Nieuws Zaterdag 1

CDI Blumen en Cafetaria de Koetiller sponsoren Zaterdagselectie
22 sept

CDI Blumen en Cafetaria de Koetiller sponsoren Zaterdagselectie

22 september / Zaterdag 1
De zaterdagselectie van VVSB bestaat uit alleen maar Noordwijkerhoutse voetballers. Het 1e elftal komt uit in de Derde Klasse en zaterdag 2 in de reserve 2e Klasse. Met ingang van dit seizoen zijn er twee Noordwijkerhoutse ondernemers die het vertrouwen hebben uitgesproken richting deze zaterdagselectie. Zij hebben de handen ineengeslagen en hebben alle spelers voorzien van een prachtige polo en Presentatiepak met VVSB embleem. Dit zijn Steven Molenkamp van Cafetaria de Koetiller en George Vink directeur/eigenaar van CDI Blumen. 
Lees meer
VVSB zat. 1 start tegen Nieuwkoop 1
19 sept

VVSB zat. 1 start tegen Nieuwkoop 1

19 september / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de eerste thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop 1. De laatste confrontatie eindigde in een nipte overwinning ( 1 - 0) voor VVSB. Een wedstrijd, waarin onze doelman Peet v/d Berg exelleerde. Met katachtige reflexen hield hij de paarsgelen op de been! 
Lees meer
Van een koude kermis........
16 sept

Van een koude kermis........

16 september / Zaterdag 1

We hebben de Oranjefestiviteiten met kermis onlangs achter ons gelaten. De wedstrijd tegen 4e Klasser Zevenhoven kunnen we met een gerust hart betitelen als ‘van een koude kermis thuiskomen’. De gewonnen wedstrijd tegen de reserves van Noordwijk was een regelrechte opsteker en gaf vertrouwen voor de wedstrijd tegen de Zevenhovenaren. Van dat vertoonde spel is niets teruggezien en gaat deze wedstrijd verloren en daarmee is de ploeg - op doelsaldo - uitgeschakeld voor de volgende ronde Districtsbeker. Stefan Immerzeel schiet in 42e minuut vanuit een subliem genomen strafschop de 1 – 0 binnen en op dat moment lijkt er eigenlijk helemaal geen vuiltje aan de lucht. De 2e helft verloopt ronduit dramatisch!

Lees meer
Volgende ronde binnen bereik
12 sept

Volgende ronde binnen bereik

12 september / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 zijn laatste wedstrijd in de voorronde van de Districtsbeker. Na winst op SJC en Noordwijk 2 krijgt Zat. 1 Zevenhoven op bezoek. 
Lees meer
Selectie VVSB zat. 1 en -2 seizoen 2019 - 2020
27 jun

Selectie VVSB zat. 1 en -2 seizoen 2019 - 2020

27 juni / Zaterdag 1

De selectie voor de zaterdagtak van VVSB is zo goed als rond. Een aantal spelers heeft besloten met ingang van het seizoen 2019 – 2020 te stoppen met selectievoetbal of elders te gaan spelen.

Gestopt zijn: Ramon Hoek, Ricky v/d Berg, Fadil Sukirica (van Nispen zat.1), Lars van Wieringen, Jordy Aartman en Vincent v/d Zwart. 

Lees meer
Zaterdagselectie actueel
17 jun

Zaterdagselectie actueel

17 juni / Zaterdag 1

De gesprekken om te komen tot een stevige zaterdagselectie zijn nog in gang. Coen v/d Meij komt over uit één van onze recreatieteams. Super Coen! De actuele stand per 16/6 is als volgt!  

Trainers en staf zaterdagselectie

Rob Jonkman                trainer 

Michael Kaptein           ass. trainer

Raimond Duivenvoorde  assistent trainer / Keeperstrainer 

Andy Otte                    Trainer/coach zaterdag 2

Leo Wijnands                 Bestuursvertegenwoordiger 

Robbert van Arkel          Aangepaste vorm 

Eric Verver                   Teamleider en assistent Zat. 2 

Aart de Jong                Teammanager zaterdagselectie

Lees meer
Missie 50% geslaagd
16 jun

Missie 50% geslaagd

16 juni / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag konden zowel VVSB zat. 1 en VVSB zat. 2 promoveren. Helaas is deze missie niet helemaal geslaagd. Zaterdag 2 speelde in Boskoop de finalewedstrijd tegen Oudewater 2 en de mannen van trainer Andy Otte weten in de tweede verlenging de overwinning naar zich toe te trekken. Zij promoveren in hun 1e jaar naar de reserve 2e klasse! Het is Berhang Sartib die vanuit een onoverzichtelijke situatie de bal voor 2 – 1 binnenschiet. Proficiat mannen!

Voor een in groten getale opgekomen publiek etaleert VVSB zat. 1 niet datgene wat zij in de voorgaande vijf wedstrijden liet zien. De ploeg van Rob Jonkman had een complete offday. Zij gingen met 5 – 1 onderuit tegen het meer ‘geslepen’ Leidse Docos! Koen Damen scoort in de 82e minuut het enige doelpunt voor VVSB. Toch kan ook Zat. 1 (hun debuutjaar in de 3e Klasse) terugkijken op een geslaagd seizoen. Eindigend op een 4e plaats én in de finale staan van de nacompetitie beloofd veel voor het komende seizoen?

Lees meer
Aftrap 14.30 uur bij vv Noordwijk
13 jun

Aftrap 14.30 uur bij vv Noordwijk

13 juni / Zaterdag 1

Het zonnetje komt erbij! Dus wat let u om vanmiddag de boys van VVSB zat. 1 aan te moedigen! De wedstrijd begint 14.30 uur. Een wedstrijd bij vv Noordwijk, dus het is een klein stukje fietsen. Neem sjaaltjes, toeters en bellen mee! VVSB zat. 1 kan na winst op Docos 1 promoveren naar de 2e Klasse. Promotie twee jaar achtereen? Dat zou een topprestatie zijn! Entree is GRATIS, dus wat let u!!!!!! 

 

Lees meer
Komende zaterdag ‘kers op de taart’ voor zat. 1 en 2?
09 jun

Komende zaterdag ‘kers op de taart’ voor zat. 1 en 2?

09 juni / Zaterdag 1

Sportcommentator Theo Reitsma sprak ooit de legendarische woorden “dit is een goed stel hoor”! Deze woorden wil ik heel graag transponeren op al die Noordwijkerhoutse voetballers die deel uitmaken van de zaterdagselectie. Zowel VVSB zat. 1 als VVSB zat. 2 dringen door tot de finale van de nacompetitie en dus nog één stap verwijderd van promotie. VVSB zat. 1 heeft na KMD uit Wateringen weer een Westlandse ploeg aan de zegekar gebonden. Lyra wordt in eigen huis en voor een groot publiek met 2 – 1 verslagen. VVSB 2, met 'Vla' in de gelederen,  wint overtuigend van ARC 3. Fraaie toetjes wachten de mannen van 1 en 2. Plaatsen de mannen van Rob Jonkman en Andy Otte volgende week de spreekwoordelijke ‘kers op de taart?’.

Lees meer
Bizar en sensationeel tegelijk!
02 jun

Bizar en sensationeel tegelijk!

02 juni / Zaterdag 1

KMD uit Wateringen kon vorige week nog hopen op een kampioenschap, maar moet genoegen nemen met de 2e plaats in de 3e Klasse B op slechts 1 punt van de uiteindelijke kampioen. Trainer Rob Jonkman heeft de laatste wedstrijd van KMD tegen Schipluiden beoordeeld en zijn analyse klopt volledig. “We kunnen de mouwen opstropen”, aldus Jonkman. Na 45 minuten voetballen staat VVSB met 1 -0 achter en ziet ook nog Timo v/d Raadt met een (onterechte) rode kaart vanaf gaan. Een bizarre wedstrijd, waarin de leidsman toch ook een hoofdrol opeist in een wedstrijd die redelijk sportief lijkt! Het aantal getrokken kaarten loopt in de dubbele cijfers, waarvan drie rode kaarten. Na 98 minuten stapt VVSB op sensationele wijze met 3 – 2 winst van de mat!

 

Lees meer