Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB

Speelronde 28 staat voor de deur en VVSB gaat op bezoek bij Barendrecht. Na de overwinning tegen Ajax hebben de Noordwijkerhouters nog alles in eigen hand en kan er ook tegen de nummer 6 van de Derde Divisie een paar broodnodige punten behaald worden. Want wat ondertussen wel duidelijk is in deze competitie, iedereen kan van elkaar winnen (en dus ook verliezen). 

Met Barendrecht treft VVSB een tegenstander die de laatste weken wat wisselvallig presteert. Zo speelde Barendrecht gelijk tegen Excelsior'31 en won het op paaszaterdag van Sportlust'46. Ondertussen verloren zij ook weer van GOES, Staphorst en ACV. Mochten de rood-witten nog een rol van betekenis willen spelen in de nacompetitie richting de Tweede Divisie zijn punten nu erg belangrijk aan het worden, anders zal de competitie al vroeg als een nachtkaars uitgaan.

Bij VVSB zijn er nog altijd andere zaken waar men zich mee bezig moet houden. Uit de laatste 5 wedstrijden werden 10 punten behaald. Een positieve lijn is ingezet, maar er zijn nog maar 7 wedstrijden te gaan. Met een groep van Harkemase Boys (11e) tot en met DOVO (18e) allemaal nog dicht bij elkaar zal het een race tot het einde worden om de veilige plaatsen. 

Wat gebleken is, is dat VVSB wel zeer fit aan de dag kan verschijnen. Het moordende programma is achter de rug, punten zijn regelmatig gehaald en spelers zijn nog altijd fysiek fit om het programma op te volgen. 

Met scheidsrechter Van der Vrande als leidsman zal op Sportpark de Bongerd de 28e speelronde beginnen. De wedstrijd tussen Barendrecht en VVSB begint om 14.30 uur.

Adres:
Sportpark De Bongerd
Dierensteinweg 6
2991 XJ Barendrecht

Laatste ontmoetingen:
VVSB - Barendrecht 0-1 (26 februari 2022)
Barendrecht - VVSB 3-1 (23 november 2019)
Barendrecht - VVSB 1-3 (6 april 2019)
VVSB - Barendrecht 1-3 (15 december 2018)

Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB
Terug naar overzicht