Bernard Marias pupil van de week bij VVSB - HSC'21
02 nov

02 november / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen HSC'21 is dat: Bernard Marias.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Na een zeer magere eerste helft maakten VVSB en Staphorst er een spectaculair tweede bedrijf van. VVSB kwam op een terechte 2-0 voorsprong, door doelpunten van Mounir Mounji en Ian van Otterlo. Staphorst rechtte de rug en kwam vlak voor het einde van de wedstrijd op gelijke hoogte. In de blessuretijd was het Guus Verver die de vrije trap fraai met het hoofd verlengde en zo De Boekhorst deed doen juichen.

In speelronde 10 speelt VVSB zaterdag een thuiswedstrijd tegen Staphorst.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Staphorst is dat: Daan Jonkheer.

Sta jij nu of in de toekomst wel eens met een vlag in de hand langs de lijn? Kom alles te weten over de buitenspel regels of fris je kennis op! Op dinsdag 14 november organiseert VVSB de avond ‘Vlaggen doe je zo’. Johan Balder, assistent-scheidsrechter op internationaal niveau leert je alles wat je moet weten. En zeg nou zelf, hoe leuk is het dan om kennis op te doen van een echte professional in het betaalde voetbal?!

VVSB heeft ook de tweede oefenwedstrijd, tijdens de korte break winnend weten af te sluiten. Nadat vorige week Olympia Haarlem met 6-0 werd verslagen, werd deze dinsdagavond Velsen met 6-2 opzij gezet. Voor rust kwamen de gasten nog wel op voorsprong, maar via Tim de Rijk, Gyliano van Velzen en Dario van Breukelen was de ruststand 3-1. Ook na de thee kwam Velsen tot scoren, waardoor de spanning weer terug kwam. Via Thomas Schaap, Luca Tarani en Ian van Otterlo werd de einduitslag op het bord gezet.

De herfst is inmiddels begonnen, dus je zou het bijna vergeten. Afgelopen zomer is voor de vierde keer het inmiddels traditionele zomeravondvoetbal georganiseerd. Zes teams streden in een hele competitie om de titel. Wedstrijden op half veld en daarna tijd voor een biertje in de kantine. Uiteindelijk kwam het op de laatste speelronde aan, waarin VVSB 4 en Bavo 5 in een onderling duel uit gingen maken wie zich tot kampioen mocht kronen. VVSB 4 toonde zich hierin de sterkste en mocht de beker in ontvangst nemen. Gefeliciteerd, jullie zijn komende zomer het te kloppen team!

VVSB heeft de midweekse oefenwedstrijd tegen Olympia Haarlem ruim weten te winnen. Na een moeizame eerste helft waar de brilstand op het scorebord bleef staan, wisten de Noordwijkerhouters in de tweede helft veelvuldig het net te vinden. De score werd geopend door Finn Mossel waarna Luca Tarani al snel voor de 2-0 zorgde. Nummer 3 en 4 kwamen van de voet van Mounir Mounji, waarna opnieuw Tarani en Tim de Rijk ervoor zorgde dat de oefenpot eindigde in 6-0.

Hallo allemaal!

Wij zijn de jeugdadviesraad: Spelers en speelsters uit verschillende jeugd- en seniorenteams.

Zoals elk jaar vond in september de Rabobank Clubsupport plaats. VVSB deed ook dit jaar weer mee en kreeg dankzij de stemmen van de leden van de Rabobank een mooi bedrag. Het bedrag van €1394,19 zal worden besteed aan de groei van het meidenvoetbal. Een zeer fraai doel om deze tak binnen VVSB een boost te kunnen geven. VVSB wil iedereen bedanken die via het stemproces hier aan heeft bijgedragen.

Na drie overwinningen op een rij staat VVSB na het treffen met Sparta Nijkerk weer met beide benen op de grond. De thuisploeg overklaste de Noordwijkerhouters en kwam voor rust al op een comfortabele 2-0 stand. Na de thee sputterde VVSB tegen, kreeg het een aantal goede kansen maar ontbrak het aan geluk voorin. De thuisploeg nam het initiatief weer over en liep uit naar 4-0.

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de tweede reeks techniektrainingen van AllFootball bij VVSB. De eerste reeks was een enorm succes met 55 enthousiaste kids. Voor de tweede reeks zijn er nog 20 extra plekken beschikbaar!

Met de negende speelronde op komst is ook het einde van het eerste blok nabij. Volgende week is een vrij weekend en die komt als geroepen. Het was een zwaar begin voor alle ploegen in de derde divisie, maar zij zullen zich nog één op moeten laden voordat er een mini-vakantie gepland kan worden. VVSB gaat op bezoek bij Sparta Nijkerk in een duel der middenmoters.

Met de derde overwinning op een rij heeft VVSB zich weer duidelijk in de middenmoot weten te vestigen. Tegenstander ODIN’59 bood vanaf de eerste minuut matig tegenstand, waardoor VVSB zonder groots te spelen een ruime overwinning kon boeken. Mounir Mounji en twee keer Gyliano van Velzen hadden voor rust al de score opgevoerd. Het slotakkoord was fraai en kwam op naam van Thomas Schaap, waardoor er na 90 minuten 4-0 op het scorebord stond.

In speelronde 8 speelt VVSB zaterdag een thuiswedstrijd tegen ODIN ‘59.

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen ODIN'59 is dat: Roberts Ivanovs.

Ook dit jaar staan we weer stil bij de week van de scheidsrechter. Kanjers die al sinds jaar en dag de fluit hanteren, nieuwe(re) talenten van alle leeftijden en de oudere jeugd die wordt ingezet om wedstrijden van de onder 12 en onder 13 in goede banen te leiden. #scheidsbedankt zonder jullie geen wedstrijd!

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede. Hierdoor is het voor ouders soms lastig om de contributie en andere benodigdheden (schoenen, scheenbeschermers) van een sportclub te betalen. Regelingen zijn soms onvoldoende bekend.

VVSB heeft de smaak te pakken en heeft na de overwinning op DOVO ook weten te winnen van DEM. In Beverwijk kwam VVSB in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Ian van Otterlo. Na de thee drong VVSB aan, maar duurde het even voor de bevrijdende tweede treffer kwam. Gyliano van Velzen was koelbloedig vanaf de strafschopstip en zorgde voor de 0-2. Ondertussen voetbalde DEM al met 10 man na een rode kaart van Twan Verswijveren.

Na de eerste overwinning van het seizoen gaat VVSB op jacht naar meer. Op bezoek bij DEM zal dan worden gezocht naar de tweede overwinning en een verbetering op de ranglijst. De thuisploeg uit Beverwijk is goed van start gegaan is staat momenteel op een 4e plek. Geen makkelijke opgave voor de paars-gele brigade, maar een mooie uitdaging.