Verjongd VVSB verliest oefenwedstrijd van Olympia Haarlem
23 jul

Verjongd VVSB verliest oefenwedstrijd van Olympia Haarlem

23 juli / Het eerste
Het seizoen 2022-2023 is begonnen. Na drie trainingen stond de eerste oefenwedstrijd op het programma. De selectie van VVSB werd deze zaterdag aangevuld met spelers uit de nieuw gevormde onder 23. 
Lees meer
Trainingsschema 2022-2023
22 jul

Trainingsschema 2022-2023

22 juli / Algemeen
Over een aantal weken is het dan weer zover. Het seizoen 2022-2023 gaat dan beginnen. Hieronder kan je vinden wanneer en waar elk elftal kan trainen. Dit schema gaat in vanaf 15 augustus! 
Lees meer
Voorbereiding VVSB 2022-2023
12 jul

Voorbereiding VVSB 2022-2023

12 juli / Het eerste
Maandag 18 juli zal het seizoen voor VVSB weer gaan beginnen. De eerste training onder leiding van Wilfred van Leeuwen begint dan om 19.30 uur. In aanloop naar het begin van de competitie in het weekend van 20/21 augustus zal er nog flink geoefend gaan worden om de vernieuwde selectie wedstrijdfit te maken. 
Lees meer
TEAMINDELING SEIZOEN 2022 – 2023
11 jul

TEAMINDELING SEIZOEN 2022 – 2023

11 juli / Jeugd
Achter de schermen zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2022 – 2023. Het is altijd een heel gepuzzel om alle teams kloppend te krijgen en bij alle teams leiders en trainers te vinden. Er is zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen die bij de commissies bekend zijn, maar dit neemt niet weg dat het niet voor iedereen volledig naar zijn zin kan zijn. Tegelijkertijd doe je voetballen altijd met vrienden - oude of nieuwe. Dat maakt VVSB zo’n mooie club!
Lees meer
Incidenteel vlaggen bij Zaterdag 1?
08 jul

Incidenteel vlaggen bij Zaterdag 1?

08 juli / Zaterdag 1

VVSB zaterdag 1 is nog op zoek naar een tweetal enthousiaste grensrechters. Dit om te komen tot een leuke poule van zes mensen om incidenteel als 'assistent scheidsrechter' te fungeren. Op dit moment beschikken we, op basis van bovenstaande, over vier grensrechters die 'af en toe wel willen'. Zaterdag 1 is, naast een competitieve instelling, een gezellig clubje mensen die je ook na afloop, winst of verlies maakt niet zoveel uit?, meeneemt. Het biertje smaakt toch wel? Lijkt het je leuk om ook af en toe te vlaggen? Meld je bij Aart de Jong; 06 25517339  

Lees meer
Indeling 3e Klasse Zaterdag 1
08 jul

Indeling 3e Klasse Zaterdag 1

08 juli / Zaterdag 1

Het afgelopen seizoen eindigde VVSB zaterdag 1 op een keurige vijfde plaats in de de 3e Klasse A. De vier ploegen boven VVSB zijn allen gepromoveerd. CVC Reeuwijk, een altijd zekere tegenstander, is in het 'Rotterdamse' ingedeeld. Daarnaast zijn FC VVC uit Nieuw Vennep en vv Gouda uit de gelijknamige stad gedegradeerd.

In de nieuwe 3e Klasse A zijn er dus zeven nieuwkomers. Twee daarvan springen in het oog en spreken tot de verbeelding! De derby VVSB - van Nispen is terug van weggeweest en daar kijken we weer naar uit! Daarnaast de wedstrijden tegen Stompwijk '92, de ploeg die het komende seizoen onder leiding van Erik van Manen staat. Erik was het afgelopen seizoen nog de trainer van Zaterdag 2. Naast van Nispen en Stompwijk '92 zijn toegevoegd Koudekerk uit de gelijknamige plaats, SCW uit Rijsenhout, RKDES uit Kudelstaart, DWO uit Zoetermeer en Alphen uit Alphen aan den Rijn. 

Lees meer
Een alternatief trainingskamp en woord van dank
05 jul

Een alternatief trainingskamp en woord van dank

05 juli / Algemeen
Op succesvolle- en zonnige wijze is het afgelopen weekend het seizoen 2021 – 2022 afgesloten. Normaal wordt een trainingskamp bij de start van het nieuwe jaar afgewerkt, maar door Covid 19 is dit verplaatst naar het einde van het seizoen. Het weekend van 1, 2 en 3 juli is het dan eindelijk zover! Een weekend naar de mooie stad Breda. Aan de rand van het bruisende centrum ligt het hotel ‘Keyzer’.  Vanaf 15.00 uur druppelen de selectiespelers binnen. 
Lees meer
VVSB INGEDEELD IN ZONDAG DERDE DIVISIE
01 jul

VVSB INGEDEELD IN ZONDAG DERDE DIVISIE

01 juli / Algemeen
De KNVB heeft de competitie indeling voor het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Door de ontwikkelingen op het gebied van degradatie en promotie in het afgelopen seizoen is er een oneven vertrekpunt ontstaan tussen zaterdag- en zondagclubs. De laatste jaren heeft VVSB, van origine een zondagclub, op zaterdag gespeeld. Dat was de voorkeur van onze club, maar tevens hielpen we daarmee de KNVB aan even aantallen. Helaas pakt dat voor komend seizoen dus anders uit. 
Lees meer
Contributie 2022-2023 & Jeugdsportfonds
27 jun

Contributie 2022-2023 & Jeugdsportfonds

27 juni / Algemeen

Beste Leden,
 
Het voetbalseizoen zit erop en we kijken alweer vooruit naar komend seizoen.
 
De afgelopen jaren hebben wij, ondanks een nieuw complex met betere faciliteiten en een andere financiële huishouding, geen contributieverhoging doorgevoerd aan onze leden. Dat was vooral ter compensatie van de moeilijke coronajaren, waarbij maar mondjesmaat gevoetbald werd. 

Lees meer
VVSB 7 wint opnieuw seniorentoernooi
26 jun

VVSB 7 wint opnieuw seniorentoernooi

26 juni / Algemeen
Afgelopen zaterdag vond het 3e jaarlijkse seniorentoernooi plaats. Een onderling toernooi tussen de dames en heren seniorenelftallen van VVSB. Zeven elftallen speelden elk één keer tegen elkaar, waarna de eindstand is opgemaakt.
Lees meer
Zaterdagselectievoetbal van oud naar nieuw
22 jun

Zaterdagselectievoetbal van oud naar nieuw

22 juni / Zaterdag 1

De afgelopen jaren heeft de zaterdagselectie dienstgedaan als landingsplaats voor de doorstromende jeugd. Een indertijd goed initiatief, maar op dit moment een achterhaalde visie. Met de komst van een herziend beleidsplan ‘Versterking van de prestatieketen’ start VVSB het komende seizoen met een onder -23 elftal. Dit team valt direct onder het Eerste elftal van VVSB. Dit betekent, dat de Zaterdag 1 verder gaat met spelers ouder dan 23 jaar.

Lees meer
Wij vergeten onze vrijwilligers echt niet
14 jun

Wij vergeten onze vrijwilligers echt niet

14 juni / Algemeen
Maar door het volle programma na Corona (heel veel activiteiten moesten opgeschoven worden naar het einde van het seizoen), paste het jaarlijkse ‘vrijwilligers bedank moment’ écht niet meer in de agenda van dit seizoen. Maar niet getreurd: aan het begin van volgend seizoen halen we dat alsnog in!
Lees meer
Vacature voor Steward
12 jun

Vacature voor Steward

12 juni / Algemeen
Per volgend seizoen willen we ons team stewards verder uitbreiden. Lijkt het jou ook leuk om af en toe tijdens de wedstrijden van het 1e je steentje bij te dragen voor de club? Kom ons dan versterken!
Lees meer
Enquête aanvangstijdstip thuiswedstrijden
11 jun

Enquête aanvangstijdstip thuiswedstrijden

11 juni / Algemeen

Beste VVSB supporter, 

De laatste jaren speelt ons eerste elftal haar thuiswedstrijden om 18.00 uur op de zaterdagavond. Dat was mede omdat onze vereniging een zeer druk bezet programma van jeugd- en senioren wedstrijden heeft. Een avondje Bavo ontstond!

Lees meer
Finale van de Vladimir Jozic penalty bokaal
10 jun

Finale van de Vladimir Jozic penalty bokaal

10 juni / Jeugd

Het hele voetbalseizoen lang hebben alle jongens en meiden van de onder 11 en onder 12 teams van VVSB gestreden om de Vladimir Jozic penalty bokaal.

Dit gebeurde in de rust van de thuiswedstrijden van het 1e. Het team wat op dat moment de eer had om de VIP gasten te zijn. Nu kunnen Rick van der Mast en later Thom Jonkerman best erg goed keepen maar beiden zagen menig goed geplaatste bal achter zich in het net verdwijnen.

Lees meer
VVSB STELT STEFAN TEEKEN ALS TECHNISCH MANAGER AAN
07 jun

VVSB STELT STEFAN TEEKEN ALS TECHNISCH MANAGER AAN

07 juni / Algemeen
In vervolg op de eerdere communicatie over onder meer het vernieuwde technische beleidsplan ‘Versterking van de prestatieketen’ en de opzet van een O23-elftal, heeft VVSB de beoogd technisch manager aangesteld. Stefan Teeken is geen onbekende binnen de club. Hij vervulde al eens een assistent rol bij ons eerste elftal en hij maakt analyses van onze tegenstanders. Verder heeft hij een rijk verleden in de (prof)voetballerij, zowel als speler en als trainer. 
Lees meer
VVSB neemt gepast afscheid van vertrekkende spelers en staf
06 jun

VVSB neemt gepast afscheid van vertrekkende spelers en staf

06 juni / Het eerste
Een dag na het spectaculaire lijfsbehoud is tijdens de afsluitende BBQ gepast afscheid genomen van de spelers en staf die VVSB aan het einde van het jaar zullen verlaten. Middels een fraaie actiefoto geportretteerd op een canvasdoek zal iedereen een herinnering aan VVSB behouden. 

Bedankt mannen!
Lees meer
VVSB blijft derde divisionist na bizarre ontknoping
04 jun

VVSB blijft derde divisionist na bizarre ontknoping

04 juni / Het eerste
Zaterdag 4 juni 2022 zal in de geschiedenisboeken van VVSB voortaan te boek staan als een dag om niet snel te vergeten. Menig scenarioschrijver zal jaloersmakend terugkijken op deze ontknoping in de Derde divisie. Met de blik op het veld en de blik op de telefoon voor andere uitslagen had VVSB nog slechts een paar minuten om het lijfsbehoud veilig te stellen. De 94e minuut breekt aan; Danny Bakker gooit de bal snel in, Matthieu van den Assem geeft hem ragfijn over de grond voor het doel en spits Youssef Blel schiet kiezelhard binnen. Wat hierna volgde was een orkaan aan emoties, vuurwerk en besef; VVSB blijft in de Derde Divisie. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse
03 jun

Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse

03 juni / Het eerste

Nog een keer zullen de paars-gelen de krachten bij elkaar moeten verzamelen om een positief resultaat neer te zetten. Bij winst zijn de Noordwijkerhouters zeker van lijfsbehoud in de Derde Divisie, bij een gelijkspel of nederlaag zal er naar de andere velden gekeken worden. Tegenstander? Kampioen FC Lisse, een pittige klus. 

Lees meer
One2track gaat samenwerken met VVSB
02 jun

One2track gaat samenwerken met VVSB

02 juni / Algemeen
Ook het bedrijf One2track gaat samenwerken met VVSB!
Lees meer