Voorbeschouwing VVSB - JOS Watergraafsmeer
02 dec

Voorbeschouwing VVSB - JOS Watergraafsmeer

02 december / Het eerste

Bijna op de helft van de competitie brengt ons komende zaterdag de nummer 2 tegen de nummer 13 van de ranglijst, oftewel VVSB tegen JOS Watergraafsmeer.

Om 13:00 uur zal er afgetrapt worden.

Lees meer
Cameraman/vrouw gezocht t.b.v. videoanalyse
01 dec

Cameraman/vrouw gezocht t.b.v. videoanalyse

01 december / Het eerste
De staf van het vlaggenschip van VVSB is op zoek naar cameraman/vrouw die de thuiswedstrijden wil filmen t.b.v. de videoanalyse. Op basis van deze beelden kan de staf analyseren wat er goed gaat en wat er nog beter kan in wedstrijden. 
Lees meer
WEDSTRIJD VVSB1-JOS VERZET NAAR 13.00 UUR VANWEGE ORANJE
30 nov

WEDSTRIJD VVSB1-JOS VERZET NAAR 13.00 UUR VANWEGE ORANJE

30 november / Algemeen

De wedstrijd van ons eerste elftal van zaterdag 3 december is vervroegd vanwege de speeltijd van Oranje. De WK wedstrijd tegen de VS vangt aan om 16.00 uur en daarom is in onderling overleg besloten de wedstrijd te vervroegen. 

Uiteraard kan je na afloop van ons eerste de 1/8 finale aanschouwen in Veld7!

Tot zaterdag!

Lees meer
VVSB schiet een half dozijn treffers binnen tegen OSS’20
27 nov

VVSB schiet een half dozijn treffers binnen tegen OSS’20

27 november / Het eerste

De laatste uitwedstrijd van 2022 is met een klinkende overwinning voor VVSB afgesloten. Een half dozijn treffers werd er geproduceerd in Oss en ook de welverdiende ‘0’ achterin werd gehaald. Via Danny Bakker en een eigen doelpunt kwam VVSB al snel op een comfortabele 0-2 voorsprong. Vlak voor rust waren het Leroy George en Jesse van Nieuwkerk die de score op lieten lopen. Diezelfde George en Ian van Otterlo bepaalden de einduitslag in de tweede helft. 

Lees meer
Jesse van Nieuwkerk blijft bij VVSB
26 nov

Jesse van Nieuwkerk blijft bij VVSB

26 november / Het eerste
En we gaan gestaag door. Vandaag kunnen we melden dat onze boomlange spits Jesse van Nieuwkerk zijn contract heeft verlengd. Jesse heeft het na zijn overstap van Sparta Nijkerk uitstekend naar zijn zin bij onze club. Daarom is een tweede seizoen dus helemaal niet zo’n verrassend gevolg. Toch is de focus natuurlijk eerst nog gericht op het lopende seizoen. Nog drie wedstrijden te gaan om vervolgens na de winterstop weer af te trappen met het trainingskamp in Spanje. Gefeliciteerd Jesse!
Lees meer
Ruben Valk blijft VVSB trouw
25 nov

Ruben Valk blijft VVSB trouw

25 november / Het eerste
In vervolg op eerdere berichtgeving, volgt nu een van de belangrijke posities van sluitposten in onze selectie. Onze keeper Ruben Valk is de eerste keeper met contractverlenging. Hij is een echte VVSB-er, dat kan wel gezegd worden. Hij gaat alweer op voor zijn 9e seizoen komend jaar. Dat is toch mooi nieuws, gefeliciteerd Ruben!
Lees meer
Voorbeschouwing OSS'20 - VVSB
25 nov

Voorbeschouwing OSS'20 - VVSB

25 november / Het eerste
Voor VVSB staat de laatste uitwedstrijd van 2022 op het programma. OSS’20 wacht in Oss de Noordwijkerhoutse formatie op voor de allereerste ontmoeting in de geschiedenis. Het is de vraag of VVSB de reeks van 5 overwinningen op een rij kan doorzetten of dat OSS’20 de reeks van 6 wedstrijden niet weten te winnen kan doorbreken. Ook deze wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld. In Oss wordt om 20.00 uur afgetrapt. 
Lees meer
TRAINER VAN LEEUWEN NOG EEN JAAR OP DE BOEKHORST
24 nov

TRAINER VAN LEEUWEN NOG EEN JAAR OP DE BOEKHORST

24 november / Het eerste
Enthousiast kunnen we melden dat Trainer Wilfred van Leeuwen ook komend seizoen als hoofdtrainer voor onze groep staat! De Technische Commissie en het Bestuur kwamen afgelopen week een contractverlenging van 1 jaar overeen. De ingezette beleidslijn met het eerste en het elftal onder-23, de resultaten van beide teams, de ontwikkelingen van spelers en talenten en de prettige en constructieve samenwerking gaven daar alle aanleiding toe. 
Lees meer
Vrijwilligersfeest Gemeente Noordwijk
23 nov

Vrijwilligersfeest Gemeente Noordwijk

23 november / Algemeen
Op 16 december organiseert Welzijn Noordwijk het Vrijwilligersfeest 2022 voor de gehele gemeente Noordwijk. Alle vrijwilligers zijn hiervoor uitgenodigd. Dit jaar wordt dit feest gehouden in de kantine (Veld 7) van VVSB! Het begint om 20.00 uur. 
Lees meer
Aarlanderveen pakt periodetitel tegen VVSB zat. 1
20 nov

Aarlanderveen pakt periodetitel tegen VVSB zat. 1

20 november / Zaterdag 1

De 1e periode zit erop en ik mag concluderen, dat onze laatste tegenstander, Aarlanderveen, de meeste indruk op mij heeft achtergelaten. Vorig seizoen wist VVSB nog tweemaal te winnen van de ‘Veners’. Deze editie lijken de kaarten iets anders geschut. Met rust staat het nog 0 – 0, al heeft Aarlanderveen wel ietsjes de overhand. Na rust zet Aarlanderveen nog eens extra aan en via twee goals van Moussa Kalisse staat er na 90 minuten 2 – 0 op het scorebord.

Lees meer
VVSB pakt vijfde overwinning op rij tegen HSC’21
20 nov

VVSB pakt vijfde overwinning op rij tegen HSC’21

20 november / Het eerste
Nadat VVSB vorig weekend bij DEM met 2-4 wist te winnen, hebben de Noordwijkerhouters deze score ook weten te behalen tegen HSC’21. De wedstrijd kenmerkte zich vanwege het eenrichtingsverkeer richting het doel van de gasten. Leroy George was met de eerste twee doelpunten zeer belangrijk. Ian van Otterlo en Enzo Huntink zorgde ervoor dat al na een uur de stand flink werd uitgebreid. Jules Stokkers maakte de score iets dragelijker door nog tweemaal raak te schieten. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - HSC'21
17 nov

Voorbeschouwing VVSB - HSC'21

17 november / Het eerste
Zaterdag om 18:00 uur staat de thuiswedstrijd tegen HSC’21 op het programma. Na de dikverdiende overwinning bij DEM blijft VVSB onveranderd meedoen in de top van de ranglijst. Het gaspedaal werd in het kwartier na rust volledig ingetrapt en met 3 doelpunten werd de basis gelegd voor de uiteindelijke 2-4 overwinning. Zoals in veel voorafgaande wedstrijden waren er ook nu weer verschillende doelpuntenmakers. Leroy George, Danny Bakker, Richelo Fecunda en Ian van Otterlo wisten het Beverwijkse doel te vinden. Prima voetbal gecombineerd met gretigheid en spelplezier vormden de ingrediënten voor een aantrekkelijk spelend VVSB dat momenteel de 2de plaats op de ranglijst inneemt.
Lees meer
STEUN VVSB VIA SPONSORKLIKS
14 nov

STEUN VVSB VIA SPONSORKLIKS

14 november / Algemeen
Black Friday, Sinterklaas en Kerst in aantocht! Dat betekent dat er toch weer extra aankopen worden gedaan. Als je dat via SponsorKliks doet, dan steun je daarmee vanzelf ook VVSB. Bijna alle bekende winkelketens staan vermeld en als je via deze weg naar hun site gaat, ontvangt VVSB een percentage van het aankoopbedrag. 
Lees meer
VVSB beslist wedstrijd tegen DEM In tien minuten
13 nov

VVSB beslist wedstrijd tegen DEM In tien minuten

13 november / Het eerste
VVSB toonde zich op zaterdagavond in Beverwijk zeer effectief in het eerste kwartier na rust. Drie snelle doelpunten achter elkaar van Leroy George, Danny Bakker en Richelo Fecunda zorgde ervoor dat de wedstrijd al vroeg in het slot werd gegooid. DEM deed nog wel wat terug via Timo Wolters, maar Ian van Otterlo zorgde ervoor dat voor VVSB de marge weer vergroot werd. In de slotminuut werd het nog 2-4 wat een spectaculaire tweede helft deed doen eindigen. 
Lees meer
Werk aan de winkel voor Zat. 1
13 nov

Werk aan de winkel voor Zat. 1

13 november / Zaterdag 1

VVSB grossierde de afgelopen drie weken in gelijke spelen en nog eens met een 1 – 1 eindstand. Voetballend valt in die wedstrijden niet zoveel aan te merken, alleen ontbeert het VVSB aan scorend vermogen. Wel kenmerkend is, dat VVSB altijd ijzersterk start, maar met name in de tweede helft terugvalt naar een bedenkelijk niveau en waarin de tegenstander zijn kansen ruikt. Afgelopen zaterdag niet anders. Al na drie minuten ligt de bal achter de doelman van ‘laagvlieger’ SCW uit Rijsenhout. We gaan er maar eens voor zitten? Dat gevoel wordt gedurende de wedstrijd behoorlijk gelogenstraft. In de 75e minuut moet Walter Alkemade ook nog eens met rood de piste verlaten! Einduitslag 1 – 3.

Lees meer
Voorbeschouwing DEM - VVSB
11 nov

Voorbeschouwing DEM - VVSB

11 november / Het eerste
Na de derde overwinning op een rij wacht VVSB nu een uitwedstrijd tegen het Beverwijkse DEM. Kunnen de paars-gelen de lijn doortrekken en voor ‘Vier op een rij’ gaan? Of zegt de thuisploeg een halt toe en zorgen zij ervoor dat rivaal ADO’20 nog meer ruimte op de ranglijst krijgt? Ook deze wedstrijd wordt op zaterdagavond gespeeld. Aanvang: 18.00 uur!
Lees meer
Hollandse avond op 19 november
10 nov

Hollandse avond op 19 november

10 november / Algemeen
Na afloop van de thuiswedstrijd van ons aller VVSB tegen HSC'21 op 19 november volgt er in Veld 7 direct een gezellige Hollandse Avond! Zanger Armand Fuchs, blokje kaas en een leuk WK presentje bij sommige bestellingen aan de bar: wie wil daar nu niet bijzijn! Juich ons eerste naar de overwinning en zing daarna lekker mee met Hollandse hits! BE THERE!
Lees meer
Meidentalenten maken indruk
10 nov

Meidentalenten maken indruk

10 november / Algemeen
Bij VVSB loopt veel talent rond. Wist je dat maar liefst vier van onze meiden zijn geselecteerd voor ADO Futures MO13? En dat is een bijzondere prestatie! Van de ongeveer zestien geselecteerde speelsters komen er maar liefst vier van onze club. Daar mogen we trots op zijn. En er is meer goed nieuws!
Lees meer
VVSB zorgt voor fraaie comeback tegen Unitas
06 nov

VVSB zorgt voor fraaie comeback tegen Unitas

06 november / Het eerste
Hij is weer terug van weggeweest, het ‘avondje-BAVO’. Een zinderende wedstrijd tussen VVSB en Unitas had alle elementen van een topduel in de Derde divisie. De Noordwijkerhouters toonde ware veerkracht en bogen in korte tijd de 1-2 achterstand om naar een 3-2 overwinning. Leroy George, Jesse van Nieuwkerk en Ian van Otterlo waren de goudhaantjes voor de paars-gele formatie. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Unitas
04 nov

Voorbeschouwing VVSB - Unitas

04 november / Het eerste
In speelronde 13 speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen GVV Unitas. Aanvang wedstrijd 18:00 uur.
Lees meer