Trainen  in de vakantie?
23 feb

Trainen in de vakantie?

23 februari / Jeugd

De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur.
In deze vakantie wordt er gewoon getraind mits er
door jouw eigen trainer wat anders is afgesproken.

Fijne vakantie allemaal.  

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht
22 feb

Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht

22 februari / Het eerste

Bij het schrijven van de voorbeschouwing staat teletekstpagina 704 aan. Nachtvorst. Flinke nachtvorst. En we weten: dat is niet bevorderlijk voor de natuurgrasvelden in onze regio.

Toch wagen we ons aan een voorbeschouwing op VVSB – Barendrecht. Al is ’t alleen maar om aan de goede flow vast te houden waar ons aller VVSB zich in bevindt. De ploeg van trainer Jack Honsbeek is dit kalenderjaar nog ongeslagen.

Lees meer
Adreswijzigingen
22 feb

Adreswijzigingen

22 februari / Algemeen

Als je een adreswijziging wil doorgeven of je denkt dat jouw adresgegevens niet goed zijn geregistreerd bij VVSB, kun je deze wijzigingen doorgeven aan VVSBledenadministratie@ziggo.nl.
 

Meer informatie kunnen jullie vinden op de volgende link: Adres

Lees meer
VVSB wint in bollenderby bij FC Lisse
17 feb

VVSB wint in bollenderby bij FC Lisse

17 februari / Het eerste

Na een week vol met carnavalsactiviteiten heeft VVSB de draad gewoon weer opgepakt. In 2018 was nog geen punt verspeeld en ook na de derby bij FC Lisse staat die reeks nog als een huis. Een kopbal van Tommy Bekooij was voldoende voor de volle buit. De uitslag zou vermoeden dat het een saaie wedstrijd was, maar de derby zat vol strijd en passie en had meer doelpunten verdiend!

Lees meer
Vriendinnendag 23 maart 2018
16 feb

Vriendinnendag 23 maart 2018

16 februari / Jeugd

Vriendinnendag

Op vrijdag 23 maart van 17.30 -19.15 uur mogen alle meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar uit Noordwijkerhout en omgeving hun vriendinnen,klasgenootjes en / of buurmeisjes meenemen naar de vriendinnendag bij VVSB.

Er zullen verschillende leuke voetbaloefeningen aan bod komen en uiteraard wordt er ook een wedstrijdje gespeeld.

Lees meer
Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB
15 feb

Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB

15 februari / Het eerste

Er staat weer een onvervalste bollenstreek derby op het programma! FC Lisse en VVSB oefenden al vele malen tegen elkaar, maar aankomende zaterdag zal de eerste versie van deze wedstrijd voor het ‘echie’ worden gespeeld op Sportpark Ter Specke. Althans, tegen de zaterdagtak van de Lissenaren. Tot enkele jaren geleden hadden zij ook een zondagtak en daar heeft VVSB in het verre verleden nog wel eens tegen gevoetbald. Aanstaande zaterdag dus, aanvangstijd is 14.30 uur.

Lees meer
OOK GUIDO TEKENT BIJ
15 feb

OOK GUIDO TEKENT BIJ

15 februari / Het eerste
Zoals gezegd krijgt de selectie van volgend seizoen een behoorlijk vertrouwd smoelwerk. Vandaag kunnen we melden dat onze 23-jarige spits Guido Pauw ook opgaat voor een derde seizoen Sint Bavo! Zou hij met dat lekkere gevoel zaterdag tegen zijn oude club FC Lisse wat extra kunnen brengen? Zet 'm op Guido!
Lees meer
RICHELO BLIJFT EN PIETER VERTREKT
14 feb

RICHELO BLIJFT EN PIETER VERTREKT

14 februari / Het eerste
Kort op het vorige nieuws, volgt nu het aanblijven van onze rechtsback (of moeten we zeggen rechteraanvaller) Richelo Fecunda. Daar zijn we blij mee natuurlijk en dat betekent alweer een derde opeenvolgend seizoen met Richelo in het paarsgeel! Top Richelo! 
Lees meer
PEET TOCH DOOR EN VICTOR OOK
12 feb

PEET TOCH DOOR EN VICTOR OOK

12 februari / Het eerste

Bij nader inzien heeft Peet van der Slot toch besloten door te gaan met voetballen en nog geen eind te maken aan zijn sportcarrière. Veranderende omstandigheden en ook zijn gevoel deden hem terugkomen op zijn eerdere besluit. Bij doorgaan was er geen enkele twijfel waar hij dat zou doen, dat doet hij het liefst bij zijn cluppie VVSB. 

Lees meer
Arno Dijkstra naar VVSB
10 feb

Arno Dijkstra naar VVSB

10 februari / Het eerste
De selectie krijgt steeds meer vorm. Opnieuw nieuws van het transferfront in dit speelvrije weekend. Komend seizoen komt de 23-jarige spits Arno Dijkstra over van FC Rijnvogels. Arno speelt daar nu in zijn tweede seizoen, nadat hij daarvoor bij het Haarlemse EDO actief was. Met name in zijn eerste seizoen in de Derde Divisie bij FC Rijnvogels maakte hij direct indruk met 18 goals in 34 wedstrijden. We heten je alvast van harte welkom Arno en veel succes nog in de komende wedstrijden bij je huidige club!
Lees meer
Verlenging contracten
09 feb

Verlenging contracten

09 februari / Het eerste
Na de bekendmaking van de nieuwe assistent trainer Alan Campfens, nu weer nieuws uit de spelerscategorie. 
Lees meer
NIEUWE ASSISTENT: ALAN CAMPFENS
08 feb

NIEUWE ASSISTENT: ALAN CAMPFENS

08 februari / Het eerste
Komend seizoen zal onze hoofdtrainer Jack Honsbeek worden bijgestaan door de 40-jarige Alan Campfens. Alan is al jaren coach na een voetbalcarrière op top amateurniveau als aanvaller bij onder meer onze regioclubs UVS, Rijnsburgse Boys en Ter Leede. Bij die laatste club was hij vervolgens liefst 7 seizoenen Coach van het 2e Elftal. Daarna werd Alan hoofdtrainer bij Warmunda, waarmee hij dat jaar direct kampioen werd. Nu maakt hij dan de overstap naar De Boekhorst, alwaar hij de afgelopen seizoenen al menig wedstrijd aanschouwde. 
Welkom Alan, we kijken uit naar je komst!!
Lees meer
Teamleiders opgelet!!
05 feb

Teamleiders opgelet!!

05 februari / Jeugd

Wat is er leuker dan je seizoen eindigen met een leuk toernooi? Een dag(deel) lekker ballen, als het meezit in de zon en met een leuke ervaring weer naar huis. Ook dat hoort bij het voetbalseizoen.

En er worden veel leuke toernooien georganiseerd. Groot en klein, dichtbij of ver weg, een ochtendje of meer dagen - alles is mogelijk.

Lees meer
G-team van VVSB kampioen!!
05 feb

G-team van VVSB kampioen!!

05 februari / Algemeen
Het G-team van VVSB is na een inhaalwedstrijd in Rotterdam
kampioen van de najaarscompetitie geworden! Gefeliciteerd toppers!
Lees meer
VVSB nog altijd ongeslagen in 2018
03 feb

VVSB nog altijd ongeslagen in 2018

03 februari / Het eerste

VVSB heeft nog altijd de volle buit in 2018 binnen. Na overwinningen tegen GVVV, Achilles'29 en Rijnsburgse Boys werd ook Koninklijke HFC aan deze zegereeks toegevoegd. De topschutter van Koninklijke HFC, Roy Castien, benutte in de eerste helft een strafschop voor de 0-1. VVSB rechtte de rug en kwam via Mitchell Theuns nog voor rust op gelijke hoogte. Nadat VVSB op 10 man kwam door de rode kaart van Tomas Arroyo, zette het de gasten uit Haarlem ook nog eens op 2-1. Een van richting veranderd schot van Loyd van der Wilden werd Tom Boks kansloos.

Lees meer
Pupil van de Week
03 feb

Pupil van de Week

03 februari / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2017 - 2018

Hallo allemaal, mijn naam is Milan den Oever en dit is mijn eerste jaar op voetbal.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Kon. HFC
01 feb

Voorbeschouwing VVSB - Kon. HFC

01 februari / Het eerste
De technische commissies draaien in de top van het amateurvoetbal op volle toeren. Jordy Zwart en Jelmer Vijlbrief hebben de afgelopen week een handtekening gezet onder een nieuw contract in Noordwijkerhout. Tim de Rijk deed dat al iets eerder. Verder is Patrick Batist volgend jaar VVSB’er en kiezen Niels van Pelt en Marvin Wijks juist weer voor een andere toekomst.
Lees meer
SUPER SATURDAY
30 jan

SUPER SATURDAY

30 januari / Algemeen
Zaterdag 3 februari speelt het vlaggenschip van de jeugd (de JO19-1) om 12.45 uur de bekerwedstrijd tegen Spijkenisse (laatste 16). Daarna speelt om 15.00 uur de Zaterdag 1 thuis tegen de koploper Oegstgeest en tot slot treedt om 18.00 uur ons Eerste elftal aan in de 'derby' tegen de Koninklijke HFC! Als afsluiter van de avond treedt zanger Dennis Burger van 20.00 uur tot en met 23.00 uur op in onze Kantine! BE THERE!!
Lees meer
Jordy en Jelmer verlengen
30 jan

Jordy en Jelmer verlengen

30 januari / Het eerste

Onze 33-jarige routinier en ervaren kracht in het hart van de defensie verlengt zijn carrière nog met minimaal 1 seizoen! Jordy gaat daarmee alweer zijn 8e seizoen bij ons in. Echt super Jordy! 

Ook linksback Jelmer gaat de 8 seizoenen sowieso volmaken. Hij heeft in zijn huidige 6e VVSB seizoen immers nu voor 2 jaar verlengd! Daarmee blijven we doorbouwen aan een herkenbaar elftal voor nu en de komende jaren. Fijn dat we van je mogen blijven genieten Jelmer!

Lees meer
VVSB pakt 3e overwinning op rij.
27 jan

VVSB pakt 3e overwinning op rij.

27 januari / Het eerste

EFFECTIEF VVSB WINT ANDERMAAL VAN RIJNSBURGSE BOYS

VVSB heeft thuis met 3-1 gewonnen van Rijnsburgse Boys. In een niet altijd even goede, maar wel aantrekkelijke wedstrijd toonden de VVSB’ers zich het meest effectief voor de goal. Door de derde overwinning op rij stijgt VVSB naar de achtste plek op de ranglijst

Lees meer