Keepers

Trainingen

Voor het trainingsschema seizoen 2021-2022 KLIK HIER.

Tevens zijn wij ook op zoek naar trainers/ouders die ons kunnen helpen bij de training. Dit omdat de groep keepers groot is en de huidige trainers ook niet altijd kunnen ivm werk/studie.

Voor informatie kunt u terecht bij Gé van den Berg 06-28772195

Wij hopen van u te horen.

Vriendelijke groeten,
Dirk, Denise en Gé

Keepersdag 23-10-2019 Duin en Bollenstreek.

De 14e keepersdag werd dit jaar gehouden bij Foreholte.

Om 07.00 uur kwamen de organisatie en trainers al bij elkaar onder het genot van een broodje en een bakje koffie.

Daarna werd er uit gelegd wat er deze dag zou worden gedaan en kreeg een ieder de oefenstof en team indeling.

Hierna ging men de veldjes in orde maken.

Om 08.30 uur kwamen de eerste van de 109 keepers/sters al binnen. Rond 09.00 uur was iedereen binnen en kon men naar de kleedkamers.

Rond 09.30 uur werd er begonnen met een warming-up op het veld, vervolgens werd de eerste van 7 oefeningen voorgedaan zodat een ieder een beetje kon zien wat er werd verwacht.

Dit werd iedere keer herhaald, tussendoor werd er drinken rond gebracht en werd er om 12.15 uur de kleedkamers opgezocht.

In de kantine stond er een prima lunch voor de kinderen en trainers te wachten.

Na de lunch werd het middag programma gestart en stond in het teken van spelletjes zoals, penalty’s nemen, 1 tegen 1, latje trap, pion kegelen en door hoepel schieten.

Aan het einde van deze middag was er van elke groep een winnaar bekend die een leuke beker mee naar huis kreeg als herinnering.

Na afloop om 15.30 uur kwam iedereen moe maar voldaan in de kantine waar er nog een loterij werd gehouden. Hiermee kon je ballen, keeperhandschoenen,waardebonnen, kika beren, ect winnen, maar het meest in trek waren toch wel de shirts met handtekeningen van de organiserende verenigingen. Als aandenken kreeg iedereen een certificaat en een schoenentasje met leuke hebbe dingetjes mee huis.

Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet en bijdrage om dit weer een geslaagde dag te maken, maar toch een speciaal dank je wel aan Dirk, Denise, Cor,Stef,Mika en Remco die jullie deze dag als trainers hebben bij gestaan.

Verder ook het Jeugdbestuur en Club van 100 voor hun geldelijke bijdragen.

Om alvast te noteren keepersdag 21-10-2020 bij Quick Boys.

 

Keepersdag Duin en Bollenstreek 2019 op 23 oktober 2019 bij Foreholte

Op woensdag 23 oktober vindt weer de jaarlijkse keepersdag plaats. Dit jaar bij Foreholte in Voorhout.

Deze dag is speciaal voor keepers/sters t/m 15 jaar en die het leuk vinden om in groepjes met een trainer de gehele te trainen en spelletjes te doen.

Wat kan je op deze dag verwachten.

Trainen in groepjes van 5/ 6 keepers/sters van de zelfde leeftijd en niveau dit afgewisseld met spelvormen op keepersgebied.

Tijdens de ochtend en middag wordt er voor drinken gezorgd en tussen de middag staat er een lunch klaar.

Deze dag worden jullie tussen 08.45 u en 09.00 u verwacht en eindigd om ongeveer 16.30 /17.00u.

Na afloop vindt er nog een loterij plaats met mooie prijzen zoals shirt met handtekening van de organiserende verenigingen, handschoenen, div waardebonnen ect.

Deel van de opbrengst wordt geschonken aan KIKA kinderkankerbestrijding dus zo wie zo de moeite waard om een paar loten te kopen.

Wat vragen wij van jullie.

Dat jullie er met elkaar een leuke dag van maken en wij hopen dat jullie wat leren van de trainingsvormen en een gezellige dag hebben

Kleding

  • broek en shirt met lange mouwen
  • voetbalschoenen
  • slippers of sportschoenen voor tijdens de lunch
  • reserve kleding bij regenachtig weer.

Inschrijven voor 31 augustus op de volgende site : KEEPERSDAG.EU

Deze dag is voor de keepers van VVSB geheel kosteloos. Dit wordt betaald met medewerking van de Club van 100 en het jeugdbestuur waarvoor onze dank.

Vriendelijke groeten

Gé van den Berg

06-287772195