VVSB verliest op tweede paasdag

Een typische 0-0 wedstrijd in de slotminuten verliezen zal nooit wennen. In een zeer matige wedstrijd waren er slechts enkele kansen, waarmee Sportlust uiteindelijk één keer goed mee omging. Mo Bendadi bleek met zijn schot in de 89e minuut de matchwinner.

Het was op het warme veld van Sportlust te merken dat beide ploegen hun 2e wedstrijd in 48 uur speelde. Het tempo was laag en beide ploegen hadden de verdedigende stellingen goed neergezet.

Slechts één mogelijkheid werd er in de eerste helft genoteerd. De aanvaller van Sportlust'46 kon uithalen vanaf 16 meter, maar vond het doel niet.

Ook in de tweede helft waren de kansen schaars. Met nog een kwartier op de klok was VVSB tot tweemaal toe gevaarlijk, maar Youssef Blel wist nu het net niet te vinden.

Aan de andere kant was het Mo Bendadi die met een fraaie volley voor de enige en winnende treffer zorgde.

De mannen van Wilfred van Leeuwen hebben nu eindelijk weer een aantal rustdagen alvorens zij weer zullen optreden. Zaterdag wordt er thuis om 18.00 uur afgetrapt voor de belangrijke wedstrijd tegen Ajax. Zorg dat u er bij bent!

Sportlust'46 - VVSB 1-0: 89. Bendadi 1-0.
VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Obi Onyeike, Nicky Eekhout, Jermano Lo Fo Sang; Lars Rauws, Enzo Huntink, Jelmer Vijlbrief (57. Raygivano Dompig); Danny Bakker (84. Peet van der Slot), Youssef Blel, Jayson Halman (75. Guus Verver)