Voorbeschouwing VVSB - Urk
15 feb

Voorbeschouwing VVSB - Urk

15 februari / Het eerste

In speelronde 22 staat voor zaterdag VVSB – sv Urk op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Nu Kokkerhout weer voor Noordwijkerhout is ingeruild en de carnavalsfestiviteiten middels de traditionele konijnverbranding weer tot het verleden behoren, is het weer business as usual.

Lees meer
Vrije plaatsen VVSB Kidszoo cup
09 feb

Vrije plaatsen VVSB Kidszoo cup

09 februari / Jeugd
Lees meer
HET BESTE UIT JEZELF HALEN
08 feb

HET BESTE UIT JEZELF HALEN

08 februari / Jeugd
Maandagavond 5 februari was de jeugd en (hun ouders) van de O16 tot en met de O23 uitgenodigd voor een presentatie van Prestatiemanager Tim van der Weiden en hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen. Daarna volgde een live interview met Eerste elftalspelers Ralph Pennings en keeper Stef Hoogervorst. 
Lees meer
Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB
06 feb

Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB

06 februari / Algemeen
Nadat voorzitter Arjan Broekhof tijdens de Algemene ledenvergadering van 28 november 2023 aangaf als voorzitter te stoppen bij VVSB is er een commissie aangesteld om de zoektocht naar een nieuwe praeses te gaan leiden. De commissie bestaande uit 5 leden uit verschillende lagen van de club zijn momenteel in overleg om een profiel en takenpakket samen te stellen. Op dit moment wordt al gewerkt aan een longlist van namen, maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Iedereen die hier gedachten over heeft of vragen heeft over de zoektocht, kan zich melden bij Irma van Ankeren via 06-20057531 of irmavanankeren@hotmail.com.
Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB - Hillegom
05 feb

Oefenwedstrijd VVSB - Hillegom

05 februari / Het eerste
De oefenwedstrijd van VVSB tegen Hillegom is geëindigd in 2-2. De gasten uit Hillegom kwamen twee keer op voorsprong, maar voor rust was het Kaltrin Sabedini die tot scoren wist te komen. Op een winderig Sportpark de Boekhorst zorgde Rick Warmerdam laat in de wedstrijd voor de 2-2 eindstand. 
Lees meer
VVSB verliest streekderby
04 feb

VVSB verliest streekderby

04 februari / Algemeen
In een wedstrijd die meer spannend dan goed was heeft VVSB de streekderby tegen FC Rijnvogels verloren. Vlak na rust werd het enige doelpunt door de Kooltuinbewoners gemaakt waarmee VVSB met 1-0 verloor.
Lees meer
Voorbeschouwing FC Rijnvogels – VVSB
02 feb

Voorbeschouwing FC Rijnvogels – VVSB

02 februari / Het eerste
De enige derby van het seizoen op vreemde bodem staat aanstaande zaterdag op het programma voor VVSB. FC Rijnvogels wacht op de eigen Kooltuin de Noordwijkerhouters op voor alweer de 3e ontmoeting van dit seizoen. Na twee keer op De Boekhorst te hebben gespeeld is het nu de beurt aan een wedstrijd in Katwijk aan den Rijn. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt. 
Lees meer
Jesse van Nieuwkerk gaat een jaar door bij VVSB
01 feb

Jesse van Nieuwkerk gaat een jaar door bij VVSB

01 februari / Het eerste
Jesse van Nieuwkerk zal volgend seizoen opgaan voor zijn derde seizoen in ons paars en geel. De boomlange aanvaller is wekelijks een plaag voor de verdedigers van de tegenstander. Ondanks zijn huidige blessure en eerdere absentie dit seizoen staat de teller alweer op 6 doelpunten. Na omzwervingen bij o.a. Sparta Nijkerk, GVVV en Quick Boys voelt Jesse zich uitstekend op z'n plek in Noordwijkerhout. Wij zijn ook blij met Jesse als persoon en als voetballer en hopen nog lang van hem te kunnen genieten op De Boekhorst!
Lees meer
Bram van Dongen per direct naar VVSB
31 jan

Bram van Dongen per direct naar VVSB

31 januari / Het eerste
Bram van Dongen zal het komende half jaar voor VVSB uitkomen. De verdediger komt over van Koninklijke HFC, waar hij weinig speeltijd kreeg. Een uitgelezen mogelijkheid voor VVSB om van Bram's diensten gebruik te maken. De linkspoot speelde voor HFC o.a. enkele jaren in Zweden en voor jong Cambuur. De 26-jarige Bram is per direct beschikbaar voor VVSB, was zaterdag al als toeschouwer aanwezig en zal direct al gaan meetrainen met de ploeg van Wilfred van Leeuwen. Wij wensen Bram veel succes in ons paars en geel!
Lees meer
Guus Verver blijft actief in paars-geel
30 jan

Guus Verver blijft actief in paars-geel

30 januari / Het eerste
Onze Guus Verver zal ook volgend seizoen spelen in het geliefde paars en geel van VVSB. De ontwikkeling van de jonge spits is nog lang niet gestopt en zal dan ook volgend jaar verder doorgaan. Vanuit de jeugd, zaterdag 1, O23 en het huidige zondag 1 is Guus een van de talenten die nu al bijna 3 seizoenen actief is in de selectie. Ondanks dat Guus het nog vaak moet doen met wekelijkse invalbeurten, laat hij daarin elke week zien sterker en beter te worden. Ook de extra trainingen in het krachthonk onder leiding van de medische staf beginnen zich uit te betalen. Ga zo door Guus, dan komen meer minuten en doelpunten naar je toe!
Lees meer
Save the date BAVO Bivak 2024
29 jan

Save the date BAVO Bivak 2024

29 januari / Jeugd
Save the date! De BAVO Bivak zal dit jaar worden georganiseerd op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni voor de O10 en O11. Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni is dat voor de O8 en O9. Meer informatie en de aanmeldformulieren volgen snel!
Lees meer
VVSB verliest met ruime cijfers van IJsselmeervogels
28 jan

VVSB verliest met ruime cijfers van IJsselmeervogels

28 januari / Het eerste
Waar VVSB voor de wedstrijd tegen IJsselmeervogels nog omhoog keek op de ranglijst, is die hoop na de wedstrijd tegen de koploper wel redelijk verdwenen. De gasten uit Bunschoten-Spakenburg toonden aan dat ze in alle facetten van het voetbal een tandje beter, sterker, slimmer, maar vooral effectiever waren. VVSB ging de bietenbrug op met een ietwat geflatteerde uitslag van 2-6.
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - IJsselmeervogels
26 jan

Voorbeschouwing VVSB - IJsselmeervogels

26 januari / Het eerste
Nummer 5 tegen nummer 1 oftewel VVSB – IJsselmeervogels is de wedstrijd die voor zaterdag op het affiche staat. Aanvang wedstrijd 15:30 uur.
Lees meer
Jordy Kleermans pupil van de week bij VVSB - IJsselmeervogels
26 jan

Jordy Kleermans pupil van de week bij VVSB - IJsselmeervogels

26 januari / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen IJsselmeervogels is dat Jordy Kleermans.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Lees meer
Ricardo Kuijvenhoven voetbalt ook volgend seizoen voor VVSB
25 jan

Ricardo Kuijvenhoven voetbalt ook volgend seizoen voor VVSB

25 januari / Het eerste
Vorig seizoen kwam Ricardo in de winterstop over van Quick Boys om in ons paars-geel te spelen. Na een opstartfase begon Ricardo steeds meer en daardoor ook beter te voetballen. De middenvelder is met zijn balvaardigheid een uitstekende speler om mee door te kunnen voetballen. Lang zullen wij ook Ricardo nog herinneren van zijn fantastische goal tegen SteDoCo in de nacompetitie vorig seizoen. Hopelijk kunnen we nog veel vaker van zijn doelpunten, assists en spel genieten de komende 1,5 jaar! Super dat je bij ons blijft Ricardo!
Lees meer
DJ Jo na afloop van VVSB - IJsselmeervogels
24 jan

DJ Jo na afloop van VVSB - IJsselmeervogels

24 januari / Algemeen
Na de wedstrijd van ons Eerste elftal tegen koploper IJsselmeervogels is er live muziek in onze kantine veld 7. DJ Jo zal de vroege avond aan elkaar draaien met lekkere plaatjes. Uiteraard hopen we allemaal op een mooie wedstrijd en een goed resultaat voor onze mannen om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. Kom dus allemaal naar Sportpark de Boekhorst waar de wedstrijd om 15.30 uur begint en na afloop onder het genot van de kantine en live muziek het napraten kan volgen! Tot zaterdag!
Lees meer
VVSB Voetbaldagen in krokusvakantie
24 jan

VVSB Voetbaldagen in krokusvakantie

24 januari / Jeugd

Beste Trainers/Ouders,

VVSB organiseert in samenwerking met AllFootball in de krokusvakantie de tweede editie van de VVSB Voetbaldagen!
 

Lees meer
Ralph Pennings breekt definitief door
23 jan

Ralph Pennings breekt definitief door

23 januari / Het eerste
Wat goed is, komt snel en blijft plakken. Dat kan ook over Ralph Pennings worden gezegd. De 20-jarige Noordwijkerhouter is de laatste maanden een vaste basisspeler van ons Eerste elftal. Ralph toonde dit seizoen aan over voldoende weerbaarheid te bezitten. Met een blessure startte hij de voorbereiding later dan de rest van de groep. Na een aantal weken in de Onder 23 knokte Ralph zich terug naar een plek in de wedstrijdselectie van het eerste. Eenmaal ruikend aan de speelminuten wist Ralph met zijn spel de staf te overtuigen hem in de basis te zetten. Hij is nu al bijna niet meer weg te denken centraal achterin bij VVSB en laat hij aan de jeugd zien dat het eerste bereiken een kwestie is van vallen en opstaan, je rug rechten en blijven strijden voor die plaats. VVSB is blij met deze ontwikkeling en is trots op Ralph die dan ook volgend seizoen voor VVSB zal uitkomen!
Lees meer
Segun Owobowale kiest voor VVSB
22 jan

Segun Owobowale kiest voor VVSB

22 januari / Het eerste
De 26-jarige Segun Owobowale zal volgend seizoen uitkomen voor VVSB. Segun speelde in de jeugd onder andere voor Foreholte en is geen onbekende in de streek. Na de jeugdopleiding van ADO Den Haag te hebben afgerond, kwam Segun via Noordwijk 3 jaar geleden bij AFC terecht. Perioden van veel speeltijd en minder speeltijd wisselde elkaar af, maar vanwege zijn multifunctionaliteit knokte Segun zich altijd weer terug. Toch heeft hij een natuurlijke voorkeur voor de linksbuitenpositie en zal hij daar bij VVSB zich ook op gaan richten. Wij wensen Segun nog veel succes in Amsterdam en kijken uit naar zijn komst aankomende zomer.
Lees meer
Aanmeldformulier VVSB Trainingen AllFootball JO8 t/m JO12 - Derde Reeks
22 jan

Aanmeldformulier VVSB Trainingen AllFootball JO8 t/m JO12 - Derde Reeks

22 januari / Jeugd
Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de derde reeks techniektrainingen van AllFootball bij VVSB op de dinsdag van 16:30-18:30. 
We werken met een 'wie het eerst komt het eerst maalt' basis. Deelnemers kunnen in dit geval meedoen met de trainingen voor een periode van 10 weken (startend vanaf dinsdag 30 januari) en worden aan een appgroep toegevoegd. 
Lees meer