TEAMS en TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 20 – 21                               link Poolse vertaling van deze tekst / polskie tłumaczenie tego tekstu 

Beste VVSB’ers,

Wat een vreemd seizoen hebben we achter de rug met alle corona-perikelen. En wat kijken we uit naar een nieuw seizoen waarin we ons weer vooral op voetbal kunnen richten!

De (beker)competitie begint voor de meeste teams op zaterdag 29 augustus a.s., de trainingen beginnen op zijn laatst in de week daarvoor, dus vanaf maandag 24 augustus.

Achter de schermen zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020 – 2021. Het is altijd een heel gepuzzel om alle teams kloppend te krijgen en om vervolgens bij alle teams leiders en trainers te vinden. Daarbij hebben wij ons uiterste best gedaan om 100% zorgvuldig te zijn en met alle bij ons bekende wensen rekening te houden. We zijn ons er tevens van bewust dat we het niet iedereen volledig naar de zin kunnen maken, maar voetballen doe je altijd met vrienden – nieuwe of oude. Dat maakt VVSB zo’n mooie club!

Voordat jullie doorklikken naar de teamindelingen en het trainingsschema dan ook graag aandacht voor een paar zaken.

  • De teamindeling is definitief. Zoals de teams nu zijn ingedeeld gaan we het nieuwe seizoen starten, uitgezonderd administratieve fouten.
  • Ook het trainingsschema is definitief. Alle teams trainen minimaal 1 uur en 1 kwartier per week. Helaas lukt dat niet altijd op het ideale tijdstip of veld. We hebben dit seizoen nog één keer te maken met de verbouwing van ons sportpark De Boekhorst. In seizoen ’21 – ’22 zitten we wat ruimer in ons jasje en kunnen we waarschijnlijk iets flexibeler zijn.
  • Uitgangspunt is dat bij iedere training per team minimaal 1 ouder aanwezig is. Dit kan altijd de zelfde ouder zijn, maar u kunt ook rouleren. Is er geen ouder, dan is er ook geen training.
  • Hoewel we al een heel eind zijn met de invulling van alle teamleiders en trainersposities, blijven we daarin voor het overgrote deel afhankelijk van úw inzet. Meld u nog voor de zomervakantie aan om de laatste plekken op te vullen, zodat ook uw zoon of dochter volgend seizoen met plezier kan voetballen! Dat kan bij de leeftijdcoördinator van uw kind.

We hebben ons dit seizoen extra gefocust op het begeleiden van de trainingen. De selectietrainers gaan hun kennis nog intensiever delen met de niet-selecties en de vrijwillige trainers van de niet-selecties zullen worden begeleid door Ron Kromhout (bovenbouw) en Jan van Gijlswijk (onderbouw).

Bovendien zal de oudere jeugd uit de selecties de vrijwillige trainers gaan assisteren bij de trainingen van de jongste jeugd.

Ook wordt er in september weer een ‘train-de-trainer’-traject gestart voor álle vrijwillige trainers.

Tenslotte zullen er in het aankomend seizoen regelmatig avonden worden georganiseerd voor de trainers (selectie en niet-selectie) en leiders per leeftijdscategorie om ervaringen intensiever en gestructureerd met elkaar te delen. Hou hiervoor de agenda op de website in de gaten.

Wanneer je vragen hebt,kun je een email sturen naar Jeugdbestuur@VVSB.nl.

Laten we er met zijn allen voor gaan om er weer een prachtig paars-geel voetbalseizoen van te maken. Met de inzet van allen moet dat lukken. De Jeugdcommissie en TC Jeugd hebben er alle vertrouwen in en rekenen op uw steun!

Wij wensen u een zonnige en gezonde zomer!

Jan Huijsmans
Jeugdvoorzitter VVSB

 

En dan natuurlijk de links waar jullie allemaal op wachten:

Veel plezier!

Fijne vakantie!!