Voorbeschouwing Hercules - VVSB
04 okt

Voorbeschouwing Hercules - VVSB

04 oktober / Het eerste
Na de 3e overwinning op een rij wacht VVSB nu een zware uitwedstrijd op een doordeweeks avond in Utrecht. Thuisploeg Hercules is een gelouterde ploeg in de derde divisie en was vorig jaar op een haar na kampioen. Dat lukte op een waanzinnig spannende laatste speelronde niet en dus mag de ploeg van trainer René van der Kooij het dit jaar opnieuw proberen. 
Lees meer
Nipte overwinning voor Zaterdag 1
03 okt

Nipte overwinning voor Zaterdag 1

03 oktober / Zaterdag 1

(Kort verslag en interview Rick Koeckhoven, captain zaterdag 1)

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zat. 1 de uitwedstrijd tegen Stompwijk ’92. Ook een nieuwe eend in de bijt! Sinds dit seizoen staat deze Stompwijkse ploeg onder leiding van - de voor VVSB geen onbekende trainer - Erik van Manen. Erik is natuurlijk goed geïnformeerd over de spelersgroep en mogelijke speelwijze van VVSB. Dat is ook gedurende de wedstrijd wel te merken. Over het veld staat een straffe wind en dat komt het spel niet écht ten goede. VVSB weet deze wedstrijd met 2 – 1 te winnen. Een nipte, maar op basis van het vertoonde spel en zeker in de 2e helft, een terechte overwinning.   

  

Lees meer
Bestellen voetbaltas met VVSB logo
02 okt

Bestellen voetbaltas met VVSB logo

02 oktober / Algemeen

Cadeau tip voor de decembermaand!

De showmodellen staan in de kantine “ Veld 7”

Heb je interesse stuur een e-mail naar vvsbkleding@gmail.com met de volgende info: Keuze tas-Naam-en telefoonnummer 06 dan krijg je daarop een betaalverzoek.

Lees meer
VVSB boekt overtuigende overwinning op Dongen
02 okt

VVSB boekt overtuigende overwinning op Dongen

02 oktober / Het eerste
VVSB heeft de wedstrijd tegen Dongen overtuigend weten te winnen. De hekkensluiter kwam nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg raakte hiervan niet in de war en won met 6-1. Danny Bakker en Ian van Otterlo zorgde nog voor rust voor de ommekeer. Na de thee waren het Leroy George, Jayson Halman, Max Ossendrijver en Matthieu van den Assem die voor de ruime zege zorgde.  
Lees meer
Week van de scheidsrechter (1 tot 8 oktober)
01 okt

Week van de scheidsrechter (1 tot 8 oktober)

01 oktober / Algemeen
VVSB is super blij met de scheidsrechters die zich inzetten voor onze club. Het zijn FANTAstische vrijwillers! Zij ontvangen een leuk presentje vanuit de club. 
Maar wat eigenlijk veel waardevoller is: de waardering van jou en jouw team! Sta daar deze week even bij stil en bedank je scheids (extra).
#weekvandescheidsrechter
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Dongen
30 sept

Voorbeschouwing VVSB - Dongen

30 september / Het eerste

Speelronde 8 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen vv Dongen.

Komende Zondag 2 oktober is de ploeg uit Noord Brabant de tegenstander.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Lees meer
VVSB wint in de eerste helft van TOGB
25 sept

VVSB wint in de eerste helft van TOGB

25 september / Het eerste
VVSB troefde met een sterke start van de wedstrijd tegenstander TOGB al direct af. Het was Leroy George die binnen 2 minuten voor de openingstreffer zorgde. Diezelfde George zorgde met een individuele actie na een half uur voor de verdubbeling van de score. Mede-aanvaller Jesse van Nieuwkerk zorgde met zijn 3-0 nog voor rust voor de eindstand. 
Lees meer
Vechtlust met 10 man wordt beloond
25 sept

Vechtlust met 10 man wordt beloond

25 september / Zaterdag 1

Wat een knotsgekke wedstrijd speelt zich na drieën af op sportpark de Boekhorst! VVSB zat. 1 speelt de openingscompetitiewedstrijd tegen Alphen 1. Een nieuwe eend in de bijt in de 3e klasse A. Alphen is een ploeg die de horizontale overstap heeft gemaakt van het voetballen op zondag naar de zaterdag. Knotsgek? VVSB is de bovenliggende partij en komt in de 22e minuut op voorsprong dankzij een prima goal van rechtsback Max v/d Boog. Uit het niets komt Alphen in de 40e minuut langszij. Vlak voor het rustsignaal krijgt VVSB goalie Tim Warmerdam de rode kaart voorgeschoteld. Dit na het licht neerhalen van een doorgebroken speler. VVSB moet met 10 man verder! De toegekende penalty wordt benut en staat de ploeg van Stefan Kraaijvanger enigszins beduusd met 1 – 2 achter. Uiteindelijk recht VVSB de rug. Er wordt gestreden voor iedere bal en na 90 minuten staat er een fraaie 6 – 3 op het scorebord. Een zeer terechte overwinning!

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - TOGB
23 sept

Voorbeschouwing VVSB - TOGB

23 september / Het eerste

Speelronde 7 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen TOGB.
A.s. Zaterdag 24 september is de ploeg uit Berkel en Rodenrijs de tegenstander.
Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Lees meer
VVSB verlaat vroegtijdig bekertoernooi
21 sept

VVSB verlaat vroegtijdig bekertoernooi

21 september / Het eerste
Al in de tweede voorronde van de KNVB Beker heeft VVSB het toernooi moeten verlaten. Koploper van de Derde divisie zondag ADO’20 was met 3-0 te sterk. De thuisploeg dankte deze overwinning aan de vroege voorsprong wat na een half uur werd verdubbeld. Dat in de slotfase nog de 3-0 viel, zorgde voor een ietwat geflatteerde einduitslag.
Lees meer
Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)
20 sept

Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)

20 september / Het eerste
Met een bekeravondje in het vooruitzicht zal menigeen in Noordwijkerhout weemoedig terugdenken aan de jaren 2016 t/m 2018 waarin drie jaar achter elkaar de achtste finale werd behaald. Uiteraard met het hoogtepunt op 2 maart 2016 in een uitverkocht Galgenwaard waar FC Utrecht met 3-0 te sterk was in de halve finale. Nieuw seizoen = nieuwe kansen, te beginnen met een wedstrijd in de 2e voorronde in Heemskerk tegen ADO’20.
Lees meer
Zaterdag 24 september is Super Saturday
20 sept

Zaterdag 24 september is Super Saturday

20 september / Algemeen
Stop. Heb je niks te doen a.s. zaterdag 24 september? Of als je wel wat hebt, maak dan je agenda leeg! 

SUPER SATURDAY BIJ VVSB!! 
Lees meer
VVSB weet punten mee te nemen uit Rosmalen
18 sept

VVSB weet punten mee te nemen uit Rosmalen

18 september / Het eerste
Op zaterdagavond heeft VVSB de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen weten te winnen. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Noordwijkerhouters op voorsprong door een doelpunt van Leroy George. In de tweede helft zorgde Danny Bakker voor de verdubbeling in de score. Toch zorgde OJC Rosmalen snel hierna voor de aansluitingstreffer via de voet van Mouad Hassen. Verder liet VVSB het niet gebeuren en werden de 3 punten mee terug genomen naar de Bollenstreek. 
Lees meer
VVSB zat. 1 klaar voor de competitie
18 sept

VVSB zat. 1 klaar voor de competitie

18 september / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag begint voor zaterdag 1 de competitie en wel tegen AVV Alphen uit Alphen a/d Rijn. De ploeg van Stefan Kraaijvanger heeft een prima voorbereiding gehad en heeft dit in de laatste wedstrijd bekroond met een klinkende overwinning tegen Rijnsburgse Boys 2. Competitief komt deze ploeg uit in de reserve Hoofdklasse zaterdag en nu onze tegenstander voor de Districtsbeker. Na 90 minuten voetballen stokte de teller op 7 -2 met drie doelpunten van de voet van Fadil Sukurica, tweemaal Stefan Immerzeel, Max v/d Boog en Jaap Roeleven beiden éénmaal. Dit geeft vertrouwen! VVSB zaterdag eindigde op de 2e plaats in de Districtsbeker. Niet achter Rijnsburgse Boys, niet achter DHL, maar achter Te Werve, de helaas eerder niet helemaal uitgespeelde wedstrijd.

Lees meer
OKKER PARLEVLIET OP HET TRAININGSVELD BIJ ONDER-23
16 sept

OKKER PARLEVLIET OP HET TRAININGSVELD BIJ ONDER-23

16 september / Algemeen
Good old Okker ondersteunt trainer Kristian bij de training van ons talententeam. Okker was nog regelmatig langs onze velden te zien en was nu bereid om hier zijn bijdrage te leveren. Okker is daar als oud eerste elftal speler natuurlijk geschikt voor. Veel succes Okker en vooral veel plezier met de boys!
Lees meer
Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB
16 sept

Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB

16 september / Het eerste
Na 7 jaar gaat VVSB weer op bezoek bij OJC Rosmalen. Aanstaande zaterdagavond wacht de ploeg van Willem Leushuis de equipe van Wilfred van Leeuwen op. Sportpark de Groote Wielen is het decor van de eerste wedstrijd van de 6e speelronde in de Derde divisie zondag.
Lees meer
Voorstellen jeugdtrainers VVSB
13 sept

Voorstellen jeugdtrainers VVSB

13 september / Jeugd
Het seizoen is al even van start, maar de trainers van de jeugd stellen zich graag nog even voor!
Lees meer
VVSB en Groene Ster weten niet te scoren
11 sept

VVSB en Groene Ster weten niet te scoren

11 september / Het eerste
Na de Noordwijkerhoutse feestweek heeft VVSB dit niet winnend weten af te sluiten. Groene Ster uit Heerlerheide was op bezoek in Noordwijkerhout en beide ploegen hielden de verdedigingslinies goed gesloten. Beide ploegen kregen wat kansen, waarbij aangetekend dat de gasten de beste kansen hadden. Aanvoerder Dylan Zwartjes schoot na een kwartier voetbal een strafschop op de paal. Gescoord werd er echter niet. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Groene Ster
09 sept

Voorbeschouwing VVSB - Groene Ster

09 september / Het eerste

A.s. Zondag 11 september staat de thuiswedstrijd tegen Groene Ster, afkomstig uit het Limburgse Heerlen, op het programma.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Lees meer
MELDING VOOR LEDEN: CLUBPAS BLIJFT DEZELFDE
09 sept

MELDING VOOR LEDEN: CLUBPAS BLIJFT DEZELFDE

09 september / Algemeen
Er bereikten ons vragen over het uitreiken van nieuwe clubcards/ledenpassen. Eerder gaven we al aan dat we zijn overgestapt op een nieuw systeem waarbij de clubcards blijvend zijn. De harde geplastificeerde paarse kaarten zijn dus al in bezit van leden en kunnen tevens als betaalpas gebruikt worden. En wie nog geen pas heeft kan hem afhalen bij de wedstrijdsecretariaat bij de ingang van het clubgebouw.

Het opladen van de pas kan in Veld 7 via de automaten op de bar en in afstemming met ons barpersoneel. Voor verdere en uitgebreidere uitleg kan je terugkijken naar het eerder geplaatste artikel: 
 
Lees meer