VVSB pakt tweede overwinning op rij bij DEM
30 sept

30 september / Het eerste
VVSB heeft de smaak te pakken en heeft na de overwinning op DOVO ook weten te winnen van DEM. In Beverwijk kwam VVSB in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Ian van Otterlo. Na de thee drong VVSB aan, maar duurde het even voor de bevrijdende tweede treffer kwam. Gyliano van Velzen was koelbloedig vanaf de strafschopstip en zorgde voor de 0-2. Ondertussen voetbalde DEM al met 10 man na een rode kaart van Twan Verswijveren.

Na de eerste overwinning van het seizoen gaat VVSB op jacht naar meer. Op bezoek bij DEM zal dan worden gezocht naar de tweede overwinning en een verbetering op de ranglijst. De thuisploeg uit Beverwijk is goed van start gegaan is staat momenteel op een 4e plek. Geen makkelijke opgave voor de paars-gele brigade, maar een mooie uitdaging.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VVSB, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VVSB ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VVSB.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Na het gelijkspel waar zeker meer in had gezet tegen Urk en de midweekse bekernederlaag tegen UNA was VVSB erop gebrand om tegen DOVO wel de drie punten binnen te slepen. Al na 2 minuten was het Ian van Otterlo die de score opende. Achteraf bleek dit het enige doelpunt in de wedstrijd en pakte VVSB met de kleinst mogelijke marge de eerste overwinning van dit seizoen.

In speelronde 6 speelt VVSB zaterdag een thuiswedstrijd tegen DOVO.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Na afloop van de wedstrijd VVSB - DOVO is een muzikale derde helft geregeld. DJ Dave zal plaatjes draaien om hopelijk de 3 punten mee te kunnen vieren. Tot dan!

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen DOVO is dat: Huub van den Nouland.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

VVSB heeft niet het hoofdtoernooi van de KNVB Beker weten te bereiken. Tegenstander UNA bleek met 1-2 te sterk. Op De Boekhorst nam VVSB nog wel de leiding via een doelpunt van Jesse van Nieuwkerk. Nog voor rust was het Juul Respen met een fraaie doelpunt die voor de gelijkmaker zorgde. Na de rust was het opnieuw Respen die voor de 1-2 eindstand zorgde.
Voorbeschouwing VVSB - UNA (beker)
19 sept

19 september / Het eerste

In het kader van de KNVB beker speelt VVSB woensdagavond 20 september thuis tegen UNA.

Aanvang wedstrijd 20:00 uur.

Wij als jeugdbestuur en de jeugdbesturen voor ons hebben altijd als doel om alle jeugdspelers(sters), met plezier, op hun eigen niveau, een betere voetballer(ster) te laten worden. Dit alles in een veilige omgeving waarin we één VVSB zijn. Wij vinden dat we daarin goed slagen met onze ideeën over breed opleiden en met het in de praktijk brengen hiervan.(Van breedte sport tot en met selectie/prestatiesport)

Legio kansen creëerde VVSB op het voormalig schiereiland Urk, maar slechts twee keer bolde het net. Twee keer werd spits Jesse van Nieuwkerk op de juiste manier bediend en kon hij binnen werken. Tegenstander uit het dorp deed dat ook twee keer, maar in beduidend minder mogelijkheden. Een zure nasmaak was er dus te proeven na de wedstrijd, maar aan het spelbeeld is te zien dat de stijgende lijn duidelijk is ingezet.

VVSB organiseert in samenwerking met AllFootball, de VVSB Voetbaldagen!

De VVSB Voetbaldagen zijn op maandag en dinsdag 16 en 17 oktober van 09:15-16:00.

Net zoals de afgelopen jaren is er ook deze zomer weer hard gewerkt aan ons eigen paars-gele magazine. In dit magazine worden weer vele facetten van onze club uitgelicht.

Met Urk treft VVSB in de vijfde speelronde een ploeg in vorm op Sportpark de Vormt. Toeval of niet, de voormalig eilandbewoners presteren dit seizoen uitstekend en zijn er op gebrand om hun gedeelde eerste plek niet uit handen te geven. VVSB zal er alles aan willen doen om zichzelf te belonen en weg te lopen uit de onderste regionen. Kortom, voor beide ploegen veel om voor te spelen. Met uitstekend voetbalweer op komst reden genoeg om een bezoek te brengen aan de wedstrijd.

Na het spektakelstuk van een kleine maand geleden stonden VVSB en FC Rijnvogels opnieuw tegenover elkaar op De Boekhorst. En ook in deze editie vielen de doelpunten weer als rijpe appeltjes. VVSB toonde met name in de tweede helft veel veerkracht en kwam via Gyliano van Velzen en Ian van Otterlo tot scoren. Het was echter FC Rijnvogels die aan het langste einde trok en met 2-3 won.

Zoals beschreven in de handleiding Tweede, Derde en Vierde Divisie is het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd verboden. Onder vuurwerk worden nadrukkelijk ook rookpotten en fakkels begrepen. Het afsteken van vuurwerk is om die reden niet toegestaan op het sportpark van VVSB.

In speelronde 4 speelt VVSB zaterdag een thuiswedstrijd tegen streekgenoot Rijnvogels.

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen FC Rijnvogels is dat: Kay Doeven.

Net als vorig jaar doet VVSB ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubsupport. Deze actie van de bank zorgt ervoor dat VVSB een extraatje heeft voor de jeugdopleiding. Elk stem telt en hierdoor maak je het mede mogelijk dat onze jeugd een leuke tijd bij VVSB heeft!

Chris en Annita hebben besloten om na 13 jaar te stoppen met het kantinebeheer bij VVSB. Zo vlak na de geslaagde vrijwilligerslunch moeten we dus toch nog een afscheid meedelen.