Teamsamenstelling seizoen 2019 - 2020 (versie 14 aug 2019)

Dit jaar heeft een grote groep mensen zich weer gebogen over de teamsamenstelling voor seizoen 2019 - 2020.
Het is altijd een grote, maar mooie uitdaging om de vele honderden jeugdspelers in de verschillende jeugdteams te plaatsen.
Het is genieten om de ontwikkelingen intern te bespreken van onze jeugdspelers en te zien hoe wij als VVSB-Jeugdopleiding er voor staan.
Dit jaar zijn we reeds in januari gestart met het indelingsproces. Voor de competitie teams hebben de coaches/trainers van de teams een beoordelingsformulier ingevuld. Het resultaat is dat elke speler individueel is beoordeeld en ingedeeld kan worden op zijn/haar eigen niveau.
Deze resultaten hebben geleid tot een eerste versie van de indeling die vervolgens is besproken met de teambegeleiding en trainers. Na diverse besprekingen en verschuivingen kun je de definitieve versie van de indeling hieronder bekijken.Mocht je vragen hebben over de indeling horen wij die graag .

Om dit voetbalseizoen weer een succes te maken hebben wij enthousiaste coaches en trainers nodig. Aan het begin van het seizoen biedt VVSB voor deze enthousiaste coaches en leiders weer een cursus aan van Rob Jonkman(coach zaterdag 1 en eigenaar van Play2improve voetbalschool). Deze cursus wordt gehouden in september op 3 avonden.
Meldt je snel aan want vol is vol. 
Dit kan allemaal via Jeugdbestuur@VVSB.nl  

Veel voetbal plezier in seizoen 2019/2020 toegewenst!!

Wanneer je op de linkjes klikt kun je de teams per leeftijdscategorie zien.

O19

O19

O17

O17

O15

O15

O13

O12

O12

O11

O11

O10

O10

O9

O9

O8

4x4

G team

Bij de teamindeling hoort natuurlijk ook het nieuwe trainingsschema. 

Klik op de volgende link: Trainingsschema

En bij het trainingsschema hoort de kleedkamerindeling.

Klik op de volgende link: Kleedkamerindeling

Wanneer je vragen hebt over het trainingsschema kun je een email sturen naar Jeugdbestuur@VVSB.nl.

Op de volgende link vinden jullie de plattegrond van het park: Plattegrond

De Indelingen Competitie en Beker seizoen 2019-2020

Vanaf eind juli gaat de KNVB de competitie indelingen en de bekerindelingen bekend maken. Voor informatie hierover kan je naar de website van de KNVB gaan:  www.voetbal.nl

Je kunt inloggen met een eigen wachtwoord en dan via de zoekfunctie bij clubs zoeken op VVSB. Natuurlijk vind je deze informatie ook tijdig op onze eigen website.