Contributie samenwerking NIKKI
10 jul

Contributie samenwerking NIKKI

10 juli / Algemeen

Samenwerking NIKKI

Het bestuur van V.V.S.B. heeft besloten om seizoen 2019-2020 te professionaliseren en met de inning van de contributie een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

Lees meer
VVSB treft Harkemase Boys in eerste voorronde TOTO KNVB Beker
06 jul

VVSB treft Harkemase Boys in eerste voorronde TOTO KNVB Beker

06 juli / Algemeen
De eerste voorronde van de KNVB Beker is bekend. Op het Voetbalfestival in de Jaarbeurs (Utrecht) koppelde Sjaak Swart VVSB aan Harkemase Boys. Onze competitiegenoot zal zaterdag 17 augustus naar Noordwijkerhout afreizen. De winnaar van deze wedstrijd komt terecht in de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker, welke eind augustus wordt geloot. Die wedstrijd wordt halverwege september gespeeld. 
Lees meer
Competitieprogramma VVSB is bekend
01 jul

Competitieprogramma VVSB is bekend

01 juli / Het eerste

Update 2-7:
De KNVB heeft het competitieprogramma van gisteren aangepast. De vrije weekeinden zijn nu in de weken waar eerst tegen ONS Sneek zou worden gevoetbald. De wedstrijden tegen ONS Sneek worden nu gespeeld op de dagen waar VVSB oorspronkelijk een vrij weekend had. Hieronder staan de geupdate wedstrijden van VVSB. Alle wedstrijden in de Derde Divisie zijn hier te vinden. 

Lees meer
Selectie VVSB zat. 1 en -2 seizoen 2019 - 2020
27 jun

Selectie VVSB zat. 1 en -2 seizoen 2019 - 2020

27 juni / Zaterdag 1

De selectie voor de zaterdagtak van VVSB is zo goed als rond. Een aantal spelers heeft besloten met ingang van het seizoen 2019 – 2020 te stoppen met selectievoetbal of elders te gaan spelen.

Gestopt zijn: Ramon Hoek, Ricky v/d Berg, Fadil Sukirica (van Nispen zat.1), Lars van Wieringen, Jordy Aartman en Vincent v/d Zwart. 

Lees meer
Oefenprogramma VVSB 2019-2020
18 jun

Oefenprogramma VVSB 2019-2020

18 juni / Het eerste

De voorbereiding op het aankomende seizoen is bekend. De vernieuwde selectie zal op maandag 22 juli om 19.45 uur voor het eerst het veld opgaan om getraind te worden door Eric Meijers en zijn staf. Vanwege de verbouwing op ons eigen Sportpark de Boekhorst zal er eerst 2 weken getraind worden op het sportpark Elsgeest van vv Foreholte (Voorhout). Om goed beslagen aan de Derde Divisie te beginnen zal er voorafgaand 6 oefenwedstrijden worden gespeeld. 

Lees meer
VVSB speelt komend seizoen in Zaterdag Derde Divisie
17 jun

VVSB speelt komend seizoen in Zaterdag Derde Divisie

17 juni / Het eerste

Na de degradatie van vorige week gaat het vizier op het komende seizoen. Als van origine zondagvereniging heeft VVSB aan de KNVB aangegeven, komend seizoen wel in de Zaterdag Derde Divisie te willen spelen. Mede doordat er op het 2e amateurniveau van Nederland meer zondagploegen dan zaterdagploegen acteren, heeft de KNVB het voorstel van VVSB geaccepteerd.

Lees meer
VVSB is op zoek naar een (jonge) enthousiaste trainer.
17 jun

VVSB is op zoek naar een (jonge) enthousiaste trainer.

17 juni / Jeugd

VVSB is een ambitieuze vereniging die als doel heeft om eigen spelers zo goed mogelijk op te leiden en door te laten stromen naar de senioren (Zat 1 & Zat 2).

Je zult gaan samenwerken met de trainer/coach van de JO17-1 en ondersteuning krijgen van de TCJ.


 

Lees meer
Missie 50% geslaagd
16 jun

Missie 50% geslaagd

16 juni / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag konden zowel VVSB zat. 1 en VVSB zat. 2 promoveren. Helaas is deze missie niet helemaal geslaagd. Zaterdag 2 speelde in Boskoop de finalewedstrijd tegen Oudewater 2 en de mannen van trainer Andy Otte weten in de tweede verlenging de overwinning naar zich toe te trekken. Zij promoveren in hun 1e jaar naar de reserve 2e klasse! Het is Berhang Sartib die vanuit een onoverzichtelijke situatie de bal voor 2 – 1 binnenschiet. Proficiat mannen!

Voor een in groten getale opgekomen publiek etaleert VVSB zat. 1 niet datgene wat zij in de voorgaande vijf wedstrijden liet zien. De ploeg van Rob Jonkman had een complete offday. Zij gingen met 5 – 1 onderuit tegen het meer ‘geslepen’ Leidse Docos! Koen Damen scoort in de 82e minuut het enige doelpunt voor VVSB. Toch kan ook Zat. 1 (hun debuutjaar in de 3e Klasse) terugkijken op een geslaagd seizoen. Eindigend op een 4e plaats én in de finale staan van de nacompetitie beloofd veel voor het komende seizoen?

Lees meer
Aftrap 14.30 uur bij vv Noordwijk
13 jun

Aftrap 14.30 uur bij vv Noordwijk

13 juni / Zaterdag 1

Het zonnetje komt erbij! Dus wat let u om vanmiddag de boys van VVSB zat. 1 aan te moedigen! De wedstrijd begint 14.30 uur. Een wedstrijd bij vv Noordwijk, dus het is een klein stukje fietsen. Neem sjaaltjes, toeters en bellen mee! VVSB zat. 1 kan na winst op Docos 1 promoveren naar de 2e Klasse. Promotie twee jaar achtereen? Dat zou een topprestatie zijn! Entree is GRATIS, dus wat let u!!!!!! 

 

Lees meer
CHIMA BOSMAN NIET, JUSTIN VALK WEL
11 jun

CHIMA BOSMAN NIET, JUSTIN VALK WEL

11 juni / Het eerste

In de media werd er al ruimschoots aandacht aan besteed, maar nu is het definitief. Quick Boys koopt uiteindelijk het contract van Chima Bosman af. Hierdoor maakt de speler niet de overstap naar ons aller VVSB.

Dan aanvullend transfernieuws:

Lees meer
Dankwoord
09 jun

Dankwoord

09 juni / Algemeen

Beste VVSB-ers,

Helaas is ons vlaggenschip gisteren gedegradeerd. Hoe zonde. Geen loon naar werken. Hoeveel mensen hadden ons voor de winterstop nog een kans gegeven? Helaas waren de laatste twee wedstrijden van dit seizoen er twee teveel. We konden geen aanspraak meer maken op de overwinning, hetgeen in een hele serie daarvoor nog wel gelukt was. We moesten simpelweg van te ver komen en bijna was dat kunststukje toch nog gelukt. 

Lees meer
Komende zaterdag ‘kers op de taart’ voor zat. 1 en 2?
09 jun

Komende zaterdag ‘kers op de taart’ voor zat. 1 en 2?

09 juni / Zaterdag 1

Sportcommentator Theo Reitsma sprak ooit de legendarische woorden “dit is een goed stel hoor”! Deze woorden wil ik heel graag transponeren op al die Noordwijkerhoutse voetballers die deel uitmaken van de zaterdagselectie. Zowel VVSB zat. 1 als VVSB zat. 2 dringen door tot de finale van de nacompetitie en dus nog één stap verwijderd van promotie. VVSB zat. 1 heeft na KMD uit Wateringen weer een Westlandse ploeg aan de zegekar gebonden. Lyra wordt in eigen huis en voor een groot publiek met 2 – 1 verslagen. VVSB 2, met 'Vla' in de gelederen,  wint overtuigend van ARC 3. Fraaie toetjes wachten de mannen van 1 en 2. Plaatsen de mannen van Rob Jonkman en Andy Otte volgende week de spreekwoordelijke ‘kers op de taart?’.

Lees meer
VVSB degradeert naar de Derde Divisie
08 jun

VVSB degradeert naar de Derde Divisie

08 juni / Het eerste

Na een zenuwslopend duel met Quick Boys heeft VVSB helaas aan het kortste eind getrokken. In de 106e minuut was het Dennis Kaars die het vonnis velde. Hierdoor zal VVSB volgend seizoen actief zijn in de Derde divisie.

Lees meer
Aanvullende informatie Quick Boys - VVSB
06 jun

Aanvullende informatie Quick Boys - VVSB

06 juni / Algemeen

A.s. zaterdag maken we ons op voor D-Day! Nog een wedstrijd winnen voor onze jongens en dan spelen we ook volgend seizoen in de Tweede Divisie. De selectie en de technische staf waarderen jullie support en hopen dat jullie zaterdag weer als extra 12e man langs het veld staan. We rekenen op jullie, in het paars en geel, voor het laatste kunststukje van dit seizoen! 

Lees meer
VVSB en Quick Boys hebben nog 90 minuten voor een overwinning
05 jun

VVSB en Quick Boys hebben nog 90 minuten voor een overwinning

05 juni / Het eerste

Na de eerste ontmoeting tussen VVSB en Quick Boys staat niemand nog op voorsprong. De wedstrijd in Noordwijkerhout eindigde in een gelijke stand. VVSB kwam wel al snel op 1-0 door een kopbal van Frank Tervoert, maar vlak voor rust zorgde Kay Tejan voor de gelijkmaker. In de tweede helft hadden de bezoekers het betere van het spel, maar waren de kansen schaars en vielen er geen doelpunten. Zodoende zal zaterdag op Nieuw Zuid de beslissing gaan vallen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Quick Boys
04 jun

Voorbeschouwing VVSB - Quick Boys

04 juni / Het eerste

Nog twee wedstrijden en dan weet VVSB waar het volgend seizoen aan toe is. Wordt het opnieuw een jaar in de Tweede divisie of zal het voor het eerst in 1985 een degradatie gaan meemaken. Sinds 2005 begaf VVSB zich op het hoogste amateurniveau (de toenmalige Hoofdklasse). Het kende fraaie hoogtepunten, maar ook zeker enkele dieptepunten. Zaterdag na de tweestrijd met Quick Boys weten de Noordwijkerhouters meer.

Lees meer
Kaartverkoop Quick Boys-VVSB
04 jun

Kaartverkoop Quick Boys-VVSB

04 juni / Algemeen

Kaartverkoop Quick Boys-VVSB

 

 

Hierbij de link om de kaarten te bestellen voor de wedstrijd van a.s Zaterdag aftrap is om 17:00 uur.

 

LINK KAARTVERKOOP QUICK BOYS-VVSB

http://quickboys.ticketteam.com

 

Nadere informatie volgt.

Lees meer
Bizar en sensationeel tegelijk!
02 jun

Bizar en sensationeel tegelijk!

02 juni / Zaterdag 1

KMD uit Wateringen kon vorige week nog hopen op een kampioenschap, maar moet genoegen nemen met de 2e plaats in de 3e Klasse B op slechts 1 punt van de uiteindelijke kampioen. Trainer Rob Jonkman heeft de laatste wedstrijd van KMD tegen Schipluiden beoordeeld en zijn analyse klopt volledig. “We kunnen de mouwen opstropen”, aldus Jonkman. Na 45 minuten voetballen staat VVSB met 1 -0 achter en ziet ook nog Timo v/d Raadt met een (onterechte) rode kaart vanaf gaan. Een bizarre wedstrijd, waarin de leidsman toch ook een hoofdrol opeist in een wedstrijd die redelijk sportief lijkt! Het aantal getrokken kaarten loopt in de dubbele cijfers, waarvan drie rode kaarten. Na 98 minuten stapt VVSB op sensationele wijze met 3 – 2 winst van de mat!

 

Lees meer
INFORMATIE KAARTVERKOOP VVSB - QUICK BOYS
02 jun

INFORMATIE KAARTVERKOOP VVSB - QUICK BOYS

02 juni / Algemeen

VVSB moet het in de finale van de nacompetitie opnemen tegen Quick Boys. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen volgt hierna wat informatie over de kaartverkoop van beide wedstrijden. 

Lees meer
VVSB wint opnieuw van Hoek en kan zich opmaken voor de finale
01 jun

VVSB wint opnieuw van Hoek en kan zich opmaken voor de finale

01 juni / Het eerste

Nadat afgelopen woensdag VVSB al van Hoek wist te winnen, hebben de Noordwijkerhouters ook zaterdag de Zeeuwen verslagen. Frank Tervoert was de grote man bij VVSB met drie doelpunten. Lovette Felicia zorgde in de slotminuut voor de 4-2 einduitslag. Door de overwinning op Hoek wacht nu een confrontatie met Quick Boys. De winnaar van dat tweeluik mag zich volgend seizoen Tweede divisionist noemen.

Lees meer