TEAMS en TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 21 – 22                      

Beste VVSB’ers,

Wat een vreemd seizoen hebben we achter de rug met alle corona-perikelen. En wat kijken we uit naar een nieuw seizoen waarin we ons weer vooral op voetbal kunnen richten!

De (beker)competitie begint voor de meeste teams op zaterdag 3 september a.s., de trainingen beginnen vanaf maandag 16 augustus.

Achter de schermen zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2021 – 2022. Het is altijd een heel gepuzzel om alle teams kloppend te krijgen en om vervolgens bij alle teams leiders en trainers te vinden. Daarbij hebben wij ons uiterste best gedaan om 100% zorgvuldig te zijn en met alle bij ons bekende wensen rekening te houden. We zijn ons er tevens van bewust dat we het niet iedereen volledig naar de zin kunnen maken, maar voetballen doe je altijd met vrienden – nieuwe of oude. Dat maakt VVSB zo’n mooie club!

Voordat jullie doorklikken naar de teamindelingen en het trainingsschema dan ook graag aandacht voor een paar zaken.

  • De teamindeling is definitief, maar deze kunnen door omstandigheden wijzigen.
  • Ook het trainingsschema is definitief. Alle teams trainen minimaal 1 uur en 1 kwartier per week. Helaas lukt dat niet altijd op het ideale tijdstip of veld. We hebben dit seizoen nog één keer te maken met de verbouwing van ons sportpark De Boekhorst. In het tweede gedeelte van seizoen ’21 – ’22 zitten we wat ruimer in ons jasje en kunnen we waarschijnlijk iets flexibeler zijn.
  • Uitgangspunt is dat bij iedere training per team minimaal 1 ouder aanwezig is. Dit kan altijd de zelfde ouder zijn, maar u kunt ook rouleren. Is er geen ouder, dan is er ook geen training.
  • Hoewel we al een heel eind zijn met de invulling van alle teamleiders en trainersposities, blijven we daarin voor het overgrote deel afhankelijk van úw inzet. Meld u nog voor de zomervakantie aan om de laatste plekken op te vullen, zodat ook uw zoon of dochter volgend seizoen met plezier kan voetballen! Dat kan bij de leeftijdcoördinator van uw kind.

Wanneer je vragen hebt, kun je een email sturen naar Jeugdbestuur@VVSB.nl.

Laten we er met zijn allen voor gaan om er weer een prachtig paars-geel voetbalseizoen van te maken. Met de inzet van allen moet dat lukken. De Jeugdcommissie en TC Jeugd hebben er alle vertrouwen in en rekenen op uw steun!

Wij wensen u een zonnige en gezonde zomer!

Ron Kromhout
Jeugdvoorzitter VVSB

 

En dan natuurlijk de links waar jullie allemaal op wachten:
 

Veel plezier!

Fijne vakantie!!