VVSB zaterdag 1 voortvarend van start
14 okt

VVSB zaterdag 1 voortvarend van start

14 oktober / Zaterdag 1
De zaterdagselectie van VVSB is uiterst voortvarend van start gegaan. Het 1e elftal komt uit in de 3e klasse A en het 2e elftal in de reserve 2e klasse. Zaterdag 2 speelt komend weekend tegen FC Lisse. Een clash tussen de nummers zeven en acht. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur. 
Lees meer
20 oktober 2021 Keepersdag bij VVSB
14 okt

20 oktober 2021 Keepersdag bij VVSB

14 oktober / Jeugd

Deze herfstvakantie schenkt Play2Improve extra aandacht aan de keepers uit de omgeving. Tijdens de keepersdag bij VVSB zal je de kneepjes van het vak leren. Keeperstalenten uit de regio en ervaren keeperstrainers gaan je hierbij helpen. Ga de uitdaging aan en speel om beter te worden!

Data
20 oktober | van 09:00- 12:30

Lees meer
Thom Jonkerman nieuwe keeper VVSB
13 okt

Thom Jonkerman nieuwe keeper VVSB

13 oktober / Het eerste

De Technische Commissie en Staf hebben snel gehandeld nadat de blessure van Ruben Valk ernstig bleek te zijn. Hierop is de 23-jarige Thom Jonkerman aangetrokken als vervanger. De eerder nog clubloze Thom traint al de hele week mee. Thom heeft het doel verdedigd van diverse clubs in Engeland en Nederland en recent nog bij voormalig competitiegenoot FC Lienden. 

Welkom bij VVSB Thom en veel succes!

Lees meer
VVSB leidt thuisnederlaag tegen ACV
10 okt

VVSB leidt thuisnederlaag tegen ACV

10 oktober / Het eerste
VVSB heeft de eerste officiele wedstrijd tegen ACV op het eigen Sportpark de Boekhorst met 0-3 verloren. De gasten uit Assen kwamen voor rust op voorsprong via een fraaie aanval met als eindstation Pascal Huser. In het slot van de tweede helft schoten invallers Niels Grevink en Robert Talens hun ploeg naar de comfortabele einduitslag. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - ACV
08 okt

Voorbeschouwing VVSB - ACV

08 oktober / Het eerste

Na het teleurstellende resultaat tegen de amateurs van Ajax waar VVSB voor de 2e keer binnen 2 weken van heeft verloren zowel voor de beker als in de competitie, krijgen we nu ACV uit Assen thuis op bezoek. ACV speelde afgelopen weekend thuis tegen Ter Leede en die scoorde in minuut 78 de winnende treffer en zo mocht Ter Leede de 3 punten meenemen uit Assen.

Lees meer
ONLINE KAARTVERKOOP EN COVID CONTROLE VVSB-ACV
06 okt

ONLINE KAARTVERKOOP EN COVID CONTROLE VVSB-ACV

06 oktober / Algemeen

Zaterdag 18.00 uur staat de competitiewedstrijd tegen ACV op het programma. Dat biedt ons vlaggenschip de gelegenheid om met de steun van ons thuispubliek de nederlaag van vorige week weg te spoelen. 

De toegangseisen zijn in tegenstelling tot de eerdere wedstrijden versoepeld. Er is geen gezondheidsverklaring meer nodig. Onderstaande link is daarom ook alleen maar om simpelweg online alvast een entreekaart aan te schaffen. Onze eigen leden en sponsoren kunnen op vertoon van hun pas uiteraard gewoon toegang krijgen. 

Lees meer
Uitnodiging Trainers en leiders avond Donderdag 14 oktober 2021 Start 20.00u
03 okt

Uitnodiging Trainers en leiders avond Donderdag 14 oktober 2021 Start 20.00u

03 oktober / Jeugd
Graag willen wij jullie als trainers en leiders van onze jeugd uitnodigen voor een gezellige en leerzame avond nu het eindelijk weer kan. Wij als jeugdbestuur en TC willen jullie graag een keer bijpraten over wat we willen doen en bereiken met onze jeugd, hoe willen we dat bereiken en daar hebben we jullie uiteraard bij nodig.
Lees meer
Doe mee met Rabo ClubSupport
04 okt

Doe mee met Rabo ClubSupport

04 oktober / Algemeen

Doe mee met Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Stemmen kan vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober

Hierbij de link naar VVSB op de Rabobank App of site

https://www.rabo-clubsupport.nl/bollenstreek/deelnemers/details/172597-vvsb?zoekterm=vvsb

Lees meer
VVSB weet opnieuw niet te winnen van Ajax
02 okt

VVSB weet opnieuw niet te winnen van Ajax

02 oktober / Het eerste
Na de bekernederlaag van anderhalve week geleden heeft VVSB ook de competitiewedstrijd tegen Ajax niet weten te winnen. Op Sportpark De Toekomst werd het 3-1 door doelpunten van Jip Bartels (2) en Tristan Buis namens de thuisploeg. Voor VVSB zorgde Danny Bakker nog voor de 3-1, maar kon de ploeg niet doordrukken naar een resultaat. 
Lees meer
Club is Koning
02 okt

Club is Koning

02 oktober / Algemeen

Steun onze club en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: VVNO2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatsich mee!

Lees meer
AFSCHEID EN ENTREE
01 okt

AFSCHEID EN ENTREE

01 oktober / Algemeen

AFSCHEID EN ENTREE
Onze voorzitter Arjan Broekhof heeft namens de vereniging ‘afscheid’ genomen van bestuurslid Vrijwilligersbeleid Angela van Eeden. Afscheid in het bestuur na een periode van 2014 tot en met 2021, maar dat betekent niet dat Angela geen vrijwilliger meer is. En gelukkig maar! Dank Angela! 

Vanwege het belang van deze portefeuille is snel doorgeschakeld en heeft Martine v.d. Slot, niet onbekend binnen onze vereniging (denk aan o.a. de interieur commissie en coördinerend gastvrouw in de sponsorhome) het stokje overgepakt. Kijk niet gek op als jullie haar zaterdag al langs de lijn tegenkomen voor een enthousiast gesprek! 

Welkom Martine!!

Lees meer
Voorbeschouwing Ajax - VVSB
01 okt

Voorbeschouwing Ajax - VVSB

01 oktober / Het eerste
Nadat vorige week Ajax met 4-1 won van VVSB in de strijd voor de KNVB Beker, krijgen de Noordwijkerhouters al snel kans op revanche. De zevende competitieronde staat op de planning en dat is alweer 1 speelronde meer dan vorig seizoen! Toen was de laatste wedstrijd tegen Ajax en won VVSB met 2-3. De paars-gele fans zullen hopen op een zelfde soort resultaat, maar wel dat de competitie nog veel langer door mag gaan. 
Lees meer
Bezoekersinformatie Ajax - VVSB
29 sept

Bezoekersinformatie Ajax - VVSB

29 september / Algemeen
VVSB gaat aanstaande zaterdag opnieuw op bezoek bij de amateurtak van Ajax. En in tegenstelling tot de bekerwedstrijd van vorige week, wordt deze wedstrijd wel gespeeld op Sportpark de Toekomst. De wedstrijd is enkel te bezoeken op vertoon van een geldige QR-code. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur en heeft een gratis entree! Parkeren kan op het parkeerterrein Borchland. 
Lees meer
VVSB en GOES winnen beide één helft
26 sept

VVSB en GOES winnen beide één helft

26 september / Het eerste
In een spectaculaire wedstrijd tussen VVSB en GOES wisten beide ploegen één helft te winnen. Echter pak je daar niet de volle mep mee, waardoor beide partijen een punt mee wisten te nemen. Waar VVSB via twee doelpunten van Bert Steltenpool de rust in ging, kwam GOES in het tweede bedrijf terug via Sylvio Hage en Gianni Tiebosch. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - GOES
23 sept

Voorbeschouwing VVSB - GOES

23 september / Het eerste

Tegenstander voor komende wedstrijd komt uit het verre Goes en is hierbij een van de verste tegenstanders die VVSB kan treffen in de competitie. Goes is daarbij geen vreemde, we hebben elkaar al eerder getroffen op het veld en daarbij won VVSB uit bij Goes met 1-2 en Goes won met 2-0 op de Boekhorst. Ze zijn dus aan elkaar gewaagd.

Lees meer
ONLINE KAARTVERKOOP VVSB-GOES
22 sept

ONLINE KAARTVERKOOP VVSB-GOES

22 september / Algemeen
Zaterdag om 18.00 uur staat de competitiewedstrijd tegen GOES op het programma. Dat biedt ons vlaggenschip de gelegenheid om de bekernederlaag van dinsdagavond weg te spoelen en de goede reeks in de competitie een vervolg te geven. 
 
Lees meer
VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi
21 sept

VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi

21 september / Het eerste
In een doldwaze 7 minuten gaf VVSB de wedstrijd en het bekertoernooi uit handen. De amateurs van Ajax kwamen in de 61e minuut op voorsprong waarna het niet veel later direct 3-0 stond. Dat het uiteindelijk nog 4-1 werd, mocht niet meer baten. Het bekeravontuur zit er al vroeg op dit seizoen, de focus kan nu volledig op de competitie. 
Lees meer
Vooruitblik Ajax - VVSB
20 sept

Vooruitblik Ajax - VVSB

20 september / Algemeen
Derdedivisionist VVSB neemt het dinsdag in Amsterdam op tegen competitiegenoot Ajax, de amateurs van Ajax welteverstaan. De amateurs van Ajax wonnen in de eerste kwalificatieronde met 2-1 van EVV Echt, dat uitkomt in de Derde Divisie Zondag. Oud-prof Eyong Enoh is de meest in het oog springende naam bij de tegenstander van VVSB. VVSB en de Ajax amateurs speelden dit seizoen nog niet tegen elkaar. De ploeg uit Noordwijkerhout staat op het moment van schrijven derde met 8 punten uit 4 wedstrijden, terwijl Ajax op de 13e plek staat met 4 punten uit evenzoveel duels. Voordat VVSB naar Amsterdam afreist, speelt de ploeg van Richard Plug zaterdag nog uit voor de competitie tegen Sparta Nijkerk, dat hetzelfde aantal punten heeft als VVSB.
Lees meer
VVSB onder 21 - Teylingen onder 21
20 sept

VVSB onder 21 - Teylingen onder 21

20 september / Algemeen
Dinsdag 21 september speelt het nieuwste elftal van VVSB haar eerste wedstrijd van het seizoen. VVSB onder 21 treedt aan tegen Teylingen onder 21. Een mooie stap voor onze jeugdspelers met het oog op de toekomstige seniorenvoetbal. Op Sportpark de Boekhorst wordt om 19.30 uur afgetrapt. Kom gerust een kijkje nemen naar de toekomst van de club!
Lees meer
Bezoekersinformatie Ajax - VVSB
18 sept

Bezoekersinformatie Ajax - VVSB

18 september / Algemeen
VVSB speelt op dinsdag 21 september in het kader van de TOTO KNVB Beker een uitwedstrijd tegen Ajax zaterdag. En aangezien de amateurtak normaal gesproken haar wedstrijden speelt op Sportpark de Toekomst vallen zij onder het bewind van de proftak. 
Lees meer