Kerstveiling VVSB  gaat niet door !
23 okt

Kerstveiling VVSB gaat niet door !

23 oktober / Algemeen
Geachte sponsor en volgers.
Helaas is het vanwege de ontwikkeling van het Coronavirus niet mogelijk om de op 12 december 2020 geplande kerstveiling doorgang te laten vinden. Voor VVSB zijn de financiële gevolgen hiervan groot.
We overwegen daarom om op zaterdag 3 april 2021 een paasveiling te organiseren. Ook hierbij zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot het virus. We zullen dit nauwlettend in de gaten houden en u in januari 2021 weer nader informeren.
Lees meer
Corona en VVSB – update 15 oktober 2020
15 okt

Corona en VVSB – update 15 oktober 2020

15 oktober / Algemeen

Vanaf woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur zijn de nieuwe aangescherpte Corona-maatregelen van kracht geworden. De gevolgen hiervan zullen helaas ook merkbaar zijn bij VVSB.

Natuurlijk gaan we ervan uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt – het gaat tenslotte om ieders gezondheid.

Lees meer
VVSB JO11-3 - Herbstmeister
10 okt

VVSB JO11-3 - Herbstmeister

10 oktober / Jeugd

Afgelopen zaterdag is de JO11-3 van VVSB herfstkampioen geworden. Na een spannende laatste uitwedstrijd tegen het altijd lastige Foreholte JO11-4 trokken de boys van VVSB aan het langste eind! Verdiend kampioen!

Lees meer
Pedicure Gerda Prins & VVSB
13 okt

Pedicure Gerda Prins & VVSB

13 oktober / Algemeen

De selectie van VVSB heeft opnieuw een professionaliseringsslag geslagen door haar medische team uit te breiden met een gespecialiseerde pedicure. Gerda Prins, gediplomeerd pedicure vanaf 2001, zal pedicure behandelingen uitvoeren voor selectiespelers en ook voor VVSB-leden.

Lees meer
Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1
11 okt

Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1

11 oktober / Zaterdag 1

Buiten de sfeerloze omgeving kennen de wedstrijden van VVSB zat. 1 tegen Nieuwkoop (3/10), en Blauw-Zwart van afgelopen zaterdag slechts één overeenkomst. Het bar slechte weer! Ook afgelopen zaterdag komt het water weer met bakken uit de hemel. Nieuwkoop opereerde vanuit een handbalverdediging, dus aanvallend werd de counter gezocht en dat resulteerde in blessuretijd in een 1 – 0 overwinning. Blauw-Zwart daarentegen trekt frivool ten aanval, maar treft in VVSB een uitstekend opererend middenveld. Waren ze er incidenteel doorheen, dan troffen ze ook nog een prima verdedigingsblok aan met daarachter nog eens doelman Peet v/d Berg als slot op de deur! Er was dan ook maar één ploeg die recht maakt op de driepunten en dat was de ploeg in het paarsgeel. Na 90 minuten staat er 3 – 0 op het scorebord, maar het had zo maar vijf- of zes – nul kunnen zijn. VVSB zat. 1 staat op een gedeelde 1e plaats al heeft DWO een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer
VVSB neemt overwinning bij Ajax mee
11 okt

VVSB neemt overwinning bij Ajax mee

11 oktober / Het eerste

VVSB heeft de uitwedstrijd bij Ajax met 2-3 weten te winnen. Danny Bakker was met 2 vroege doelpunten een belangrijke pion bij de Noordwijkerhouters. Romano de Jonge zorgde voor evenwicht met 2 doelpunten voor de thuisploeg, maar Felitciano Zschusschen had ondertussen al het derde doelpunt voor VVSB verzorgd. Door de overwinning klimt VVSB naar de 5e plaats op de ranglijst.

Lees meer
Voorbeschouwing Ajax - VVSB
08 okt

Voorbeschouwing Ajax - VVSB

08 oktober / Het eerste

Na een verplicht vrij weekend vanwege coronaperikelen in de selectie van VVSB, mag het vlaggenschip van de Noordwijkerhouters aanstaande zaterdag weer de spreekwoordelijke wei in. In Amsterdam wordt om 18.00 uur afgetrapt tegen de Ajax amateurs. Helaas wordt de wedstrijd zonder publiek afgewerkt.

Lees meer
De eerste steen van de nieuwe accommodatie is gelegd
07 okt

De eerste steen van de nieuwe accommodatie is gelegd

07 oktober / Algemeen

Wethouder Sjaak van den Berg legde op 5 oktober 2020 symbolisch de 1e steen van het nieuwe clubgebouw op Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. Hij deed dat samen met de voorzitter van VVSB, Arjan Broekhof, en de voorzitter van Northa, Joke Brouwer. Het clubgebouw kan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

Lees meer
Breng nu je stem uit op VVSB!
05 okt

Breng nu je stem uit op VVSB!

05 oktober / Algemeen

Onder de naam “Rabo Clubsupport”, voorheen de Rabo Clubkas Campagne, keert de Rabobank een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen en stichtingen.

De Rabo-leden bepalen middels een stemming (ieder lid heeft 5 stemmen) waar een evenredig deel van het beschikbare bedrag naar toe gaat.

VVSB heeft zich ook dit jaar weer aangemeld als deelnemende vereniging.

 
 
Lees meer
Bij klachten: niet voetballen!
05 okt

Bij klachten: niet voetballen!

05 oktober / Algemeen

Een recente corona-besmetting binnen de jeugd van VVSB (alle betrokkenen zijn inmiddels op de hoogte) geeft eens te meer aan dat we de afspraken binnen onze vereniging niet voor niets maken.

Eén van die afspraken luidt: bij klachten, blijf thuis.

Lees meer
Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2
04 okt

Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2

04 oktober / Zaterdag 1

Dit seizoen kent de trainersstaf een luxeprobleem. Met een fitte spelersgroep van 39 man voor slechts twee elftallen moeten er soms keuzes gemaakt worden. Dat vereist goede communicatie! Communicatie onderling, maar ook zéker richting de spelersgroep. Een aantal jongens zal wekelijks moeten toezien? VVSB zat. 2 wint opnieuw na de prima overwinning (5 – 2) op Noordwijk 3. In de uitwedstrijd tegen Kagia wordt met 1 – 0 gewonnen en mag backspeler Bob Visser zich laten kronen tot man of the match. Zaterdag 1 speelt beneden haar kunnen in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop 1. In de eerste twintig minuten had VVSB wel de winst al naar zich toe kunnen trekken. In de 90e minuut gaat de ploeg alsnog ‘kopje onder’.

Lees meer
VVSB CORONA UPDATE 29 sep 20
29 sept

VVSB CORONA UPDATE 29 sep 20

29 september / Algemeen

Vanaf dinsdag 29 september 2020 wijzigt de Rijksoverheid de maatregelen wederom om het coronavirus in te dammen.

Om te voldoen aan deze landelijk opgelegde maatregelen en de kans op besmetting en het overbrengen van het virus zo klein mogelijk te houden worden de volgende maatregelen vanaf deze dag gehanteerd;

Wij verwachten dat alle VVSB'ers, jong en oud, hun verantwoordelijkheid nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als iedereen zich aan de regels houdt, kunnen we sneller weer terug naar de 'normale' situatie.

Lees meer
WEDSTRIJD VVSB - TER LEEDE GAAT NIET DOOR
29 sept

WEDSTRIJD VVSB - TER LEEDE GAAT NIET DOOR

29 september / Het eerste

Helaas kan de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Ter Leede geen doorgang vinden. Enkele spelers van ons team zullen in quarantaine moeten en om die reden mag de wedstrijd in overleg met de GGD, de KNVB en Ter Leede niet doorgaan. Na het weekeinde wordt de balans opnieuw opgemaakt voor het vervolg van onze wedstrijden.

Lees meer
Een zes punten weekend   (Lekkâh)
27 sept

Een zes punten weekend (Lekkâh)

27 september / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag hebben zowel zaterdag 1 als -2 hun wedstrijden winnend afgesloten. Zaterdag 2 revancheert zich van de met 5 – 2 verloren pot tegen Docos 2. In de thuiswedstrijd tegen Noordwijk 3 wint de ploeg met dezelfde cijfers, en neemt een zevende positie op de ranglijst in. VVSB zat. 1 wint zeer overtuigend tegen Aarlanderveen. De uitslag doet anders vermoeden, maar VVSB is zwaar bovenliggend, maar dit wordt onvoldoende in doelpunten tot uitdrukking gebracht. Doelpunten komen van de voet van Koen Damen, Victor Schipholt en Berhang Sartib. Vlak voor tijd valt uit het niets het enige doelpunt voor de ‘Veners’. Voor de statistieken dus!

Lees meer
VVSB neemt een punt mee uit Ermelo
26 sept

VVSB neemt een punt mee uit Ermelo

26 september / Het eerste

Ook in wedstrijd nummer vier staat VVSB nog op nul nederlagen. In Ermelo werd bij het altijd sterk presterende DVS’33 met 2-2 gelijkgespeeld. Olivier Pilon nam beide doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening. Namens VVSB scoorde invaller Felitciano Zschusschen vanaf de strafschopstip en Obi Onyeike verzorgde de beslissende gelijkmaker.

Lees meer
Extra maatregelen op Sportpark de Boekhorst
25 sept

Extra maatregelen op Sportpark de Boekhorst

25 september / Algemeen

Beste VVSB’ers,

Het voetbalseizoen is alweer even in volle gang en het is goed om te zien dat onze teams weer lekker aan het voetballen zijn. Ook voor de gezelligheid, waar VVSB bekend om staat, is weer steeds meer ruimte na de lange Corona-pauze. Helaas brengt die gezelligheid in deze tijd ook problemen met zich mee.

Lees meer
Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB
24 sept

Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB

24 september / Het eerste

Speelronde vier staat alweer voor de deur. VVSB heeft tot nu toe elke wedstrijd met karakter gespeeld en daardoor staat de teller op vijf punten. Tegenstander DVS’33 heeft er twee minder en is daardoor terug te vinden op de 12e plaats op de ranglijst. Daarnaast is het een pikant duel voor trainer Richard Plug die met VVSB terugkeert bij de club waar hij vorig seizoen nog trainer van was.

Lees meer
Toegangsbeleid DVS'33 - VVSB
21 sept

Toegangsbeleid DVS'33 - VVSB

21 september / Algemeen

Aanstaande zaterdag speelt VVSB een uitwedstrijd tegen DVS'33 Ermelo. De thuisploeg hanteert een toegangsbeleid welke te lezen is in dit artikel: https://www.dvs33.nl/1/5170/dvs33-ermelo--vvsb/

Als VVSB (of neutrale) supporter kunt u zich dus registreren via de website van DVS'33. Uiteraard dient u zich aan de bij hen geldende regels te houden. Wees er op tijd bij, want er is slechts plek voor 600 supporters. 

Lees meer
Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest
20 sept

Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest

20 september / Zaterdag 1

De openingswedstrijd van de competitie 2020 – 2021 is er een waaraan VVSB zat. 1 minder plezierig aan terugdenkt. Tegen CVC Reeuwijk uit het gelijknamige ‘durp’ werd in de vier voorafgaande wedstrijden driemaal gelijk gespeeld, en eenmaal verloren. In deze editie wilde de formatie van Rob Jonkman wel eens afrekenen met dit beeld. Daar slaagde de formatie in, al is het de laatste tien minuten alsnog billenknijpen. Binnen een half uur staat VVSB met 2 – 0 voor al had dit aantal hoger kunnen/moeten uitvallen. Vlak voor rust de aansluitingstreffer. Vanaf minuut 56 trekt VVSB het initiatief weer naar zich toe en loopt uit naar 4 – 1. Niets aan de hand zou je kunnen denken, maar na de 4 – 2 geloofde Reeuwijk er weer in. In de 80e minuut wordt het ook nog 4 – 3. Met nog eens een (terecht) afgekeurde goal van Reeuwijk hield VVSB stand.

Lees meer
VVSB deelt de punten met Harkemase Boys
19 sept

VVSB deelt de punten met Harkemase Boys

19 september / Het eerste

Na een gelijkspel tegen Hoek en een overwinning tegen FC Lisse heeft VVSB de derde competitiewedstrijd opnieuw gelijkgespeeld. Tegenstander Harkemase Boys kwam na een uur voetbal op voorsprong door een kopbal van Berwout Beimers. Invaller Matthieu van den Assem was net als twee weken geleden het goudhaantje van de ‘Bavo’ door een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker te zorgen.

Lees meer