Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB

Na twee spectaculaire thuisoverwinningen op Excelsior'31 en DVS'33 staat op Tweede Paasdag alweer de derde wedstrijd in zes dagen op het programma. In Woerden wordt er gespeeld tegen Sportlust'46. Een wedstrijd die eerder in het seizoen in het voordeel van VVSB werd beslist. 

Veerkracht en uithoudingsvermogen, twee speerpunten van het huidige VVSB. Al wedstrijden lang wordt er achterstanden omgezet in voorsprongen en dit wordt met name gedaan in het laatste kwartier van een wedstrijd. Zo lang de paars-gelen dit vast kunnen houden, kunnen er nog vele mooie momenten gevierd worden.

Bij Sportlust'46 is het de laatste weken wat wisselvalliger. Na een uitstekende start van de competitie en een eerste periodetitel kwam de klad er langzaam in bij de ploeg van Patrick Loenen. De laatste overwinning is alweer even geleden en was in een thuiswedstrijd tegen GOES (3-0). In de daaropvolgende uitwedstrijden met Ajax, Staphorst en Barendrecht werd slechts één punt meegenomen naar Woerden. 

Wegens een groot jeugdtoernooi op het sportpark van Sportlust'46 begint de wedstrijd om 16.30 uur. Met de heer Prick als leidsman zal een ieder een kleine twee uur later weten hoe het zware paasweekeinde wordt afgesloten.

Onderlinge resultaten:
VVSB - Sportlust'46 3-0 (28 augustus 2021)

Adres:
Sportpark Cromwijck
Waardsedijk 31
3448 HV  Woerden

 

Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB
Terug naar overzicht