Nieuws Zondag 1

TRANSFERNIEUWS UPDATE
24 jan

TRANSFERNIEUWS UPDATE

24 januari / Het eerste

Danny Bakker heeft zijn contract met een seizoen verlengd! Zijn blessure, opgelopen in de nacompetitie van vorig jaar, heeft hem tot de afgelopen winterstop parten gespeeld. Nu is hij weer inzetbaar en ook komend seizoen kunnen we hopelijk een heel seizoen van hem genieten! 

Danny: “We willen volgend seizoen echt weer de weg omhoog inslaan met elkaar. Daar heb ik vertrouwen en zin in! Maar eerst dit seizoen het herstel inzetten.”

Stafupdate
21 jan

Stafupdate

21 januari / Het eerste

Ook onze staf voor komend seizoen vormt zich. Grotendeels met bekende gezichten! Eerder was in de media al te lezen dat onze keeperstrainer Hugo van Duijn vertrekt. In de senioren selectie althans, bij de jeugd blijft hij trainingen verzorgen. 

Onze huidige assistent Patrick van der Fits is daarentegen ook komend seizoen de rechterhand van onze trainer Richard Plug. 

Tot slot blijven Cees Damen en Yvonne van der Stoep aan als verzorger en hersteltrainer.

Update transfernieuws
19 jan

Update transfernieuws

19 januari / Het eerste

Vandaag weer een update met actuele informatie over vertrekkers en blijvers. Helaas moeten we berichten dat Lulinho Martins en Tim de Rijk hebben besloten ons aan het einde van het seizoen te verlaten. Daarmee komt het aantal seizoenen paars en geel voor Lulinho op 2, terwijl Tim de 6 volmaakt. Alvast bedankt voor jullie inzet en de memorabele momenten. 

Peter Verhoeve daarentegen blijft ook komend seizoen onze clubkleuren verdedigen. Mooi hoor!

VVSB wint na 7 nederlagen van Excelsior’31
18 jan

VVSB wint na 7 nederlagen van Excelsior’31

18 januari / Het eerste

VVSB kende een dramatische fase van het seizoen met 7 nederlagen op een rij. Daar is zaterdagavond een einde aan gemaakt. Lulinho Martins zorgde voor rust voor de 1-0, waarna hij in de tweede helft de score ook nog verdubbelde. Excelsior’31 kwam een kwartier voor tijd terug, waarna Bert Steltenpool aan alle onzekerheid een einde maakte door de 3-1 binnen te schieten.

Lees meer
Gino Demon per direct naar VVSB
18 jan

Gino Demon per direct naar VVSB

18 januari / Het eerste

De 22-jarige Haarlemse verdediger Gino Demon komt per direct over van Rijnsburgse Boys. Gino speelt dan minimaal een half seizoen in het paars en geel, waarbij er een optie is overeengekomen voor het komend seizoen. Gino speelt veelal centraal achterin, maar kan ook op de linker vleugel uit de voeten. 
Hij speelde eerder ook bij onder meer HFC EDO en bij NAC Breda. 

Welkom bij onze club Gino!

Voorbeschouwing VVSB - Excelsior'31
16 jan

Voorbeschouwing VVSB - Excelsior'31

16 januari / Het eerste

Excelsior’31 werd opgericht 30 mei 1931. In haar bestaan is de vereniging, met meer dan 1800 leden, uitgegroeid tot één van de grootste in het zaterdagvoetbal in Nederland. Met ongeveer 85 teams neemt de club deel aan de competitie. In de Reggehal, de Stroekeld  en Reggesteyn, spelen 16 zaalvoetbalteams. In 2013 zijn we gestart met damesvoetbal en binnen 1 seizoen is de club bijna 100 dames rijker. Daarnaast is er ook ruimte voor G-voetbal en 35/45+ voetbal. 

Lees meer
Voorbeschouwing Jong Almere City FC - VVSB
09 jan

Voorbeschouwing Jong Almere City FC - VVSB

09 januari / Het eerste

De winterstop zit er alweer op. Een kleine maand geleden sloot VVSB de eerste seizoenshelft af met een 2-3 nederlaag tegen Harkemase Boys. Een nederlaag die alweer de zesde op een rij was. In dat op zicht kwam de winterstop als geroepen. Met hernieuwde kracht zal trainer Richard Plug zijn mannen voorbereiden op een positievere afloop. Te beginnen met de lastige uitwedstrijd tegen Jong Almere City.

Lees meer
TRANSFERNIEUWS
08 jan

TRANSFERNIEUWS

08 januari / Het eerste

In het geslaagde trainingskamp in Benalmádena hebben diverse gesprekken plaatsgehad en daaruit volgt nu het eerste nieuws. 

Lees meer
BERT STELTENPOOL EN LARS JANSEN PER DIRECT NAAR VVSB
28 dec

BERT STELTENPOOL EN LARS JANSEN PER DIRECT NAAR VVSB

28 december / Het eerste

Er was in het verleden al vaker contact, maar nu is het dan zover. De 25-jarige spits Bert Steltenpool verkast voor een half jaar en met een optie voor nog een seizoen naar onze club. Hij gaat dan ook direct mee naar het trainingskamp in Spanje komend weekend. Bert speelde eerder onder meer voor FC Volendam, Spakenburg en nu voor Quick Boys. 

Lees meer
Eerste verleningen zijn bekend
27 dec

Eerste verleningen zijn bekend

27 december / Het eerste

Onze aanvoerder Frans van Niel heeft als eerste zijn contract verlengd en gaat daarmee op voor zijn dertiende seizoen in het paars en geel! Hoe cool is dat! 
Youngster Wout Heemskerk keerde dit seizoen terug op De Boekhorst en maakt zijn eerste jaar bij onze selectie door. Daar komt nu vanzelfsprekend een tweede seizoen bij! 

Lees meer