Nieuws Zaterdag 1

Drie A-junioren sluiten aan bij de zaterdagselectie
20 feb

Drie A-junioren sluiten aan bij de zaterdagselectie

20 februari / Zaterdag 1

Voor de zaterdagselectie is het vizier volledig gericht op het seizoen 2021 - 2022. De competitie 2020 - 2021 lijkt een gelopen koers te worden. Mogelijk resteren wat oefenwedstrijden, en trainingen die gericht zijn op het komende seizoen. Ook voor het komende seizoen zijn er drie A-junioren die deel gaan uitmaken van de zaterdagselectie. Ryan Laros en Gijs Smit zijn centrale verdedigers, waarvan laatstgenoemde ook op het middenveld uit de voeten kan. Daan van Zwieten kan als spits c.q. buitenspeler ingezet gaan worden. Welkom mannen. 

 

Lees meer
Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie
06 jan

Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie

06 januari / Zaterdag 1

Kristian Weijers is onze nieuwe hoofdtrainer van de zaterdag en daarmee heeft de TC een opvolger voor Rob Jonkman gevonden.

Lees meer
TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB
14 dec

TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB

14 december / Zaterdag 1

Na 5 jaren trouwe dienst neemt Rob Jonkman aan het eind van dit seizoen afscheid van VVSB als trainer van onze Zaterdag 1. Een jaar lang was hij assistent van Wilfred van Leeuwen en trainer van de Zondag 2, waarna hij de overstap maakte naar de toenmalige nieuwe plannen van een nieuwe landingsplek met selectievoetbal voor onze doorstromende eigen jeugd. 

Lees meer
Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1
11 okt

Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1

11 oktober / Zaterdag 1

Buiten de sfeerloze omgeving kennen de wedstrijden van VVSB zat. 1 tegen Nieuwkoop (3/10), en Blauw-Zwart van afgelopen zaterdag slechts één overeenkomst. Het bar slechte weer! Ook afgelopen zaterdag komt het water weer met bakken uit de hemel. Nieuwkoop opereerde vanuit een handbalverdediging, dus aanvallend werd de counter gezocht en dat resulteerde in blessuretijd in een 1 – 0 overwinning. Blauw-Zwart daarentegen trekt frivool ten aanval, maar treft in VVSB een uitstekend opererend middenveld. Waren ze er incidenteel doorheen, dan troffen ze ook nog een prima verdedigingsblok aan met daarachter nog eens doelman Peet v/d Berg als slot op de deur! Er was dan ook maar één ploeg die recht maakt op de driepunten en dat was de ploeg in het paarsgeel. Na 90 minuten staat er 3 – 0 op het scorebord, maar het had zo maar vijf- of zes – nul kunnen zijn. VVSB zat. 1 staat op een gedeelde 1e plaats al heeft DWO een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer
Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2
04 okt

Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2

04 oktober / Zaterdag 1

Dit seizoen kent de trainersstaf een luxeprobleem. Met een fitte spelersgroep van 39 man voor slechts twee elftallen moeten er soms keuzes gemaakt worden. Dat vereist goede communicatie! Communicatie onderling, maar ook zéker richting de spelersgroep. Een aantal jongens zal wekelijks moeten toezien? VVSB zat. 2 wint opnieuw na de prima overwinning (5 – 2) op Noordwijk 3. In de uitwedstrijd tegen Kagia wordt met 1 – 0 gewonnen en mag backspeler Bob Visser zich laten kronen tot man of the match. Zaterdag 1 speelt beneden haar kunnen in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop 1. In de eerste twintig minuten had VVSB wel de winst al naar zich toe kunnen trekken. In de 90e minuut gaat de ploeg alsnog ‘kopje onder’.

Lees meer
Een zes punten weekend   (Lekkâh)
27 sept

Een zes punten weekend (Lekkâh)

27 september / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag hebben zowel zaterdag 1 als -2 hun wedstrijden winnend afgesloten. Zaterdag 2 revancheert zich van de met 5 – 2 verloren pot tegen Docos 2. In de thuiswedstrijd tegen Noordwijk 3 wint de ploeg met dezelfde cijfers, en neemt een zevende positie op de ranglijst in. VVSB zat. 1 wint zeer overtuigend tegen Aarlanderveen. De uitslag doet anders vermoeden, maar VVSB is zwaar bovenliggend, maar dit wordt onvoldoende in doelpunten tot uitdrukking gebracht. Doelpunten komen van de voet van Koen Damen, Victor Schipholt en Berhang Sartib. Vlak voor tijd valt uit het niets het enige doelpunt voor de ‘Veners’. Voor de statistieken dus!

Lees meer
Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest
20 sept

Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest

20 september / Zaterdag 1

De openingswedstrijd van de competitie 2020 – 2021 is er een waaraan VVSB zat. 1 minder plezierig aan terugdenkt. Tegen CVC Reeuwijk uit het gelijknamige ‘durp’ werd in de vier voorafgaande wedstrijden driemaal gelijk gespeeld, en eenmaal verloren. In deze editie wilde de formatie van Rob Jonkman wel eens afrekenen met dit beeld. Daar slaagde de formatie in, al is het de laatste tien minuten alsnog billenknijpen. Binnen een half uur staat VVSB met 2 – 0 voor al had dit aantal hoger kunnen/moeten uitvallen. Vlak voor rust de aansluitingstreffer. Vanaf minuut 56 trekt VVSB het initiatief weer naar zich toe en loopt uit naar 4 – 1. Niets aan de hand zou je kunnen denken, maar na de 4 – 2 geloofde Reeuwijk er weer in. In de 80e minuut wordt het ook nog 4 – 3. Met nog eens een (terecht) afgekeurde goal van Reeuwijk hield VVSB stand.

Lees meer
VVSB zat. 1 bekert verder
16 sept

VVSB zat. 1 bekert verder

16 september / Zaterdag 1
Afgelopen dinsdagavond treffen het nog ongeslagen VVSB zat. 1 en SC Monster elkaar om te bepalen wie er verder mag in de beker! Een leuke enerverende pot voetbal. Met de rust kijkt VVSB tegen een 0 - 1 achterstand aan. Na een kwartier in de 2e helft posteert Mats Warmerdam zich voor een vrije trap op punt van de 16 meter. Met zijn 'harde linker' weet hij de keeper bij de 2e te passeren. Een prachtige aanval over de linkerkant, ingezet door Victor Schipholt wordt na een dito voorzet van hem door Youri van Steijn bij de 2e paal binnengegleden. Wie de volgende tegenstander gaat worden? We laten het u weten!  
Winst voor VVSB zat. 1 en – 2 verliest
06 sept

Winst voor VVSB zat. 1 en – 2 verliest

06 september / Zaterdag 1

Na de prima winst van vorig weekend tegen Katwijk 2 vertrekt het tweede elftal vol vertrouwen richting Nieuwerkerk aan den IJssel tegen medekoploper en tegen het gelijknamige minus aan den IJssel. Na een lastige start herpakte het team zich prima, maar ging er toch met verlies vanaf. VVSB 1 maakt het zichzelf en zeker de 1e helft moeilijk door slordig spel en een opgelegde niet te missen kans al vanaf de start? Na 90 minuten voetbal een 5 – 2 winst met twee fraaie goals van Mats Warmerdam, twee goals van een ‘scherp ogende Berhang Sartib’ en Koen Damen.

Lees meer
Goede start bekertoernooi
31 aug

Goede start bekertoernooi

31 augustus / Zaterdag 1

Zowel zaterdag 1 als zaterdag 2 zijn het bekertoernooi goed begonnen. Zaterdag 2 sluit uitstekend af door Katwijk 2 met 5 – 2 te verslaan. Zaterdag 1 verslaat aansluitend Oosterheem uit Zoetermeer met 4 – 2. Het beste voetbal speelde zich af tussen de 53e en 67e minuut. In een tijdsbestek van 14 minuten scoort de ploeg driemaal. De 1e helft was van een ‘niet aan te gluren’ gehalte.

Lees meer