Voorbeschouwing VVSB - DVS'33

Na de mooie 4-2 overwinning dinsdagavond tegen Excelsior’31 staat vandaag de thuiswedstrijd tegen DVS’33 op het programma. Kan dit de derde thuisoverwinning op een rij worden? Twee weken geleden wonnen we immers met 4-1 van Harkemase Boys. Een fantastische dag die werd afgesloten met een recordopbrengst bij de VVSB Veiling. VVSB speelt nu een aantal wedstrijden kort op elkaar. Zo ook in dit paasweekend. Maandag spelen we om 16:30 uur in Woerden tegen Sportlust ’46.

Youssef Blel scoort er voor VVSB aardig op los met fraaie goals, maar de ploeg van Wilfred van Leeuwen krijgt ook veel doelpunten tegen. In deze fase van de competitie is de factor conditie erg belangrijk en dat lijkt prima in orde gezien de slotfase van de laatste wedstrijden.

DVS’33 won afgelopen zaterdag met 4-0 van Hoek. De ploeg staat momenteel op plek 7. Eerder dit seizoen won VVSB in Ermelo met 0-2 door doelpunten van Obi Onyeike en Jayson Halman. Gezien de stand op de ranglijst is een tweede overwinning op deze tegenstander zeer welkom. Met uw positieve steun gaan we er weer voor!

RR/SL

Voorbeschouwing VVSB - DVS'33
Terug naar overzicht