijden voor VVSB zat. 1 voor de boeg is het ongemeen spannend in de Vierde Klasse A. De stand op de ranglijst geeft een vertekend beeld, omdat er door bijvoorbeeld Oegstgeest en SEV nog een aantal inhaalwedstrijden zijn te gaan. 

Aanstaande zaterdag speelt VVSB een uitwedstrijd tegen Alphia 1. Zaak is deze winnend af te sluiten om de druk op eerder genoemden hoog te houden. De thuiswedstrijd tegen de Alphenaren eindigde zoals die was begonnen. Een wedstrijd waarin VVSB zwaar bovenliggend was, maar waarin de doelpunten uitbleven. 

Lees meer
Pupil van de Week
22 mrt

Pupil van de Week

22 maart / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2017 - 2018

Hallo allemaal!! Mijn naam is Mats de Klerk deze week ben ik de pupil van de week en zit al 3½ jaar op voetbal.

Lees meer
De wedstrijd van Stefan Immerzeel
19 mrt

De wedstrijd van Stefan Immerzeel

19 maart / Zaterdag 1

Met een striemende ‘Noordooster’ over de ‘Lange Leegte' (veld 4) voelt het bar en bar koud aan. VVSB speelt tegen UDO uit Oegstgeest. In competitieverband won VVSB de uitwedstrijd al met 3 – 0 en in een wedstrijd binnen het kader Rabobank LAV Cup met 6 – 0. Ook in de derde wedstrijd komt UDO er niet aan te pas. Na 90 minuten voetbal wordt met een stand van 5 – 1 de warme douche opgezocht. In deze wedstrijd is Stefan Immerzeel met drie goals de gevierde man. Zeker zijn tweede is van een ongekende schoonheid.

Lees meer
VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels
17 mrt

VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels

17 maart / Het eerste

VVSB heeft de uitwedstrijd bij IJsselmeervogels met 0-2 weten te winnen. De mannen van Jack Honsbeek toonde zich uiterst effectief en hadden in doelman Ruben Valk en zijn verdediging onder leiding van Jordy Zwart een stevige basis achterin staan. De Rooien probeerden het wel, maar kwamen er niet langs. In de spaarzame tegenstoten die VVSB kreeg, scoorde Tommy Bekooij en Guido Pauw.

Lees meer
Afgelastingen zaterdag 17 maart 2018
17 mrt

Afgelastingen zaterdag 17 maart 2018

17 maart / Jeugd

Alle thuiswedstrijden die vóór 10.15 beginnen zijn afgelast vanwege de koude wind.

Kijk ook op: Afgelastingen

Lees meer
Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB
15 mrt

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB

15 maart / Het eerste

Koning Winter zal dit weekend weer gaan toeslaan, mochten de weermannen- en vrouwen uit De Bilt het correct hebben. Het gaat de komende nachten weer flink vriezen en ook de regen (of zelfs sneeuw) keert weer terug in Nederland. Ongetwijfeld zullen er opnieuw afgelastingen volgen, ook in Bunschoten-Spakenburg? Dat ondervinden we zaterdag wel weer…

Lees meer
VVSB zat. 1 - UDO 1
15 mrt

VVSB zat. 1 - UDO 1

15 maart / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 voor de derde maal dit seizoen tegen UDO uit Oegstgeest. De reguliere competitiewedstrijd werd in Oegstgeest met 3 - 1 gewonnen. In de wedstrijd voor de RABOBANK LAV Cup werd thuis met maar liefst 6 - 0 gewonnen. Dit wil niet zeggen, dat we achteroverleunend zaterdag de punten wel binnen kunnen halen. In tegendeel, de equipe van Rob Jonkman zal geconcentreerd aan de bak moeten om in ieder geval de koppositie in de vierde klasse A te kunnen continueren. 

VVSB - UDO

Aanvang: 14.30 uur

Veld 4

Lees meer
Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup
14 mrt

Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup

14 maart / Zaterdag 1

Tijdens de vorst met een gevoelstemperatuur van - 17 graden(aantal weken geleden), werd in overleg met vv Koudekerk besloten de wedstrijd niet door te laten gaan. Vorige week dinsdag verloor zaterdag 1 met miniem verschil van ASC. Door dit verlies werd de wedstrijd tegen Koudekerk ineens van belang. Bij verlies van VVSB zou FC Rijnland naar de kwartfinale gaan. Afgelopen dinsdag is de wedstrijd Koudekerk - VVSB gespeeld  en het werd een regelmatige 4 - 0 overwinning tegen de ploeg uit de derde Klasse. Daarmee is ook FC Rijnland uitgeschakeld. 

Doelpuntenmakers:

0 - 1 Mike Taskin

0 - 2 Jelle Homan

0 - 3 Abe v/d Slot

0 - 4 Abe v/d Slot

In de kwartfinale treft VVSB zat. 1 Ter Leede 2. De datum is nog niet definitief vastgesteld. 

Aart de Jong 

Lees meer
We gaan naar Rotterdam met O15, O13 en O11!!
08 apr

We gaan naar Rotterdam met O15, O13 en O11!!

08 april / Jeugd

Beste VVSB-jeugdleden O15, O13, O11, (m/v)

Op zondag 8 april a.s. is het zover. Dan gaan we met onze VVSB-jeugd massaal 'ons eerste' aanmoedigen bij de uitwedstrijd tegen Jong Sparta in Rotterdam. Vorig jaar waren we sfeerbepalend op het Kasteel en hopelijk is dat dit jaar weer zo!

Lees meer
Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers
12 mrt

Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers

12 maart / Zaterdag 1

Na de winst van twee weken geleden op het op dat moment nog steeds ongeslagen Oegstgeest volgde de uitwedstrijd tegen het eveneens nog ongeslagen SEV 1. Ook deze wedstrijd weet VVSB volledig terecht te winnen. Na een 1 – 0 achterstand in de 8e minuut zijn het Jasper van Stijn en Mike Taskin die VVSB respectievelijk in de 41e en 43 minuut VVSB op voorsprong zetten. Met deze overwinningen is de spanning in de top van de vierde klasse A volledig terug. In de tweede periode staat VVSB zonder puntverlies aan kop. Zaterdag 1 krijgt ook dompers te verwerken. Twee sterkhouders zullen voor langere tijd gemist gaan worden. Thomas Schrooder breekt zijn kuitbeen en Fadil Sukurica moet al na acht minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. 

Lees meer
VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt
10 mrt

VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt

10 maart / Het eerste

Wat een spektakelstuk speelde zich af in Noordwijkerhout! Acht doelpunten verdeeld over beide teams. VVSB had weliswaar het betere van het spel, maar zag in Danny van den Meiracker een ware kwelgeest aan de andere kant. De spits van het team van Hansie Hansie schroefde zijn doelpuntentotaal met 3 op. VVSB kwam al snel op achterstand door een penalty, maar kwam ook alweer vlug terug. Voor rust werd de stand 1-2. Na de thee bracht VVSB de stand naar 3-2, maar werd het ook alweer heel snel 3-3. Met nog 20 minuten op de klok zorgde Tommy Bekooij voor de bevrijdende 4-3. In de allerlaatste seconden kopte Leon Broekhof alsnog de gelijkmaker binnen, als was dit doelpunt zeer discutabel.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - FC Lienden
08 mrt

Voorbeschouwing VVSB - FC Lienden

08 maart / Het eerste

Marciano Mengerink schoot een kleine week geleden FC Lienden in een kleine depressie. Exact 15 seconden waren er nog te spelen, toen de spits van vv Katwijk zijn ploeg de drie punten schonk met een 1-2 overwinning.

In Lienden werd er met een schuin oog gekeken naar Werkendam. Daar speelde ons vlaggenschip tegen Kozakken Boys. Bij winst van de Noordwijkerhouters zouden ze direct een hulpboei aanreiken aan de Katwijkers in de race om het kampioenschap.


 
Lees meer
Pupil van de Week
07 mrt

Pupil van de Week

07 maart / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2017 - 2018

Hallo allemaal!! Mijn naam is Klaas Wassenaar en deze week ben ik de pupil van de week.

Lees meer
Kraker tegen SEV
08 mrt

Kraker tegen SEV

08 maart / Zaterdag 1
Na de fraaie, maar bovenal verdiende overwinning op koploper Oegstgeest, staat er voor aanstaande zaterdag opnieuw een kraker op de rol. Aanstaande zaterdag speelt zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen SEV uit Leidschendam. VVSB staat nog op een tweede plaats, maar voelt de hete adem van de Leidschendammers in de nek. Zaterdag 1 heeft, samen met Oegstgeest 31 punten bijeen gesprokkeld. SEV heeft 30 punten, met dien verstande, dat SEV twee wedstrijden minder heeft gespeeld. 
Lees meer
Attentie ouders van JO7, JO8 en JO9
06 mrt

Attentie ouders van JO7, JO8 en JO9

06 maart / Jeugd

Beste leiders/ouders,

Zouden jullie na de wedstrijden alle spullen (zoals pionnen, doeltjes) willen opruimen als er geen wedstrijd meer na jullie komt. Het gaat namelijk vaak mis en dan blijven alle spullen op de velden liggen. 

De pionnen kunnen weer ingeleverd worden in de bestuurskamer en de doeltjes netjes langs de kant van het veld of over het hek. Dit geldt voor de gehele JO9, JO8 en JO7.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Lees meer
VVSB zat. 1 - ASC 1
05 mrt

VVSB zat. 1 - ASC 1

05 maart / Zaterdag 1

Dinsdagavond (6/3) speelt zaterdag 1 een wedstrijd tegen ASC 1 uit Oegstgeest. Deze wedstrijd wordt gespeeld om de RABO LAV Cup. Bij winst plaatst VVSB zich direct voor de volgende ronde. 

De wedstrijd wordt gespeeld op veld 4 en begint om 20.00 uur! 

 

Lees meer
VVSB weet niet te stunten bij Kozakken Boys
03 mrt

VVSB weet niet te stunten bij Kozakken Boys

03 maart / Het eerste

De ploeg die voor de wedstrijd tegen de Noordwijkerhouters op 9 ongeslagen wedstrijden stond, is deze week op 10 op een rij gekomen. VVSB wist dit niet te doorbreken en werden voor het eerst in 2018 verslagen. Vladimir Jozic en Guido Pauw zorgde voor de treffers namens VVSB. Het gouden duo Ahmed (el Azzouti) en Ahmad (Mendes Moreira) van Kozakken Boys maakte er samen 3.

Lees meer
Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB
01 mrt

Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB

01 maart / Het eerste

Op papier staat er een echte topper op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 5 van de ranglijst. Twee ploegen die in 2018 nog zonder puntverlies zijn. De enige twee ploegen die nog strijden op de tweede periode. Het papier zegt echter ook dat er een grote kans bestaat dat deze topper helemaal niet wordt gespeeld vanwege de weersomstandigheden. Of heeft Moeder Natuur nog een truc in petto om toch te kunnen spelen? We gaan het meemaken….

Lees meer
Update Transfernieuws
27 feb

Update Transfernieuws

27 februari / Het eerste
We naderen de afronding van de  samenstelling van de staf en selectie. We kunnen melden dat onze teammanager Arno ‘Arres’ van der Voort aanblijft en dat ook oud keeper en huidig keeperstrainer Marek Kujach verlengt! Echt top! 
Lees meer