Obi Onyeike versterkt VVSB
24 mrt

Obi Onyeike versterkt VVSB

24 maart / Het eerste

Opnieuw kunnen we een nieuwbakken VVSB-er bekend maken. Obi Onyeike komt komend seizoen over van SV TEC. De 27-jarige verdediger speelt als sinds 2015 bij de club en voormalig competitiegenoot te Tiel. Hij heeft dus in het oranjewit al eens zijn opwachting gemaakt op ons Sportpark. Zowel in de Topklasse als in de Tweede Divisie. Eerder speelde hij onder meer bij FC Dordrecht. 

Obi zegt zelf: ‘VVSB is voor mij niet onbekend. Ik zag altijd al dat het voetbal goed leefde bij VVSB. Hiermee heb ik een leuke nieuwe uitdaging te pakken, die vanaf mijn woonplaats Zaandam en werk in Amsterdam ook beter te combineren valt’ 

Welkom in ons paars en geel Obi !

Lees meer
Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB; Gino Demon blijft
19 mrt

Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB; Gino Demon blijft

19 maart / Het eerste

De 21- jarige controlerende middenvelder Ivan Spijkstra speelt volgend seizoen bij ons. Hij komt over van Be Quick 1887 te Groningen en speelde in de jeugd bij Cambuur en FC Groningen. Door zijn studie in Amsterdam duikt hij nu in deze regio op. Hij geeft aan: ‘Ik heb voor VVSB gekozen omdat het een club met veel potentie is en ik daar graag deel van wil uitmaken. Daarnaast pas ik qua discipline en mentaliteit goed bij de club: ik ben iemand die altijd hard werkt en alles doet om het team beter te laten spelen.’ 

Ook Puck Postma, 23 jaar en spelend bij onze buren SJC, maakt een overstap naar ons paars en geel. Hij is multifunctioneel en speelde eerder voor onder meer Go Ahead Eagles, HFC en Legmeervogels. Puck zegt: ‘Ik wil graag hogerop en heb een goed gevoel bij VVSB!’ 

Welkom Ivan en Puck! We kijken uit naar jullie komst na de zomer. 

Tot slot blijft ook de in de winterstop aangesloten Gino Demon. Hij verlengt zijn korte contract nu voor een volledig aansluitend seizoen. Top!

Lees meer
VVSB SLUIT HET SPORTPARK (update 15-3)
13 mrt

VVSB SLUIT HET SPORTPARK (update 15-3)

13 maart / Algemeen

Update 15-3: Het gehele sportpark is voor iedereen vanaf heden tot nader order afgesloten!

Lees meer
Belangrijk bericht voor onze sponsors en andere geïnteresseerden.
11 mrt

Belangrijk bericht voor onze sponsors en andere geïnteresseerden.

11 maart / Algemeen

OOK KOMEND SEIZOEN WEER EEN VOETBALMAGAZINE

VVSB heeft samen met de 6 regio-clubs binnen de stichting “Samenwerkende Voetbalclubs in de Duin- en Bollenstreek” wederom de afspraak gemaakt om komend seizoen weer een VOETBALMAGAZINE uit te brengen. Met de voorbereidingen voor de 2020-editie is inmiddels dan ook een begin gemaakt.

Voor de (totale) acquisitie van advertenties in ons magazine heeft de Stichting een samenwerking gezocht en gevonden met een nieuwe partij, de Voetbaldrukker uit Nijmegen.

Een jong en dynamisch bedrijf dat onze sponsors ook zal benaderen.

Zo hopen we, net als de voorgaande jaren, iedereen weer van een fraai magazine met inbegrip van onze club en selectie te voorzien!

Lees meer
Verslag VVSB onder 23 - FC Lisse onder 23
10 mrt

Verslag VVSB onder 23 - FC Lisse onder 23

10 maart / Algemeen

Dinsdag 3 Maart heeft VVSB onder 23 weer een competitiewedstrijd gespeeld. Onder het toeziend oog van een oud-speler van VVSB, nu spelend in Griekenland, Dario Lovecchio en toeschouwers die gehoor hadden gegeven aan onze oproep werd er gespeeld tegen FC Lisse. Het was ook het debuut van coach Kraaij. (Stefan Kraaijvanger). Wie kent hem niet. 

Lees meer
Pupil van de Week
09 mrt

Pupil van de Week

09 maart / Jeugd

Mijn naam is Tygo Warmerdam en ik ben deze week de pupil van de week.

Dit seizoen voetbal ik voor het eerste jaar. Meestal sta ik rechtsback in de JO11-2 wat een heel leuk team is.

Lees meer
Zaterdag 1 grijpt naast periodetitel
09 mrt

Zaterdag 1 grijpt naast periodetitel

09 maart / Zaterdag 1

De wedstrijd van zaterdag 1 tegen CVC Reeuwijk moet gewonnen worden om zich periodekampioen te kunnen noemen. Omdat VVSB zat. 1 verzaakt te doen wat het moet doen, trekt Alphia op doelsaldo (+ 3) aan het langste eind. Bij rust staat Reeuwijk al met 2 – 0 voor. Direct na rust schiet Joost Bierhuizen – na een onnavolgbare actie – uiterst fraai de 2 – 1 binnen. Erop en erover? Na een 3 – 1 achterstand wordt deze achterstand in de minuten 89 en 90 omgebogen in een 3 – 3 eindstand met doelpunten van Koen Damen en Roy v/d Bosch. De teleurstelling na afloop is groot, maar een uiterst gezellig tennisavondje in de Frijlinkhal spoelt deze teleurstelling langzaam weg.

Lees meer
VVSB boekt derde overwinning op rij bij GOES
07 mrt

VVSB boekt derde overwinning op rij bij GOES

07 maart / Het eerste

Na overwinningen op VVOG en SteDoCo heeft VVSB ook GOES aan de zegekar gebonden. Op een zwaar grasveld nam VVSB al snel de leiding via doelpunten van Bert Steltenpool en Danny Bakker. De Noordwijkerhouters verzuimde in de eerste helft de score verder te verhogen, waardoor GOES in de tweede helft nog hoop zag. Hiep Nguyen schoot twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer binnen. Verder kwamen de Zeeuwen niet.

Lees meer
Voorbeschouwing GOES - VVSB
05 mrt

Voorbeschouwing GOES - VVSB

05 maart / Het eerste

Een belangrijke pot voetbal staat er weer op de rol voor VVSB. In en tegen GOES mag de ploeg van Richard Plug zich weer gaan opmaken voor een wedstrijd tegen een ploeg in vorm. GOES pakt de laatste weken veel punten, maar ook VVSB heeft de stijgende lijn te pakken. Een fraaie affiche met een hoop belangen staat op de planning. Aftrap in Zeeland is om 14.30 uur.

Lees meer
SELECTIENIEUWS
05 mrt

SELECTIENIEUWS

05 maart / Het eerste

Felitciano Zschusschen topscorer met 13 doelpunten verdedigt ook komend seizoen onze clubkleuren. Of liever gezegd: valt aan in het paars en geel! Hij verdubbelt daarmee in ieder geval zijn aanwezigheid op De Boekhorst. Hij verwoorde dit zelf als volgt : ‘het gevoel is goed, waarom verder kijken? Mooi nieuws Feli! 

Justin Valk daarentegen vertrekt. Hij heeft het naar zijn zin, maar het vaderschap en gezinsleven geeft een extra dimensie aan zijn leven binnenkort. Daarmee komt het reizen in een ander daglicht te staan en heeft hij besloten het dichter bij huis te zoeken. Veel geluk Justin!

Lees meer
VVSB boekt thuisoverwinning op SteDoCo
01 mrt

VVSB boekt thuisoverwinning op SteDoCo

01 maart / Het eerste

Vlak voor de wedstrijd waren alle overige uitslagen in de Derde Divisie bekend en zagen de supporters van VVSB dat onder andere Ter Leede weer uitliep op de Noordwijkerhouters. Een belangrijke pot werd er dus gevoetbald tegen SteDoCo. De gasten uit Hoornaar kwamen desondanks al snel op 0-1. Nog voor rust werd deze achterstand omgebogen door doelpunten van Felitciano Zschusschen en Rob Zandbergen. Na de rust kwam SteDoCo weer op gelijke hoogte, maar was het Bert Steltenpool die ruim 10 minuten voor tijd voor de winnende treffer zorgde.

Lees meer
Lars Rauws versterkt volgend seizoen VVSB
29 feb

Lars Rauws versterkt volgend seizoen VVSB

29 februari / Het eerste

Lars Rauws speelt komend seizoen bij ons aller VVSB. De 27-jarige middenvelder maakt de overstap van FC Lisse naar Noordwijkerhout. Eerder gaf hij in interviews op de website van Lisse zelf al aan dat hij de club ging verlaten. Hij speelde daar al meer dan 230 wedstrijden in het eerste en typeert zichzelf als een echte winnaar. ‘Ik wil gewoon altijd winnen, maar geloof daarbij niet in een goed individu, maar in een goed team!’ Over zijn keuze om te vertrekken is al ruime aandacht besteed in de media. Over zijn keuze voor VVSB zegt hij: ‘het warme gevoel gaf de doorslag!’ Van harte welkom Lars en veel succes in de afronding van dit seizoen bij onze buren!

Lees meer
Vereniginsklaverjassen met vaste maat
08 mei

Vereniginsklaverjassen met vaste maat

08 mei / Algemeen

Hallo klaverjas liefhebbers.

Op vrijdag 8 mei 2020 vindt weer het jaarlijkse verenigingsklaverjassen met vaste maat plaats.

Lees meer
Pupil van de week
29 feb

Pupil van de week

29 februari / Jeugd

Hallo allemaal.

Mijn nam is Stef Dijkstra en ik ben deze week de pupil van de week, Ik ben 10 jaar en ik ben de keeper van de onder 11-1.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo
27 feb

Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo

27 februari / Het eerste

Na een weekend van rust en geen wedstijd te hebben moeten spelen, staat nu STEDOCO thuis op het programma. De ploeg uit Hoornaar getraind door Frans Adelaar staat momenteel op plek 12 met 27 punten, VVSB heeft ze dus in het zicht maar dan moet er wel gewonnen worden. En daar schoort het nogal aan bij VVSB, de laatste wedstrijd ging thuis verloren tegen Ter Leede. In deze derby kwamen we snel achter in de eerste helft met 0 -3 in de tweede helft komen we aardig terug en eindigt de wedstrijd in een 3-4 eindstand.

Lees meer
2e periodetitel voor zat. 1? Steun de boys!
05 mrt

2e periodetitel voor zat. 1? Steun de boys!

05 maart / Zaterdag 1
In de thuiswedstrijd van 7 maart aanstaande kan VVSB zaterdag 1, voor het tweede opeenvolgende seizoen, de 2e periodetitel pakken. De enige ploeg die boven VVSB zat. 1 staat is TAVV uit ter Aar. Zij pakten de 1e periodetitel en lijkt - tot op dit moment - titelkandidaat nummer één. 
Lees meer
Matthieu van den Assem nieuwe aanwinst voor VVSB
24 feb

Matthieu van den Assem nieuwe aanwinst voor VVSB

24 februari / Het eerste

Matthieu van den Assem komt ons komend seizoen versterken. De 23-jarige buitenspeler komt over van voormalig competitiegenoot TEC. Matthieu woont in Wassenaar en begon in de jeugd natuurlijk bij Blauw-Zwart, al speelde hij ook voor Ajax, AFC en Quick Boys. Als senior speelde hij bij de beloftes van Twente, bij HHC en de laatste twee jaar dus bij TEC. Nu gaat hij voor een club met ambitie in de buurt in combinatie met een studie. Matthieu: ‘Ik weet wat voor moois er kan ontstaan in een weg omhoog en hoop dat bij VVSB opnieuw te realiseren!’

Lees meer
TRANSFERUPDATE
20 feb

TRANSFERUPDATE

20 februari / Het eerste

In december kondigden we hun komst gezamenlijk aan, waarna Keeper Lars Jansen en Spits Bert Steltenpool aansloten bij het trainingskamp in Spanje. Nu kunnen we melden dat ze beiden hebben verlengd. Daarmee zien we onze 21-jarige Lars en 25-jarige Bert volgend seizoen terug in onze clubkleuren.

Lees meer
Gezocht: Trainer voor VVSB JO17-selectie
19 feb

Gezocht: Trainer voor VVSB JO17-selectie

19 februari / Jeugd
VVSB uit Noordwijkerhout is een ambitieuze vereniging (het eerste elftal komt uit in de Derde Divisie zondag) met een zeer grote jeugdafdeling. Onze hoofddoelstelling is kinderen plezier laten beleven aan de voetbalsport. Dat betekent dat zij zich thuis en veilig voelen, een goede sfeer ervaren en goede voorzieningen ter beschikking hebben en bij ons kunnen leren en zich ontwikkelen. Kinderen halen bij VVSB het maximale uit hun mogelijkheden. Om deze doelstelling te kunnen realiseren is de kwaliteit van de training en de begeleiding tijdens de wedstrijden van groot belang!
Lees meer
VVSB pakt belangrijke punten bij VVOG
15 feb

VVSB pakt belangrijke punten bij VVOG

15 februari / Het eerste

Na de nederlaag in de derby tegen Ter Leede heeft VVSB bij VVOG de belangrijke drie punten mee kunnen nemen. De Harderwijkers blijven op deze manier op een ruime afstand van VVSB. Bert Steltenpool was met 2 goals de grote man van de middag. Tussen deze goals had Harrie Kersten de spanning alweer terug gebracht. In de slotfase was het Peter Verhoeve die vanaf de strafschopstip voor de beslissing zorgde.

Lees meer