Hollandse avond op 19 november
10 nov

10 november / Algemeen
Na afloop van de thuiswedstrijd van ons aller VVSB tegen HSC'21 op 19 november volgt er in Veld 7 direct een gezellige Hollandse Avond! Zanger Armand Fuchs, blokje kaas en een leuk WK presentje bij sommige bestellingen aan de bar: wie wil daar nu niet bijzijn! Juich ons eerste naar de overwinning en zing daarna lekker mee met Hollandse hits! BE THERE!

Bij VVSB loopt veel talent rond. Wist je dat maar liefst vier van onze meiden zijn geselecteerd voor ADO Futures MO13? En dat is een bijzondere prestatie! Van de ongeveer zestien geselecteerde speelsters komen er maar liefst vier van onze club. Daar mogen we trots op zijn. En er is meer goed nieuws!

Hij is weer terug van weggeweest, het ‘avondje-BAVO’. Een zinderende wedstrijd tussen VVSB en Unitas had alle elementen van een topduel in de Derde divisie. De Noordwijkerhouters toonde ware veerkracht en bogen in korte tijd de 1-2 achterstand om naar een 3-2 overwinning. Leroy George, Jesse van Nieuwkerk en Ian van Otterlo waren de goudhaantjes voor de paars-gele formatie.

In speelronde 13 speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen GVV Unitas. Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Tim de Rijk is nog altijd tevreden over zijn terugkeer op De Boekhorst! En dat zijn wij ook.

In februari van dit jaar kondigden we zijn terugkeer aan en sinds de zomer is hij direct leidend op het veld geweest.

De paars-gele selectie heeft drie punten meegenomen uit het Brabantse Breda. Tegenstander Baronie kwam na een kwartier voetbal nog wel op voorsprong, maar VVSB rechtte de rug en kwam nog voor rust op een 1-2 voorsprong door doelpunten van Ian van Otterlo en Jesse van Nieuwkerk. Diezelfde spits van VVSB zorgde 10 minuten voor tijd met een rake kopbal voor de beslissende 1-3 overwinning.

Na de gewonnen inhaalwedstrijd tegen Gemert wacht VVSB opnieuw een Brabantse tegenstander. In Breda staat Baronie de Noordwijkerhouters op te wachten voor een wedstrijd op de zaterdagavond. Weet VVSB het goede gevoel door te trekken? Vanaf 20.00 uur wordt het tussen de krijtlijnen beslist.

De kerstveiling is verschoven van December naar het voorjaar net zoals de afgelopen keer. De datum voor de "Voorjaarsveiling" zoals we het nu gaan noemen is vastgesteld op 1 April en dat is dus geen grap, noteer deze datum alvast in uw agenda. De veiling start om 20:00 na de 6 uur wedstrijd VVSB-Blauw/Geel.

De veilingcommissie gaat weer zorg dragen voor mooie kavels zoals u eigenlijk van ons gewend bent, dus wilt u een gezellig avondje uit hou deze avond dan vrij in uw agenda.

Na een vrij weekend heeft VVSB de winnende draad weer opgepakt. De paars-gele brigade had geen grote problemen met tegenstander Gemert. De score werd in de tweede helft flink opgevoerd, nadat Leroy George in de eerste helft het bal had geopend. Ian van Otterlo, Tim de Rijk, Richelo Fecunda en invaller Mike Bekooij namen de rest van de doelpunten voor VVSB op zich.

De eerste verlenging is een feit. Vorig seizoen kwam hij over van Olympia Haarlem en wist hij nog niet precies wat hem op dit niveau te wachten stond. Dit seizoen is hij direct uitgegroeid tot een van onze vaste krachten achter in de defensie!

A.s. Zondag 23 oktober staat in speelronde 11, die voor de overige clubs afgelopen weekend werd afgewerkt, een thuiswedstrijd tegen vv Gemert op het programma.

Onze tegenstander vierde haar 110 jarig jubileum en kon daarom dus niet in actie komen.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Maandagavond 7 november volgt de reguliere algemene ledenvergadering. Alle leden en ook de ouders van jeugdleden zijn welkom vanaf 19.45 uur in onze kantine Veld 7.

Het arbitrage team van VVSB heeft geconstateerd dat velen nog geen correcte en herkenbare pasfoto op de digitale spelerspas staat. Zorg vòòr 31 oktober ervoor dat dit wel het geval is. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Naar aanleiding van de jaarlijkse campagne van de Rabobank heeft VVSB een cheque van €1637,90 ontvangen. Iedereen die hiervoor een bijdrage heeft geleverd, wordt enorm bedankt! Dit jaar zal VVSB dit bedrag gaan besteden aan de BAVO-Bivak.

Jeugdleden uit de O11 t/m O15 zijn uitgenodigd om vrijdag 21 oktober te komen feesten en quizzen in de kantine van VVSB!!

Met een vrij weekend op het programma zal VVSB toch met een katerig gevoel de uitslagen op de andere velden gaan volgen. Lange tijd leek het erop dat VVSB met minimaal één punt naar huis kon rijden. Dankzij twee kopdoelpunten van Jesse van Nieuwkerk stond VVSB een kleine 70 minuten lang op voorsprong. Twee corners en een counter zorgde ervoor dat Blauw Geel’38 er met de overwinning aan de haal ging.

Na de lastige uitwedstrijd afgelopen woensdag tegen Hercules volgt zaterdag alweer een taaie opponent. Blauw Geel’38 staat in Veghel klaar om de degens te kruisen met VVSB. Een mooie afsluiter van een drieluik aan wedstrijden. Op Sportpark Pr. Willem Alexander wordt om 18.00 uur afgetrapt.

Op een doordeweekse woensdagavond heeft VVSB bij het goed voetballende Hercules een punt mee naar Noordwijkerhout weten te nemen. De paars-gele brigade kwam in de eerste helft op voorsprong door Leroy George. Hercules kwam al snel terug en nam in de tweede helft de voorsprong op zich. Het was opnieuw George die met een doelpunt voor de gelijkmaker en eindstand van 2-2 zorgde.