Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB
20 mei

Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB

20 mei / Jeugd

Bij VVSB hebben we al jaren elke twee weken een Team van de Week die dan ook als ballenjongens en meiden langs de lijn zitten bij als het Eerste thuis speelt. Alle onder 11 en onder 12 teams doen hier maar wat graag aan mee. Een hele mooie manier om de jeugd en ons ‘vlaggenschip’ bij elkaar te brengen.

Lees meer
Jeugdteams winnen toernooien
19 mei

Jeugdteams winnen toernooien

19 mei / Jeugd
Het was een zeer fijne zaterdag voor diverse jeugdteams van VVSB die een toernooi speelden. Zo werd de JO10-2 de winnaar van het toernooi bij Woubrugge en wonnen de JO9-1, JO9-2 en JO9-3 hun poule bij het internationale toernooi bij Kagia. Gefeliciteerd allemaal!
Lees meer
VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen
19 mei

VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen

19 mei / Het eerste
Met het winnen van de laatste thuiswedstrijd verzekerde VVSB zich zaterdagmiddag tegen Hoogeveen van nog een seizoen in de derde divisie. De derde overwinning op een rij zorgde voor een uitgelaten stemming op De Boekhorst. Het waren Thomas Schaap, Gyliano van Velzen en Mounir Mounji die ervoor zorgden dat de paars-gele formatie ook volgend seizoen op het een-na-hoogste amateurniveau van Nederland te zien is. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen
17 mei

Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen

17 mei / Het eerste

Komende Zaterdag speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Hoogeveen is vanaf 15:30 uur de opponent.

Lees meer
Wess Bader pupil van de week bij VVSB - Hoogeveen
16 mei

Wess Bader pupil van de week bij VVSB - Hoogeveen

16 mei / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Hoogeveen is dat Wess Bader.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Lees meer
Zaterdag 18 mei is Super Saturday
15 mei

Zaterdag 18 mei is Super Saturday

15 mei / Algemeen
Aanstaande zaterdag is het Super Saturday bij VVSB. Vanaf 12.00 uur begint het spektakel met koploper VVSB onder 23 tegen de leeftijdsgenoten van Hillegom. Vervolgens na de warming-up van ons Eerste elftal worden alle jeugdkampioenen gehuldigd op het hoofdveld. Hierna komen de spelers weer het veld op voor de wedstrijd tegen Hoogeveen, bij winst is VVSB verzekerd van nog een jaar in de derde divisie. Na afloop zal DJ Jo de voetjes van de vloer draaien. 
Lees meer
Gerard Aafjes nieuwe stagetrainer bij VVSB
14 mei

Gerard Aafjes nieuwe stagetrainer bij VVSB

14 mei / Het eerste

Met ingang van volgend seizoen zal Gerard Aafjes als nieuwe stagiair bij VVSB in de staf aansluiten. Hiermee neemt hij de rol over van vertrekkend trainer Danny Hijzelendoorn. De 39-jarige Gerard is geen onbekende in de streek met enkele jaren dienstverband als speler bij Quick Boys. Zijn voetbalcarrière sloot Gerard af bij zijn club Argon, waarna hij het trainersvak in is gesprongen. Opnieuw bij Argon begonnen bij de JO19-1, om vervolgens enkele jaren als assistent-trainer van het 1e elftal te fungeren en ook trainer van de JO23 te zijn.  

De leerkracht basisonderwijs verruilt dus komend seizoen het vertrouwde nest in Mijdrecht voor het avontuur bij VVSB. Wij wensen Gerard veel succes met zijn cursus en zijn tijd bij VVSB, wees welkom bij onze club!

Lees meer
VVSB zet sterke tweede helft in winst om
12 mei

VVSB zet sterke tweede helft in winst om

12 mei / Het eerste
Een zeer matige eerste helft liet VVSB zien op Sportpark Maarschalkerweerd en zag ook nog eens dat Kampong op voorsprong kwam. Een sterke tweede helft zorgde voor de juiste balans in deze wedstrijd. Tim de Rijk en Ricardo Kuijvenhoven zorgden voor de snelle ommekeer na een uur voetbal, waarna Thomas Schaap in de slotfase aan alle onzekerheid een einde maakte. Opnieuw een belangrijke driepunter. 
Lees meer
Voorbeschouwing Kampong - VVSB
10 mei

Voorbeschouwing Kampong - VVSB

10 mei / Het eerste
De laatste zondagse wedstrijd van dit seizoen is een strijd tussen Kampong en VVSB, immers in de laatste twee speelronden worden alle wedstrijden op een gelijktijdig moment afgewerkt. Maar eerst wacht voor VVSB nog een uitwedstrijd tegen het Utrechtse Kampong, die afgelopen week het definitieve vonnis zag vallen met directe degradatie naar de vierde divisie.
Lees meer
Uitnodiging Train de Trainer
07 mei

Uitnodiging Train de Trainer

07 mei / Algemeen
Op dinsdag 21 mei organiseert VVSB de avondcursus; Train de Trainer. In 1 avond tijd wordt jij, als jeugdtrainer, verder begeleid en getraind in het trainen van jouw elftal. Alle jeugdtrainers van VVSB zijn van harte welkom op deze cursusavond. Vanaf 19.00 uur op Sportpark de Boekhorst. 
Lees meer
Uitnodiging vrijwilligers borrel en BBQ
07 mei

Uitnodiging vrijwilligers borrel en BBQ

07 mei / Algemeen
Heb jij je dit seizoen ingezet als vrijwilliger voor VVSB? Dan ben jij een van onze vrijwilligers helden! We willen je er graag voor bedanken, want we hebben het met z’n allen toch maar mooi voor elkaar gekregen het afgelopen seizoen!
Lees meer
Alex Neuteboom zwaait af bij Dames 1
05 mei

Alex Neuteboom zwaait af bij Dames 1

05 mei / Algemeen

Gisteren is Alex Neuteboom in het zonnetje gezet door zijn Dames 1. 

Jarenlang heeft hij met volle passie en toewijding ons damesteam geleid. Vanaf het moment dat we als jonge meiden nog tegen jongens voetbalden, tot nu waar we samen spelen in Dames 1.

Lees meer
VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules
05 mei

VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules

05 mei / Het eerste
Op een zonovergoten zaterdagmiddag heeft VVSB drie hele belangrijke punten tegen Hercules weten te bemachtigen. De gasten uit Utrecht kwamen als koploper van de derde periode naar Noordwijkerhout en hadden dus een goede vorm te pakken. VVSB speelde een uitstekende wedstrijd en won met 2-1. Ian van Otterlo was de grote man met beide doelpunten. Drie belangrijke punten in strijd voor lijfsbehoud voor onze paars-gele formatie. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Hercules
03 mei

Voorbeschouwing VVSB - Hercules

03 mei / Het eerste

Met nog 4 wedstrijden te spelen zijn we in de eindfase van de competitie beland.

Zaterdag speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen Hercules.

Vanwege dodenherdenking is kick off een half uurtje eerder. Aanvang wedstrijd 15:00 uur.

Lees meer
Oproep voor donatie van voetbalspullen vanuit de Jeugdadviesraad
29 apr

Oproep voor donatie van voetbalspullen vanuit de Jeugdadviesraad

29 april / Jeugd
Omdat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, zetten wij, de Jeugdadviesraad, ons op zondag 16 juni tijdens de KidsZoo Cup in voor het goede doel: de Dirk Kuyt Foundation! De JAR zal deze dag aanwezig zijn met een kraam vol goede, tweedehands voetbalspullen, geschikt voor een 2e ronde op de voetbalvelden. Alles voor een klein prijsje te koop en het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar de Dirk Kuyt Foundation.
Lees meer
Bram van Dongen verlaat VVSB na dit seizoen
28 apr

Bram van Dongen verlaat VVSB na dit seizoen

28 april / Het eerste
Bram van Dongen zal VVSB aan het einde van het seizoen gaan verlaten. De verdediger kwam deze winter over van Koninklijke HFC. Bram kwam snel in de basis terecht, raakte deze plek over weer even kwijt, maar staat de laatste wedstrijden weer aan de linkerkant van het hart van de verdediging. Waar Bram komend seizoen zal gaan spelen, is nog onbekend. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carriere, maar hopen vooral dat hij samen met zijn teamgenoten er dit seizoen nog voor kan zorgen dat VVSB ook volgend seizoen weer in de derde divisie speelt. 
Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC
24 apr

Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC

24 april / Algemeen
VVSB speelde donderdagavond een oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist Koninklijke HFC. De gasten uit Haarlem kwamen op volle oorlogssterkte. VVSB speelde met een combinatieteam van VVSB 1 en het onder 23 elftal.
Na een half uur was het Kon. HFC die op voorsprong kwam, maar al snel maakte Finn Mossel de gelijkmaker, via een mooi afstandsschot.
Na rust kwam Kon. HFC opnieuw op voorsprong. Het was Cas Dijkstra die zowel de 1-2 als de 1-3 maakte. Onder 19 speler Niels Duivenvoorde maakte vanavond zijn debuut voor VVSB, gefeliciteerd Niels!
Komend weekend zijn er geen competitieverplichtingen. Zaterdag 4 mei spelen we thuis tegen Hercules, om (let op) 15.00 uur!
Lees meer
VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden
21 apr

VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden

21 april / Het eerste
Een zwaarbevochten punt, dat kan je wel zeggen als je in de slotfase bij Genemuiden 2 doelpunten maakt. Guus Verver was het goudhaantje met zijn 2 doelpunten voor VVSB. Eerder zorgde Mounir Mounji voor de aansluitingstreffer, vlak na rust. De ruststand was 2-0 voor de gastheren. Via een strafschop werd het 3-1, waarna de dying seconds beslissend waren. Zat er meer in? Een klein beetje geluk op het schot van Ricardo Kuijvenhoven had het feestje compleet gemaakt, maar het mocht niet baten. Een punt erbij voor VVSB in de strijd voor lijfsbehoud. 
Lees meer
Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
19 apr

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

19 april / Algemeen
De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.
Lees meer
Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB
19 apr

Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB

19 april / Het eerste
Met de bloemencorso in de bollenstreek trekt VVSB daar ver vandaan. Genemuiden is de bestemming van de bus van Brouwers Tours. Nadat VVSB vorige week VVSB het opnam tegen koploper RKAV Volendam, spelen de Noordwijkerhouters nu tegen de nummer 2, sc Genemuiden. Opnieuw een zwaar treffen voor de paars-gele formatie, die nu toch ook echt achterom moeten kijken. 
Lees meer