Nieuws Zaterdag 1

Nog drie nachtjes ......
23 mei

Nog drie nachtjes ......

23 mei / Zaterdag 1

En dan is het zover! Gaat VVSB zaterdag 1 voor een stunt zorgen in de Vierde Klasse A. Bij winst op VV Meerburg blijft Zat. 1 op de ranglijst vóór op de gedoodverfde kampioenskandidaten Oegstgeest, SEV, Meerburg en Alphia. 

Met de bus mee?

Voor leden en uiteraard niet leden de oproep zich aan te melden, wanneer men gebruik wilt maken van de supportersbus(sen). Er wordt een eigen bijdrage van 5 Euro p/p gevraagd! De overige kosten worden door VVSB en Brouwer Tours gedragen!

Kampioenswedstrijd:

26 mei

Meerburg 1 – VVSB Zat. 1

Aanvang: 14.30 uur

Adres:

Sportpark Meerburg

Hans Ecklplein 1

2382 EV Zoeterwoude

Aanmelden voor de supportersbus(sen) kan via ondergetekende!

Meld je aan per e-mail: aartdejong1949@gmail.com

Morgen nadere informatie over vertrektijd supportersbus!  

Kampioenschap Zaterdag 1? Volledig in eigen handen!!
16 mei

Kampioenschap Zaterdag 1? Volledig in eigen handen!!

16 mei / Zaterdag 1
Op zaterdag 21 april speelde VVSB zaterdag 1 zijn laatste competitiewedstrijd tegen WVC uit Roelofarendsveen. Na de volledig terechte overwinning schreef ik: “VVSB heeft in ieder geval, na de winst op WVC 47 punten vergaard en dat moet de concurrentie nog maar eens zien te halen.” Daarna kon het grote wachten beginnen. Iedere zaterdag werden we weer verrast. Met name Oegstgeest en SEV verzaakten wedstrijden winnend af te sluiten en morste zeer dure punten. Afgelopen zaterdag zijn we met een busje van onze sponsor Flexible Human Services poolshoogte gaan nemen in Leidschendam en wel de wedstrijd tussen SEV en Oegstgeest.
Lees meer
'VVSB-collectief' achter zaterdag 1 ?
16 mei

'VVSB-collectief' achter zaterdag 1 ?

16 mei / Zaterdag 1

Zaterdag 1 kan op zaterdag 26 mei aanstaande kampioen worden. Een ongekend succes in het allereerste jaar! Het afgelopen seizoen heeft VVSB de overstap gemaakt van ‘recreatief zaterdag 1’ richting ‘prestatief zaterdag 1’. In de Vierde klasse A waren tot op heden vv Oegstgeest, SEV, Meerburg en Alphia de gedoodverfde kampioenskandidaten. In de luwte mogelijk VVSB? Welnu, met alle ploegen nog één wedstrijd te gaan kan VVSB – na winst – promotie niet meer ontgaan. Dit moet dan wel gaan gebeuren in de uitwedstrijd tegen vv Meerburg! Een lastige tegenstander, maar niet onmogelijk! Een flinke steun in de rug kan de ploeg van trainer Rob Jonkman zéker wel gebruiken. Kom daarom in groten getale richting Zoeterwoude Rijndijk. Neem toeters, bellen, vlaggen, rookpotjes en alles wat de feestvreugde kan verhogen mee, om het elftal naar grote hoogte te stuwen. Dit uiteraard met één doel! KAMPIOEN WORDEN van de Vierde Klasse A!!!!!

Lees meer
Met Joost Bierhuizen komt de teller op dertig!
07 mei

Met Joost Bierhuizen komt de teller op dertig!

07 mei / Zaterdag 1

Met de overstap van de talentvolle jeugdspeler Joost Bierhuizen uit de JO19 1 staat de teller ondertussen op dertig spelers voor zowel zaterdag 1 en 2. Na dit seizoen zijn er maar liefst acht jeugdspelers die doorkomen naar de selectie! Fantastisch gasten! 

In totaal zijn er nu reeds 30 spelers vastgelegd voor het 1e en 2e zaterdagelftal.  

Het overzicht voor het komende seizoen ziet er nu als volgt uit: 

 

Lees meer
Het lange wachten kan beginnen
23 apr

Het lange wachten kan beginnen

23 april / Zaterdag 1

Nog voor de winterstop trokken Gol Sport en Wassenaar zich terug uit de Vierde Klasse A. Hierdoor heeft het wedstrijdschema een grillig verloop gekregen. VVSB zat. 1 speelt op 26 mei aanstaande de laatste competitiewedstrijd, terwijl bijvoorbeeld de concurrenten Oegstgeest en SEV, nog respectievelijk drie en vier wedstrijden moeten afwerken. Pas dan is er een reëel beeld! Maar goed, VVSB heeft in ieder geval, na de winst van afgelopen zaterdag op WVC, 47 punten vergaard en dat moeten deze concurrenten eerst nog maar eens zien te halen. Tenslotte staat er ook nog een onderlinge strijd op de rol. Afgelopen zaterdag speelde VVSB één van zijn betere wedstrijden en won overtuigend met 2 - 0. De stand had behoorlijk hoger kunnen uitvallen! Koen Damen scoorde beide doelpunten. 

Lees meer
Nog twee (belangrijke) potjes te gaan
18 apr

Nog twee (belangrijke) potjes te gaan

18 april / Zaterdag 1

Na de overwinning van afgelopen zaterdag op het Leidse Football Factory (3 - 2) volgen voor VVSB nog twee belangrijke wedstrijden. Komende zaterdag is de thuiswedstrijd tegen WVC uit Roelofarendsveen. Daarna volgt een periode waarop midweekse oefenwedstrijden worden gespeeld. Op 26 mei wordt de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Meerburg uit Zoeterwoude Rijndijk afgewerkt. VVSB zaterdag 1 staat nog steeds stevig aan kop voor de 2e periode. De enige echte concurrent voor eventueel de 2e periode is Alphia uit Alphen a/d Rijn.

Lees meer
Volledige focus op 'nacompetitie'
09 apr

Volledige focus op 'nacompetitie'

09 april / Zaterdag 1

Na de 1 – 1 van vorige week tegen KSD Marine volgde deze week een nederlaag tegen Haagse Hout. Daarmee is helaas directe promotie naar de derde klasse vooralsnog uit het zicht. Vanaf nu, en nog met drie wedstrijden te gaan, ligt de focus volledig op het behalen van de 2e periodetitel. De ranglijst geeft op dit moment nog een zeer vertekend beeld. VVSB staat qua punten nog wel aan kop, maar de directe concurrentie Oegstgeest en SEV hebben nog inhaalwedstrijden tegoed. De resterende drie wedstrijden moeten gewonnen worden.

Lees meer
Zaterdag 1 naar Haagse Hout
05 apr

Zaterdag 1 naar Haagse Hout

05 april / Zaterdag 1

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen KSD Marine heeft, gelet het verloop van deze wedstrijd, mij doen besluiten om geen wedstrijdverslag te schrijven. Deze wedstrijd heeft geen moment de gelegenheid gekregen om een echte wedstrijd te worden. Daar zorgde de leidsman hoogstpersoonlijk voor! Een wedstrijd doodfluiten? Deze wedstrijd eindigde in 1 - 1. Overigens een fantastisch mooie goal van Stefan Immerzeel.  

Haagse Hout 1 - VVSB 1 

Aanstaande zaterdag speelt VVSB een uitwedstrijd tegen de nummer 8 van de ranglijst Haagse Hout uit 's Gravenhage. Door het puntenverlies van afgelopen zaterdag moet VVSB deze wedstrijd zien te winnen om de druk op Oegstgeest en SEV hoog te houden. De thuiswedstrijd eindigde in een 3 - 1 winst.

De aftrap is om 15.00 uur. 

Haagse Hout is gelegen aan de Vlamenburg 38 in 's Gravenhage. 

Met nog vijf wedstrijden te gaan
29 mrt

Met nog vijf wedstrijden te gaan

29 maart / Zaterdag 1
Met nog vijf wedstrijden te gaan, staat VVSB zat. 1 er relatief gunstig voor. Vanaf nu is het in ieder geval zaak iedere wedstrijd geconcentreerd te benaderen en de 'potjes' winnend zien af te sluiten. VVSB heeft tot nu toe de meeste punten vergaard. Echter de concurrentie ligt op de loer, maar hebben nog de taak om lastige inhaalwedstrijden te winnen. Dat lijkt op voorhand niet eenvoudig. Zo moet concurrent Oegstgeest nog tweemaal tegen Meerburg en staat er zelfs nog een clash op de rol tussen Oegstgeest en het stugge SEV uit Leidschendam.
Lees meer
Droeve start met een 'happy ending'
26 mrt

Droeve start met een 'happy ending'

26 maart / Zaterdag 1

De wedstrijdbespreking begint met een droevige mededeling. De vader van onze bestuursvertegenwoordiger Leo Wijnands, en de opa van Tim is helaas onverwacht overleden. Vanaf deze plaats wensen wij - als team - de familie heel veel sterkte toe.

Vervolgens de wedstrijdbespreking en op weg naar een lastig te bespelen Alphia in Alphen a/d Rijn. De eerste helft is ook een wat droeve vertoning. Met name in verdedigend opzicht rommelt het. Al in de 7e minuut staat een speler oog in oog met Andy Otte en is trefzeker. In de 2e helft tapt VVSB uit een ander vaatje doorspekt met veel werklust! Het zijn Ramon Hoek en Mike Taskin die met individuele hoogstandjes een moeizame overwinning binnen’harken’.

Lees meer