Nieuws Zaterdag 1

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond
23 mei

Zaterdagselectie voor het komende seizoen is rond

23 mei / Zaterdag 1
Voor de zaterdagselectie is het vizier volledig gericht op het seizoen 2021 - 2022. Timo v/d Raadt en Mike Taskin, twee routiniers, hebben aangegeven er ook nog een jaartje aan vast plakken. Drie spelers hebben aangegeven geen deel meer uit te maken van de zaterdagselectie. Dit zijn onze 'rots tussen de palen' Peter v/d Berg, vleugelspeler Jelle Homan en Dani van Steijn. Dani gaat een nieuwe uitdaging aan bij FC Lisse. 
Lees meer
Afscheid van twee toppers
16 mei

Afscheid van twee toppers

16 mei / Zaterdag 1

De laatste twee seizoen is er geen competitie afgerond. Gelukkig kon de selectie van de zaterdagtak wel de afgelopen zeven weken, in de leeftijd tot 27 jaar,  onderlinge partijtjes afwerken. Afgelopen zaterdag werd dit afgesloten! Het laatste half van dit onderlinge treffen betraden ook de stafleden het veld. Het ging er 'gedreven' aan toe. De wedstrijd eindigde in een 3 - 2 overwinning voor het team van staflid Leo Wijnands.Zie het leuke filmpje van de warming up van de staf :http://youtu.be/vOygtgLeh5c

     

Lees meer
Herstart op een vertrouwde plek
30 apr

Herstart op een vertrouwde plek

30 april / Zaterdag 1

De eerste gedachte die bij mij opkwam was de 3FM Jingle van “herinnert u zich deze nog, nog, nog?” Na deze Jingle werd er dan een bekende hit(song) uit een ver verleden gedraaid. Deze gaat voor mij ook in dit geval op! Onze nieuwe trainer/coach van Zaterdag 2! Zijn naam? Erik van Manen! In 2010 is Erik van Manen met zijn gezin in Noordwijkerhout komen wonen. In die periode is Erik ook als voetbaltrainer bij VVSB aan de slag gegaan.

Lees meer
Keeper Jelle Riel versterkt zaterdagselectie
25 apr

Keeper Jelle Riel versterkt zaterdagselectie

25 april / Zaterdag 1
De 18-jarige Zilker Jelle Riel komt met ingang van het seizoen 2021 - 2022 de zaterdagselectie versterken. Is niet geheel onbekend voor VVSB, want is drie/vier seizoenen als sluitpost uitgekomen voor VVSB in o.a. de C1, B2 en B1. De afgelopen twee seizoenen heeft hij gespeeld bij de Koninklijke HFC in O19 en O21 van de zaterdagtak. "Ik vind het leuk om weer met oude bekenden (vrienden) te voetballen, en hoopt op meer speeltijd", aldus Jelle. Niet raar, te bedenken dat de afgelopen twee seizoenen in duigen zijn gevallen door Covid 19. Jelle, welkom en veel speelplezier het komende seizoen en laten we hopen, dat deze nu wel volledig gespeeld kan gaan worden!  
Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie
06 jan

Kristian Weijers nieuwe hoofdtrainer zaterdag selectie

06 januari / Zaterdag 1

Kristian Weijers is onze nieuwe hoofdtrainer van de zaterdag en daarmee heeft de TC een opvolger voor Rob Jonkman gevonden.

Lees meer
TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB
14 dec

TRAINER ROB JONKMAN VERLAAT ONZE CLUB

14 december / Zaterdag 1

Na 5 jaren trouwe dienst neemt Rob Jonkman aan het eind van dit seizoen afscheid van VVSB als trainer van onze Zaterdag 1. Een jaar lang was hij assistent van Wilfred van Leeuwen en trainer van de Zondag 2, waarna hij de overstap maakte naar de toenmalige nieuwe plannen van een nieuwe landingsplek met selectievoetbal voor onze doorstromende eigen jeugd. 

Lees meer
Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1
11 okt

Gedeelde 1e plaats voor VVSB zat. 1

11 oktober / Zaterdag 1

Buiten de sfeerloze omgeving kennen de wedstrijden van VVSB zat. 1 tegen Nieuwkoop (3/10), en Blauw-Zwart van afgelopen zaterdag slechts één overeenkomst. Het bar slechte weer! Ook afgelopen zaterdag komt het water weer met bakken uit de hemel. Nieuwkoop opereerde vanuit een handbalverdediging, dus aanvallend werd de counter gezocht en dat resulteerde in blessuretijd in een 1 – 0 overwinning. Blauw-Zwart daarentegen trekt frivool ten aanval, maar treft in VVSB een uitstekend opererend middenveld. Waren ze er incidenteel doorheen, dan troffen ze ook nog een prima verdedigingsblok aan met daarachter nog eens doelman Peet v/d Berg als slot op de deur! Er was dan ook maar één ploeg die recht maakt op de driepunten en dat was de ploeg in het paarsgeel. Na 90 minuten staat er 3 – 0 op het scorebord, maar het had zo maar vijf- of zes – nul kunnen zijn. VVSB zat. 1 staat op een gedeelde 1e plaats al heeft DWO een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer
Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2
04 okt

Nipt verlies zat. 1 en prima winst zat. 2

04 oktober / Zaterdag 1

Dit seizoen kent de trainersstaf een luxeprobleem. Met een fitte spelersgroep van 39 man voor slechts twee elftallen moeten er soms keuzes gemaakt worden. Dat vereist goede communicatie! Communicatie onderling, maar ook zéker richting de spelersgroep. Een aantal jongens zal wekelijks moeten toezien? VVSB zat. 2 wint opnieuw na de prima overwinning (5 – 2) op Noordwijk 3. In de uitwedstrijd tegen Kagia wordt met 1 – 0 gewonnen en mag backspeler Bob Visser zich laten kronen tot man of the match. Zaterdag 1 speelt beneden haar kunnen in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop 1. In de eerste twintig minuten had VVSB wel de winst al naar zich toe kunnen trekken. In de 90e minuut gaat de ploeg alsnog ‘kopje onder’.

Lees meer
Een zes punten weekend   (Lekkâh)
27 sept

Een zes punten weekend (Lekkâh)

27 september / Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag hebben zowel zaterdag 1 als -2 hun wedstrijden winnend afgesloten. Zaterdag 2 revancheert zich van de met 5 – 2 verloren pot tegen Docos 2. In de thuiswedstrijd tegen Noordwijk 3 wint de ploeg met dezelfde cijfers, en neemt een zevende positie op de ranglijst in. VVSB zat. 1 wint zeer overtuigend tegen Aarlanderveen. De uitslag doet anders vermoeden, maar VVSB is zwaar bovenliggend, maar dit wordt onvoldoende in doelpunten tot uitdrukking gebracht. Doelpunten komen van de voet van Koen Damen, Victor Schipholt en Berhang Sartib. Vlak voor tijd valt uit het niets het enige doelpunt voor de ‘Veners’. Voor de statistieken dus!

Lees meer
Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest
20 sept

Goede start VVSB zat. 1, zat. 2 verliest

20 september / Zaterdag 1

De openingswedstrijd van de competitie 2020 – 2021 is er een waaraan VVSB zat. 1 minder plezierig aan terugdenkt. Tegen CVC Reeuwijk uit het gelijknamige ‘durp’ werd in de vier voorafgaande wedstrijden driemaal gelijk gespeeld, en eenmaal verloren. In deze editie wilde de formatie van Rob Jonkman wel eens afrekenen met dit beeld. Daar slaagde de formatie in, al is het de laatste tien minuten alsnog billenknijpen. Binnen een half uur staat VVSB met 2 – 0 voor al had dit aantal hoger kunnen/moeten uitvallen. Vlak voor rust de aansluitingstreffer. Vanaf minuut 56 trekt VVSB het initiatief weer naar zich toe en loopt uit naar 4 – 1. Niets aan de hand zou je kunnen denken, maar na de 4 – 2 geloofde Reeuwijk er weer in. In de 80e minuut wordt het ook nog 4 – 3. Met nog eens een (terecht) afgekeurde goal van Reeuwijk hield VVSB stand.

Lees meer