Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB
29 apr

29 april / Het eerste
Speelronde 28 staat voor de deur en VVSB gaat op bezoek bij Barendrecht. Na de overwinning tegen Ajax hebben de Noordwijkerhouters nog alles in eigen hand en kan er ook tegen de nummer 6 van de Derde Divisie een paar broodnodige punten behaald worden. Want wat ondertussen wel duidelijk is in deze competitie, iedereen kan van elkaar winnen (en dus ook verliezen).

Na Harkemase Boys, Excelsior’31 en DVS’33 werd ook Ajax aan de zegekar op Sportpark de Boekhorst gebonden. De Noordwijkerhouters blijven hierdoor de aansluiting met de veilige plaatsen boven hen behouden. Danny Bakker was met 2 doelpunten de man van de wedstrijd.

De laatste weken worden de wedstrijden telkens in de slotfase beslist. Afgelopen zaterdag zat VVSB daarbij aan de goede kant. Een 0-2 achterstand tegen DVS’33 werd omgebogen in een prachtige 3-2 overwinnen en daarmee werd de derde thuisoverwinning op rij geboekt. Maandag zat het in de laatste minuut juist tegen. In Woerden ging de 1-0 overwinning naar Sportlust’46, terwijl VVSB vlak daarvoor een aantal goede kansen had gekregen om op voorsprong te komen. Dit is ook kenmerkend voor deze fase in de Derde Divisie. Verrassende uitslagen met veel doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt ons 1e tegen de AJAX (am)! Deze wedstrijd is voor het 1e heel belangrijk, daarom willen we de jeugd van VVSB vragen ons 1e team aan te komen moedigen! De toegang is gratis, dus neem alle vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, vaders en moeders, opa en oma’s mee!

Jullie zijn allemaal welkom vanaf 17:00 uur en om deze middag nog leuker te maken, kunnen jullie een glitter tattoo laten zetten en de hele middag popcorn eten! Nou, ik zou het wel weten nu

Een typische 0-0 wedstrijd in de slotminuten verliezen zal nooit wennen. In een zeer matige wedstrijd waren er slechts enkele kansen, waarmee Sportlust uiteindelijk één keer goed mee omging. Mo Bendadi bleek met zijn schot in de 89e minuut de matchwinner.

Na twee spectaculaire thuisoverwinningen op Excelsior'31 en DVS'33 staat op Tweede Paasdag alweer de derde wedstrijd in zes dagen op het programma. In Woerden wordt er gespeeld tegen Sportlust'46. Een wedstrijd die eerder in het seizoen in het voordeel van VVSB werd beslist.

VVSB begint een patent te krijgen op het maken van belangrijke doelpunten in de slotfase van de wedstrijd. Tegen DOVO leverde dit een punt op, Excelsior’31 werd midweeks verslagen in de blessuretijd en ook tegen DVS’33 was het weer raak. Een 0-2 achterstand werd omgebogen naar een 3-2 overwinning. Danny Bakker zorgde voor rust voor de aansluitingstreffer. Youssef Blel en Jayson Halman zorgde er aan het einde van de tweede helft voor dat Sportpark de Boekhorst opnieuw kon juichen.

Na de kraker van dinsdagavond, waarin het slotstuk een waar spektakel tegen het sterke Excelsior opleverde, volgt zaterdag weer een thuiswedstrijd. A.s. Paaszaterdag start om 15.00 uur (!) de thuiswedstrijd tegen DVS'33. Een belangrijke wedstrijd dus weer voor onze jongens. Onze selectie rekent dan ook op jullie steun.

Na de mooie 4-2 overwinning dinsdagavond tegen Excelsior’31 staat vandaag de thuiswedstrijd tegen DVS’33 op het programma. Kan dit de derde thuisoverwinning op een rij worden? Twee weken geleden wonnen we immers met 4-1 van Harkemase Boys. Een fantastische dag die werd afgesloten met een recordopbrengst bij de VVSB Veiling. VVSB speelt nu een aantal wedstrijden kort op elkaar. Zo ook in dit paasweekend. Maandag spelen we om 16:30 uur in Woerden tegen Sportlust ’46.

Het bleek weer eens een avondje Boekhorst om niet snel te vergeten. VVSB toonde maar weer eens karakter en boog een achterstand om in de slotfase van de wedstrijd. Nadat Jayson Halman voor de gelijkmaker zorgde was het jeugdexponent Guus Verver die de Boekhorst deed ontploffen. Zijn goal zorgde voor al de broodnodige punten, waarna Youssef Blel het vonnis definitief over Excelsior’31 velde.

Na 82 minuten leek het een treurige middag te worden voor VVSB in Veenendaal. Echter begon toen de totale ommekeer in de wedstrijd pas. Drie keer in zes minuten wisten de Noordwijkerhouters het net te vinden en zo een punt voor de poorten van de hel weg te slepen. Invaller Peet van der Slot opende het bal met een kopbal waarna Danny Bakker tot tweemaal toe ook met het hoofd wist te scoren. Een veerkrachtig elftal stond op!

Aanstaande zaterdag neemt VVSB het in Veenendaal op tegen DOVO. Deze wedstrijd is uiterst belangrijk gezien de ranglijst in de Derde Divisie. Uw steun is dus van harte welkom. Kaartjes zijn alleen online te koop via https://vvdovo.eventgoose.com/. Er is geen kaartverkoop aan de deur!

Het adres van Sportpark Panhuis (de rode kant) is: Verlengde Sportlaan 5, 3905 AE te Veenendaal

De TC van onze club maakt bekend dat komend seizoen twee bekenden een stap maken binnen VVSB. Kristian Weijers, huidig coach van de Zaterdag-1 maakt de overstap naar ons nieuwe elftal onder-23. Na een seizoen binnen onze club gewerkt te hebben, heeft hij heel veel zin om met onze jonge talenten invulling te geven aan de gewijzigde koers in prestatievoetbal en nauw samen te werken met hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen, assistent Maarten Koop en de jeugdafdeling.

De gevreesde maand april is van start. Met 8 wedstrijden in een maand tijd kan je wel spreken van een belangrijke periode in de Derde Divisie. VVSB is deze periode afgelopen zaterdag goed gestart met een klinkende 4-1 overwinning op Harkemase Boys. Tegenstander VVOG zag een voorsprong tegen Excelsior’31 verdampen en reed met 0 punten terug naar Harderwijk, waar zij dinsdag (morgen) VVSB zullen ontvangen.
Veiling VVSB brengt € 83.400 op!
03 apr

03 april / Algemeen
Veiling VVSB brengt € 83.400 op.
Gisterenavond 2 April organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer in de nieuwe kantine veld 7.
Bij de veiling zelf waren er 298 kavels ingebracht en de kavels werden door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader aan de man gebracht in een razend tempo.
De diverse kaarten voor bijvoorbeeld Najib en Youp van het Hek op weer een mooi bedrag op. En uiteraard de vele dinerbonnen vonden gretig aftrek. Ook diverse Vipkaarten voor voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Heerenveen en AZ vlogen de deur uit.
De voorzitter Arjan Broekhof was erg blij met de opbrengst van de veiling en bedankte de aanwezigen voor hun steun aan de club, en bedankt de mensen van de kerstveilingcommissie voor hun geweldige inzet!
Rick Rol

Na een onrustige eerste helft van de paars-gele equipe heeft VVSB, Harkemase Boys vermorzelt in de tweede helft. Youssef Blel was met 3 doelpunten de grote man, waarbij aangetekend mag worden dat al zijn treffers voorbereid werden door Enzo Huntink. Ook Danny Bakker mocht meevieren in de feestvreugde met een droge schuiver achter doelman Erick Jansema. Het feest op De Boekhorst zal nog lang hebben voortgeduurd mede door de ‘paas’veiling.

Guus Verver sluit definitief aan bij onze selectie in het komend seizoen. Dit seizoen maakt hij in de winterstop al de overstap na een geslaagd trainingskamp in Spanje en sindsdien maakt hij al zijn debuut en viel hij meermaals in. Dat smaakt naar meer en de staf en de club belonen zijn goede prestaties met een contract voor het komende seizoen. We hopen hem nog vaak in ons eerste te zien schitteren. Mooi Guus, gefeliciteerd!

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys op het programma. Na afloop van deze wedstrijd is iedereen welkom bij de traditionele VVSB-veiling. Op sportief gebied en op financieel gebied een belangrijke dag voor onze club!

Zaterdag speelt ons vlaggenschip weer een thuiswedstrijd. Harkemase Boys komt vanuit Friesland naar Noordwijkerhout. De wedstrijd begint al om 15.30 uur en wordt vervolgd in de kantine (Veld 7) met de Paasveiling van VVSB. Een mooie middag/avond programma op Sportpark de Boekhorst. Komt dat zien!

Leden, sponsoren en donateurs kunnen op vertoon van hun pas natuurlijk naar binnen. En anders zijn er kaarten beschikbaar via: Https://vvsb.tixxy.nl/nl/VVSB-Harkema

De veilingcommissie draait op volle toeren, en wat komen er weer een mooie kavels binnen. Dinerbonnen, Voetbalshirts van de bekende clubs met en zonder handtekeningen erop, Flesjes drank en diverse reisjes naar zowel binnenland als buitenland en wat te denken van een dag rijden met een Mercedes AMG noem het maar op. Er zijn totaal een 295 kavels dus ook voor u zit er vast wel wat bij.

Dus noteer die datum van 2 April dan moet u bij VVSB zijn voor de veiling start is om 18:00 en kom op tijd. Een broodje en een drankje is geregeld.