Nieuws Zaterdag 1

Beterschap Berend
10 sept

Beterschap Berend

10 september / Zaterdag 1

Ben je na anderhalf jaar blij, dat je eindelijk weer eens kunt voetballen? Dat verloopt voor Berend de Jong, selectiespeler zaterdagtak, volledig anders! In de met 3 - 0 gewonnen wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Nieuwkoop 2 komt Berend, na een gewonnen luchtduel met een verdediger, ongelukkig terecht en breekt daarbij zijn kuitbeen. Berend zit nu in het gips en wordt volgende week donderdag geopereerd. Captain Jaap Aartman en teammanager Aart de Jong zijn bij hem op bezoek gegaan en hebben hem, namens de zaterdagselectie, veel beterschap toegewenst. Dit alles omlijst met een gevuld teiltje met o.a. heerlijke biertjes, fruit, zoetigheid et cetera. Berend, heel veel beterschap toegewenst.    

Zaterdagselectie verliest 1e oefenwedstrijd
15 aug

Zaterdagselectie verliest 1e oefenwedstrijd

15 augustus / Zaterdag 1

Aan de Kikkerbeetstraat te Lisserbroek bij de plaatselijke voetbalvereniging Kagia hangt altijd een gezellige en gastvrije sfeer. Dit is ook de locatie waar de zaterdagselectie van VVSB zijn (traditionele) eerste oefenwedstrijd afwerkt. Het thema voor vandaag is ‘ritme vinden’. Dit ritme wordt ook de eerste achttien minuten geaccentueerd. Jaap Aartman naar Tim Wijnands, Tim naar Jaap, Jaap naar Tim en dat gaat nog even door! Kijk, een inspeelpass op de zich aanbiedende Tijs Knapp. Je kunt het ook 'aftasten' noemen? In de achttiende minuut dan écht het eerste wapenfeit.

Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB zaterdag (3/7)
28 jun

Oefenwedstrijd VVSB zaterdag (3/7)

28 juni / Zaterdag 1

Het Europees kampioenschap is nog volop in gang en is, zoals bekend, voor Nederland uiterst teleurstellend verlopen. Net genoten van een prachtige wedstrijd tussen Spanje en Kroatië. Kroatië die zich met passie en de juiste instelling zich in de wedstrijd terug knokt. Een 3 - 1 achterstand wordt in de reguliere speeltijd omgebogen tot 3 - 3.Een kopie van deze wedstrijd zien we later die avond. 

De afgelopen periode kon er ook bij VVSB weer volop getraind en gevoetbald worden zoals de Regiocup voor de jeugd. 

Voor de zaterdagselectie zit de 1e voorbereiding er nog niet helemaal op. Aanstaande zaterdag (3/7) speelt in ieder geval één groep een oefenwedstrijd tegen DSK uit Haarlem. 

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur en wel op veld 1. 

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rick Hesseling. Grensrechter voor VVSB is Jos Taskin!  

Wilt u weer eens genieten van een aantrekkelijk potje amateurvoetbal? We heten u van harte welkom! 

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond
23 mei

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond

23 mei / Zaterdag 1
Voor de zaterdagselectie is het vizier volledig gericht op het seizoen 2021 - 2022. Timo v/d Raadt en Mike Taskin, twee routiniers, hebben aangegeven er ook nog een jaartje aan vast plakken. Drie spelers hebben aangegeven geen deel meer uit te maken van de zaterdagselectie. Dit zijn onze 'rots tussen de palen' Peter v/d Berg, vleugelspeler Jelle Homan en Dani van Steijn. Dani gaat een nieuwe uitdaging aan bij FC Lisse. 
Lees meer
Afscheid van twee toppers
16 mei

Afscheid van twee toppers

16 mei / Zaterdag 1

De laatste twee seizoen is er geen competitie afgerond. Gelukkig kon de selectie van de zaterdagtak wel de afgelopen zeven weken, in de leeftijd tot 27 jaar,  onderlinge partijtjes afwerken. Afgelopen zaterdag werd dit afgesloten! Het laatste half van dit onderlinge treffen betraden ook de stafleden het veld. Het ging er 'gedreven' aan toe. De wedstrijd eindigde in een 3 - 2 overwinning voor het team van staflid Leo Wijnands.Zie het leuke filmpje van de warming up van de staf :http://youtu.be/vOygtgLeh5c

     

Lees meer
Herstart op een vertrouwde plek
30 apr

Herstart op een vertrouwde plek

30 april / Zaterdag 1

De eerste gedachte die bij mij opkwam was de 3FM Jingle van “herinnert u zich deze nog, nog, nog?” Na deze Jingle werd er dan een bekende hit(song) uit een ver verleden gedraaid. Deze gaat voor mij ook in dit geval op! Onze nieuwe trainer/coach van Zaterdag 2! Zijn naam? Erik van Manen! In 2010 is Erik van Manen met zijn gezin in Noordwijkerhout komen wonen. In die periode is Erik ook als voetbaltrainer bij VVSB aan de slag gegaan.

Lees meer
Keeper Jelle Riel versterkt zaterdagselectie
25 apr

Keeper Jelle Riel versterkt zaterdagselectie

25 april / Zaterdag 1
De 18-jarige Zilker Jelle Riel komt met ingang van het seizoen 2021 - 2022 de zaterdagselectie versterken. Is niet geheel onbekend voor VVSB, want is drie/vier seizoenen als sluitpost uitgekomen voor VVSB in o.a. de C1, B2 en B1. De afgelopen twee seizoenen heeft hij gespeeld bij de Koninklijke HFC in O19 en O21 van de zaterdagtak. "Ik vind het leuk om weer met oude bekenden (vrienden) te voetballen, en hoopt op meer speeltijd", aldus Jelle. Niet raar, te bedenken dat de afgelopen twee seizoenen in duigen zijn gevallen door Covid 19. Jelle, welkom en veel speelplezier het komende seizoen en laten we hopen, dat deze nu wel volledig gespeeld kan gaan worden!  
Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie
06 jan

Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie

06 januari / Zaterdag 1

Kristian Weijers is onze nieuwe hoofdtrainer van de zaterdag en daarmee heeft de TC een opvolger voor Rob Jonkman gevonden.

Lees meer
TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB
14 dec

TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB

14 december / Zaterdag 1

Na 5 jaren trouwe dienst neemt Rob Jonkman aan het eind van dit seizoen afscheid van VVSB als trainer van onze Zaterdag 1. Een jaar lang was hij assistent van Wilfred van Leeuwen en trainer van de Zondag 2, waarna hij de overstap maakte naar de toenmalige nieuwe plannen van een nieuwe landingsplek met selectievoetbal voor onze doorstromende eigen jeugd. 

Lees meer
Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1
11 okt

Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1

11 oktober / Zaterdag 1

Buiten de sfeerloze omgeving kennen de wedstrijden van VVSB zat. 1 tegen Nieuwkoop (3/10), en Blauw-Zwart van afgelopen zaterdag slechts één overeenkomst. Het bar slechte weer! Ook afgelopen zaterdag komt het water weer met bakken uit de hemel. Nieuwkoop opereerde vanuit een handbalverdediging, dus aanvallend werd de counter gezocht en dat resulteerde in blessuretijd in een 1 – 0 overwinning. Blauw-Zwart daarentegen trekt frivool ten aanval, maar treft in VVSB een uitstekend opererend middenveld. Waren ze er incidenteel doorheen, dan troffen ze ook nog een prima verdedigingsblok aan met daarachter nog eens doelman Peet v/d Berg als slot op de deur! Er was dan ook maar één ploeg die recht maakt op de driepunten en dat was de ploeg in het paarsgeel. Na 90 minuten staat er 3 – 0 op het scorebord, maar het had zo maar vijf- of zes – nul kunnen zijn. VVSB zat. 1 staat op een gedeelde 1e plaats al heeft DWO een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer