Nieuws Zaterdag 1

De ziekenboeg zaterdagselectie
07 nov

De ziekenboeg zaterdagselectie

07 november / Zaterdag 1

Het is maar goed, dat de zaterdagselectie (zat. 1 en -2) uit veertig man bestaat. De 'ziekenboeg' is weer groter geworden. Na Berend de Jong zijn er weer drie spelers voor langere tijd uitgeschakeld. Mats Warmerdam is er voor zeker een aantal weken uit. Heeft zijn grote teen uit de kom opgelopen. Ja, en voetbal doe je tenslotte met de voetjes! Youngster Boy Jansen heeft in de wedstrijd tegen CVC Reeuwijk zijn jukbeen gebroken, en is op dit moment herstellende van een operatie. Good old Thomas Schrooder is, naar het zich laat aanzien wellicht voor de rest van de competitie uitgeschakeld. Thomas heeft een flinke botkneuzing aan een knie. Daarnaast is zijn voorste kruisband bijna afgescheurd. Langdurige revalidatie of een operatie? Over twee weken weten we meer! Aanvoerder Jaap Aartman en teammanager Aart de Jong trokken er dan ook maar weer eens op uit om de mannen een 'hart onder de riem' te steken. Dit omlijst met een aardig gevuld 'mandje'! 

Dubbel verlies voor VVSB zat. 1
27 okt

Dubbel verlies voor VVSB zat. 1

27 oktober / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag verloor VVSB zijn tweede wedstrijd en wel met 2 - 0 van koploper Oudewater. Koud op het veld en VVSB kijkt al tegen een 1 - 0 achterstand aan. Oudewater krijgt volop kansen, maar dit is vooral te danken aan defensieve foutjes van de Noordwijkerhouters. Dit wil absoluut niet zeggen, dat het eenrichtingsverkeer was. Ook VVSB creëert kansen, maar de scherpte ontbreekt. 
Lees meer
Voorbeschouwing FC Oudewater - VVSB
20 okt

Voorbeschouwing FC Oudewater - VVSB

20 oktober / Zaterdag 1
Afgelopen zaterdag verloor VVSB zat. 1 de wedstrijd tegen FC Oegstgeest. VVSB speelde zeker de 1e helft een verdienstelijke wedstrijd. Na een ongelukkige 1 - 0 achterstand kopte Stefan Immerzeel een uitstekende voorzet diagonaal binnen. Geen vuiltje aan de lucht? Helaas werd het spel in de 2e helft slordiger en de omschakeling van FC Oegstgeest blijkt dodelijk. Na 90 minuten staat de 1 - 4 in het notitieboekje van de scheidsrechter. VVSB 2 wint knap de uitwedstrijd tegen Lisse 2 met dezelfde cijfers! Komende zaterdag speelt zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper van dit moment FC Oudewater uit het gelijknamige stadje. Ongetwijfeld zinspeelt de ploeg op een ultieme revanche na de geflatteerde nederlaag van afgelopen zaterdag. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur. Zaterdag 2 is vrij! 
VVSB zaterdag 1 voortvarend van start
14 okt

VVSB zaterdag 1 voortvarend van start

14 oktober / Zaterdag 1
De zaterdagselectie van VVSB is uiterst voortvarend van start gegaan. Het 1e elftal komt uit in de 3e klasse A en het 2e elftal in de reserve 2e klasse. Zaterdag 2 speelt komend weekend tegen FC Lisse. Een clash tussen de nummers zeven en acht. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur. 
Lees meer
Beterschap Berend
10 sept

Beterschap Berend

10 september / Zaterdag 1

Ben je na anderhalf jaar blij, dat je eindelijk weer eens kunt voetballen? Dat verloopt voor Berend de Jong, selectiespeler zaterdagtak, volledig anders! In de met 3 - 0 gewonnen wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Nieuwkoop 2 komt Berend, na een gewonnen luchtduel met een verdediger, ongelukkig terecht en breekt daarbij zijn kuitbeen. Berend zit nu in het gips en wordt volgende week donderdag geopereerd. Captain Jaap Aartman en teammanager Aart de Jong zijn bij hem op bezoek gegaan en hebben hem, namens de zaterdagselectie, veel beterschap toegewenst. Dit alles omlijst met een gevuld teiltje met o.a. heerlijke biertjes, fruit, zoetigheid et cetera. Berend, heel veel beterschap toegewenst.    

Zaterdagselectie verliest 1e oefenwedstrijd
15 aug

Zaterdagselectie verliest 1e oefenwedstrijd

15 augustus / Zaterdag 1

Aan de Kikkerbeetstraat te Lisserbroek bij de plaatselijke voetbalvereniging Kagia hangt altijd een gezellige en gastvrije sfeer. Dit is ook de locatie waar de zaterdagselectie van VVSB zijn (traditionele) eerste oefenwedstrijd afwerkt. Het thema voor vandaag is ‘ritme vinden’. Dit ritme wordt ook de eerste achttien minuten geaccentueerd. Jaap Aartman naar Tim Wijnands, Tim naar Jaap, Jaap naar Tim en dat gaat nog even door! Kijk, een inspeelpass op de zich aanbiedende Tijs Knapp. Je kunt het ook 'aftasten' noemen? In de achttiende minuut dan écht het eerste wapenfeit.

Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB zaterdag (3/7)
28 jun

Oefenwedstrijd VVSB zaterdag (3/7)

28 juni / Zaterdag 1

Het Europees kampioenschap is nog volop in gang en is, zoals bekend, voor Nederland uiterst teleurstellend verlopen. Net genoten van een prachtige wedstrijd tussen Spanje en Kroatië. Kroatië die zich met passie en de juiste instelling zich in de wedstrijd terug knokt. Een 3 - 1 achterstand wordt in de reguliere speeltijd omgebogen tot 3 - 3.Een kopie van deze wedstrijd zien we later die avond. 

De afgelopen periode kon er ook bij VVSB weer volop getraind en gevoetbald worden zoals de Regiocup voor de jeugd. 

Voor de zaterdagselectie zit de 1e voorbereiding er nog niet helemaal op. Aanstaande zaterdag (3/7) speelt in ieder geval één groep een oefenwedstrijd tegen DSK uit Haarlem. 

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur en wel op veld 1. 

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rick Hesseling. Grensrechter voor VVSB is Jos Taskin!  

Wilt u weer eens genieten van een aantrekkelijk potje amateurvoetbal? We heten u van harte welkom! 

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond
23 mei

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond

23 mei / Zaterdag 1
Voor de zaterdagselectie is het vizier volledig gericht op het seizoen 2021 - 2022. Timo v/d Raadt en Mike Taskin, twee routiniers, hebben aangegeven er ook nog een jaartje aan vast plakken. Drie spelers hebben aangegeven geen deel meer uit te maken van de zaterdagselectie. Dit zijn onze 'rots tussen de palen' Peter v/d Berg, vleugelspeler Jelle Homan en Dani van Steijn. Dani gaat een nieuwe uitdaging aan bij FC Lisse. 
Lees meer
Afscheid van twee toppers
16 mei

Afscheid van twee toppers

16 mei / Zaterdag 1

De laatste twee seizoen is er geen competitie afgerond. Gelukkig kon de selectie van de zaterdagtak wel de afgelopen zeven weken, in de leeftijd tot 27 jaar,  onderlinge partijtjes afwerken. Afgelopen zaterdag werd dit afgesloten! Het laatste half van dit onderlinge treffen betraden ook de stafleden het veld. Het ging er 'gedreven' aan toe. De wedstrijd eindigde in een 3 - 2 overwinning voor het team van staflid Leo Wijnands.Zie het leuke filmpje van de warming up van de staf :http://youtu.be/vOygtgLeh5c

     

Lees meer
Herstart op een vertrouwde plek
30 apr

Herstart op een vertrouwde plek

30 april / Zaterdag 1

De eerste gedachte die bij mij opkwam was de 3FM Jingle van “herinnert u zich deze nog, nog, nog?” Na deze Jingle werd er dan een bekende hit(song) uit een ver verleden gedraaid. Deze gaat voor mij ook in dit geval op! Onze nieuwe trainer/coach van Zaterdag 2! Zijn naam? Erik van Manen! In 2010 is Erik van Manen met zijn gezin in Noordwijkerhout komen wonen. In die periode is Erik ook als voetbaltrainer bij VVSB aan de slag gegaan.

Lees meer