VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi
21 sept

VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi

21 september / Het eerste
In een doldwaze 7 minuten gaf VVSB de wedstrijd en het bekertoernooi uit handen. De amateurs van Ajax kwamen in de 61e minuut op voorsprong waarna het niet veel later direct 3-0 stond. Dat het uiteindelijk nog 4-1 werd, mocht niet meer baten. Het bekeravontuur zit er al vroeg op dit seizoen, de focus kan nu volledig op de competitie. 
Lees meer
Vooruitblik Ajax - VVSB
20 sept

Vooruitblik Ajax - VVSB

20 september / Algemeen
Derdedivisionist VVSB neemt het dinsdag in Amsterdam op tegen competitiegenoot Ajax, de amateurs van Ajax welteverstaan. De amateurs van Ajax wonnen in de eerste kwalificatieronde met 2-1 van EVV Echt, dat uitkomt in de Derde Divisie Zondag. Oud-prof Eyong Enoh is de meest in het oog springende naam bij de tegenstander van VVSB. VVSB en de Ajax amateurs speelden dit seizoen nog niet tegen elkaar. De ploeg uit Noordwijkerhout staat op het moment van schrijven derde met 8 punten uit 4 wedstrijden, terwijl Ajax op de 13e plek staat met 4 punten uit evenzoveel duels. Voordat VVSB naar Amsterdam afreist, speelt de ploeg van Richard Plug zaterdag nog uit voor de competitie tegen Sparta Nijkerk, dat hetzelfde aantal punten heeft als VVSB.
Lees meer
VVSB onder 21 - Teylingen onder 21
20 sept

VVSB onder 21 - Teylingen onder 21

20 september / Algemeen
Dinsdag 21 september speelt het nieuwste elftal van VVSB haar eerste wedstrijd van het seizoen. VVSB onder 21 treedt aan tegen Teylingen onder 21. Een mooie stap voor onze jeugdspelers met het oog op de toekomstige seniorenvoetbal. Op Sportpark de Boekhorst wordt om 19.30 uur afgetrapt. Kom gerust een kijkje nemen naar de toekomst van de club!
Lees meer
Bezoekersinformatie Ajax - VVSB
18 sept

Bezoekersinformatie Ajax - VVSB

18 september / Algemeen
VVSB speelt op dinsdag 21 september in het kader van de TOTO KNVB Beker een uitwedstrijd tegen Ajax zaterdag. En aangezien de amateurtak normaal gesproken haar wedstrijden speelt op Sportpark de Toekomst vallen zij onder het bewind van de proftak. 
Lees meer
VVSB leidt nederlaag bij Sparta Nijkerk
18 sept

VVSB leidt nederlaag bij Sparta Nijkerk

18 september / Het eerste
Na twee overwinningen en twee gelijke spelen heeft VVSB haar eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In Nijkerk was de plaatselijke Sparta met 2-0 te sterk. In het eerste bedrijf was het Gilbrano Plet die de thuisploeg op voorsprong zette. VVSB drong wel aan na de rust, maar kreeg in de slotminuut de deksel op de neus gepresenteerd. Invaller Ricardo Fransberg zorgde voor de 2-0 eindstand. 
Lees meer
Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB
17 sept

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB

17 september / Het eerste
Speelronde 5 staat alweer voor de deur. VVSB gaat op bezoek bij een van de titelkandidaten; Sparta Nijkerk. Beide ploegen nemen momenteel de gedeelde 2e plaats in en zijn nog ongeslagen in de competitie. In Nijkerk wordt er om 15.00 uur afgetrapt.
Lees meer
Klaverjassen met vaste maat 2021
16 sept

Klaverjassen met vaste maat 2021

16 september / Algemeen

Voor de klaverjasliefhebbers starten we weer met klaverjassen met vaste maat.

De aanvang is 20:00 uur en de kosten zijn € 7,00 per koppel

Lees meer
Keeperstrainer voor O10 t/m O19
15 sept

Keeperstrainer voor O10 t/m O19

15 september / Jeugd
Het is gelukt!! We hebben een trainer gevonden.

De keepers van O10 t/m O19 kunnen v.a. 20 sep trainen. De training start om 18.45 uur en duurt tot 19.45 uur. 
Wanneer je komt trainen, kun je dan een briefje met naam leeftijd en telefoon nr meeneemt?
Lees meer
Bezoekersinformatie Sparta Nijkerk - VVSB
15 sept

Bezoekersinformatie Sparta Nijkerk - VVSB

15 september / Algemeen
Zaterdag 18 september is de competitiewedstrijd tussen Sparta Nijkerk en VVSB. Het bestuur van de Nijkerkers heeft besloten om maximaal 500 toeschouwers toe te laten. Deze mogen geen corona-gerelateerde ziekteverschijnselen hebben.
Lees meer
Spaar met Albert Heijn voor VVSB
15 sept

Spaar met Albert Heijn voor VVSB

15 september / Algemeen
Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor onze vereniging. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!
Lees meer
VVSB en VVOG moeten beide genoegen nemen met een punt
11 sept

VVSB en VVOG moeten beide genoegen nemen met een punt

11 september / Het eerste
In een boeiend schouwspel hebben VVSB en VVOG de punten gedeeld. VVOG, het betere elftal in de eerste helft, kwam op voorsprong door een intikker van Job Hogedoorn. VVSB kwam op gelijke hoogte door een kopbal van invaller Brooklyn van Doorneveld. Beide ploegen drongen nog wel aan, maar wisten niet meer te scoren, waardoor de uitslag op 1-1 bleef hangen. 
Lees meer
Beterschap Berend
10 sept

Beterschap Berend

10 september / Zaterdag 1

Ben je na anderhalf jaar blij, dat je eindelijk weer eens kunt voetballen? Dat verloopt voor Berend de Jong, selectiespeler zaterdagtak, volledig anders! In de met 3 - 0 gewonnen wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Nieuwkoop 2 komt Berend, na een gewonnen luchtduel met een verdediger, ongelukkig terecht en breekt daarbij zijn kuitbeen. Berend zit nu in het gips en wordt volgende week donderdag geopereerd. Captain Jaap Aartman en teammanager Aart de Jong zijn bij hem op bezoek gegaan en hebben hem, namens de zaterdagselectie, veel beterschap toegewenst. Dit alles omlijst met een gevuld teiltje met o.a. heerlijke biertjes, fruit, zoetigheid et cetera. Berend, heel veel beterschap toegewenst.    

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB-VVOG
09 sept

Voorbeschouwing VVSB-VVOG

09 september / Algemeen

Na de overwinning uit bij Excelsior moeten we aantreden tegen VVOG uit Harderwijk. De mannen van trainer Richard Plug trokken de overwinning in de slotfase naar zich toe, en Mathieu van den Assem en Raygivano Dompig zorgde ervoor dat we 3 punten mee konden nemen uit Rijssen. En daarmee staan we ineens op plek 1 op de ranglijst terecht, wie had dat van tevoren kunnen bedenken.

 

Lees meer
Keeperstrainers gezocht
09 sept

Keeperstrainers gezocht

09 september / Jeugd

Hallo Keepers van VVSB, 

Helaas kunnen we door een tekort aan hulp bij de training nog niet beginnen aan de keeperstraining! 

Daarom dus ook gelijk deze (nood)oproep:

Keeperstrainers gezocht !!!

Zonder keepers trainers helaas geen training voor alle keepers !

Lees meer
AANMELDPROCEDURE THUIS WEDSTRIJD TEGEN VVOG
07 sept

AANMELDPROCEDURE THUIS WEDSTRIJD TEGEN VVOG

07 september / Algemeen
Zaterdag 11 september is alweer onze tweede thuiswedstrijd en vierde competitiewedstrijd gepland. Onze tegenstander is VVOG. 
 
We hebben ons opnieuw zoveel mogelijk gefocust op het maximeren van het aantal supporters, sponsoren en leden tijdens de competitiewedstrijd. De eerdere procedure is daarom ook nu van toepassing.
Lees meer
VVSB wint in slotfase bij Excelsior’31 en is koploper
05 sept

VVSB wint in slotfase bij Excelsior’31 en is koploper

05 september / Het eerste
Met nog 5 minuten op de klok was het Excelsior’31 die de wedstrijd onder controle had en een 1-0 voorsprong verdedigde. VVSB toonde zich echter veerkrachtig en kwam redelijk uit het niets op gelijke hoogte door Matthieu van den Assem. De blessuretijd werd ingezet waarna de Noordwijkerhouters de rug weer rechtte. Invaller Raygivano Dompig hield met een sprint vanaf het eigen strafschopgebied 4 verdedigers bezig en schoot de bal fraai binnen. De ontlading was groot, zeker nadat bleek dat VVSB de koppositie had veroverd van de Derde Divisie. 
Lees meer
Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB
03 sept

Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB

03 september / Het eerste
Het is speelronde 3 en als de koploper van de Derde Divisie aantreedt tegen de nummer 2 mag je toch al spreken van een heuse topper! Het ongeslagen Excelsior’31 neemt het op het eigen Sportpark de Koerbelt op tegen ons aller VVSB. Na de 3-0 overwinning op Sportlust’46 bezetten de Noordwijkerhouters op doelsaldo de tweede positie. Wie staat er na deze wedstrijd aan de leiding van de Derde Divisie?
Lees meer
W&H Sports partner van VVSB
03 sept

W&H Sports partner van VVSB

03 september / Algemeen
W&H Sports heeft voor onze nieuwe tribune de tribunestoelen geleverd. Bij de invulling van de tribune is onderscheid gemaakt tussen reguliere tribunestoelen en business seats in onze kenmerkende paars-gele clubkleuren. In totaal zijn er 391 CR4 tribunestoelen en 97 business seats geleverd. De business seats zijn voorzien van een gedeelde armleuning, ons clublogo en stoelverwarming. Ook heeft W&H Sports de inrichting van drie van onze nieuwe kleedkamers verzorgd. Die van het eerste elftal, de bezoekerskleedkamer en voor de scheidsrechters. Het project is naar volle tevredenheid van beide partijen verlopen. 
Lees meer
Bezoekersinformatie Excelsior'31 - VVSB
01 sept

Bezoekersinformatie Excelsior'31 - VVSB

01 september / Het eerste
Aanstaande zaterdag speelt ons vlaggenschip al een heuse topper in Rijssen. Koploper Excelsior'31 ontvangt dan nummer 2 VVSB. Gezien het aantal toeschouwers is anderhalve meter afstand niet te garanderen. Het bestuur van Excelsior'31 heeft daardoor enkele toegangscriteria opgesteld. Toegang is daarom alleen mogelijk met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur). Deze kunnen, zoals bekend, via de corona check app als QR code worden getoond. Deze voorzorgsmaatregelen stelt Excelsior'31 in staat de gasten hartelijk te ontvangen. De anderhalve meter afstand is niet langer een vereiste. Meer informatie kun je vinden op de site van de gastheren https://www.excelsior31.nl/8704/nieuws/informatie-toegang-excelsior-31-vvsb
Lees meer
Blessurespreekuur seizoen 2021 - 2022
31 aug

Blessurespreekuur seizoen 2021 - 2022

31 augustus / Jeugd

Vanaf september start Fysiotherapie De Praktijk met het blessurespreekuur voor alle leden van VVSB. Heb je een blessure en wil je een diagnose en tips/adviezen hoe nu verder? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

Lees meer