Nieuws Zaterdag 1

JO19-speler Guus Verver maakt vervroegde overstap
02 jun

JO19-speler Guus Verver maakt vervroegde overstap

02 juni / Zaterdag 1

Jonge goalgetter opvallende nieuweling in zaterdag selectie VVSB

Noordwijkerhout – De selectie van de zaterdagafdeling van VVSB, uitkomend in derde klasse, blijft, geheel volgens de doelstellingen binnen de vereniging, nagenoeg intact. Drie mensen nemen er afscheid, Victor Schipholt keert terug bij de club na een avontuur bij buurman SJC en maar liefst acht spelers uit de JO19-1 maken de overstap. Onder hen een opvallende naam: Guus Verver, 17 jaar jong, goalgetter van beroep.

Lees meer
Zaterdagselectie seizoen 2020 - 2021
03 apr

Zaterdagselectie seizoen 2020 - 2021

03 april / Zaterdag 1

De zaterdagselectie is op een paar gesprekken na zo goed als rond voor het komende seizoen. In het meest gunstige scenario wordt er gestart het komende seizoen gestart met 37 spelers voor twee elftallen. 

Dit seizoen zit er helaas op. Gezondheid gaat natuurlijk voor alles! Wij hopen, dat er weer vanaf september gevoetbald kan gaan worden? Voor nu wensen wij u een goede gezondheid toe en zorg goed voor jezelf en je directe omgeving! 

Lees meer
Zaterdag 1 grijpt naast periodetitel
09 mrt

Zaterdag 1 grijpt naast periodetitel

09 maart / Zaterdag 1

De wedstrijd van zaterdag 1 tegen CVC Reeuwijk moet gewonnen worden om zich periodekampioen te kunnen noemen. Omdat VVSB zat. 1 verzaakt te doen wat het moet doen, trekt Alphia op doelsaldo (+ 3) aan het langste eind. Bij rust staat Reeuwijk al met 2 – 0 voor. Direct na rust schiet Joost Bierhuizen – na een onnavolgbare actie – uiterst fraai de 2 – 1 binnen. Erop en erover? Na een 3 – 1 achterstand wordt deze achterstand in de minuten 89 en 90 omgebogen in een 3 – 3 eindstand met doelpunten van Koen Damen en Roy v/d Bosch. De teleurstelling na afloop is groot, maar een uiterst gezellig tennisavondje in de Frijlinkhal spoelt deze teleurstelling langzaam weg.

Lees meer
2e periodetitel voor zat. 1? Steun de boys!
05 mrt

2e periodetitel voor zat. 1? Steun de boys!

05 maart / Zaterdag 1
In de thuiswedstrijd van 7 maart aanstaande kan VVSB zaterdag 1, voor het tweede opeenvolgende seizoen, de 2e periodetitel pakken. De enige ploeg die boven VVSB zat. 1 staat is TAVV uit ter Aar. Zij pakten de 1e periodetitel en lijkt - tot op dit moment - titelkandidaat nummer één. 
Lees meer
VVSB zaterdag 1 – FC Oudewater
11 feb

VVSB zaterdag 1 – FC Oudewater

11 februari / Zaterdag 1

Omdat teamchef Aart de Jong afwezig is, hij is aan het scouten in Zuid Afrika, is er een andere reporter opgedoken om een verslag te maken van zaterdag 1.

Lees meer
Twee matchwinners voor VVSB zat. 1
02 feb

Twee matchwinners voor VVSB zat. 1

02 februari / Zaterdag 1
Over de wedstrijd Nieuwkoop - VVSB zat. 1 valt niet zoveel te schrijven. Een straffe wind over de volle breedte van het veld, maakt voetballen niet bepaald aantrekkelijk. In de 22e minuut een prima aanval van VVSB over vele schuiven met als eindstation een diepgaande Koen Damen die de keeper van Nieuwkoop met een fraai stiftje verschalkt. VVSB krijgt - met name de 1e helft - de betere mogelijkheden maar weet zichzelf niet eerder te belonen. De laatste 10 minuten van de wedstrijden was het voor VVSB 'billenknijpen', en het is de excellerende keeper Peter v/d Berg die zorg draagt dat de punten mee kunnen richting Noordwijkerhout.   
Lees meer
VVSB zat. 1 te sterk voor Gouda 1
27 jan

VVSB zat. 1 te sterk voor Gouda 1

27 januari / Zaterdag 1
VVSB zat. 1 heeft de opgaande lijn voortgezet en wel door Gouda 1 in eigen huis met 2 - 0 te verslaan. Een regelmatige overwinning, al had de uitslag hoger uit moeten/kunnen vallen. De twee doelpunten werden gemaakt door Coen v/d Meij en Joost Bierhuizen. VVSB zat. 1 neemt nu de vierde plek op de ranglijst in. Daarnaast doet het goede zaken voor de 2e periodetitel. 
Lees meer
We gaan weer beginnen!!           VVSB zat. 1 - Gouda 1
23 jan

We gaan weer beginnen!! VVSB zat. 1 - Gouda 1

23 januari / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de thuiswedstrijd tegen de nummer 12 van de ranglijst Gouda 1. Wil VVSB zat. 1 aanspraak maken op een (vervangende) periodetitel in de Derde Klasse A, dan dient er gewoonweg gewonnen te worden. 

Zaterdag 2 speelt om 11.30 uur de thuiswedstrijd tegen Kagia 2. De uitwedstrijd eindigde onbeslist, te weten 2 - 2.  

Lees meer
Geslaagd trainingskamp zaterdagselectie en dankwoord
14 jan

Geslaagd trainingskamp zaterdagselectie en dankwoord

14 januari / Zaterdag 1
Het afgelopen weekend, vrijdag t/m zondag heeft de zaterdagselectie weer een geslaagd trainingskamp afgewerkt. Tijdens dit trainingskamp heeft ook Rob Jonkman - na gesprekken met de technische commissie van VVSB - aangegeven dat hij nog voldoende uitdaging ervaart om er nog een jaar aan vast te plakken. Ook de spelers, bij monde van de spelersraad, hebben te kennen gegeven nog een jaar door te willen gaan met Rob. 
Lees meer
VVSB zat. 1 ontvangt Be Fair uit Waddinxveen
04 dec

VVSB zat. 1 ontvangt Be Fair uit Waddinxveen

04 december / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag ontvangt VVSB zat. 1 Be Fair 1 uit Waddinxveen. Een interessante wedstrijd tussen de nummers 6 en 7 van de ranglijst. Beide ploegen hebben 15 punten. Het doelsaldo van Be Fair is met één doelpunt verschil ietsjes positiever. 
Lees meer