Nieuws Zaterdag 1

De wedstrijd van Stefan Immerzeel
19 mrt

De wedstrijd van Stefan Immerzeel

19 maart / Zaterdag 1

Met een striemende ‘Noordooster’ over de ‘Lange Leegte' (veld 4) voelt het bar en bar koud aan. VVSB speelt tegen UDO uit Oegstgeest. In competitieverband won VVSB de uitwedstrijd al met 3 – 0 en in een wedstrijd binnen het kader Rabobank LAV Cup met 6 – 0. Ook in de derde wedstrijd komt UDO er niet aan te pas. Na 90 minuten voetbal wordt met een stand van 5 – 1 de warme douche opgezocht. In deze wedstrijd is Stefan Immerzeel met drie goals de gevierde man. Zeker zijn tweede is van een ongekende schoonheid.

Lees meer
UPDATE: Rick, Youri en Koen gaan ook door!
15 mrt

UPDATE: Rick, Youri en Koen gaan ook door!

15 maart / Zaterdag 1

De senioren selectie voor de zaterdag begint al vastere vormen aan te nemen. Van het huidige zaterdag 1 hebben nu ook Youri van Steijn, Rick Koeckhoven en Koen Damen aangegeven er volgend jaar bij te zijn!  

In totaal zijn er nu reeds 26 spelers vastgelegd voor het 1e en 2e zaterdagelftal.  

Het overzicht voor het komende seizoen ziet er nu als volgt uit: 

 

Lees meer
VVSB zat. 1 - UDO 1
15 mrt

VVSB zat. 1 - UDO 1

15 maart / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 voor de derde maal dit seizoen tegen UDO uit Oegstgeest. De reguliere competitiewedstrijd werd in Oegstgeest met 3 - 1 gewonnen. In de wedstrijd voor de RABOBANK LAV Cup werd thuis met maar liefst 6 - 0 gewonnen. Dit wil niet zeggen, dat we achteroverleunend zaterdag de punten wel binnen kunnen halen. In tegendeel, de equipe van Rob Jonkman zal geconcentreerd aan de bak moeten om in ieder geval de koppositie in de vierde klasse A te kunnen continueren. 

VVSB - UDO

Aanvang: 14.30 uur

Veld 4

Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup
14 mrt

Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup

14 maart / Zaterdag 1

Tijdens de vorst met een gevoelstemperatuur van - 17 graden(aantal weken geleden), werd in overleg met vv Koudekerk besloten de wedstrijd niet door te laten gaan. Vorige week dinsdag verloor zaterdag 1 met miniem verschil van ASC. Door dit verlies werd de wedstrijd tegen Koudekerk ineens van belang. Bij verlies van VVSB zou FC Rijnland naar de kwartfinale gaan. Afgelopen dinsdag is de wedstrijd Koudekerk - VVSB gespeeld  en het werd een regelmatige 4 - 0 overwinning tegen de ploeg uit de derde Klasse. Daarmee is ook FC Rijnland uitgeschakeld. 

Doelpuntenmakers:

0 - 1 Mike Taskin

0 - 2 Jelle Homan

0 - 3 Abe v/d Slot

0 - 4 Abe v/d Slot

In de kwartfinale treft VVSB zat. 1 Ter Leede 2. De datum is nog niet definitief vastgesteld. 

Aart de Jong 

Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers
12 mrt

Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers

12 maart / Zaterdag 1

Na de winst van twee weken geleden op het op dat moment nog steeds ongeslagen Oegstgeest volgde de uitwedstrijd tegen het eveneens nog ongeslagen SEV 1. Ook deze wedstrijd weet VVSB volledig terecht te winnen. Na een 1 – 0 achterstand in de 8e minuut zijn het Jasper van Stijn en Mike Taskin die VVSB respectievelijk in de 41e en 43 minuut VVSB op voorsprong zetten. Met deze overwinningen is de spanning in de top van de vierde klasse A volledig terug. In de tweede periode staat VVSB zonder puntverlies aan kop. Zaterdag 1 krijgt ook dompers te verwerken. Twee sterkhouders zullen voor langere tijd gemist gaan worden. Thomas Schrooder breekt zijn kuitbeen en Fadil Sukurica moet al na acht minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. 

Lees meer
Kraker tegen SEV
08 mrt

Kraker tegen SEV

08 maart / Zaterdag 1
Na de fraaie, maar bovenal verdiende overwinning op koploper Oegstgeest, staat er voor aanstaande zaterdag opnieuw een kraker op de rol. Aanstaande zaterdag speelt zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen SEV uit Leidschendam. VVSB staat nog op een tweede plaats, maar voelt de hete adem van de Leidschendammers in de nek. Zaterdag 1 heeft, samen met Oegstgeest 31 punten bijeen gesprokkeld. SEV heeft 30 punten, met dien verstande, dat SEV twee wedstrijden minder heeft gespeeld. 
Lees meer
VVSB zat. 1 - ASC 1
05 mrt

VVSB zat. 1 - ASC 1

05 maart / Zaterdag 1

Dinsdagavond (6/3) speelt zaterdag 1 een wedstrijd tegen ASC 1 uit Oegstgeest. Deze wedstrijd wordt gespeeld om de RABO LAV Cup. Bij winst plaatst VVSB zich direct voor de volgende ronde. 

De wedstrijd wordt gespeeld op veld 4 en begint om 20.00 uur! 

 

VVSB zat. 1 doorbreekt ongeslagen status Oegstgeest
25 feb

VVSB zat. 1 doorbreekt ongeslagen status Oegstgeest

25 februari / Zaterdag 1

Na een plotselinge- en stevige hagelbui kon deze topper twee weken geleden geen doorgang vinden. Afgelopen zaterdag dus wel de aftrap, ondanks een striemende dunne koude wind, die over de lengte van het veld staat. Voor beide ploegen dus exact dezelfde omstandigheid. Eén helft mee en één helft tegen. Vanaf acquit speelt VVSB compact met heel veel druk op de bal, waardoor Oegstgeest niet of nauwelijks in hun geliefde spelletje kunnen komen? Ruim veertig minuten in de eerste helft speelt zich af op de helft van Oegstgeest. Wat Oegstgeest niet met tegenwind lukt, daar slaagt VVSB beter in. In de 1e minuut van de extra tijd is het (stofzuiger) Jasper van Stijn die vanuit een corner bij de tweede paal beheerst binnenschiet. De ontlading is groot en één conclusie kan getrokken worden, VVSB is de terechte winnaar.

Lees meer
Kraker tegen Oegstgeest 1? JA!!
22 feb

Kraker tegen Oegstgeest 1? JA!!

22 februari / Zaterdag 1
Op de keper beschouwt zijn er slechts drie ploegen die koploper Oegstgeest van punten kunnen weerhouden. Dat zijn mijns inziens SEV, Meerburg (nog twee wedstrijden) en VVSB. Natuurlijk, VVSB zat. 1 verloor in de allereerste competitiewedstrijd van dit seizoen nog 4 - 1. In een nieuwe en ietwat onwennige samenstelling kwam VVSB nog op voorsprong, maar werd wel overklast in het tweede gedeelte van de tweede helft.
Lees meer
Matige generale richting koploper
19 feb

Matige generale richting koploper

19 februari / Zaterdag 1

VVSB Zat. 1 heeft de afgelopen weken een goede reeks neergezet. Een mooie reeks, waarin de ploeg weer wat makkelijker het net weet te vinden. Prima vooruitzicht op de thriller aankomende zaterdag tegen het nog steeds ongeslagen Oegstgeest. Het moet een goede generale worden?

De eerste wedstrijd tegen Hazerswoudse Boys eindige in een 2 – 1 overwinning. Zo ook na deze wedstrijd. In deze klasse begint men bewust te worden waar de (mindere) kwaliteiten liggen van de ploeg van Rob Jonkman. Hazerwoudse Boys liet het spel over VVSB en na verovering van de bal? De lange bal op hun toch wel snelle spitsen.

Lees meer