Supportersbus naar ODIN'59
09 mei

Supportersbus naar ODIN'59

09 mei / Algemeen
Op zaterdag 21 mei speelt VVSB 1 de hele belangrijke uitwedstrijd bij ODIN'59. Om onze jongens van goede support te kunnen voorzien, bied het bestuur van VVSB een gratis bus en entree aan! Geen enkele reden om dus niet naar Heemskerk af te reizen met de paars-gelen. 
Meld je voor 19 mei aan bij Jens Geerlings via bavonefc@gmail.com. Aanwezig op 'De Brink' om 13.00 uur, vertrek is om 13.15 uur. Tot in Heemskerk, VVSB'ers!
Lees meer
VVSB pakt opnieuw thuisoverwinning
08 mei

VVSB pakt opnieuw thuisoverwinning

08 mei / Het eerste
In het begin van het seizoen wilde het maar niet de goede kant opvallen voor VVSB op het vernieuwde Sportpark de Boekhorst. Met Staphorst als vijfde thuisoverwinning op een rij is daar ondertussen een einde aangekomen. ‘Comebackkid’ is de tweede naam van de paars-gelen, die voor de zoveelste keer dit seizoen een achterstand weten om te buigen naar een overwinning via doelpunten van Jayson Halman en Raygivano Dompig. 
Lees meer
StarBalm Strandlopen vanaf 16 juni
07 mei

StarBalm Strandlopen vanaf 16 juni

07 mei / Algemeen

Beste voetbalverenigingen,,

Hiermee wil de organisatie van de StarBalm Strandlopen de strandlopen die vanaf 16 juni op het Noordwijkse strand gaan starten onder de aandacht brengen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Staphorst
06 mei

Voorbeschouwing VVSB - Staphorst

06 mei / Het eerste
Na de offday van afgelopen zaterdag in Barendrecht staat vandaag de thuiswedstrijd tegen Staphorst op het programma. Al vroeg in het seizoen werd de eerste onderlinge ontmoeting tussen beide clubs gespeeld. Staphorst had duidelijk het betere van het spel, maar de wedstrijd eindigde toch zonder doelpunten. Dat was in een fase dat VVSB goed begon en zelfs nog even bovenaan de ranglijst te vinden was. Daarna ging het allemaal toch eens stuk minder met een huidige 15de plaats als gevolg.
Lees meer
KAARTVERKOOP VVSB-Staphorst
05 mei

KAARTVERKOOP VVSB-Staphorst

05 mei / Algemeen

KAARTVERKOOP VVSB-Staphorst
Na een goede reeks volgde uit bij Barendrecht een off-day. A.s. zaterdag een kans om die nederlaag recht te zetten! 

Een belangrijke wedstrijd dus weer voor onze jongens. Onze selectie rekent dan ook op jullie steun! Komt allen! 

Leden, sponsoren en donateurs kunnen op vertoon van hun pas natuurlijk naar binnen. En anders zijn er kaarten beschikbaar via: Kaartverkoop

Lees meer
KORTE BOEKPRESENTATIE OUD COACH ERIC MEIJERS
04 mei

KORTE BOEKPRESENTATIE OUD COACH ERIC MEIJERS

04 mei / Algemeen
a.s. Zaterdag rond 17.30 uur en dus vlak voor de wedstrijd thuis tegen Staphorst, houdt oud trainer Eric Meijers bij VVSB (waarschijnlijk tussen de business home en Veld 7 in) een korte presentatie van zijn boek. In het boek is onder meer een hoofdstuk gewijd aan ons aller VVSB.
Lees meer
VVSB beleeft complete off-day tegen Barendrecht
30 apr

VVSB beleeft complete off-day tegen Barendrecht

30 april / Het eerste
Na een klein half uur was de wedstrijd tussen Barendrecht en VVSB al gespeeld. De thuisploeg stond al met 3-0 voor en heerste over het hele veld. Uiteindelijk werd de score in de tweede helft binnen 6 minuten nog opgevoerd naar 6-0, waarna de wedstrijd als een nachtkaars uitging. 
Lees meer
Marktonderzoek aanvangstijdstip
29 apr

Marktonderzoek aanvangstijdstip

29 april / Algemeen
Beste VVSB-er, wij willen graag onderzoeken wat voor onze club de beste speeltijd is voor ons eerste elftal. De laatste jaren is dit vooral op zaterdag 18.00 uur geweest. De rest van de wedstrijden in onze competitie worden echter veelal om 15.00 uur gespeeld. Door goed “marktonderzoek” onder onze leden, supporters, en sponsoren te doen, zoeken we uit welke aanvangstijd voor VVSB het meest gewaardeerd wordt. Weet of ben jij iemand die dit als stage opdracht wil doen of vind je dit gewoon een leuk project? Meld je dan bij onze voorzitter Arjan Broekhof op 06-53294879 of via de mail: abroekhof@broekhof.nl
Lees meer
Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB
29 apr

Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB

29 april / Het eerste
Speelronde 28 staat voor de deur en VVSB gaat op bezoek bij Barendrecht. Na de overwinning tegen Ajax hebben de Noordwijkerhouters nog alles in eigen hand en kan er ook tegen de nummer 6 van de Derde Divisie een paar broodnodige punten behaald worden. Want wat ondertussen wel duidelijk is in deze competitie, iedereen kan van elkaar winnen (en dus ook verliezen). 
Lees meer
VVSB wint vierde thuiswedstrijd op rij
24 apr

VVSB wint vierde thuiswedstrijd op rij

24 april / Het eerste
Na Harkemase Boys, Excelsior’31 en DVS’33 werd ook Ajax aan de zegekar op Sportpark de Boekhorst gebonden. De Noordwijkerhouters blijven hierdoor de aansluiting met de veilige plaatsen boven hen behouden. Danny Bakker was met 2 doelpunten de man van de wedstrijd. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Ajax
22 apr

Voorbeschouwing VVSB - Ajax

22 april / Het eerste
De laatste weken worden de wedstrijden telkens in de slotfase beslist. Afgelopen zaterdag zat VVSB daarbij aan de goede kant. Een 0-2 achterstand tegen DVS’33 werd omgebogen in een prachtige 3-2 overwinnen en daarmee werd de derde thuisoverwinning op rij geboekt. Maandag zat het in de laatste minuut juist tegen. In Woerden ging de 1-0 overwinning naar Sportlust’46, terwijl VVSB vlak daarvoor een aantal goede kansen had gekregen om op voorsprong te komen. Dit is ook kenmerkend voor deze fase in de Derde Divisie. Verrassende uitslagen met veel doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijden. 
Lees meer
Kom jij VVSB ook aanmoedigen zaterdag?
19 apr

Kom jij VVSB ook aanmoedigen zaterdag?

19 april / Algemeen

Kom jij VVSB ook aanmoedigen zaterdag?

Aanstaande zaterdag speelt ons 1e tegen de AJAX (am)! Deze wedstrijd is voor het 1e heel belangrijk, daarom willen we de jeugd van VVSB vragen ons 1e team aan te komen moedigen! De toegang is gratis, dus neem alle vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, vaders en moeders, opa en oma’s mee!

Jullie zijn allemaal welkom vanaf 17:00 uur en om deze middag nog leuker te maken, kunnen jullie een glitter tattoo laten zetten en de hele middag popcorn eten! Nou, ik zou het wel weten nu

Lees meer
VVSB verliest op tweede paasdag
19 apr

VVSB verliest op tweede paasdag

19 april / Het eerste
Een typische 0-0 wedstrijd in de slotminuten verliezen zal nooit wennen. In een zeer matige wedstrijd waren er slechts enkele kansen, waarmee Sportlust uiteindelijk één keer goed mee omging. Mo Bendadi bleek met zijn schot in de 89e minuut de matchwinner.
Lees meer
Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB
17 apr

Voorbeschouwing Sportlust'46 - VVSB

17 april / Het eerste
Na twee spectaculaire thuisoverwinningen op Excelsior'31 en DVS'33 staat op Tweede Paasdag alweer de derde wedstrijd in zes dagen op het programma. In Woerden wordt er gespeeld tegen Sportlust'46. Een wedstrijd die eerder in het seizoen in het voordeel van VVSB werd beslist. 
Lees meer
VVSB draait opnieuw wedstrijd naar eigen hand
16 apr

VVSB draait opnieuw wedstrijd naar eigen hand

16 april / Het eerste
VVSB begint een patent te krijgen op het maken van belangrijke doelpunten in de slotfase van de wedstrijd. Tegen DOVO leverde dit een punt op, Excelsior’31 werd midweeks verslagen in de blessuretijd en ook tegen DVS’33 was het weer raak. Een 0-2 achterstand werd omgebogen naar een 3-2 overwinning. Danny Bakker zorgde voor rust voor de aansluitingstreffer. Youssef Blel en Jayson Halman zorgde er aan het einde van de tweede helft voor dat Sportpark de Boekhorst opnieuw kon juichen. 
Lees meer
Kaartverkoop VVSB - DVS
15 apr

Kaartverkoop VVSB - DVS

15 april / Algemeen
Na de kraker van dinsdagavond, waarin het slotstuk een waar spektakel tegen het sterke Excelsior opleverde, volgt zaterdag weer een thuiswedstrijd. A.s. Paaszaterdag start om 15.00 uur (!) de thuiswedstrijd tegen DVS'33. Een belangrijke wedstrijd dus weer voor onze jongens. Onze selectie rekent dan ook op jullie steun.
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - DVS'33
15 apr

Voorbeschouwing VVSB - DVS'33

15 april / Het eerste
Na de mooie 4-2 overwinning dinsdagavond tegen Excelsior’31 staat vandaag de thuiswedstrijd tegen DVS’33 op het programma. Kan dit de derde thuisoverwinning op een rij worden? Twee weken geleden wonnen we immers met 4-1 van Harkemase Boys. Een fantastische dag die werd afgesloten met een recordopbrengst bij de VVSB Veiling. VVSB speelt nu een aantal wedstrijden kort op elkaar. Zo ook in dit paasweekend. Maandag spelen we om 16:30 uur in Woerden tegen Sportlust ’46.
Lees meer
VVSB wint tijdens avondje Boekhorst van Excelsior’31
12 apr

VVSB wint tijdens avondje Boekhorst van Excelsior’31

12 april / Het eerste
Het bleek weer eens een avondje Boekhorst om niet snel te vergeten. VVSB toonde maar weer eens karakter en boog een achterstand om in de slotfase van de wedstrijd. Nadat Jayson Halman voor de gelijkmaker zorgde was het jeugdexponent Guus Verver die de Boekhorst deed ontploffen. Zijn goal zorgde voor al de broodnodige punten, waarna Youssef Blel het vonnis definitief over Excelsior’31 velde. 
Lees meer
VVSB neemt onverwacht punt mee bij DOVO
09 apr

VVSB neemt onverwacht punt mee bij DOVO

09 april / Het eerste
Na 82 minuten leek het een treurige middag te worden voor VVSB in Veenendaal. Echter begon toen de totale ommekeer in de wedstrijd pas. Drie keer in zes minuten wisten de Noordwijkerhouters het net te vinden en zo een punt voor de poorten van de hel weg te slepen. Invaller Peet van der Slot opende het bal met een kopbal waarna Danny Bakker tot tweemaal toe ook met het hoofd wist te scoren. Een veerkrachtig elftal stond op!
Lees meer
Kaartverkoop DOVO - VVSB
08 apr

Kaartverkoop DOVO - VVSB

08 april / Het eerste
Aanstaande zaterdag neemt VVSB het in Veenendaal op tegen DOVO. Deze wedstrijd is uiterst belangrijk gezien de ranglijst in de Derde Divisie. Uw steun is dus van harte welkom. Kaartjes zijn alleen online te koop via https://vvdovo.eventgoose.com/. Er is geen kaartverkoop aan de deur! 

Het adres van Sportpark Panhuis (de rode kant) is: Verlengde Sportlaan 5, 3905 AE te Veenendaal
Lees meer