Nieuws Zaterdag 1

Mike Taskin tweemaal trefzeker
15 okt

Mike Taskin tweemaal trefzeker

15 oktober / Zaterdag 1

Trainer Rob Jonkman is in de rust klip en klaar! “Ik mis beleving en scherpte bij alle spelers, kortom een dikke onvoldoende in de uitvoering van hetgeen in de wedstrijdbespreking is aangehaald.” Kansen te over voor de mannen van zaterdag 1, maar ook voor de goal ontbreekt de noodzakelijke scherpte. In de 28e minuut breekt Mike Taskin de score open, en in de 78e minuut prikt hij vanuit een scrimmage voor de goal van Roodenburg zijn tweede binnen. Helaas moet de conclusie zijn dat de lijn van Hazerswoudse Boys in deze wedstrijd is doorgetrokken. Het veld ook zwaar, maar wel onder ideale omstandigheden afgewerkt. 

Lees meer
Thuiswedstrijd Zaterdag 1 tegen Roodenburg 1
12 okt

Thuiswedstrijd Zaterdag 1 tegen Roodenburg 1

12 oktober / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB Zaterdag 1 in een thuiswedstrijd tegen Roodenburg 1 uit Leiden. VVSB neemt op dit moment een gedeelde vierde positie in met 3 gespeeld 6 punten. Roodenburg heeft een wedstrijd minder gespeeld 4 punten uit 2 wedstrijden. Aanvang: 14.30 uur op Sportpark de Boekhorst. 

Balsponsor: Bloemenhandel Rick van Gijlswijk

Niet best, maar wel de drie punten
09 okt

Niet best, maar wel de drie punten

09 oktober / Zaterdag 1

“Het had geen half uur eerder moeten gaan regenen, anders was deze wedstrijd afgelast”, aldus een bestuurslid van Hazerwoudse Boys. Terecht, want bij het aanschouwen en vervolgens betreden van het veld blijkt deze ‘klei’ zompig, dus loodzwaar bespeelbaar. Na 90 minuten is er één conclusie te trekken ‘de beste ploeg heeft gewonnen’. Na een 1 – 0 achterstand weet VVSB dit, dankzij doelpunten van Stefan Immerzeel en een beauty van Jaap Aartman, om te buigen in een 2 – 1 overwinning. Slechte wedstrijden winnend afsluiten? Ook lekkâh!

Lees meer
Zaterdag 1 naar Hazerswoude
04 okt

Zaterdag 1 naar Hazerswoude

04 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zaterdag 1 een uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Hazerwoudse Boys 1. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur. 
Wie ben ik? Fadil Sukurica
03 okt

Wie ben ik? Fadil Sukurica

03 oktober / Zaterdag 1

In deze rubriek stellen wij graag spelers en begeleiders aan u voor! Ongetwijfeld kent u deze jongens allemaal, want het zijn voor 99,9% jongens die zijn opgegroeid bij VVSB. Fadil Sukurica is min of meer opgegroeid bij VVSB. Heeft een aantal jaren bij van Nispen gevoetbald en is dit jaar teruggekeerd op het oude nest. We laten hem graag aan het 'woord'. 

Lees meer
Successen en 1e nederlaag zaterdag 1
02 okt

Successen en 1e nederlaag zaterdag 1

02 oktober / Zaterdag 1
De volgers van zaterdag 1 zijn even verstoken gebleven van informatie. Dit heeft alles te maken met trieste familieomstandigheden van uw scribent/webmaster zaterdag 1. De minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd tegen Oegstgeest raakt mij diep! Even bijpraten over het behalen van de volgende ronde in de KNVB Districtsbeker, de eerste nederlaag en winst in de competitie. 
Lees meer
VVSB 1 met één been in de volgende ronde Districtsbeker
17 sept

VVSB 1 met één been in de volgende ronde Districtsbeker

17 september / Zaterdag 1

Na de deftige 1 -0 overwinning op het gepromoveerde van Nispen volgde afgelopen zaterdag de tweede wedstrijd tegen Ter Leede 2 voor de Districtsbeker.

Laatstgenoemde liet er - in de wedstrijd tegen van Nispen - geen gras over groeien. Zij klopten de Zilkers met maar liefst 8 – 3. Dit beloofde een enerverend potje voetbal. Kansjes zijn er over en weer, maar in de 75e minuut is het raak. Een fraai aangesneden corner wordt door Timo van der Raadt even fraai en snoeihard binnen geknikt. Mag zich dus matchwinner noemen.  

Lees meer
Knaller van een openingswedstrijd
13 sept

Knaller van een openingswedstrijd

13 september / Zaterdag 1
Op 23 september start het vernieuwde 'VVSB Zaterdag 1' met de competitie. De openingswedstrijd tegen Oegstgeest is direct een knaller, en een serieuze graadmeter. Afgelopen seizoen stevende de Oegstgeestenaren ogenschijnlijk heel snel af richting het kampioenschap, maar in de laatste wedstrijden ging het alsnog mis. Een beslissingswedstrijd tussen van Nispen en Blauw Zwart uit Wassenaar én nog eens op het terrein van Oegstgeest, bezorgde de Zilkers het kampioenschap.  
Zaterdag 1 in achtste finale Haarlems Dagblad Cup
11 sept

Zaterdag 1 in achtste finale Haarlems Dagblad Cup

11 september / Zaterdag 1

Zaterdag 1 heeft de afgelopen periode een aantal wedstrijden gespeeld binnen het kader van de Haarlems Dagblad Cup. Het team zat in een poule met Haarlem Kennermerland, DIOS en VSV.

 

 

Lees meer
Minimale winst op van Nispen zaterdag 1
01 sept

Minimale winst op van Nispen zaterdag 1

01 september / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag een heuse derby op Sportpark de Boekhorst. VVSB 1 (nieuwe stijl) speelde zijn eerste wedstrijd voor de KNVB Districtsbeker tegen het, naar de derde klasse, gepromoveerde van Nispen zaterdag 1. Onder het toeziend oog van zo’n 200 man publiek ontspint zich een interessant potje voetbal. Over de hele eerste helft genomen heeft van Nispen het betere van het spel, maar komt niet tot score. In de tweede helft scoort Stefan Immerzeel (56e minuut) snoeihard met het hoofd de 1 – 0 en daar zal het bij blijven.

Lees meer