VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules
05 mei

VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules

05 mei / Het eerste
Op een zonovergoten zaterdagmiddag heeft VVSB drie hele belangrijke punten tegen Hercules weten te bemachtigen. De gasten uit Utrecht kwamen als koploper van de derde periode naar Noordwijkerhout en hadden dus een goede vorm te pakken. VVSB speelde een uitstekende wedstrijd en won met 2-1. Ian van Otterlo was de grote man met beide doelpunten. Drie belangrijke punten in strijd voor lijfsbehoud voor onze paars-gele formatie. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Hercules
03 mei

Voorbeschouwing VVSB - Hercules

03 mei / Het eerste

Met nog 4 wedstrijden te spelen zijn we in de eindfase van de competitie beland.

Zaterdag speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen Hercules.

Vanwege dodenherdenking is kick off een half uurtje eerder. Aanvang wedstrijd 15:00 uur.

Lees meer
Oproep voor donatie van voetbalspullen vanuit de Jeugdadviesraad
29 apr

Oproep voor donatie van voetbalspullen vanuit de Jeugdadviesraad

29 april / Jeugd
Omdat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, zetten wij, de Jeugdadviesraad, ons op zondag 16 juni tijdens de KidsZoo Cup in voor het goede doel: de Dirk Kuyt Foundation! De JAR zal deze dag aanwezig zijn met een kraam vol goede, tweedehands voetbalspullen, geschikt voor een 2e ronde op de voetbalvelden. Alles voor een klein prijsje te koop en het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar de Dirk Kuyt Foundation.
Lees meer
Bram van Dongen verlaat VVSB na dit seizoen
28 apr

Bram van Dongen verlaat VVSB na dit seizoen

28 april / Het eerste
Bram van Dongen zal VVSB aan het einde van het seizoen gaan verlaten. De verdediger kwam deze winter over van Koninklijke HFC. Bram kwam snel in de basis terecht, raakte deze plek over weer even kwijt, maar staat de laatste wedstrijden weer aan de linkerkant van het hart van de verdediging. Waar Bram komend seizoen zal gaan spelen, is nog onbekend. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carriere, maar hopen vooral dat hij samen met zijn teamgenoten er dit seizoen nog voor kan zorgen dat VVSB ook volgend seizoen weer in de derde divisie speelt. 
Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC
24 apr

Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC

24 april / Algemeen
VVSB speelde donderdagavond een oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist Koninklijke HFC. De gasten uit Haarlem kwamen op volle oorlogssterkte. VVSB speelde met een combinatieteam van VVSB 1 en het onder 23 elftal.
Na een half uur was het Kon. HFC die op voorsprong kwam, maar al snel maakte Finn Mossel de gelijkmaker, via een mooi afstandsschot.
Na rust kwam Kon. HFC opnieuw op voorsprong. Het was Cas Dijkstra die zowel de 1-2 als de 1-3 maakte. Onder 19 speler Niels Duivenvoorde maakte vanavond zijn debuut voor VVSB, gefeliciteerd Niels!
Komend weekend zijn er geen competitieverplichtingen. Zaterdag 4 mei spelen we thuis tegen Hercules, om (let op) 15.00 uur!
Lees meer
VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden
21 apr

VVSB pakt punt in slotminuten bij sc Genemuiden

21 april / Het eerste
Een zwaarbevochten punt, dat kan je wel zeggen als je in de slotfase bij Genemuiden 2 doelpunten maakt. Guus Verver was het goudhaantje met zijn 2 doelpunten voor VVSB. Eerder zorgde Mounir Mounji voor de aansluitingstreffer, vlak na rust. De ruststand was 2-0 voor de gastheren. Via een strafschop werd het 3-1, waarna de dying seconds beslissend waren. Zat er meer in? Een klein beetje geluk op het schot van Ricardo Kuijvenhoven had het feestje compleet gemaakt, maar het mocht niet baten. Een punt erbij voor VVSB in de strijd voor lijfsbehoud. 
Lees meer
Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
19 apr

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

19 april / Algemeen
De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.
Lees meer
Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB
19 apr

Voorbeschouwing sc Genemuiden – VVSB

19 april / Het eerste
Met de bloemencorso in de bollenstreek trekt VVSB daar ver vandaan. Genemuiden is de bestemming van de bus van Brouwers Tours. Nadat VVSB vorige week VVSB het opnam tegen koploper RKAV Volendam, spelen de Noordwijkerhouters nu tegen de nummer 2, sc Genemuiden. Opnieuw een zwaar treffen voor de paars-gele formatie, die nu toch ook echt achterom moeten kijken. 
Lees meer
Bloemencorso in de streek
18 apr

Bloemencorso in de streek

18 april / Algemeen
Vanaf vrijdag zal onze streek een weekend lang in het teken staan van de Bloemencorso. Deze mooie karavaan zorgt er ook voor dat er diverse wegen worden afgesloten. De gehele vrijdag is VVSB zeer slecht bereikbaar. Op zaterdag is dat al beter, maar zijn de wegen rondom Noordwijkerhout veelal afgesloten. Kom op tijd naar Sportpark de Boekhorst voor jouw wedstrijd. Voor meer informatie over de route zie de website van de corso: https://bloemencorso-bollenstreek.nl/programma/corsoroute/
Lees meer
Melvin van de Beeten nieuwe keeperstrainer VVSB
17 apr

Melvin van de Beeten nieuwe keeperstrainer VVSB

17 april / Het eerste
Met ingang van volgend seizoen zal Melvin van de Beeten de nieuwe keeperstrainer van VVSB zijn. De pas 23-jarige Melvin is momenteel keeperstrainer bij DHSC en de Utrecht academie. Tot enkele jaren geleden keepte Melvin nog op derde divisie niveau bij DVS’33, maar na omzwervingen koos hij voor een carrière als keeperstrainer. Veel succes Melvin bij onze club en met onze doelmannen!
Lees meer
Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken
16 apr

Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken

16 april / Algemeen
Max Uphoff volgt aan het eind van dit seizoen Ebbing van der Weide op als bestuurslid voor senioren- en scheidsrechterszaken. Zijn benoeming wordt in de ALV van dit najaar aan de leden voorgelegd. Vooruitlopend daarop gebruiken Max en Ebbing de laatste maanden van dit seizoen voor een soepele overdracht.
Lees meer
Loterij uitslag VVSB Veiling loten
14 apr

Loterij uitslag VVSB Veiling loten

14 april / Algemeen

Na gisterenavond een succesvolle Veiling gehad te hebben, maken we ook na trekking door de Notaris de winnende lotnummers bekend.

Heeft u prijs? Dan is deze af te halen bij Laros Makerlaardij aan Gieterij 56 tussen 09:00 en 17:00 uur.

Gefeliciteerd met uw prijs en voor diegene die geen prijs hebben gewonnen dank voor u steun aan de club.

 

Lees meer
VVSB verliest van koploper RKAV Volendam
14 apr

VVSB verliest van koploper RKAV Volendam

14 april / Het eerste
De return tussen VVSB en RKAV Volendam leek voor het grootste gedeelte van de wedstrijd op de heenwedstrijd in het vissersdorp. De oranjehemden kwamen snel op een 0-2 voorsprong, waarna VVSB in de tweede helft uit een ander vaatje tapte. Via Ricardo Kuijvenhoven werd het nog 1-2, maar werd de gelijkmaker niet meer gescoord. In de slotminuten werd het uit de omschakeling nog 1-3. 
Lees meer
VVSB Veiling brengt € 110,000 op
13 apr

VVSB Veiling brengt € 110,000 op

13 april / Algemeen
Gisterenavond 13 april organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse veiling in de kantine van Sportpark de Boekhorst.
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - RKAV Volendam
12 apr

Voorbeschouwing VVSB - RKAV Volendam

12 april / Het eerste

De aandachtige volger zal het ongetwijfeld geconstateerd hebben. Zo vlak na de winterstop nam VVSB een comfortabele positie op de ranglijst in. Bovenkant middenmoot met in het achterhoofd om mogelijk een rol van betekenis te kunnen spelen in de 3de periode.

Lees meer
Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam
11 apr

Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam

11 april / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen RKAV Volendam is dat Koen Braam.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Lees meer
ZATERDAG = VEILINGDAG
09 apr

ZATERDAG = VEILINGDAG

09 april / Algemeen

Aanstaande zaterdag na afloop van de wedstrijd van ons Eerste elftal tegen koploper RKAV Volendam begint de VVSB Veiling. 

Ook dit jaar geldt dat de opbrengst uit de veiling voor VVSB belangrijk is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien van teamsport met alle daarbij behorende faciliteiten. Met de ambitie die VVSB nog steeds heeft, is deze veiling onmisbaar voor iedereen die VVSB een warm hart toedraagt. 

Het is de veilingcommissie ook dit jaar weer gelukt om een bijzonder gevarieerde kavellijst samen te stellen waarbij er weer met een scherp oog is gekeken naar mooie combinaties van diverse kavels. Natuurlijk geldt ook dit jaar weer voor ieder wat wils!

Wij hopen jullie in groten getale te zien op zaterdag 13 april voor een echte ouderwets gezellige VVSB- avond die belangeloos verzorgd wordt door heel veel vrijwilligers.

Lees meer
NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB
08 apr

NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB

08 april / Jeugd
De TC van VVSB heeft in opdracht van beide besturen Edwin Kluivers voor minimaal 2 jaar vastgelegd als HJO. Edwin is als geboren Leidenaar een echt voetbaldier en speelde zelf bij onder meer Lugdunum en UVS. Hij heeft diverse clubs in de jeugd en senioren getraind en beschikt over alle benodigde papieren. 
Als HJO was hij actief bij onder andere Blauw Zwart, Alphense Boys, ARC en momenteel bij Valken ‘68.
Lees meer
VVSB vergeet te winnen bij HSC’21
07 apr

VVSB vergeet te winnen bij HSC’21

07 april / Het eerste
Lange tijd leek het erop alsof VVSB met 3 punten terug naar Noordwijkerhout zou gaan komen, maar de blessuretijd deed de paars-gele formatie de das om. Een doelpunt van Sten Brand zorgde voor een 1-1 gelijkspel, nadat vroeg in de wedstrijd Ricardo Kuijvenhoven VVSB al op voorsprong had geschoten.
Lees meer
Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
06 apr

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

06 april / Het eerste
De laatste loodjes zitten eraan te komen in de competitie, maar deze wegen zoals altijd het zwaarst. Blessures, schorsing en het volle programma beginnen z’n tol te eisen. Voor de 28e speelronde gaat VVSB op bezoek bij HSC’21. Een wedstrijd tussen twee ploegen die bij een overwinning zo goed als klaar zijn voor dit seizoen.
Lees meer