Nieuws Zaterdag 1

Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning
28 mei

Het zit erop met zesde opeenvolgende overwinning

28 mei / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zaterdag 1 zijn allerlaatste wedstrijd in de 3e Klasse A, en wel tegen DWO uit Zoetermeer. Beide ploegen moesten winnen om een succesje te behalen. DWO kon de derde periode winnen en VVSB moest strijden om FC Oegstgeest onder zich te houden. Dankzij een fraaie indraaiende vrije trap door Koen Damen, op het randje van het strafschopgebied, kon de zesde opeenvolgende overwinning worden bijgeschreven. Enige tijd later kon ook DWO dansen op het hoofdveld, want hun concurrentie wisten eveneens niet te winnen. In een sfeervolle ambiance met ouders, vrienden en vriendinnen nam zaterdag 1 definitief afscheid! Na afloop was het zeer gezellig op Sportpark de Boekhorst. De dag werd afgerond met hapje en drankje in de prachtige tuin van de familie van Steijn aan het Westeinde. Heel veel dank gaat uit naar Ed en Dorothé van Steijn voor hun gastvrijheid. Tevens gaat dank uit naar Tino Stulen voor de geschoten sfeervolle foto’s.   

Sfeerbeelden laatste wedstrijd zaterdag 1

Lees meer
BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1
26 mei

BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1

26 mei / Zaterdag 1
Afgelopen dinsdagavond bezochten voorzitter Arjan Broekhof en bestuurslid Technische Zaken Theo Nulkes onze vrijwilligers, die jarenlang onder meer de selectie van Zaterdag 1 bijstonden. Leo Wijnands, Aart de Jong, Michael Kaptein en Raymond ‘Bolus’ Duivenvoorde werden zo in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange bijdrage!
Lees meer
Aarlanderveen pakt periodetitel tegen VVSB zat. 1
20 nov

Aarlanderveen pakt periodetitel tegen VVSB zat. 1

20 november / Zaterdag 1

De 1e periode zit erop en ik mag concluderen, dat onze laatste tegenstander, Aarlanderveen, de meeste indruk op mij heeft achtergelaten. Vorig seizoen wist VVSB nog tweemaal te winnen van de ‘Veners’. Deze editie lijken de kaarten iets anders geschut. Met rust staat het nog 0 – 0, al heeft Aarlanderveen wel ietsjes de overhand. Na rust zet Aarlanderveen nog eens extra aan en via twee goals van Moussa Kalisse staat er na 90 minuten 2 – 0 op het scorebord.

Lees meer
Werk aan de winkel voor Zat. 1
13 nov

Werk aan de winkel voor Zat. 1

13 november / Zaterdag 1

VVSB grossierde de afgelopen drie weken in gelijke spelen en nog eens met een 1 – 1 eindstand. Voetballend valt in die wedstrijden niet zoveel aan te merken, alleen ontbeert het VVSB aan scorend vermogen. Wel kenmerkend is, dat VVSB altijd ijzersterk start, maar met name in de tweede helft terugvalt naar een bedenkelijk niveau en waarin de tegenstander zijn kansen ruikt. Afgelopen zaterdag niet anders. Al na drie minuten ligt de bal achter de doelman van ‘laagvlieger’ SCW uit Rijsenhout. We gaan er maar eens voor zitten? Dat gevoel wordt gedurende de wedstrijd behoorlijk gelogenstraft. In de 75e minuut moet Walter Alkemade ook nog eens met rood de piste verlaten! Einduitslag 1 – 3.

Lees meer
Lugdunum - VVSB, een wedstrijd met twee gezichten
17 okt

Lugdunum - VVSB, een wedstrijd met twee gezichten

17 oktober / Zaterdag 1

Na 45 minuten Lugdunum 1 en VVSB zat. 1 is iedereen het er wel over eens dat, gelet het wedstrijdbeeld, VVSB als winnaar uit de bus gaat komen. Het staat op dat moment 0 – 1 dankzij een prima goal van Walter Alkemade. VVSB goalie Tim Warmerdam heeft, behoudens een aantal terugspeelballen, weinig te doen gehad. VVSB heerst! Hoe zuur staan de gezichten van de aanwezige Noordwijkerhouters na 90 minuten! In het spel van VVSB sluipt onrust, de passing wordt onnauwkeurig en teveel wordt de (verkeerde) lange bal gehanteerd. Lugdunum ruikt zijn kansen, ook al zijn dit er niet veel. Een onnodige overtreding in de 16 meter bezorgd Lugdunum een penalty en wordt zuiver binnen gewerkt. Einduitslag 1 – 1.

 

Lees meer
 'Bassie' Dorrepaal vormt sta in de weg
09 okt

'Bassie' Dorrepaal vormt sta in de weg

09 oktober / Zaterdag 1

De wedstrijd tegen Koudekerk begint met een tegenvaller. Tijdens de warming-up wordt duidelijk, dat keeper Maciej Barszczewicz de wedstrijd niet kan beginnen. In allerijl wordt Lex van Rooijen, keeper van O23 uit clubhuis ‘Veld 7’ getrokken. Top Lexxie!!! Gedurende de wedstrijd  ontspint zich een alleraardigst en levendig potje voetbal. De conclusie die je achteraf kunt trekken? Binnen een kwartier is de wedstrijd beslist!  

Lees meer
Nipte overwinning voor Zaterdag 1
03 okt

Nipte overwinning voor Zaterdag 1

03 oktober / Zaterdag 1

(Kort verslag en interview Rick Koeckhoven, captain zaterdag 1)

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zat. 1 de uitwedstrijd tegen Stompwijk ’92. Ook een nieuwe eend in de bijt! Sinds dit seizoen staat deze Stompwijkse ploeg onder leiding van - de voor VVSB geen onbekende trainer - Erik van Manen. Erik is natuurlijk goed geïnformeerd over de spelersgroep en mogelijke speelwijze van VVSB. Dat is ook gedurende de wedstrijd wel te merken. Over het veld staat een straffe wind en dat komt het spel niet écht ten goede. VVSB weet deze wedstrijd met 2 – 1 te winnen. Een nipte, maar op basis van het vertoonde spel en zeker in de 2e helft, een terechte overwinning.   

  

Lees meer
Vechtlust met 10 man wordt beloond
25 sept

Vechtlust met 10 man wordt beloond

25 september / Zaterdag 1

Wat een knotsgekke wedstrijd speelt zich na drieën af op sportpark de Boekhorst! VVSB zat. 1 speelt de openingscompetitiewedstrijd tegen Alphen 1. Een nieuwe eend in de bijt in de 3e klasse A. Alphen is een ploeg die de horizontale overstap heeft gemaakt van het voetballen op zondag naar de zaterdag. Knotsgek? VVSB is de bovenliggende partij en komt in de 22e minuut op voorsprong dankzij een prima goal van rechtsback Max v/d Boog. Uit het niets komt Alphen in de 40e minuut langszij. Vlak voor het rustsignaal krijgt VVSB goalie Tim Warmerdam de rode kaart voorgeschoteld. Dit na het licht neerhalen van een doorgebroken speler. VVSB moet met 10 man verder! De toegekende penalty wordt benut en staat de ploeg van Stefan Kraaijvanger enigszins beduusd met 1 – 2 achter. Uiteindelijk recht VVSB de rug. Er wordt gestreden voor iedere bal en na 90 minuten staat er een fraaie 6 – 3 op het scorebord. Een zeer terechte overwinning!

Lees meer
VVSB zat. 1 klaar voor de competitie
18 sept

VVSB zat. 1 klaar voor de competitie

18 september / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag begint voor zaterdag 1 de competitie en wel tegen AVV Alphen uit Alphen a/d Rijn. De ploeg van Stefan Kraaijvanger heeft een prima voorbereiding gehad en heeft dit in de laatste wedstrijd bekroond met een klinkende overwinning tegen Rijnsburgse Boys 2. Competitief komt deze ploeg uit in de reserve Hoofdklasse zaterdag en nu onze tegenstander voor de Districtsbeker. Na 90 minuten voetballen stokte de teller op 7 -2 met drie doelpunten van de voet van Fadil Sukurica, tweemaal Stefan Immerzeel, Max v/d Boog en Jaap Roeleven beiden éénmaal. Dit geeft vertrouwen! VVSB zaterdag eindigde op de 2e plaats in de Districtsbeker. Niet achter Rijnsburgse Boys, niet achter DHL, maar achter Te Werve, de helaas eerder niet helemaal uitgespeelde wedstrijd.

Lees meer
Progressie in het spel van VVSB zat. 1
27 aug

Progressie in het spel van VVSB zat. 1

27 augustus / Zaterdag 1

Vandaag oefende VVSB zat. 1 tegen Noordwijk 2, uitkomend in de reserve Hoofdklasse. Een leuke attractieve en gelijk opgaande wedstrijd op weer eens een grasondergrond. Een wedstrijd, waarin VVSB tot de 85e minuut nog met 2 – 1 voorstaat, dankzij doelpunten van Joris Aartman en Berhang Sartib. Toch weet Noordwijk 2 de achterstand in de laatste vijf minuten om te buigen tot een 3 - 2 overwinning. Daar waar een gelijkspel rechtvaardig zou zijn geweest.

Lees meer