ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 NOVEMBER
12 nov

ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 NOVEMBER

12 november / Algemeen

Update 23 NOVEMBER: 

ALGEMENE LEDENVERGADERING ONLINE

Gezien de geldende maatregelen zal de ALV online via Teams plaatsvinden. Aanmeldingen via secretaris Joop Lammers, die vervolgens de Teamslink deelt. 

Lees meer
Bestellen voetbaltas met VVSB logo
09 nov

Bestellen voetbaltas met VVSB logo

09 november / Algemeen

Cadeau tip voor de decembermaand!

De showmodellen staan in de kantine “ Veld 7”

Heb je interesse vul dan de bestelbon {die liggen achter de bar} in of stuur een e-mail naar vvsbkleding@gmail.com met de volgende info: Keuze tas-Naam-en telefoonnummer 06 dan krijg je daarop een betaalverzoek.

Lees meer
De ziekenboeg zaterdagselectie
07 nov

De ziekenboeg zaterdagselectie

07 november / Zaterdag 1

Het is maar goed, dat de zaterdagselectie (zat. 1 en -2) uit veertig man bestaat. De 'ziekenboeg' is weer groter geworden. Na Berend de Jong zijn er weer drie spelers voor langere tijd uitgeschakeld. Mats Warmerdam is er voor zeker een aantal weken uit. Heeft zijn grote teen uit de kom opgelopen. Ja, en voetbal doe je tenslotte met de voetjes! Youngster Boy Jansen heeft in de wedstrijd tegen CVC Reeuwijk zijn jukbeen gebroken, en is op dit moment herstellende van een operatie. Good old Thomas Schrooder is, naar het zich laat aanzien wellicht voor de rest van de competitie uitgeschakeld. Thomas heeft een flinke botkneuzing aan een knie. Daarnaast is zijn voorste kruisband bijna afgescheurd. Langdurige revalidatie of een operatie? Over twee weken weten we meer! Aanvoerder Jaap Aartman en teammanager Aart de Jong trokken er dan ook maar weer eens op uit om de mannen een 'hart onder de riem' te steken. Dit omlijst met een aardig gevuld 'mandje'! 

Lees meer
RABO CLUBSUPPORT LEVERT VVSB GELD OP
07 nov

RABO CLUBSUPPORT LEVERT VVSB GELD OP

07 november / Algemeen

Op zaterdag 6 november reikte Kim van der Weiden-Weijers van de Rabobank en ledenraadslid van de Rabobank Bollenstreek, Bianca Rhijnsburger de denkbeeldige cheque uitgeven aan onze penningmeester Paul Paumen en enkele jeugdspelers! Wat een mooi gebaar weer en direct te besteden aan het nieuwe jeugdhonk tegenover Veld 7 in onze nieuwe accommodatie. 

We danken de Rabobank weer voor hun bijdrage van bijna EUR 1.400,- en zorgen ervoor dat onze jeugd daarvan veel plezier heeft.

Lees meer
Coronamaatregelen VVSB
05 nov

Coronamaatregelen VVSB

05 november / Algemeen
Door de aangekondigde maatregelen zijn we genoodzaakt om vanaf zaterdag 6 november de gehele dag te controleren op QR-codes (en legitimatie) vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat de controle plaatsheeft bij de hoofdentree van onze accommodatie met toegang naar onze kantine ‘Veld 7’ en de kleedkamers. Alle andere ingangen of doorgangen zijn gesloten. 
Lees meer
Controle op QR code
05 nov

Controle op QR code

05 november / Algemeen

Beste VVSB"ers, 

Helaas zijn de oplopende besmettingscijfers voor onze regering aanleiding geweest om de corona-maatregelen aan te scherpen. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging. 

Lees meer
Wilfred van Leeuwen nieuwe trainer VVSB
04 nov

Wilfred van Leeuwen nieuwe trainer VVSB

04 november / Het eerste

Het bestuur en de TC van onze club hebben een nieuwe trainer aangesteld voor ons eerste elftal. 

Een oude bekende keert terug op ons Sportpark De Boekhorst. Wilfred van Leeuwen start als hoofdcoach aan een tweede periode en maakt in ieder geval dit seizoen af. 
 

Lees meer
VVSB EN RICHARD PLUG PER DIRECT UIT ELKAAR
01 nov

VVSB EN RICHARD PLUG PER DIRECT UIT ELKAAR

01 november / Het eerste

Het bestuur en de TC van VVSB hebben in onderling overleg met onze hoofdtrainer Richard Plug na de tegenvallende resultaten van de laatste wedstrijden besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. 

We danken Richard voor zijn trainerschap bij VVSB en wensen hem natuurlijk veel succes in de toekomst.

Lees meer
ONZE KANTINE VRIJWILLIGERS IN HET NIEUW
01 nov

ONZE KANTINE VRIJWILLIGERS IN HET NIEUW

01 november / Algemeen

Afgelopen weekend stonden onze barvrijwilligers van ‘Veld 7’ trots op de foto met hun nieuwe outfit. 

Er zijn maar liefst 100 polo shirts gesponsord door Santhe Dranken Speciaalzaak in de Havenstraat, Gildeslager Klein op de Van der Weijdenlaan en KLD Graphics. Een woord van dank gaat ook nog eens naar Dillewijn Alfora Aalsmeer voor het sponsoren van een contactgrill, die veel gebruikt wordt in de keuken van de kantine van VVSB.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Meld je dan bij Martine van der Slot: martineslot@hotmail.com of via info@vvsb.nl 

De foto werd gemaakt door Gidie Vogels: BlikOp Noordwijkerhout

Lees meer
VVSB leidt nederlaag op jubileumdag
31 okt

VVSB leidt nederlaag op jubileumdag

31 oktober / Het eerste
Op de dag dat het 90-jarig jubileum van VVSB werd gevierd waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Zowel de zaterdag 1 als zijnde het vlaggenschip van VVSB leidde een nederlaag op het eigen sportpark de Boekhorst. De tegenstander van het vlaggenschip; DOVO, boekte een klinkende 0-3 overwinning.
Lees meer
AH NOORDWIJKERHOUT OVERHANDIGT CHEQUE
29 okt

AH NOORDWIJKERHOUT OVERHANDIGT CHEQUE

29 oktober / Algemeen
Onze lokale Albert Heijn organiseerde nog niet zo lang geleden een heuse club spaaractie. De shirts van Van Nispen en VVSB kleurden die dagen het decor aan de zeestraat. Afgelopen week overhandigde Jesse Mijnders de cheque ter waarde van €1.885,- aan onze Penningmeester Paul Paumen. VVSB is de Albert Heijn enorm dankbaar!
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - DOVO
29 okt

Voorbeschouwing VVSB - DOVO

29 oktober / Het eerste
Na een week van rust gaat de competitie weer verder en wel met een belangrijke thuiswedstrijd tegen Dovo uit Veenendaal. De laatste keer dat beiden clubs elkaar tegen kwamen in het 2019 werd het 2-2 op de Boekhorst.
Lees meer
Dubbel verlies voor VVSB zat. 1
27 okt

Dubbel verlies voor VVSB zat. 1

27 oktober / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag verloor VVSB zijn tweede wedstrijd en wel met 2 - 0 van koploper Oudewater. Koud op het veld en VVSB kijkt al tegen een 1 - 0 achterstand aan. Oudewater krijgt volop kansen, maar dit is vooral te danken aan defensieve foutjes van de Noordwijkerhouters. Dit wil absoluut niet zeggen, dat het eenrichtingsverkeer was. Ook VVSB creëert kansen, maar de scherpte ontbreekt. 
Lees meer
KAARTVERKOOP VVSB-DOVO EN AANGESCHERPTE REGELS OP ONS COMPLEX
27 okt

KAARTVERKOOP VVSB-DOVO EN AANGESCHERPTE REGELS OP ONS COMPLEX

27 oktober / Het eerste

A.s. Zaterdag om 18.00 uur staat de wedstrijd tegen DOVO op het programma. Een belangrijke wedstrijd in de onderste helft van de ranglijst. Onze jongens rekenen op jullie steun! VVSB trakteert vanwege haar 90-jarig bestaan, hopelijk volgt er een kadootje in de vorm van 3 punten.

Lees meer
VVSB 90 Jaar
26 okt

VVSB 90 Jaar

26 oktober / Algemeen

We bestaan vandaag 90 jaar! Van harte gefeliciteerd met jullie en onze club! 

Aankomende zaterdag trakteren we, want dat doe je als je jarig bent. 

De overige jubileum activiteiten staan door Corona nog even in de ijskast, maar daar vinden we dit seizoen vast nog een plekje voor. Daarover later meer. 

In het hart van Noordwijkerhout is er aan de Zeestraat 3 wel al een tijdelijke tentoonstelling ‘VVSB 90 Jaar’ geopend in het museum van NoVaTo. Daar kan je een kijkje nemen in onze historie. 

Geniet van deze feestelijke dag! En tot aankomend weekend!

Lees meer
Voorbeschouwing FC Oudewater - VVSB
20 okt

Voorbeschouwing FC Oudewater - VVSB

20 oktober / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag verloor VVSB zat. 1 de wedstrijd tegen FC Oegstgeest. VVSB speelde zeker de 1e helft een verdienstelijke wedstrijd. Na een ongelukkige 1 - 0 achterstand kopte Stefan Immerzeel een uitstekende voorzet diagonaal binnen. Geen vuiltje aan de lucht? Helaas werd het spel in de 2e helft slordiger en de omschakeling van FC Oegstgeest blijkt dodelijk. Na 90 minuten staat de 1 - 4 in het notitieboekje van de scheidsrechter. VVSB 2 wint knap de uitwedstrijd tegen Lisse 2 met dezelfde cijfers! Komende zaterdag speelt zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper van dit moment FC Oudewater uit het gelijknamige stadje. Ongetwijfeld zinspeelt de ploeg op een ultieme revanche na de geflatteerde nederlaag van afgelopen zaterdag. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur. Zaterdag 2 is vrij! 
Lees meer
VVSB in de media
19 okt

VVSB in de media

19 oktober / Algemeen
Dat VVSB niet vergeten wordt in de landelijke media is maar weer eens gebleken. Het bekerelftal uit 2016 heeft meegedaan aan een reclame van PostNL Zakelijk. Als Racende Reporter schakelt presentator Frank Evenblij een heus team aan eindsprintlegendes in voor 'The Little Green Bag'. Het team dat de halve finale van de KNVB Beker behaalde, door FC Den Bosch in 298 seconden te verslaan, is wel voor zo'n klus te boeken en haalt alles uit de kast om het bedrijf van de nodige snelle handjes te voorzien. 
Lees meer
Peet van der Slot doet stapje terug bij VVSB selectie
19 okt

Peet van der Slot doet stapje terug bij VVSB selectie

19 oktober / Het eerste

Beste mede VVSB’ers,

Afgelopen zomer ben ik vol enthousiasme en ambitie terug gekomen naar de club waar het voor mij allemaal begonnen is en waar ik samen met jullie vele mooie momenten heb meegemaakt. In combinatie met een nieuw sportpark, een goed en leuk team met medespelers plus alle goede kennissen bij de club moesten ervoor gaan zorgen dat het zowel persoonlijk als gezamenlijk nog een mooi laatste hoofdstuk zou gaan worden van mijn loopbaan bij VVSB.

Lees meer
VVSB weet niet te winnen van Harkemase Boys
16 okt

VVSB weet niet te winnen van Harkemase Boys

16 oktober / Het eerste
VVSB heeft het tij nog niet weten te keren. Tegen Harkemase Boys was het veldspel verbeterd ten opzichte van de week daarvoor, maar bleef de uitslag nog achter. Voor rust was het Jhurrey Margaritha doeltreffend. Raygivano Dompig bracht na de thee de score weer op gelijke hoogte, maar de thuisploeg nam hierna weer afstand via Henny Bouius en Kian Visser (2). Danny Bakker zorgde voor het slotakkoord. 
Lees meer
Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB
15 okt

Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB

15 oktober / Het eerste

Na een desastreuze thuisnederlaag tegen ACV zal VVSB zich weer moeten oprichten. En dat zal het gaan doen in tegen Harkemase Boys. Het is alweer de vierde ontmoeting tussen beide ploegen, maar pas het eerste treffen in Friesland. VVSB wacht nog op de eerste overwinning tegen Harkemase Boys, een mooi startpunt voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Lees meer