Voorbeschouwing Hercules - VVSB
04 okt

04 oktober / Het eerste
Na de 3e overwinning op een rij wacht VVSB nu een zware uitwedstrijd op een doordeweeks avond in Utrecht. Thuisploeg Hercules is een gelouterde ploeg in de derde divisie en was vorig jaar op een haar na kampioen. Dat lukte op een waanzinnig spannende laatste speelronde niet en dus mag de ploeg van trainer René van der Kooij het dit jaar opnieuw proberen.

Cadeau tip voor de decembermaand!

De showmodellen staan in de kantine “ Veld 7”

Heb je interesse stuur een e-mail naar vvsbkleding@gmail.com met de volgende info: Keuze tas-Naam-en telefoonnummer 06 dan krijg je daarop een betaalverzoek.

VVSB heeft de wedstrijd tegen Dongen overtuigend weten te winnen. De hekkensluiter kwam nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg raakte hiervan niet in de war en won met 6-1. Danny Bakker en Ian van Otterlo zorgde nog voor rust voor de ommekeer. Na de thee waren het Leroy George, Jayson Halman, Max Ossendrijver en Matthieu van den Assem die voor de ruime zege zorgde.
Week van de scheidsrechter (1 tot 8 oktober)
01 okt

01 oktober / Algemeen
VVSB is super blij met de scheidsrechters die zich inzetten voor onze club. Het zijn FANTAstische vrijwillers! Zij ontvangen een leuk presentje vanuit de club.
Maar wat eigenlijk veel waardevoller is: de waardering van jou en jouw team! Sta daar deze week even bij stil en bedank je scheids (extra).
#weekvandescheidsrechter

Speelronde 8 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen vv Dongen.

Komende Zondag 2 oktober is de ploeg uit Noord Brabant de tegenstander.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

VVSB troefde met een sterke start van de wedstrijd tegenstander TOGB al direct af. Het was Leroy George die binnen 2 minuten voor de openingstreffer zorgde. Diezelfde George zorgde met een individuele actie na een half uur voor de verdubbeling van de score. Mede-aanvaller Jesse van Nieuwkerk zorgde met zijn 3-0 nog voor rust voor de eindstand.

Speelronde 7 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen TOGB.
A.s. Zaterdag 24 september is de ploeg uit Berkel en Rodenrijs de tegenstander.
Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Al in de tweede voorronde van de KNVB Beker heeft VVSB het toernooi moeten verlaten. Koploper van de Derde divisie zondag ADO’20 was met 3-0 te sterk. De thuisploeg dankte deze overwinning aan de vroege voorsprong wat na een half uur werd verdubbeld. Dat in de slotfase nog de 3-0 viel, zorgde voor een ietwat geflatteerde einduitslag.
Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)
20 sept

20 september / Het eerste
Met een bekeravondje in het vooruitzicht zal menigeen in Noordwijkerhout weemoedig terugdenken aan de jaren 2016 t/m 2018 waarin drie jaar achter elkaar de achtste finale werd behaald. Uiteraard met het hoogtepunt op 2 maart 2016 in een uitverkocht Galgenwaard waar FC Utrecht met 3-0 te sterk was in de halve finale. Nieuw seizoen = nieuwe kansen, te beginnen met een wedstrijd in de 2e voorronde in Heemskerk tegen ADO’20.

Stop. Heb je niks te doen a.s. zaterdag 24 september? Of als je wel wat hebt, maak dan je agenda leeg!

SUPER SATURDAY BIJ VVSB!!

Op zaterdagavond heeft VVSB de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen weten te winnen. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Noordwijkerhouters op voorsprong door een doelpunt van Leroy George. In de tweede helft zorgde Danny Bakker voor de verdubbeling in de score. Toch zorgde OJC Rosmalen snel hierna voor de aansluitingstreffer via de voet van Mouad Hassen. Verder liet VVSB het niet gebeuren en werden de 3 punten mee terug genomen naar de Bollenstreek.

Good old Okker ondersteunt trainer Kristian bij de training van ons talententeam. Okker was nog regelmatig langs onze velden te zien en was nu bereid om hier zijn bijdrage te leveren. Okker is daar als oud eerste elftal speler natuurlijk geschikt voor. Veel succes Okker en vooral veel plezier met de boys!

Na 7 jaar gaat VVSB weer op bezoek bij OJC Rosmalen. Aanstaande zaterdagavond wacht de ploeg van Willem Leushuis de equipe van Wilfred van Leeuwen op. Sportpark de Groote Wielen is het decor van de eerste wedstrijd van de 6e speelronde in de Derde divisie zondag.

Het seizoen is al even van start, maar de trainers van de jeugd stellen zich graag nog even voor!

Na de Noordwijkerhoutse feestweek heeft VVSB dit niet winnend weten af te sluiten. Groene Ster uit Heerlerheide was op bezoek in Noordwijkerhout en beide ploegen hielden de verdedigingslinies goed gesloten. Beide ploegen kregen wat kansen, waarbij aangetekend dat de gasten de beste kansen hadden. Aanvoerder Dylan Zwartjes schoot na een kwartier voetbal een strafschop op de paal. Gescoord werd er echter niet.

A.s. Zondag 11 september staat de thuiswedstrijd tegen Groene Ster, afkomstig uit het Limburgse Heerlen, op het programma.

Er bereikten ons vragen over het uitreiken van nieuwe clubcards/ledenpassen. Eerder gaven we al aan dat we zijn overgestapt op een nieuw systeem waarbij de clubcards blijvend zijn. De harde geplastificeerde paarse kaarten zijn dus al in bezit van leden en kunnen tevens als betaalpas gebruikt worden. En wie nog geen pas heeft kan hem afhalen bij de wedstrijdsecretariaat bij de ingang van het clubgebouw.

Het opladen van de pas kan in Veld 7 via de automaten op de bar en in afstemming met ons barpersoneel. Voor verdere en uitgebreidere uitleg kan je terugkijken naar het eerder geplaatste artikel:

De derde wedstrijd in zes dagen heeft VVSB winnend weten af te sluiten. UNA stond in Veldhoven al binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong. Brian Boogers had deze score kunnen verdubbelen, maar doelman Ruben Valk wist de strafschop te keren. In de tweede helft kwam VVSB terug via doelpunten van invaller Jayson Halman en verdediger Max Ossendrijver. Hierna werden de drie punten over de streep getrokken.

De kermis staat alweer voor de deur, daarom gaan de trainingen voor de jeugd op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 september niet door! De senioren mogen zelf bepalen of zij wel of niet gaan trainen.