CDI Blumen en Cafetaria de Koetiller sponsoren Zaterdagselectie
22 sept

CDI Blumen en Cafetaria de Koetiller sponsoren Zaterdagselectie

22 september / Zaterdag 1
De zaterdagselectie van VVSB bestaat uit alleen maar Noordwijkerhoutse voetballers. Het 1e elftal komt uit in de Derde Klasse en zaterdag 2 in de reserve 2e Klasse. Met ingang van dit seizoen zijn er twee Noordwijkerhoutse ondernemers die het vertrouwen hebben uitgesproken richting deze zaterdagselectie. Zij hebben de handen ineengeslagen en hebben alle spelers voorzien van een prachtige polo en Presentatiepak met VVSB embleem. Dit zijn Steven Molenkamp van Cafetaria de Koetiller en George Vink directeur/eigenaar van CDI Blumen. 
Lees meer
VVSB wint knotsgekke bollenderby van FC Lisse
21 sept

VVSB wint knotsgekke bollenderby van FC Lisse

21 september / Het eerste

In een knotsgek duel tussen FC Lisse en VVSB hebben de Noordwijkerhouters aan het langste eind getrokken. De ploeg van Eric Meijers kwam al snel op achterstand door een bizarre eigen goal van Richelo Fecunda. VVSB herstelde zich voor rust nog door doelpunten van Tim de Rijk, Frans van Niel en een eigen doelpunt van Jordi Tiktak. Na de thee zorgde Oussama Siali via een vrije trap voor de aansluitingstreffer, waarna in de slotminuten Mo el Osrouti VVSB in veilige haven schoot.

Lees meer
Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB
19 sept

Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB

19 september / Het eerste

Al in speelronde 5 staat de tweede bollenstreekderby voor VVSB op het programma. Qua naam en faam valt die in het niet bij diegene die in Katwijk wordt gespeeld, maar alsnog. Een zeer fraaie wedstrijd tussen FC Lisse en VVSB staat op het programma. Nog geen roemrijk verleden, maar dit kan natuurlijk snel opgebouwd gaan worden. Twee jaar geleden waren de eerste twee confrontaties. Zaterdag is aflevering drie van FC Lisse – VVSB!

Lees meer
VVSB zat. 1 start tegen Nieuwkoop 1
19 sept

VVSB zat. 1 start tegen Nieuwkoop 1

19 september / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de eerste thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop 1. De laatste confrontatie eindigde in een nipte overwinning ( 1 - 0) voor VVSB. Een wedstrijd, waarin onze doelman Peet v/d Berg exelleerde. Met katachtige reflexen hield hij de paarsgelen op de been! 
Lees meer
Kerstveiling VVSB
17 sept

Kerstveiling VVSB

17 september / Algemeen

Onze traditionele kerstveiling komt er weer aan! Zaterdagavond 14 december staat onze kantine de nop ,in een sfeervolle ambiance aangekleed, op ons Sportpark de Boekhorst weer vol met fantastische kavels.

We hopen dat u met z'n allen weer aanwezig bent om te bieden op de mooiste kavels, VVSB te steunen en vooral ook een gezellige bijzondere avond te hebben! Paars-gele saamhorigheid op z'n best!

Vorig jaar heeft de vereniging opnieuw een bewonderenswaardig bedrag mogen bijschrijven. U weet ongetwijfeld dat de opbrengst van de kerstveiling voor VVSB een belangrijke bijdrage is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

Tot 14 december meer info volgt later.

Lees meer
Wie ben ik
17 sept

Wie ben ik

17 september / Algemeen

Even voorstellen

Persoonlijk

 

Naam: Yannick Bouw

Geboortedatum: 23-11-1996

Woonplaats: Nijkerkerveen

Welke hobby’s heb je en wat doe je graag in vrije tijd?

Mijn hobby is voetbal en in mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden en vriendin.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Heb mijn eigen hoveniers bedrijf.

Algemeen

 

Favoriete tv programma? VI

Favoriete website? /

Favoriete muziek? Van alles wat

Favoriete drank? Sonnema

Favoriete film? /

Favoriete boek? /

Favoriete gerecht? Spinazie

Favoriete vakantiebestemming? Curaçao

Wie zou je wel eens willen ontmoeten? /

Naar een onbewoond eiland met? Het team

Lees meer
Train de trainer vrijdag
17 sept

Train de trainer vrijdag

17 september / Jeugd

Na een succesvolle train de trainer cursus vorig seizoen geven we dit seizoen ook weer een cursus 'Train de trainer'. Om er voor te zorgen dat u met de goede kennis op het veld staat, organiseert VVSB met oa Play2improve en de trainer van zaterdag 1, Rob Jonkman een cursus van drie avonden.

Lees meer
Van een koude kermis........
16 sept

Van een koude kermis........

16 september / Zaterdag 1

We hebben de Oranjefestiviteiten met kermis onlangs achter ons gelaten. De wedstrijd tegen 4e Klasser Zevenhoven kunnen we met een gerust hart betitelen als ‘van een koude kermis thuiskomen’. De gewonnen wedstrijd tegen de reserves van Noordwijk was een regelrechte opsteker en gaf vertrouwen voor de wedstrijd tegen de Zevenhovenaren. Van dat vertoonde spel is niets teruggezien en gaat deze wedstrijd verloren en daarmee is de ploeg - op doelsaldo - uitgeschakeld voor de volgende ronde Districtsbeker. Stefan Immerzeel schiet in 42e minuut vanuit een subliem genomen strafschop de 1 – 0 binnen en op dat moment lijkt er eigenlijk helemaal geen vuiltje aan de lucht. De 2e helft verloopt ronduit dramatisch!

Lees meer
Train de trainer start vanavond
13 sept

Train de trainer start vanavond

13 september / Algemeen
Na een succesvolle train de trainer cursus vorig seizoen geven we dit seizoen ook weer een cursus 'Train de trainer'. Om er voor te zorgen dat u met de goede kennis op het veld staat, organiseert VVSB met oa Play2improve en de trainer van zaterdag 1, Rob Jonkman een cursus van drie avonden.
Lees meer
Volgende ronde binnen bereik
12 sept

Volgende ronde binnen bereik

12 september / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 zijn laatste wedstrijd in de voorronde van de Districtsbeker. Na winst op SJC en Noordwijk 2 krijgt Zat. 1 Zevenhoven op bezoek. 
Lees meer
VVSB verliest oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys
10 sept

VVSB verliest oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys

10 september / Het eerste

VVSB heeft de oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys met 4-2 verloren. In de wedstrijd tegen de Tweede divisionist kregen alle fitte selectiespelers weer de nodige minuten. Mo el Osrouti en Felitciano Zschusschen zorgde voor de Noordwijkerhoutse doelpunten. 

Lees meer
Wie ben ik
09 sept

Wie ben ik

09 september / Algemeen

Naam: Tijs Knapp

Geboortedatum: 05-08-2001

Woonplaats: Noordwijkerhout

Welke hobby’s heb je en wat doe je graag in vrije tijd? In mijn vrije tijd sport ik graag. Verder vind ik het altijd leuk om lekker ergens een hapje te eten of andere leuke dingen te doen met vrienden of familie.

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn studie of ben ik druk bezig met het uitoefenen van mijn hobby’s. Buiten dat vind ik het soms ook wel lekker om wat te werken!

Algemeen

Favoriete tv programma? Voetbal Inside

Favoriete website? www.youtube.com

Favoriete muziek? Rap

Favoriete drank? Bier Heineken

Favoriete film? The Wolf of Wall Street

Favoriete boek? Turks Fruit

Favoriete gerecht? PIZZA

Favoriete vakantiebestemming? IBIZA

Wie zou je wel eens willen ontmoeten? Cristiano Ronaldo

Naar een onbewoond eiland met? Mijn vader Hans Knapp

Lees meer
Goed uit de startblokken in Districtsbeker
09 sept

Goed uit de startblokken in Districtsbeker

09 september / Algemeen

Zaterdag 1 staat na de eerste twee gespeelde bekerwedstrijden bovenaan in een pooltje met SJC zat. 1, Noordwijk 2 en Zevenhoven. De 1e wedstrijd tegen SJC werd eenvoudig met 6 – 0 gewonnen. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg tegen Noordwijk 2 uitkomende in de reserve Hoofdklasse. Met bij vlagen, van beide kanten, uitstekend voetbal werd ook deze wedstrijd winnend afgesloten. VVSB won deze derby met 3 – 2 met doelpunten van Joost Bierhuizen, Stefan Immerzeel en eyecatcher Coen v/d Meij!

Lees meer
VVSB pakt eerste overwinning bij Excelsior’31
07 sept

VVSB pakt eerste overwinning bij Excelsior’31

07 september / Het eerste

De eerste overwinning in de Derde Divisie is een feit voor VVSB. Bij promovendus Excelsior’31 werd met 0-2 gewonnen. Vlak voor rust bracht Mirko Zwiers zijn ploeg op achterstand door een eigen doelpunt. Een kwartier voor tijd besliste Felitciano Zschusschen de wedstrijd met een rebound van dichtbij. Door deze overwinning haakt VVSB het karretje met de bovenste ploegen weer aan.

Lees meer
Info Leiders/trainersavond met EHBO
06 sept

Info Leiders/trainersavond met EHBO

06 september / Jeugd
Maandagavond 9 september organiseert VVSB een avond voor de Jeugdleiders en -trainers.
Op deze avond komen er verschillende onderwerpen aan bod.
Lees meer
Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB
05 sept

Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB

05 september / Het eerste

VVSB mag opnieuw op bezoek bij een promovendus. Nadat in de eerste speelronde Ter Leede de gastheer was, is dat nu Excelsior’31. De ploeg uit Rijssen werd vorig seizoen in de laatste wedstrijd pas kampioen van de zaterdag hoofdklasse B. Om 14.30 uur wordt er in het oosten van het land afgetrapt voor het treffen tussen de nummer 7 en 12 van de ranglijst.

Lees meer
Jan den Elzen 1930 - 2019
03 sept

Jan den Elzen 1930 - 2019

03 september / Algemeen
Lees meer
VVSB speelt oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen gelijk
03 sept

VVSB speelt oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen gelijk

03 september / Het eerste
Terwijl de kermis van Noordwijkerhout vandaag startte, trad het vlaggenschip van VVSB aan voor een oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen. De Leidse eerste klasser staat onder leiding van Marcel IJzendoorn. 
Lees meer
Wie ben ik
03 sept

Wie ben ik

03 september / Algemeen

Even voorstellen

Aan de hand van een aantal vragen stelt wekelijks een (nieuwe) speler, of lid van de technische staf, van de selectie zich aan u voor. Deze week is het de beurt aan Felitciano Zschusschen.

Persoonlijk

 

Naam: Felitciano Zschusschen

Geboortedatum: 24-01-1992

Woonplaats: Hilversum

Welke hobby’s heb je en wat doe je graag in vrije tijd? In mijn vrije tijd vind ik het lekker om thuis te zijn. Ik speel dan graag een potje FIFA of NBA op de PlayStation. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en bezoek ik in mijn vrije tijd mijn familie.

Lees meer
VVSB en DOVO delen de punten
31 aug

VVSB en DOVO delen de punten

31 augustus / Het eerste

In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft VVSB één punt weten te bemachtigen. In een open wedstrijd tegen DOVO kwamen de Noordwijkerhouters terug van een achterstand, maar liet het op het einde ook weer een voorsprong lopen. Lulinho Martins en Tom Kok zorgde voor de paars-gele doelpunten.

Lees meer