Vacature: Trainer VVSB JO17-selectie

Wij zijn voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer voor de JO17-selectie (bestaande uit de JO17-1 en de JO17-2). 

VVSB uit Noordwijkerhout is een ambitieuze vereniging (het eerste elftal komt uit in de Derde Divisie zondag) met een zeer grote jeugdafdeling. Onze hoofddoelstelling is kinderen plezier laten beleven aan de voetbalsport. Dat betekent dat zij zich thuis en veilig voelen, een goede sfeer ervaren en goede voorzieningen ter beschikking hebben en bij ons kunnen leren en zich ontwikkelen. Kinderen halen bij VVSB het maximale uit hun mogelijkheden. Om deze doelstelling te kunnen realiseren is de kwaliteit van de training en de begeleiding tijdens de wedstrijden van groot belang!

Profiel:

- Je hebt ervaring met de leeftijdsgroep van 15/16 jarigen en hebt het in je om de spelers aan je te binden, te motiveren voor trainingen en wedstrijden en te prikkelen het beste uit zichzelf én de groep te halen.

- Je kunt goed samenwerken met relevante personen binnen de vereniging en in ieder geval met jouw assistent-trainer (die ook de begeleiding van de JO17-2 voor zijn rekening neemt) en het HJO. Bovendien heb je een goed oog voor het goed laten functioneren van de totale JO17-categorie..

- Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent in staat spelers met

verschillende karakters en achtergronden tot een team te smeden en de ouders/verzorgers daarbij te betrekken.

- Je hebt de KNVB UEFA C-cursus met succes afgerond of bent daar op dit moment mee bezig of je hebt op basis van ervaring een vergelijkbaar niveau behaald. 

- Je kiest bewust voor de visie en potentie die bij VVSB aanwezig is en onderschrijft de doelstellingen zoals beschreven in ons jeugdopleidingsplan. 

 

Taken:

-   Het plannen en geven van trainingen aan eigen team.

-   Het maken van opstellingen en coachen van spelers in hun ontwikkeling.

-   Het volgen van ontwikkelingen van alle spelers die het volgende seizoen in zijn leeftijdscategorie kunnen komen.

-   Het houden van wedstrijdbesprekingen voor en na de wedstrijden.

-   Aanspreekpunt voor alle organisatorische zaken verband houdende met zijn team.

-   Beoordelen van spelers op basis van de visie en speelwijze zoals die door de club is vastgesteld.

-   Is betrokken bij de scouting van jeugdspelers van alle leeftijden.

-   Zorgt dat de speelwijze en manier van opleiden past bij de voetbal- en opleidingsvisie van VVSB.

-   Verantwoordelijk voor de individuele ontwikkeling van iedere speler middels individuele programma’s, analyses, het spelersvolgsysteem etc.

-   Heeft structureel overleg met zijn begeleidende staf en stuurt zijn teamleider, assistent scheidsrechter en verzorger aan en evalueert hun functioneren.

-   Zelfontwikkeling, door initiatief te nemen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

 

Voor meer informatie en voor het insturen van een CV en/of motivatie, kun je contact opnemen met Marc Groot, Hoofd Jeugdopleiding VVSB Noordwijkerhout, tel. 06-53907207 en/of het e-mailadres mngroot@hotmail.com.

Vacature: Trainer VVSB JO17-selectie
Terug naar overzicht