Nieuws Zaterdag 1

Zaterdag 1 weet weer wat scoren is
14 dec

Zaterdag 1 weet weer wat scoren is

14 december / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag speelde VVSB zaterdag 1 een uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Wassenaar SV. Een wedstrijd die overtuigend met 4 - 0 is gewonnen, al had de score wel hoger uit kunnen vallen. Weer voetballend op de helft van de tegenstander werd, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen WVC, wel gescoord. Het slotakkoord was voor de gelegenheidsrechtsbuiten Berend de Jong. De winterstop wordt ingegaan met een – op dit moment – derde positie. Zaterdag is Zaterdag 1 vrij.
Lees meer
Wie ben ik?
13 dec

Wie ben ik?

13 december / Zaterdag 1
Deze week in 'Wie ben ik' staat Jasper van Stijn centraal. Uiteraard opgegroeid in Noordwijkerhout en in zijn vrije tijd veelal op de Boekhorst te vinden. Jasper werd door velen gezien als 'talentvol' en heeft in zijn jeugd dan ook successen geoogst, zeker in de B1. Bij zijn overgang naar de senioren heeft hij met zijn vrienden een elftal gevormd. Met de komst van Zaterdag 1 is hij gevraagd aan te sluiten bij deze selectie. Begint al prima zijn draai te vinden. Met name zijn instelling als verdediger wordt gewaardeerd. Bij tijd en wijlen 'rücksichtlos', maar uiterst fair! Lees snel!!!!! 
Lees meer
Wassenaar SV 1 - VVSB Zat. 1
06 dec

Wassenaar SV 1 - VVSB Zat. 1

06 december / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB Zat. 1 de laatste wedstrijd voor het 'winterreces'. De wedstrijd die nog gespeeld moet gaan worden is tegen de rode lantaarndrager Wassenaar SV 1. Deze wedstrijd moet worden gewonnen om nog enigszins zicht te houden op de kopgroep. Na het teleurstellende gelijkspel tegen het op één na laagst geklasseerde WVC uit Roelofarendsveen speelt de formatie van trainer Rob Jonkman even de 'tweede viool'. Een wedstrijd waarin zoveel mogelijkheden lagen om te kunnen scoren. Ook in deze wedstrijd ontbeerden de spelers de rust, inzicht en koelbloedigheid voor de goal. De 'Veners' vierden het punt alsof het hier een overwinning betrof. Dit zegt voldoende over de verhouding in het veld.    

WVC 1 - VVSB Zat. 1
01 dec

WVC 1 - VVSB Zat. 1

01 december / Zaterdag 1

Morgen speelt Zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen WVC uit Roelofarendsveen. WVC staat op de een na onderste positie en kijkende naar het doelsaldo, dan mogen we constateren, dat hun verdediging niet écht goed functioneert. Ook aanvallend gezien heeft deze formatie zo zijn beperkingen. Maar daar tegenover staat, dat ook wij maar moeizaam het net kunnen vinden. Beide ploegen hebben in de afgelopen 8/9 wedstrijden slecht vijftien maal doel getroffen. 

WVC 1 - VVSB Zat. 1 

Aanvang: 14.30 uur. 

Adres sportpark: Sportpark Alkemade 

Sportpad: 11 - 21 Roelofarendsveen

Weer net niet
27 nov

Weer net niet

27 november / Zaterdag 1

Wekelijks heb ik even app contact met de man die de statistieken bijhoudt. “Weer bovenliggend en weer onvoldoende scoren, zoals in de wedstrijden tegen SEV en Alphia.” Zijn relativerende woorden stellen me gerust? “Ik denk, dat je in de uitwedstrijden meer kans hebt dan in de thuiswedstrijden. Daar moeten zij het spel maken”, en hij voegt eraan toe “lekker in de luwte de competitie afmaken. Geen druk, laat dat maar aan de concurrentie over.” Ook in de wedstrijd tegen Meerburg had VVSB meer kunnen/moeten scoren. Daan v/d Zwaan scoorde in zijn vorige wedstrijd reeds vier maal en ook nu is hij weer belangrijk voor Meerburg. Geheel vrijstaand knikt hij in de 28e minuut met het hoofd de 0 – 1 binnen. Pas in de 76e minuut prikt captain Jaap Aartman de gelijkmaker binnen.

Lees meer
Wie ben ik?
27 nov

Wie ben ik?

27 november / Zaterdag 1
Deze week in 'Wie ben ik' captain Jaap Aartman van zat. 1. Goede wijn behoeft geen krans? Toch wel! Jaap is opgegroeid bij VVSB en heeft - samen met Stijn van der Slot - een kort uitstapje gemaakt naar de BVO HFC Haarlem. Deze BVO, en genoegzaam bekend, is al jaren geleden opgeheven. Jaapjo is al jaren een vaste waarde, in voorheen VVSB zon. 2 en nu dus zaterdag 1. Pikt dit jaar zijn doelpuntje mee. Meer weten? Lees snel! 
Lees meer
Kraker tegen Meerburg 1
22 nov

Kraker tegen Meerburg 1

22 november / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag ontvangt VVSB 1 Meerburg 1 uit Zoeterwoude-Rijndijk. Meerburg heeft het afgelopen seizoen de stap gemaakt naar de zaterdagtak. Zij zijn overgekomen uit de 2e klasse zondag. Een flinke stap terug, maar de intentie is om weer zo snel mogelijk terug te keren op het 2e klasse niveau. Het is passen en meten geweest voor de nieuwe trainer Alex Redel, maar de ploeg heeft zijn draai gevonden en wint steevast zijn laatste wedstrijden. Voor VVSB zaak om in ieder geval de Zoeterwoudenaren onder zich te houden. VVSB staat op de 2e positie en Meerburg volgt in het kielzog op twee puntjes. Bij Meerburg speelt een oude bekende, namelijk Younes Seghrouchni. Speelde vorig seizoen nog zijn wedstrijdjes in Zondag 2. 

Aanvang: 14.30 uur. 

Balsponsor: Hollandirect International B.V.

Wedstrijd wordt gespeeld op veld 1. 

Winst op KSD-Marine 1
19 nov

Winst op KSD-Marine 1

19 november / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag speelde VVSB Zat. 1 tegen KSD-Marine 1 uit Den Haag. Een wedstrijd die ik heel graag en heel snel wil vergeten. Een wedstrijd die in mijn optiek niets met voetbal van doen had. Ik kwalificeer deze wedstrijd dan ook als 'schandelijk'. Ik vind het leuk om verslaglegging te doen van de wedstrijden, maar deze reis beperk ik me tot de statistieken. Na 90 minuten staat er 1 - 2 op het scorebord. 
Lees meer
Wie ben ik?
14 nov

Wie ben ik?

14 november / Zaterdag 1
Deze week stel ik graag Thomas Schrooder aan u voor! Een speler die is opgegroeid bij VVSB en wel zo'n beetje alle selectie-elftallen heeft doorlopen en ook succesvol is geweest. Een speler met veel (voetbal)inzicht, prima balbehandeling en met veel gevoel een corner of vrije trap met zijn 'rechter' kan versturen. Ik zou zeggen..... 
Lees meer
Zaterdag 1 richting Waalsdorperweg
13 nov

Zaterdag 1 richting Waalsdorperweg

13 november / Zaterdag 1
Zaterdag 1 speelt aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen KSD-Marine 1. 

VV KSD-Marine is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Den Haag, opgericht op 1 mei 2013. De club is een fusie van de voetbalclubs VV KSD en VV Marine. Op dit moment neemt VVSB zat. 1`de derde plaats in. Winst is eigenlijk een must om enigszins nog aansluiting te houden met zéker VV Oegstgeest. De wedstrijd begint om 14.30 uur. KSD-Marine heeft haar domicilie aan de Waaldorperweg 1.