Nieuws Zaterdag 1

Kaas van het brood laten eten
04 nov

Kaas van het brood laten eten

04 november / Zaterdag 1

Als je toch eens 45 minuten weg kon denken? Dan blijft er in ieder geval één helft over waarin je wel strijd en passie terug kunt zien. Niet allemaal oogstrelend, maar toch! VVSB zat. 1 heeft zich in de 1e helft al het kaas van het brood laten eten. Binnen vijftien minuten kijkt het team van Rob Jonkman al tegen een 2 – 0 achterstand aan. Een ezel stoot zich geen tweemaal tegen dezelfde steen? Tot tweemaal toe scoort TAVV uit een identieke standaard situatie. Een corner van rechts wordt voorbij de 2e paal gelegd. De laatste man en tevens aanvoerder legt de bal terug in het vijf-meter gebied en wordt vervolgens binnen getikt. Met de rust reeds 3 – 0 achter en na 90 minuten een 4 – 2 verlies!

Lees meer
(Mede) Koploper op bezoek
30 okt

(Mede) Koploper op bezoek

30 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag speelt VVSB Zat. 1 tegen TAVV uit Ter Aar. Met Sporting Leiden bezet deze ploeg een gedeelde 1e plaats. Alleen op  doelsaldo is de ploeg uit Leiden beter af! Qua scorend vermogen lopen VVSB en TAVV gelijke tred. TAVV scoorde tot nu toe zeventien maal, terwijl VVSB zestien maal doeltreffend is geweest.  
Lees meer
Oud zeer wegspoelen tegen Oudewater? JA
28 okt

Oud zeer wegspoelen tegen Oudewater? JA

28 oktober / Zaterdag 1

Na de pijnlijke 3 – 4 uitslag van vorige week tegen VVC is de missie tegen Oudewater simpel te omschrijven. “Oud zeer wegspoelen” en daar is VVSB zat. 1 in geslaagd. De 3 – 1 winst is een ‘zakelijke’. Oudewater komt in de 25e minuut nog wel op voorsprong, maar in minuut 30 schiet Mike Taskin VVSB langszij. Trefzekere Mike brengt VVSB in de 54e minuut op voorsprong. Vervolgens prikt Thomas Schrooder van zo’n 25 meter de 3 – 1 fraai binnen. Daarmee is eigenlijk alles wel gezegd!

Lees meer
Bizar en naïef
20 okt

Bizar en naïef

20 oktober / Zaterdag 1

“Een jonge goed voetballende ploeg, die graag het spel wil maken. Daarnaast ook wel een ploeg die enigszins naïef speelt. Daar gaan wij van profiteren.” Woorden over - inderdaad een jeugdig - VVC uit Nieuw - Vennep. VVSB komt uiterst geconcentreerd de kleedkamer uit en speelt de eerste vijfentwintig minuten zijn beste voetbal tot nu toe. Na zestien minuten staat de 2 – 0 al genoteerd. Een periode waarin de ploeg wel op 4 of 5 – 0 had kunnen staan. Vlak voor de rust valt de tegengoal. In de 60e minuut ligt de 3 – 1 voor VVSB ook nog eens in het mandje. Gelopen koers? Vanaf minuut 80 scoort VVC driemaal. Een bizarre ontknoping, maar ook een wedstrijd waarin je je kunt afvragen wie nu het meest naïef is geweest?

Lees meer
Zaterdag 1 tegen VVC FC 1
16 okt

Zaterdag 1 tegen VVC FC 1

16 oktober / Zaterdag 1
Na de prima overwinning op Alphia 1 speelt VVSB zat. 1 aanstaande zaterdag tegen VVC FC 1 uit Nieuw Vennep. VVC is de nummer 12 van de ranglijst met drie punten uit vier wedstrijden. Op het oog lijkt dit een wedstrijd voor een goed resultaat? Van onderschatting kan/mag absoluut geen sprake zijn.  
Lees meer
Winst op nog ongeslagen koploper
13 okt

Winst op nog ongeslagen koploper

13 oktober / Zaterdag 1

Om een beetje aansluiting te houden met de koplopers moet er wel gewonnen worden in Alphen van koploper Alphia. Een altijd lastige, maar zéker geen onmogelijke taak. Twee voetballende ploegen die elkaar het leven zuur kunnen maken. Ook dat gebeurde in deze editie. VVSB wint uiteindelijk wel met 3 – 1. Doelpuntenmakers zijn Mike Taskin (2X) en Max v/d Boog met één goal en twee assists! Max is dan ook de absolute man van deze wedstrijd geworden! VVSB staat nu op drie punten van de koplopers Sporting Leiden en Aarlanderveen.

Lees meer
1e nipte nederlaag
07 okt

1e nipte nederlaag

07 oktober / Zaterdag 1

De wedstrijd tegen Aarlanderveen is er een met twee gezichten. De 1e helft is Aarlanderveen VVSB op alle fronten de baas. Pas in de 39e minuut creëert VVSB zijn 1e mogelijkheid. De 2e helft kruipt VVSB uit zijn schulp en creëert meerdere kansen. Echter, in de 54e minuut scoort Aarlanderveen en daar zal het, qua uitslag, bij blijven.

Lees meer
Promovendus Aarlanderveen komt op bezoek
03 okt

Promovendus Aarlanderveen komt op bezoek

03 oktober / Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag ontvangt VVSB zat. 1 de nieuwbakken promovendus uit de 4e Klasse A Aarlanderveen. De ploeg uit Aarlanderveen werd het afgelopen seizoen ongeslagen kampioen, en is daarmee de opvolger van VVSB zat. 1 als kampioen in deze Klasse. Aarlanderveen doet het als promovendus uitstekend. 
Lees meer
Revanche in Reeuwijk?
25 sept

Revanche in Reeuwijk?

25 september / Zaterdag 1
Na de meer dan terechte 5 - 1 overwinning op het vlaggenschip van Nieuwkoop, wacht VVSB zat. 1 komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Reeuwijk 1. Kijkende naar de verloren uitwedstrijd van het afgelopen seizoen een lastige tegenstander. 
Lees meer
Zaterdag 1 revancheert zich!
23 sept

Zaterdag 1 revancheert zich!

23 september / Zaterdag 1

Maakten we ons, na de verloren wedstrijd tegen 4e klasser Zevenhoven nog zorgen over de vorm waarin de ploeg verkeerde? Afgelopen zaterdag werd dit volledig geloochenstraft! Vanaf minuut één wordt de ploeg uit Nieuwkoop vastgezet en kan geen moment aanspraak maken op wat voor resultaat dan ook! Slechts verliezen. Na 90 minuten voetbal staat er 5 – 1 op het scorebord met doelpunten van Stefan Immerzeel (3x), Jelle Homan en een eigen goal. In de 84e minuut scoort Nieuwkoop haar ‘eretreffer’.

Lees meer