VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20
21 mei

VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20

21 mei / Het eerste

De laatste competitiewedstrijd op eigen bodem heeft VVSB winnend weten af te sluiten. VVSB startte sterk door binnen twee minuten de score te openen via Jesse van Nieuwkerk. Even later was het alweer snel gelijk door Samed Oztoprak, maar aan het begin van de tweede helft deed Van Nieuwkerk opnieuw van zich spreken. Na een publiekswissel van de afscheidnemende Jelmer Vijlbrief kopte Guus Verver de definitieve 3-1 binnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - OSS'20
19 mei

Voorbeschouwing VVSB - OSS'20

19 mei / Het eerste

Zondag 21 mei speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie.

Oefening Staalt Spieren oftewel OSS ’20 uit Noord Brabant zal vanaf 14:00 uur de tegenstander zijn.

Lees meer
VVSB JO11-1 is kampioen
17 mei

VVSB JO11-1 is kampioen

17 mei / Jeugd
Afgelopen zaterdag is VVSB JO11-1 kampioen geworden in de Hoofdklasse! 
Lees meer
ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP
15 mei

ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP

15 mei / Algemeen
Bij de officiële opening van ons sportpark gaf Arjan Broekhof aan er na 10 jaar mee te stoppen als voorzitter. Wel zou hij andere activiteiten voor de club blijven doen. Welnu, dat standpunt is enigszins veranderd, waardoor onze voorzitter zijn huidige rol nog even voortzet. Onlangs liet de supportersvereniging Bavone al met een groot spandoek blijken graag te zien dat Arjan nog even doorgaat. Dat, in combinatie met verschillende gesprekken en het aandringen van het bestuur, deed hem besluiten zijn afscheid uit te stellen.
Lees meer
VVSB komt met lege handen thuis
14 mei

VVSB komt met lege handen thuis

14 mei / Het eerste

VVSB heeft uit Haaksbergen geen punten weten mee te nemen. HSC’21 was met 2-0 te sterk voor de paars-gele formatie. Stef Ottink scoorde voor de rust, het was Wessel Witbreuk die vlak na de thee voor de eindstand zorgde. Voor VVSB wacht nog 2 wedstrijden totdat het toetje dat nacompetitie heet, gaat beginnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
12 mei

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

12 mei / Het eerste
Speelronde 32 brengt VVSB bij oude bekende HSC’21 in Haaksbergen. Een wedstrijd met mixed feelings voor de Noordwijkerhouters. Aan de ene kant is de periode al in bezit en de titel niet meer bereikbaar. Aan de andere kant is het zaak om het moraal hoog te houden in aanloop naar de nacompetitie en dient plaats 2 nog veilig gesteld te worden. Tegenstander HSC’21 is uitgespeeld en kan enkel nog een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst bemachtigen.
Lees meer
DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE
11 mei

DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE

11 mei / Het eerste
De 35-jarige Danny Hijzelendoorn sluit volgend seizoen aan als stagiair in de staf en draait volledig mee op trainings- wedstrijddagen.
Lees meer
Victor van der Linde naar VVSB
10 mei

Victor van der Linde naar VVSB

10 mei / Het eerste
Met de komst van Victor van der Linde is onze selectie compleet. Victor is 24 jaar en speelt momenteel bij OFC. Afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen DEM, kwam hij al kijken en werd hij op de foto gezet. Victor speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en Almere en is nu dus actief in de Tweede Divisie bij het inmiddels gedegradeerde OFC. Welkom Victor en veel succes alvast voor het komende seizoen en je bent natuurlijk van harte welkom om je nieuwe ploeggenoten in de nacompetitie aan te moedigen!
Lees meer
Techniektraining op 4 juni
09 mei

Techniektraining op 4 juni

09 mei / Jeugd
VVSB en Techniektraining Bollenstreek organiseren op zondag 4 juni een proeftraining op Sportpark de Boekhorst. Deze kosteloze sessie door trainers Mike van Wieringen en Rick Warmerdam is opgesplitst in 2 groepen. 
Lees meer
VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM
07 mei

VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM

07 mei / Het eerste
Vooraf was er nog een mogelijkheid om het koploper ADO’20 lastig te maken, maar na de nederlaag in eigen huis tegen DEM is die laatste kans verkeken. De gasten uit Beverwijk toonde zich strijdvaardiger en kwamen via Thom de Vries in de eerste helft op voorsprong. Jeroen Schavemaker zorgde na rust voor de verdubbeling, waarna Jesse van Nieuwkerk de aansluitingstreffer produceerde. VVSB kreeg kans op kans, maar wist de doelman niet te verschalken. Timo Wolters gooide hierna de wedstrijd op slot. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - DEM
05 mei

Voorbeschouwing VVSB - DEM

05 mei / Het eerste

Zaterdag 6 mei speelt VVSB de thuiswedstrijd tegen het op de 11de plaats staande DEM uit Beverwijk.

Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Lees meer
ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM
04 mei

ZATERDAG 6 MEI DJ NA AFLOOP VVSB-DEM

04 mei / Algemeen

Jij, een frisje of een biertje, 17 graden én een leuke wedstrijd?! 
Aanstaande zaterdag 6 mei om 18:00 uur moet ons aller VVSB thuis spelen tegen DEM. Een mooie afsluiter van de meivakantie! 

Tevens zijn onze bekerhelden van 2016 aanwezig op ons prachtige sportpark. Leuk om eens bij te praten en te weten hoe het met ze gaat! 

Ons eerste blijven we natuurlijk tot de laatste wedstrijden steunen. Het wordt sowieso een spannend slot van dit seizoen. Op naar een leuke wedstrijd dus met veel supporters en een goed feestje achteraf… Zien we jullie na afloop van de wedstrijd in Veld7 met DJ Rembrandt !

Lees meer
Spelregelavond 8 mei
28 apr

Spelregelavond 8 mei

28 april / Jeugd

Buitenspel of niet? Geel of rood? Direct of indirect?
De scheids heeft altijd gelijk, toch?

Lees meer
VVSB laat twee punten liggen bij Unitas
23 apr

VVSB laat twee punten liggen bij Unitas

23 april / Het eerste
VVSB heeft op zaterdagavond een gevoelig puntverlies geleden. In Gorinchem bleef de wedstrijd tussen Unitas en de paars-gele formatie steken op een 1-1 stand. In een zeer rommelige wedstrijd met veel spelonderbrekingen kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. Het was Ian van Otterlo die nog voor rust voor de gelijkmaker wist te zorgen. Na rust kreeg VVSB zeker nog wel de kansen, maar wist het niet meer tot scoren te komen. 
Lees meer
ORANJE ONDER 17 BEREIKT EK
21 apr

ORANJE ONDER 17 BEREIKT EK

21 april / Algemeen

Mede dankzij de voortreffelijke trainingsfaciliteiten bereikt Oranje onder-17 het EK. Dat was de tekst die we ontvingen van Lex Stofkooper, teammanager van dat elftal. De jongens waren erg onder de indruk van de accommodatie en hebben er uitstekend kunnen trainen. Als dank voor de goede zorgen ging Jan vd Voorn, prominent lid van onze VUT ploeg, met het team op de foto. Kortom, we hebben er een bondscoach bij!

We wensen het Nederlands Elftal onder-17 heel veel succes met hun EK in Hongarije en hopelijk zien we deze talenten schitteren in het oranje shirt. 
 

Lees meer
Voorbeschouwing Unitas - VVSB
21 apr

Voorbeschouwing Unitas - VVSB

21 april / Het eerste
Met de uitwedstrijd tegen Unitas op het programma wordt wedstrijdronde 30 in de Derde Divisie afgetrapt. Nog maar een paar wedstrijden en dan weet men waar het aan toe is. Hierna volgt een vrij weekend dus alle remmen kunnen nog één keer los, te beginnen in Gorinchem. Daar wacht Unitas VVSB op om hun strijd in de 3e periode levend te houden. Aanvang is 18.00 uur. 
Lees meer
Inschrijving Bavo Bivak 2023
21 apr

Inschrijving Bavo Bivak 2023

21 april / Jeugd
Binnenkort is het weer tijd voor de Bavobivak! 
Dit jaar is de Bavobivak voor de O10 en O11 op vrijdag 30 juni van 16.00 uur t/m zaterdag 1 juli 12.30 uur. De Bavobivak voor de O8 en O9 is op zaterdag 1 juli van 13.00 uur t/m zondag 2 juli 10.00 uur.
Lees meer
BRYAN ILIOHAN VERLAAT VVSB EN VVSB ONDER-23 ZOEKT NIEUWE VERZORGER
20 apr

BRYAN ILIOHAN VERLAAT VVSB EN VVSB ONDER-23 ZOEKT NIEUWE VERZORGER

20 april / Het eerste
In de winterstop kwam hij vanuit Amerika naar VVSB en inmiddels pakt hij wekelijks zijn minuten mee. Toch vertrekt Bryan aan het einde van het seizoen bij ons cluppie. Door de goede prestaties van het bestaande team lag tot dusver een basisplaats nog niet in het verschiet. Hij staat nu open voor een nieuwe uitdaging. 
Lees meer
Nieuwe verenigingsscheidsrechters
19 apr

Nieuwe verenigingsscheidsrechters

19 april / Algemeen
Vorige maand hebben VVSB'ers Kjeld Duwel, Robbie Visscher en Robin Hollestelle met succes de opleiding tot verenigingsscheidsrechter afgerond. De afgelopen weken hebben zij onder toezicht van scheidsrechterbegeleiders wedstrijden geleid. Na iedere wedstrijd hebben zij middels een reflectie verslag KNVB docent Jos Angevaren hun ontwikkeling laten zien. Naast spelregelkennis en -toepassing stond ook plezier hoog op de agenda. Kjeld, Robbie en Robin hebben dat plezier zeker laten zien tijdens de cursus. Mannen, geweldig gedaan en gefeliciteerd. Dank voor de begeleiding, in het bijzonder Ricus Vleugel en Dirk Rietmeijer. Ricus heeft vele uren langs de lijn gestaan en Dirk heeft de deelnemers tijdens de gehele cursus begeleid. Ook dank aan FC Lisse, als gastvereniging voor deze cursus.
Lees meer
VVSB wint eenvoudig thuis van Baronie
16 apr

VVSB wint eenvoudig thuis van Baronie

16 april / Het eerste
Na een nederlaag bij Gemert, heeft VVSB de rug weten te rechten in de thuiswedstrijd tegen Baronie. Het was Leroy George in de eerste helft die aan het einde van een prima aanval stond. Na rust was het opnieuw de topscorer van VVSB die tot scoren wist te komen. Ook Ian van Otterlo en invaller Bryan Iliohan wisten in de tweede helft op goede wijze tot scoren te komen waardoor VVSB met debutant Rick Warmerdam met 4-0 wist te winnen van Baronie. 
Lees meer