Nieuws Zaterdag 1

Steviger op plek drie!
17 mrt

Steviger op plek drie!

17 maart / Zaterdag 1

Voor de tweede week op rij staat er een stormachtige wind dwars over het veld, maar nu in het ‘landelijke plaatsje’ Noorden. In tegenstelling tot vorige week lijkt het erop, dat er een vorm van gewenning is ontstaan? Er wordt beduidend beter, en over de kunstgras-ondergrond, gevoetbald. Behoudens het eerste kwartier is VVSB dominant, alleen is het afronden ronduit matig te noemen. De einduitslag is 1 – 2 met fraaie goals van Stefan Immerzeel en Timo v/d Raadt. Zeker in de tweede helft heeft VVSB verzuimd NSV op een grotere achterstand te zetten. Omdat de concurrentie allemaal gelijk speelden staat VVSB ‘wat steviger’ op plaats drie met slechts twee punten achterstand op de nummer twee Be Fair. Niet slecht voor een debutant. Zit er nog meer in?

Lees meer
Zaterdagselectie bijgewerkt
15 mrt

Zaterdagselectie bijgewerkt

15 maart / Zaterdag 1

Dit is het moment waarop er gesprekken gevoerd worden met spelers en staf van de zaterdagselectie. Mats Warmerdam heeft ook te kennen gegeven het nieuwe seizoen weer aan te sluiten. De actuele situatie per 15 maart 2019 is dus als volgt!  

Trainers en staf zaterdagselectie

Rob Jonkman                trainer 

Michael Kaptein            ass. trainer

Raimond Duivenvoorde assistent trainer / Keeperstrainer 

Andy Otte                    Trainer/coach zaterdag 2

Leo Wijnands                 Bestuursvertegenwoordiger 

Aart de Jong                 Teammanager (Dinsdagwedstrijden niet

Robbert van Arkel          Aangepaste vorm 

Eric Verver                   Teamleider en assistent Zat. 2 

 

Selectie voor volgend jaar! 

Jaap Aartman

Joost Bierhuizen

Timo v/d Raadt

Rick Koeckhoven

Youri van Steijn

Fadil Sukurica

Koen Damen

Jelle Homan

Tim Warmerdam

Mats Warmerdam

Kaj Warmerdam

Ardy de Jong

Davy v/d Berg

Joris Aartman

Berhang Sartib

Rick v/d Berg

Jasper van Stijn

Stefan Immerzeel

Nils van Eeden (komt over uit recreatieteam)

Doorkomend uit de jeugd

Stan Aanhane

Stijn Paumen 

Boy Jansen 

Nieuwe uitdaging VVSB Zat. 1
13 mrt

Nieuwe uitdaging VVSB Zat. 1

13 maart / Zaterdag 1
Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag kunnen we kort en krachtig zijn. De wedstrijd eindigde, zoals die begon. De grote winnaar tussen VVSB en Alphia is de stormachtige wind geweest, die over de breedte van het veld stond. De aanwezige kijker, als ook de reservespelers, waren meer bezig ballen van veld 3 en het aanpalende handbalveld te halen, dan dat er van het vertoonde spel genoten kon worden. Over de wedstrijd zelf kan gezegd worden, dat VVSB het 'betere' van het spel had en dat Alphia zich voornamelijk beperkte tot het tegenhouden. Spits Stefan Immerzeel werd een aantal malen in stelling gebracht, maar helaas kwam hij niet tot afronding. 
Lees meer
Thuiswedstrijd tegen Alphia
07 mrt

Thuiswedstrijd tegen Alphia

07 maart / Zaterdag 1
Het Carnaval is weer verleden tijd en kunnen we ons weer richten op de gebruikelijke dagelijkse gang van zaken. Na de euforie in de thuiswedstrijd tegen koploper van Nispen, waarin de 2e periode werd afgedwongen, wacht VVSB weer een tegenstander van formaat, Alphia.
Lees meer
2e periode voor VVSB zat. 1
25 feb

2e periode voor VVSB zat. 1

25 februari / Zaterdag 1

Ook deze wedstrijd tegen van Nispen zat.1 was meer spannend dan fraai te noemen. Daarentegen was de entourage waarin deze clash plaatsvond wel fraai! Een heerlijk zonnetje, veel publiek en nog eens een DJ na afloop. Dezelfde ingrediënten als in de uitwedstrijd. Toen scoorde van Nispen in de 88e minuut de winnende, daar waar een gelijkspel terecht zou zijn geweest. Ook na deze wedstrijd zou je mogen concluderen, dat een gelijkspel terecht zou zijn geweest, alleen het kwartje viel nu in het voordeel van VVSB. Daarmee werd de 2e periode, dus nacompetitie afgedwongen. Na 6 minuten kwam VVSB al op voorsprong, een fraaie voorzet van Jelle Homan wordt evenzo fraai door Mike Taskin diagonaal binnen geknikt. De 2 – 0 is voor - de koud in veld staande - Fadil Sukurica. Na een overtreding op hem posteert hij zich achter de bal en vanaf 18 meter verdwijnt de bal in de winkelhaak. Vlak voor tijd valt de 2 – 1 en is het Peter v/d Berg die VVSB op de been houdt.

Lees meer
Pakt VVSB zat. 1 de tweede periodetitel?
22 feb

Pakt VVSB zat. 1 de tweede periodetitel?

22 februari / Zaterdag 1
Door een algehele afgelasting door de KNVB kon de eerder geplande wedstrijd op zaterdag 26 januari tegen de koploper van Nispen geen doorgang vinden. Morgen gaat deze wedstrijd op zéker door! 
Lees meer
‘Papa’ Peet pakt ook drie punten voor zat. 1
18 feb

‘Papa’ Peet pakt ook drie punten voor zat. 1

18 februari / Zaterdag 1

Vorige week maandag werd Peter v/d Berg vader van een zoon, genaamd Kay. Dit heeft onze solide doelman geïnspireerd om in de wedstrijd tegen Nieuwkoop tot tweemaal toe écht tot het uiterste te gaan en te schitteren. En dat in een wedstrijd waarin hij relatief weinig te doen heeft gehad. In de 19e minuut moest hij zijn volledige lengte in werking stellen om uiterst gestrekt een bal te verwerken. Het mooiste moment bewaart hij echter tot in de ‘dying seconds’ van de wedstrijd. Hij stopt een penalty miraculeus. Na dit moment houdt de scheidsrechter het direct voor gezien. De 1 – 0 winst is daar en Peet laat zich kronen tot man of the match. In de 50e minuut scoort Stefan Immerzeel vanaf de stip het enige doelpunt.

Lees meer
Stuivertje wisselen met Nieuwkoop? met de bal van 'Soepie'!
14 feb

Stuivertje wisselen met Nieuwkoop? met de bal van 'Soepie'!

14 februari / Zaterdag 1

Het afgelopen weekend speelde VVSB tegen DSVP. In deze wedstrijd speelde de harde wind een hoofdrol. Twee gretige- en strijdende ploegen kwamen beiden niet tot scoren. Een aantal simpele schoten op het doel van Peter v/d Berg (maandag vader geworden van Kay) vormden voor onze solide doelman geen enkel gevaar. De beste mogelijkheid was nog voor Rick Koeckhoven. Zijn schot verdween hard over de dwarsligger. 

 

Lees meer
BSC ’68 kansloos tegen VVSB zat. 1
04 feb

BSC ’68 kansloos tegen VVSB zat. 1

04 februari / Zaterdag 1
BSC ’68 weet een - qua weer - troosteloze zaterdagmiddag sfeervol om te toveren. Het hoofdveld is afgekeurd en dus wordt de wedstrijd op het kunstgras afgewerkt. Een tent met geluidsinstallatie, pupil v/d week, groen-witte rookpotten, een mascotte en de jeugdige vlaggen-zwaaiers begroeten beide ploegen. Chapeau voor deze zeer gastvrije vereniging. Vanaf de aftrap domineert VVSB en bij rust staat de 0 – 2 in het notitieboekje. Doelpunten van Mike Taskin en Stefan Immerzeel. Na rust scoort Stefan Immerzeel nogmaals vanaf de stip en Jelle Homan poeiert de 0 – 4 binnen. Een uitstekende keeper van BSC ’68 weet de schade te beperken.
Lees meer
Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar
28 jan

Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar

28 januari / Zaterdag 1

VVSB Zat. 1 is, na het kampioenschap én debuutjaar in de 4e klasse, genomineerd voor sportploeg van jaar. Op vrijdagavond 15 februari aanstaande wordt in de wintertuin van Hotel van Oranje bekendgemaakt wie zich tot sportploeg van het jaar mag kronen. Naast Zat. 1 zijn ook Noordwijk 1, SJC 1 en JO19 van van Nispen genomineerd. Niet alleen de sportploeg van het jaar wordt deze avond bekend gemaakt. Ook de sportman en –vrouw en sporttalent worden bekendgemaakt. Naast deze nominatie heeft VVSB zat. 1 (Tino Stulen) ook een filmpje van een minuut ingezonden, waarmee een bedrag van 1000, - gemoeid is. Tijd doet snel en veel vergeten, maar het kampioenschap van zaterdag 1 zal bij velen in het geheugen gegrift blijven. Hoe bizar het verliep? We blikken nog even terug!

Lees meer