VVSB wint laatste oefenwedstrijd van SJC
08 aug

VVSB wint laatste oefenwedstrijd van SJC

08 augustus / Het eerste
VVSB heeft de laatste wedstrijd van de oefencampagne winnend weten af te sluiten. De tweede gemeentelijke derby was een prooi voor de Noordwijkerhouters. Tegenstander SJC kwam voor rust nog wel op voorsprong, maar na de thee trok VVSB dit recht en won met 1-2. 
Lees meer
Wedstrijden VVSB direct in de agenda
07 aug

Wedstrijden VVSB direct in de agenda

07 augustus / Het eerste
Het seizoen voor VVSB in de Derde Divisie A gaat alweer bijna van start. Voor alle belangstellenden is er een digitale agenda gemaakt, welke direct in de telefoon kan worden geïmporteerd. Zo bent u altijd op de hoogte wanneer uw favoriete paars-gele club zal spelen. 
Lees meer
Trainingsschema 2023-2024
04 aug

Trainingsschema 2023-2024

04 augustus / Algemeen
Nadat vorige maand de teamsamenstelling bekend is gemaakt, is nu ook het trainingsschema afgerond. Voor elk team is er gedurende de week een veld en kleedkamer gereserveerd. 
Lees meer
VVSB weet gemeentederby niet te winnen
01 aug

VVSB weet gemeentederby niet te winnen

01 augustus / Het eerste
Het tempo van oefenwedstrijden zit er goed in bij VVSB. 3 dagen na de wedstrijd tegen ARC werd nu op Sportpark Duinwetering tegen Noordwijk geoefend. In de gemeentelijke clash bleek de tweede divisionist te sterk voor de Noordwijkerhouters. 
Lees meer
VVSB verliest eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen
29 jul

VVSB verliest eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen

29 juli / Het eerste
Na een week trainen heeft VVSB nu ook de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. In Alphen aan den Rijn was ARC de tegenstander. In een wedstrijd waar de Noordwijkerhouters 22 man aan het werk zetten, werd met 3-1 verloren. 
Lees meer
Ondertekening sponsorcontracten VVSB
26 jul

Ondertekening sponsorcontracten VVSB

26 juli / Algemeen
Afgelopen zaterdag is het voetbalseizoen 2023-2024 voor VVSB gestart met de officiële fotoshoot en de eerste training. Hierbij is ook het contract van hoofdsponsor Flexible Human Services weer verlengd en is er een nieuw contract getekend met subsponsor Audax Renewables (voorheen Main Energie). Flexible Human Services staat nu op de voorkant van het shirt en Audax Renewables prijkt op de achterkant.
Lees meer
VVSB TREKT GYLIANO VAN VELZEN AAN
22 jul

VVSB TREKT GYLIANO VAN VELZEN AAN

22 juli / Het eerste
De TC van VVSB schakelt razendsnel! De 29-jarige Amsterdamse Gyliano van Velzen staat vandaag al op het trainingsveld op De Boekhorst bij de seizoenstart van onze selectie. De aanvaller komt over vanuit Peya 2014 in Cyprus na een avontuur bij Telstar. Kort daarvoor speelde hij nog in Engeland. In het verleden vertegenwoordigde hij onder meer Roda JC, FC Volendam en de jeugd van AFC AJAX en Manchester United. Theo Nulkes is blij met de komst van Gyliano en ging voorafgaand samen op de foto. “We zijn blij dat Gyliano ons komt versterken en heel fijn dat hij vanaf het begin al instroomt. We hebben immers een korte voorbereiding richting het eerste bekerduel en de zware maar uitdagende competitie!”

Gyliano, van harte welkom in Noordwijkerhout. Het paars en geel zal je goed staan!
Lees meer
LEROY GEORGE VERTREKT BIJ VVSB
20 jul

LEROY GEORGE VERTREKT BIJ VVSB

20 juli / Het eerste
Onze topscorer Leroy George vertrekt helaas vlak voor de start van de voorbereiding. Het via de nacompetitie naar de Tweede Divisie gepromoveerde GVVV meldde zich bij Leroy voor een late transfer. GVVV was vervolgens bereid om de afkoopsom uit het contract te betalen, waardoor VVSB niet anders kon dan meewerken. 
Lees meer
Oefenprogramma VVSB 2023-2024
17 jul

Oefenprogramma VVSB 2023-2024

17 juli / Het eerste
Het seizoen 2023-2024 staat weer voor de deur. Het is slechts 4 weken geleden dat het vlaggenschip van VVSB de laatste wedstrijd speelde, maar de tijd is daar om de voorbereiding van het nieuwe seizoen te gaan starten. 
Lees meer
Uitnodiging vrijwilligerslunch
16 jul

Uitnodiging vrijwilligerslunch

16 juli / Algemeen
Heb jij je het vorige seizoen ingezet als vrijwilliger voor VVSB? We willen je er graag voor bedanken! We hebben het met z’n allen toch maar mooi voor elkaar gekregen het afgelopen seizoen, en daar willen we graag op proosten!
Lees meer
JUNE RAMSOEDIT TRAINER O23-2
15 jul

JUNE RAMSOEDIT TRAINER O23-2

15 juli / Algemeen
Dit seizoen hebben we bij VVSB twee elftallen O23. Met een (te) grote groep spelers bij de O19 en bij de O23 (en in beide gevallen te klein voor 2 teams per leeftijdsklasse) is nu een oplossing gevonden door een extra wedstrijdteam samen te stellen. Hoofd Jeugdopleidingen Niels van Wetten en bestuurslid Technische Zaken Theo Nulkes hebben daarom een extra trainer aangenomen.  
Lees meer
Competitieprogramma VVSB is bekend
08 jul

Competitieprogramma VVSB is bekend

08 juli / Het eerste
Nadat vorige week bekend werd dat VVSB aankomend seizoen in de Derde Divisie A zal gaan spelen is vandaag het competitieprogramma bekend geworden. VVSB zal op zaterdag 19 augustus starten met een uitwedstrijd tegen DVS'33 in Ermelo. Een week later is de eerste thuiswedstrijd op zaterdag om 15.30 uur tegen promovendus Eemdijk. 
Lees meer
Teamindeling seizoen 2023 - 2024
07 jul

Teamindeling seizoen 2023 - 2024

07 juli / Jeugd

Het seizoen 2022-2023 zit er alweer even op, waardoor het nieuwe seizoen alweer voor de deur staat.

Lees meer
NIEUWE SPEELTIJD ONS EERSTE
05 jul

NIEUWE SPEELTIJD ONS EERSTE

05 juli / Algemeen
Met de komst van het weekendvoetbal en de keuze voor zaterdag als thuis speeldag heeft de KNVB ook kaders voor een vaste speeltijd meegegeven. Het tijdvak voor de aanvangstijd ligt tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Het bestuur van VVSB heeft daarom 15.30 uur als vaste starttijd gekozen. Daarmee hebben we op de zaterdag de minste hinder met het wekelijkse zaterdagprogramma van al onze thuiswedstrijden, ligt die tijd het dichtst bij de vorige speeltijd van 18.00 uur en wordt er gekozen voor vastigheid voor vrijwilligers en supporters. 18.00 uur had immers wel gemogen in onderling overleg met een tegenstander, maar niet iedereen zal daar dan aan mee willen of kunnen werken.
Lees meer
Een geslaagd weekend Bavo Bivak
04 jul

Een geslaagd weekend Bavo Bivak

04 juli / Het eerste

Wat hebben wij genoten van een fantastische Bavo Bivak met in totaal meer dan 140 kinderen! 
De foto's van dit weekend worden gedeeld via een link in de teamapps.
Alle kinderen & hulpouders willen we heel graag bedanken en hopen we natuurlijk volgend jaar weer te zien:)

Lees meer
VVSB loot FC Rijnvogels in KNVB Beker
04 jul

VVSB loot FC Rijnvogels in KNVB Beker

04 juli / Het eerste
VVSB gaat voor de eerste voorronde van de TOTO KNVB Beker spelen tegen streek- en competitiegenoot FC Rijnvogels. Op ons eigen Sportpark de Boekhorst zal deze wedstrijd gespeeld gaan worden op zaterdag 12 augustus 2023. Tijdstip zal later worden gecommuniceerd. 
Lees meer
Een fantastische dag - VVSB Kidszoo Cup
27 jun

Een fantastische dag - VVSB Kidszoo Cup

27 juni / Algemeen

Wat eind 2022 klein begon, werd zondag 11 juni een grootse werkelijkheid, ons allereerste O7 - O10 VVSB Kidszoo Cup toernooi!  

75 teams, meer dan 630 voetballers/-sters uit de gehele regio en daarbuiten, kwamen bij ons strijden voor de felbegeerde VVSB Kidszoo Cup. En inmiddels prijkt deze prestigieuze beker bij 15 gelukkige poulewinnaars in de prijzenkast. Alle teams speelden op hun eigen niveau wat veel leuke en spannende potjes opleverde, in veel poules bepaalde de laatste wedstrijd pas de winnaar, wat een spanning!

Lees meer
VAN DE VOORZITTER
25 jun

VAN DE VOORZITTER

25 juni / Algemeen
Zo, het seizoen zit er dan echt op... En eigenlijk staat voor onze oudste jeugd en de seniorenselecties de volgende seizoensstart alweer voor de deur. Zij gaan in juli namelijk alweer aan hun eerste deel van de voorbereiding beginnen. 
Lees meer
VVSB STELT TIM VAN DER WEIDEN AAN ALS PRESTATIEMANAGER
21 jun

VVSB STELT TIM VAN DER WEIDEN AAN ALS PRESTATIEMANAGER

21 juni / Algemeen
Vorig seizoen nam Theo Nulkes, Bestuurslid Technische Zaken, een Technisch Manager aan als vervolg op het vernieuwde beleidsplan ‘Versterking van de prestatieketen’. Dat plan, afkomstig van een commissie van oud-spelers en diverse Technische mensen, had onder meer als doel de doorstroming van eigen talenten te bevorderen en het gat tussen de jeugd en de senioren te verkleinen. Daarbij waren de taken op Technisch vlak zo omvangrijk geworden dat er een verruiming van (structurele) bemensing noodzakelijk was. Stefan Teeken vulde die functie een jaar lang naar tevredenheid in. Onder meer is een intensieve samenwerking tussen de onder-23 en de eerste selectie neergezet en de externe scouting naar een hoger plan gebracht. 
Lees meer
VVSB G-team in het nieuw dankzij Pegasus
20 jun

VVSB G-team in het nieuw dankzij Pegasus

20 juni / Algemeen
Dit seizoen is ons G-elftal in het nieuw gestoken, met dank aan trouwe sponsor Pegasus Sports and Health Care. Pegasus is het bedrijf van onze hersteltrainer Yvonne van der Stoep en verzorger Cees Damen. Met Pegasus begeleiden zij (top)sporters in het behandelen en voorkomen van blessures. Dit doen zij onder meer door middel van sportmassage, sportverzorging, voedingsadvies en personal training & coaching.
Lees meer