Nieuws Zaterdag 1

We gaan weer beginnen!!           VVSB zat. 1 - Gouda 1
23 jan

We gaan weer beginnen!! VVSB zat. 1 - Gouda 1

23 januari / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de thuiswedstrijd tegen de nummer 12 van de ranglijst Gouda 1. Wil VVSB zat. 1 aanspraak maken op een (vervangende) periodetitel in de Derde Klasse A, dan dient er gewoonweg gewonnen te worden. 

Zaterdag 2 speelt om 11.30 uur de thuiswedstrijd tegen Kagia 2. De uitwedstrijd eindigde onbeslist, te weten 2 - 2.  

Lees meer
Geslaagd trainingskamp zaterdagselectie en dankwoord
14 jan

Geslaagd trainingskamp zaterdagselectie en dankwoord

14 januari / Zaterdag 1
Het afgelopen weekend, vrijdag t/m zondag heeft de zaterdagselectie weer een geslaagd trainingskamp afgewerkt. Tijdens dit trainingskamp heeft ook Rob Jonkman - na gesprekken met de technische commissie van VVSB - aangegeven dat hij nog voldoende uitdaging ervaart om er nog een jaar aan vast te plakken. Ook de spelers, bij monde van de spelersraad, hebben te kennen gegeven nog een jaar door te willen gaan met Rob. 
Lees meer
VVSB zat. 1 ontvangt Be Fair uit Waddinxveen
04 dec

VVSB zat. 1 ontvangt Be Fair uit Waddinxveen

04 december / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag ontvangt VVSB zat. 1 Be Fair 1 uit Waddinxveen. Een interessante wedstrijd tussen de nummers 6 en 7 van de ranglijst. Beide ploegen hebben 15 punten. Het doelsaldo van Be Fair is met één doelpunt verschil ietsjes positiever. 
Lees meer
Net niet over de streep getrokken
02 dec

Net niet over de streep getrokken

02 december / Zaterdag 1

Na zo’n wedstrijd kleurt eenieder natuurlijk graag zijn eigen versie. Leiden amateurvoetbal publiceert een stukje over een zwaar bovenliggend Lugdunum gedurende de hele wedstrijd. Op het laatste half uur na, waarin VVSB ‘vrouw en kinderen eerst’ speelt graag toch enige nuance. VVSB zat. 1 begint in een afwijkende speelwijze. Een speelwijze waarmee de Leidenaren moeite hebben. Een helft, waarin VVSB verzorgd voetbal aflevert. Met name onze opkomende  'vleugelspelers' vormen een dreiging. In de 10e minuut valt dan ook de 1 – 0 via Mike Taskin. In de 22e minuut komt Lugdunum weer langszij. In de 41 minuut schiet Timo v/d Raadt vanaf de stip VVSB weer op voorsprong. In de 88e minuut had Mike Taskin zich onsterfelijk kunnen maken, maar zijn inzet beland op de paal. (zie foto). In blessuretijd komt Lugdunum langszij en daar zal het bij blijven. 2 – 2, een juiste afspiegeling over de gehele wedstrijd genomen.

Lees meer
Lugdunum thuis; altijd lastig!
27 nov

Lugdunum thuis; altijd lastig!

27 november / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 de thuiswedstrijd tegen Lugdunum uit Leiden. Twee aan elkaar gewaagde ploegen. VVSB bezet op dit moment de zevende stek en direct daaronder staat Lugdunum op plaats acht. Van Lugdunum weten we dat het over technisch vaardige spelers beschikt, maar niet altijd als collectief opereert. 
Lees meer
Bouwen aan het seizoen 2020 - 2021
26 nov

Bouwen aan het seizoen 2020 - 2021

26 november / Zaterdag 1

De donkere dagen zitten er weer aan te komen en dan weet je dat het gesprek van de dag is “wie blijven en wie komen” erbij. Dit geldt ook voor de zaterdagselectie, maar de gesprekken die volgen blijven beperkt met spelers uit de gemeente Noordwijk(erhout). Eén van onze steunpilaren bij deze gesprekken is altijd Jan v/d Berg geweest. Jan, initiator van deze zaterdagtak, doet helaas afstand van deze functie, maar in Leo Geerlings hebben we de persoon gevonden, die zijn functie langzaamaan over zal gaan nemen. Jan, onwijs bedankt voor alles wat jij voor de zaterdagtak betekend hebt. Met verve dus! Leo, uiteraard van harte welkom en succes in deze nieuwe uitdaging.

Lees meer
Weer drie puntjes in de tas
24 nov

Weer drie puntjes in de tas

24 november / Zaterdag 1

Laat ik beginnen met de heugelijke constatering dat onze doelman Peter v/d Berg als aandachtig toeschouwer aanwezig kan zijn. In de wedstrijd tegen Sporting Leiden werd hij per ambulance, en voor nader onderzoek aan het hoofd, afgevoerd naar het LUMC. Zijn plaats wordt ingenomen door Tim Warmerdam die dit met verve heeft ingevuld. VVSB zat. 1 wint de uitwedstrijd tegen Blauw – Zwart met 2 – 0, dankzij prima goals van Roy v/d Bosch en Thomas Schrooder.

Lees meer
Kaas van het brood laten eten
04 nov

Kaas van het brood laten eten

04 november / Zaterdag 1

Als je toch eens 45 minuten weg kon denken? Dan blijft er in ieder geval één helft over waarin je wel strijd en passie terug kunt zien. Niet allemaal oogstrelend, maar toch! VVSB zat. 1 heeft zich in de 1e helft al het kaas van het brood laten eten. Binnen vijftien minuten kijkt het team van Rob Jonkman al tegen een 2 – 0 achterstand aan. Een ezel stoot zich geen tweemaal tegen dezelfde steen? Tot tweemaal toe scoort TAVV uit een identieke standaard situatie. Een corner van rechts wordt voorbij de 2e paal gelegd. De laatste man en tevens aanvoerder legt de bal terug in het vijf-meter gebied en wordt vervolgens binnen getikt. Met de rust reeds 3 – 0 achter en na 90 minuten een 4 – 2 verlies!

Lees meer
(Mede) Koploper op bezoek
30 okt

(Mede) Koploper op bezoek

30 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB Zat. 1 tegen TAVV uit Ter Aar. Met Sporting Leiden bezet deze ploeg een gedeelde 1e plaats. Alleen op  doelsaldo is de ploeg uit Leiden beter af! Qua scorend vermogen lopen VVSB en TAVV gelijke tred. TAVV scoorde tot nu toe zeventien maal, terwijl VVSB zestien maal doeltreffend is geweest.  
Lees meer
Oud zeer wegspoelen tegen Oudewater? JA
28 okt

Oud zeer wegspoelen tegen Oudewater? JA

28 oktober / Zaterdag 1

Na de pijnlijke 3 – 4 uitslag van vorige week tegen VVC is de missie tegen Oudewater simpel te omschrijven. “Oud zeer wegspoelen” en daar is VVSB zat. 1 in geslaagd. De 3 – 1 winst is een ‘zakelijke’. Oudewater komt in de 25e minuut nog wel op voorsprong, maar in minuut 30 schiet Mike Taskin VVSB langszij. Trefzekere Mike brengt VVSB in de 54e minuut op voorsprong. Vervolgens prikt Thomas Schrooder van zo’n 25 meter de 3 – 1 fraai binnen. Daarmee is eigenlijk alles wel gezegd!

Lees meer