Kaartverkoop DOVO - VVSB
29 mei

Kaartverkoop DOVO - VVSB

29 mei / Algemeen
A.s. Woensdag gaat de nacompetitie al van start en spelen we zoals bekend uit tegen v.v. DOVO in Veenendaal. 
Lees meer
Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer
28 mei

Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer

28 mei / Het eerste
VVSB trad in aanloop naar de nacompetitie duels met DOVO aan met een verjongd elftal. Spelers die op scherp stonden en/of kleine pijntjes hadden werden uit voorzorg aan de kant gehouden. Hierdoor was er ruimte voor jong talent en die pakte hun kans met verve op. De grotendeels Noordwijkerhoutse ploeg met uiteindelijk 3 debutanten namen de 3 punten mee uit Amsterdam. 
Lees meer
Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning
28 mei

Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning

28 mei / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zaterdag 1 zijn allerlaatste wedstrijd in de 3e Klasse A, en wel tegen DWO uit Zoetermeer. Beide ploegen moesten winnen om een succesje te behalen. DWO kon de derde periode winnen en VVSB moest strijden om FC Oegstgeest onder zich te houden. Dankzij een fraaie indraaiende vrije trap door Koen Damen, op het randje van het strafschopgebied, kon de zesde opeenvolgende overwinning worden bijgeschreven. Enige tijd later kon ook DWO dansen op het hoofdveld, want hun concurrentie wisten eveneens niet te winnen. In een sfeervolle ambiance met ouders, vrienden en vriendinnen nam zaterdag 1 definitief afscheid! Na afloop was het zeer gezellig op Sportpark de Boekhorst. De dag werd afgerond met hapje en drankje in de prachtige tuin van de familie van Steijn aan het Westeinde. Heel veel dank gaat uit naar Ed en Dorothé van Steijn voor hun gastvrijheid. Tevens gaat dank uit naar Tino Stulen voor de geschoten sfeervolle foto’s.   

Sfeerbeelden laatste wedstrijd zaterdag 1

Lees meer
Kaartverkoop VVSB - DOVO
28 mei

Kaartverkoop VVSB - DOVO

28 mei / Algemeen
VVSB speelt in de eerste ronde van de nacompetitie tegen DOVO. Woensdag 31 mei om 20.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld in Veenendaal. Op zaterdag 3 juni volgt de return in Noordwijkerhout. De wedstrijd op Sportpark de Boekhorst wordt om 18.00 uur gespeeld. Kaarten voor niet-leden zijn online te koop via: http://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSB-DOVO
Lees meer
Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB
27 mei

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB

27 mei / Het eerste
De wedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer is er ranglijsttechnisch één uit de categorie een wedstrijd om des keizers baard. Je zou nog kunnen zeggen dat JOS Watergraafsmeer een grote overwinning nodig heeft, maar om een verschil van 23 doelpunten met OSS’20 goed te maken lijkt een utopie. VVSB is in afwachting tot de nacompetitie kan gaan beginnen. Een overwinning in Amsterdam behalen, zal wel voor een goed gevoel gaan zorgen. 
Lees meer
BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1
26 mei

BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1

26 mei / Zaterdag 1
Afgelopen dinsdagavond bezochten voorzitter Arjan Broekhof en bestuurslid Technische Zaken Theo Nulkes onze vrijwilligers, die jarenlang onder meer de selectie van Zaterdag 1 bijstonden. Leo Wijnands, Aart de Jong, Michael Kaptein en Raymond ‘Bolus’ Duivenvoorde werden zo in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange bijdrage!
Lees meer
SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI
25 mei

SUPPORTERSBUS NACOMPETITIE 31 MEI

25 mei / Algemeen
VVSB stelt een supportersbus beschikbaar voor de eerste nacompetitie wedstrijd van a.s. woensdag naar DOVO (of een andere tegenstander afhankelijk van de uitslagen van de laatste speelronde). We hopen met veel supporters ons eerste aan te moedigen en naar een uitoverwinning te juichen. 
Lees meer
NACOMPETITIE ONS EERSTE
24 mei

NACOMPETITIE ONS EERSTE

24 mei / Algemeen

De laatste wedstrijd van de competitie staat voor de deur en die staat eigenlijk al in het teken van de voorbereiding op de nacompetitie. 

Zoals het er nu voorstaat speelt ons eerste elftal op woensdagavond 31 mei om 20.00 uur haar eerste wedstrijd van het tweeluik. Zaterdag 3 juni om 18.00 uur volgt dan de tweede wedstrijd. Op basis van de huidige stand is DOVO de tegenstander en dan spelen we op 3 juni thuis.

Zet alvast de data in jullie agenda om onze jongens te supporten volgende week! We rekenen op jullie steun!

Lees meer
VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20
21 mei

VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20

21 mei / Het eerste

De laatste competitiewedstrijd op eigen bodem heeft VVSB winnend weten af te sluiten. VVSB startte sterk door binnen twee minuten de score te openen via Jesse van Nieuwkerk. Even later was het alweer snel gelijk door Samed Oztoprak, maar aan het begin van de tweede helft deed Van Nieuwkerk opnieuw van zich spreken. Na een publiekswissel van de afscheidnemende Jelmer Vijlbrief kopte Guus Verver de definitieve 3-1 binnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - OSS'20
19 mei

Voorbeschouwing VVSB - OSS'20

19 mei / Het eerste

Zondag 21 mei speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie.

Oefening Staalt Spieren oftewel OSS ’20 uit Noord Brabant zal vanaf 14:00 uur de tegenstander zijn.

Lees meer
VVSB JO11-1 is kampioen
17 mei

VVSB JO11-1 is kampioen

17 mei / Jeugd
Afgelopen zaterdag is VVSB JO11-1 kampioen geworden in de Hoofdklasse! 
Lees meer
ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP
15 mei

ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP

15 mei / Algemeen
Bij de officiële opening van ons sportpark gaf Arjan Broekhof aan er na 10 jaar mee te stoppen als voorzitter. Wel zou hij andere activiteiten voor de club blijven doen. Welnu, dat standpunt is enigszins veranderd, waardoor onze voorzitter zijn huidige rol nog even voortzet. Onlangs liet de supportersvereniging Bavone al met een groot spandoek blijken graag te zien dat Arjan nog even doorgaat. Dat, in combinatie met verschillende gesprekken en het aandringen van het bestuur, deed hem besluiten zijn afscheid uit te stellen.
Lees meer
VVSB komt met lege handen thuis
14 mei

VVSB komt met lege handen thuis

14 mei / Het eerste

VVSB heeft uit Haaksbergen geen punten weten mee te nemen. HSC’21 was met 2-0 te sterk voor de paars-gele formatie. Stef Ottink scoorde voor de rust, het was Wessel Witbreuk die vlak na de thee voor de eindstand zorgde. Voor VVSB wacht nog 2 wedstrijden totdat het toetje dat nacompetitie heet, gaat beginnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
12 mei

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

12 mei / Het eerste
Speelronde 32 brengt VVSB bij oude bekende HSC’21 in Haaksbergen. Een wedstrijd met mixed feelings voor de Noordwijkerhouters. Aan de ene kant is de periode al in bezit en de titel niet meer bereikbaar. Aan de andere kant is het zaak om het moraal hoog te houden in aanloop naar de nacompetitie en dient plaats 2 nog veilig gesteld te worden. Tegenstander HSC’21 is uitgespeeld en kan enkel nog een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst bemachtigen.
Lees meer
DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE
11 mei

DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE

11 mei / Het eerste
De 35-jarige Danny Hijzelendoorn sluit volgend seizoen aan als stagiair in de staf en draait volledig mee op trainings- wedstrijddagen.
Lees meer
Victor van der Linde naar VVSB
10 mei

Victor van der Linde naar VVSB

10 mei / Het eerste
Met de komst van Victor van der Linde is onze selectie compleet. Victor is 24 jaar en speelt momenteel bij OFC. Afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen DEM, kwam hij al kijken en werd hij op de foto gezet. Victor speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en Almere en is nu dus actief in de Tweede Divisie bij het inmiddels gedegradeerde OFC. Welkom Victor en veel succes alvast voor het komende seizoen en je bent natuurlijk van harte welkom om je nieuwe ploeggenoten in de nacompetitie aan te moedigen!
Lees meer
Techniektraining op 4 juni
09 mei

Techniektraining op 4 juni

09 mei / Jeugd
VVSB en Techniektraining Bollenstreek organiseren op zondag 4 juni een proeftraining op Sportpark de Boekhorst. Deze kosteloze sessie door trainers Mike van Wieringen en Rick Warmerdam is opgesplitst in 2 groepen. 
Lees meer
VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM
07 mei

VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM

07 mei / Het eerste
Vooraf was er nog een mogelijkheid om het koploper ADO’20 lastig te maken, maar na de nederlaag in eigen huis tegen DEM is die laatste kans verkeken. De gasten uit Beverwijk toonde zich strijdvaardiger en kwamen via Thom de Vries in de eerste helft op voorsprong. Jeroen Schavemaker zorgde na rust voor de verdubbeling, waarna Jesse van Nieuwkerk de aansluitingstreffer produceerde. VVSB kreeg kans op kans, maar wist de doelman niet te verschalken. Timo Wolters gooide hierna de wedstrijd op slot. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - DEM
05 mei

Voorbeschouwing VVSB - DEM

05 mei / Het eerste

Zaterdag 6 mei speelt VVSB de thuiswedstrijd tegen het op de 11de plaats staande DEM uit Beverwijk.

Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Lees meer
ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM
04 mei

ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM

04 mei / Algemeen

Jij, een frisje of een biertje, 17 graden én een leuke wedstrijd?! 
Aanstaande zaterdag 6 mei om 18:00 uur moet ons aller VVSB thuis spelen tegen DEM. Een mooie afsluiter van de meivakantie! 

Tevens zijn onze bekerhelden van 2016 aanwezig op ons prachtige sportpark. Leuk om eens bij te praten en te weten hoe het met ze gaat! 

Ons eerste blijven we natuurlijk tot de laatste wedstrijden steunen. Het wordt sowieso een spannend slot van dit seizoen. Op naar een leuke wedstrijd dus met veel supporters en een goed feestje achteraf… Zien we jullie na afloop van de wedstrijd in Veld7 met DJ Rembrandt !

Lees meer