Nieuws Zaterdag 1

Meer ontwikkelingen rondom zaterdagselectie
14 jan

Meer ontwikkelingen rondom zaterdagselectie

14 januari / Zaterdag 1

Dit is het moment waarop er gesprekken gevoerd worden met spelers en staf van de zaterdagselectie. Niet alleen Rob Jonkman heeft zijn contract met een jaar verlengt, maar ook kan ik melden dat A-junior Stijn Paumen te kennen heeft gegeven om volgend door te willen stromen naar de selectie. Top Stijn! 

Trainers en staf zaterdagselectie

Rob Jonkman        trainer 

Michael Kaptein    ass. trainer

Leo Wijnands       Bestuursvertegenwoordiger 

Aart de Jong       Teammanagement  

Selectie voor volgend jaar! 

Stijn Paumen 

 

Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino
14 jan

Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino

14 januari / Zaterdag 1

Afgelopen weekend heeft de zaterdagselectie een zeer geslaagd trainingsweekend in hotel HUP te Mierlo afgewerkt. De staf was een dag eerder (op eigen kosten) afgereisd om ‘in te kwartieren’. De puntjes werden daarbij op de spreekwoordelijk I geplaatst en heeft er een tennisgevecht plaatsgevonden tussen, aan de ene kant van het net Rob Jonkman/Leo Wijnands en Robbert van Arkel/Aart de Jong, aan de andere kant. Laatstgenoemden wonnen met 6 – 4 en 6 – 2. Een meer dan lekker begin!

Lees meer
Aansprekende overwinning op Lugdunum 1
09 dec

Aansprekende overwinning op Lugdunum 1

09 december / Zaterdag 1

Even de aftrap van de 2e helft beschrijven! De scheidsrechter fluit voor de aftrap; de bal wordt achterwaarts geplaatst op Timo v/d Raadt. Timo verstuurd in één beweging een lange bal richting linksbuiten Jelle Homan. Jelle controleert, een verdediger stapt in en Jelle doet ‘kiekeboe’ en verzend vervolgens een strakke voorzet, die door Stefan Immerzeel wordt binnen gegleden. Duur? Maximaal 15 seconden!!! De 3 – 0 is gevallen en dat is toch wel een geruststellende gedachte tegen de goed voetballende ploeg van Lugdunum. VVSB zaterdag 1 speelt voortreffelijk en gedisciplineerd voetbal. Trefzeker zijn Jelle Homan, tweemaal Stefan Immerzeel en Mike Taskin. Lugdunum stelt daar een goal tegenover. VVSB wipt het linker rijtje binnen. 

Lees meer
Zaterdag 1 wint met 3 - 1 van DWO
03 dec

Zaterdag 1 wint met 3 - 1 van DWO

03 december / Zaterdag 1

Vorige week zaterdag lekker banjeren door Berlijn, maar voor mij toch aanleiding om de Whatsapp-groep van de ‘VVSB-staf’ in de peiling te houden. Een reactie blijft uit en plaats ik ‘En?’ in deze groep. ‘Afgelast’ krijg ik van grensrechter Robbert van Arkel retour, en mijn vermoeden wordt bevestigd. VVSB zat.1 verliest met 3 – 1 tegen laagvlieger Blauw-Zwart uit Wassenaar. Ongeloof maakt zich even meester, maar de prachtige stad Berlijn maakt alles goed. Het moet dan maar tegen DWO gebeuren. En dat gebeurd dus ook. Na 90 minuten staat er 3 – 1 in het notitieboekje van de scheidsrechter. Doelpuntenmakers zijn Mats Warmerdam, Koen Damen en Joost Bierhuizen. Een terechte overwinning.

Lees meer
VVSB zat. 1 - DWO zat. 1 en balsponsors
29 nov

VVSB zat. 1 - DWO zat. 1 en balsponsors

29 november / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt zaterdag 1 de thuiswedstrijd tegen DWO uit Zoetermeer. Na de misstap van afgelopen zaterdag tegen Blauw-Zwart is het zaak weer de drie punten in Noordwijkerhout te houden. VVSB neemt nog steeds de negende positie in, maar voelt de hete adem van Blauw-Zwart in de nek. Winst is dus noodzakelijk tegen laagvlieger DWO. 
Lees meer
Dominant VVSB zat. 1 verslaat BSC ‘68
19 nov

Dominant VVSB zat. 1 verslaat BSC ‘68

19 november / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelt VVSB zat. 1 een van zijn betere wedstrijden. De uitslag doet anders vermoeden maar, wanneer er zuiniger met de eindpass zou zijn omgesprongen, dan had de uitslag vele malen hoger kunnen uitpakken. Het werd uiteindelijk 4 – 2 met twee doelpunten van Ramon Hoek, Jasper van Stijn en invaller Jelle Homan.

Lees meer
VVSB zat. 1 - BSC '68 1 & balsponsors
15 nov

VVSB zat. 1 - BSC '68 1 & balsponsors

15 november / Zaterdag 1

VVSB zat. 1 speelt komende zaterdag tegen BSC '68 uit Benthuizen. VVSB kan zichzelf een prima dienst bewijzen door de 'zure' 1 - 0 nederlaag tegen van Nispen zat. 1, met een overwinning weg te spoelen. VVSB neemt op dit moment de negende plek in, terwijl de Benthuizenaren met twee punten minder een twaalfde positie innemen. 

Lees meer
Zaterdag 1 misstaat niet in de Derde Klasse
07 nov

Zaterdag 1 misstaat niet in de Derde Klasse

07 november / Zaterdag 1

Ik heb het minimale verlies van VVSB zat. 1 op (koploper) van Nispen zat. 1 even op me in moeten laten werken. Weer een wedstrijd die we in de slotminuten uit handen geven. De uitslag had voor hetzelfde geld andersom kunnen uitvallen. 0 – 0 had echter meer recht gedaan! Toch zijn er verder alleen maar winnaars geweest. Een druk bezocht (550 toeschouwers) sportpark Wassenaar, geen mooie maar wel spannende wedstrijd, die nog eens onder ideale weersomstandigheden is afgewerkt. Ook na afloop is het één groot feest. Het Leidsch Dagblad heeft zelfs een driekwart pagina gewijd aan deze clash. Een mooi sfeerbeeld van de laatste Noordwijkerhoutse derby. Toch nog even de highlights van deze wedstrijd en een korte balans (tot nu toe) van zaterdag 1 in hun eerste editie Derde Klasse.

Lees meer
Derby Day
29 okt

Derby Day

29 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag is het zover! De laatste Derby in de Gemeente Noordwijkerhout. Het belooft een spektakel te worden. Loten verkoop en na afloop een disco! Steun kunnen we gebruiken! Jullie komen toch ook? 
Moraal richting Derby
28 okt

Moraal richting Derby

28 oktober / Zaterdag 1

In aanloop naar de laatste echte Derby in de gemeente Noordwijkerhout heeft zaterdag 1 zich een prima dienst bewezen door overtuigend te winnen van hekkensluiter NSV ’46. Enige smetje zou kunnen zijn, dat de ruststand ook de eindstand was, namelijk 7 – 1. In de zesde minuut komt de ploeg zelfs nog op achterstand. Daarna dicteerde zat. 1. Binnen 22 minuten staat er al 4 – 1 in het notitieblokje van de scheidsrechter. Vervolgens een wat mindere periode, maar in de laatste zes minuten kan de scheidsrechter nogmaals drie keer ‘een streepje’ noteren. Zaterdag 2 wint ook overtuigend met 5 – 1 van Meerburg 2 en zonder Vladimir Jozic wint het 3e toch met 4 – 1 van Rijnsburgse Boys.

Lees meer