Nieuws Zaterdag 1

VVSB zat. 1 - BSC '68 1 & balsponsors
15 nov

VVSB zat. 1 - BSC '68 1 & balsponsors

15 november / Zaterdag 1

VVSB zat. 1 speelt komende zaterdag tegen BSC '68 uit Benthuizen. VVSB kan zichzelf een prima dienst bewijzen door de 'zure' 1 - 0 nederlaag tegen van Nispen zat. 1, met een overwinning weg te spoelen. VVSB neemt op dit moment de negende plek in, terwijl de Benthuizenaren met twee punten minder een twaalfde positie innemen. 

Lees meer
Zaterdag 1 misstaat niet in de Derde Klasse
07 nov

Zaterdag 1 misstaat niet in de Derde Klasse

07 november / Zaterdag 1

Ik heb het minimale verlies van VVSB zat. 1 op (koploper) van Nispen zat. 1 even op me in moeten laten werken. Weer een wedstrijd die we in de slotminuten uit handen geven. De uitslag had voor hetzelfde geld andersom kunnen uitvallen. 0 – 0 had echter meer recht gedaan! Toch zijn er verder alleen maar winnaars geweest. Een druk bezocht (550 toeschouwers) sportpark Wassenaar, geen mooie maar wel spannende wedstrijd, die nog eens onder ideale weersomstandigheden is afgewerkt. Ook na afloop is het één groot feest. Het Leidsch Dagblad heeft zelfs een driekwart pagina gewijd aan deze clash. Een mooi sfeerbeeld van de laatste Noordwijkerhoutse derby. Toch nog even de highlights van deze wedstrijd en een korte balans (tot nu toe) van zaterdag 1 in hun eerste editie Derde Klasse.

Lees meer
Derby Day
29 okt

Derby Day

29 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag is het zover! De laatste Derby in de Gemeente Noordwijkerhout. Het belooft een spektakel te worden. Loten verkoop en na afloop een disco! Steun kunnen we gebruiken! Jullie komen toch ook? 
Moraal richting Derby
28 okt

Moraal richting Derby

28 oktober / Zaterdag 1

In aanloop naar de laatste echte Derby in de gemeente Noordwijkerhout heeft zaterdag 1 zich een prima dienst bewezen door overtuigend te winnen van hekkensluiter NSV ’46. Enige smetje zou kunnen zijn, dat de ruststand ook de eindstand was, namelijk 7 – 1. In de zesde minuut komt de ploeg zelfs nog op achterstand. Daarna dicteerde zat. 1. Binnen 22 minuten staat er al 4 – 1 in het notitieblokje van de scheidsrechter. Vervolgens een wat mindere periode, maar in de laatste zes minuten kan de scheidsrechter nogmaals drie keer ‘een streepje’ noteren. Zaterdag 2 wint ook overtuigend met 5 – 1 van Meerburg 2 en zonder Vladimir Jozic wint het 3e toch met 4 – 1 van Rijnsburgse Boys.

Lees meer
Wedstrijd VVSB zat. 1 en balsponsor
24 okt

Wedstrijd VVSB zat. 1 en balsponsor

24 oktober / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt zaterdag 1 de thuiswedstrijd tegen NSV '46 uit Noorden. Zaterdag 1 neemt op dit moment de tiende positie in.

NSV '46 is de hekkensluiter en heeft, samen met BSC '68, nog geen punt binnengesleept. VVSB is, na twee mindere wedstrijden, min of meer verplicht de punten thuis te houden. Dit betekent in ieder geval, dat er zicht blijft op de bovenste posities.

 

Lees meer
Povertjes allemaal
23 okt

Povertjes allemaal

23 oktober / Zaterdag 1

De wedstrijden van zaterdag 1 de afgelopen weken vallen in de categorie ‘povertjes’. In de wedstrijd tegen Be Fair wordt in blessuretijd een 1 – 0 voorsprong uit handen gegeven. Afgelopen zaterdag, en weer in een uitwedstrijd, speelde VVSB zat. 1 zijn slechtste wedstrijd ooit? Een knullig moment in de 17e minuut doet VVSB de das om. VVSB zaterdag 1 neemt op dit moment de 10e stek in. Aankomend weekend moet er gewonnen worden om nog zicht te houden op de hogere posities. De week daarop speelt de ploeg van Rob Jonkman een heuse derby tegen de koploper en plaatsgenoot van Nispen zaterdag 1. Een overwinning op hekkensluiter NSV ’46 1, aankomend weekend, is dan natuurlijk altijd goed voor het moraal en zelfvertrouwen.

Lees meer
Vermakelijke pot voetbal eindigt in 3 – 3
08 okt

Vermakelijke pot voetbal eindigt in 3 – 3

08 oktober / Zaterdag 1

In de wedstrijd tegen Sporting Leiden is VVSB de eerste twintig minuten dominant. Met prima combinatievoetbal drukt VVSB de ploeg van good old Cees van Tongeren naar achteren. Binnen 20 minuten staat er dan ook een terechte 2 – 0 in het notitieblokje van de scheidsrechter. Een rake kopbal van Stefan Immerzeel en een fraaie van Fadil Sukurica. Daarna sluipt er onrust binnen de ploeg en uit twee standaardsituaties komt Sporting Leiden weer langszij. Een kwartier voor tijd staat VVSB zelfs met 3 – 2 achter, maar vlak voor tijd is het Fadil Sukurica die de gelijkmaker binnen prikt. Een uitslag waar beide ploegen wel mee konden leven!

Lees meer
Zondagsschoten 'vloeren' zaterdag 1
30 sept

Zondagsschoten 'vloeren' zaterdag 1

30 september / Zaterdag 1

Na een eenvoudige overwinning op DSVP uit Pijnacker volgt de tweede krachtmeting tegen Nieuwkoop 1. De laatste confrontatie tussen deze twee standaardteams dateert alweer uit 1992! Met veel vertrouwen wordt er, met de busjes van sponsor FHS, richting Nieuwkoop vertrokken. Een sfeervol park! Over de wedstrijd valt het volgende te zeggen. VVSB is gedurende 70 minuten bovenliggend, maar kan dit niet in doelpunten tot uitdrukking brengen. Twee zondagsschoten van Nieuwkopers en een fraaie individuele actie en dito schot van Timo v/d Raadt bepalen de eindstand op 2 – 1. Zaterdag 2 speelt gelijk en 3 wint eenvoudig!

Lees meer
Eerste klap een daalder waard?
23 sept

Eerste klap een daalder waard?

23 september / Zaterdag 1

Na het kampioenschap, en dus promotie naar de Derde Klasse, is de grote vraag hoe het zaterdag 1 in deze Klasse zal vergaan. Na de wedstrijd tegen DSVP uit Pijnacker is de conclusie ‘PRIMA’. Eerlijkheid gebied te zeggen dat DSVP het afgelopen jaar zich ternauwernood weet te handhaven. Toch staat er na 90 minuten een klinkende 5 – 1 in het notitieblokje van de scheidsrechter, met tweemaal Stefan Immerzeel. Ook zaterdag 2 doet zeer goede zaken! Zij verslaan Koudekerk 3 met 5 – 0. Ook het voorheen zaterdag 2, en nu zaterdag 3, winnen hun thuiswedstrijd met 3 – 2. Een goed weekend voor onze zaterdagtak!

Lees meer
Winst met twee gezichten
09 sept

Winst met twee gezichten

09 september / Zaterdag 1

Voorafgaande de wedstrijd krijgt trainer Rob Jonkman, als kersverse vader van Sep, een schitterend cadeau van de zaterdagselectie overhandigd. Hij is er zichtbaar mee in zijn nopjes. Met grote dank aan de vrouw van Raimond Duivenvoorde, Simone van der Meer. Aansluitend de wedstrijdbespreking en het veld op. Al na twee minuten kijkt VVSB tegen een 1 – 0 achterstand aan. Daarna is het VVSB wat de klok slaat. De eerste helft weer prima sterk- en verzorgd voetbal. De rust wordt afgesloten op een 3 – 1 voorsprong, De tweede helft is zéker geen kopie van de 1e helft. Na 90 minuten is de einduitslag 4 – 2.

Lees meer