Nieuws Zondag 1

Voorbeschouwing DOVO - VVSB
30 mei

Voorbeschouwing DOVO - VVSB

30 mei / Het eerste
Daar is die dan; de nacompetitie! Het toetje van het al lange seizoen. Hoe lang dit toetje gaat duren is nog onbekend, wordt één week, twee weken of drie weken? VVSB start in de eerste ronde met een dubbele ontmoeting met DOVO. Zij pakte de eerste periode in de Derde Divisie zaterdag en waren dus al snel verzekerd van het toetje. Woensdag wordt er afgetrapt in Veenendaal, zaterdag is de return in Noordwijkerhout. 
Lees meer
Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer
28 mei

Verjongd VVSB wint bij JOS Watergraafsmeer

28 mei / Het eerste
VVSB trad in aanloop naar de nacompetitie duels met DOVO aan met een verjongd elftal. Spelers die op scherp stonden en/of kleine pijntjes hadden werden uit voorzorg aan de kant gehouden. Hierdoor was er ruimte voor jong talent en die pakte hun kans met verve op. De grotendeels Noordwijkerhoutse ploeg met uiteindelijk 3 debutanten namen de 3 punten mee uit Amsterdam. 
Lees meer
Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB
27 mei

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - VVSB

27 mei / Het eerste
De wedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer is er ranglijsttechnisch één uit de categorie een wedstrijd om des keizers baard. Je zou nog kunnen zeggen dat JOS Watergraafsmeer een grote overwinning nodig heeft, maar om een verschil van 23 doelpunten met OSS’20 goed te maken lijkt een utopie. VVSB is in afwachting tot de nacompetitie kan gaan beginnen. Een overwinning in Amsterdam behalen, zal wel voor een goed gevoel gaan zorgen. 
Lees meer
VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20
21 mei

VVSB wint laatste reguliere thuiswedstrijd van OSS’20

21 mei / Het eerste

De laatste competitiewedstrijd op eigen bodem heeft VVSB winnend weten af te sluiten. VVSB startte sterk door binnen twee minuten de score te openen via Jesse van Nieuwkerk. Even later was het alweer snel gelijk door Samed Oztoprak, maar aan het begin van de tweede helft deed Van Nieuwkerk opnieuw van zich spreken. Na een publiekswissel van de afscheidnemende Jelmer Vijlbrief kopte Guus Verver de definitieve 3-1 binnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - OSS'20
19 mei

Voorbeschouwing VVSB - OSS'20

19 mei / Het eerste

Zondag 21 mei speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie.

Oefening Staalt Spieren oftewel OSS ’20 uit Noord Brabant zal vanaf 14:00 uur de tegenstander zijn.

Lees meer
VVSB komt met lege handen thuis
14 mei

VVSB komt met lege handen thuis

14 mei / Het eerste

VVSB heeft uit Haaksbergen geen punten weten mee te nemen. HSC’21 was met 2-0 te sterk voor de paars-gele formatie. Stef Ottink scoorde voor de rust, het was Wessel Witbreuk die vlak na de thee voor de eindstand zorgde. Voor VVSB wacht nog 2 wedstrijden totdat het toetje dat nacompetitie heet, gaat beginnen. 

Lees meer
Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
12 mei

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

12 mei / Het eerste
Speelronde 32 brengt VVSB bij oude bekende HSC’21 in Haaksbergen. Een wedstrijd met mixed feelings voor de Noordwijkerhouters. Aan de ene kant is de periode al in bezit en de titel niet meer bereikbaar. Aan de andere kant is het zaak om het moraal hoog te houden in aanloop naar de nacompetitie en dient plaats 2 nog veilig gesteld te worden. Tegenstander HSC’21 is uitgespeeld en kan enkel nog een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst bemachtigen.
Lees meer
DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE
11 mei

DANNY HIJZELENDOORN VERSTERKT STAF VAN ONS EERSTE

11 mei / Het eerste
De 35-jarige Danny Hijzelendoorn sluit volgend seizoen aan als stagiair in de staf en draait volledig mee op trainings- wedstrijddagen.
Lees meer
Victor van der Linde naar VVSB
10 mei

Victor van der Linde naar VVSB

10 mei / Het eerste
Met de komst van Victor van der Linde is onze selectie compleet. Victor is 24 jaar en speelt momenteel bij OFC. Afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen DEM, kwam hij al kijken en werd hij op de foto gezet. Victor speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en Almere en is nu dus actief in de Tweede Divisie bij het inmiddels gedegradeerde OFC. Welkom Victor en veel succes alvast voor het komende seizoen en je bent natuurlijk van harte welkom om je nieuwe ploeggenoten in de nacompetitie aan te moedigen!
VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM
07 mei

VVSB op eigen bodem onderuit tegen DEM

07 mei / Het eerste
Vooraf was er nog een mogelijkheid om het koploper ADO’20 lastig te maken, maar na de nederlaag in eigen huis tegen DEM is die laatste kans verkeken. De gasten uit Beverwijk toonde zich strijdvaardiger en kwamen via Thom de Vries in de eerste helft op voorsprong. Jeroen Schavemaker zorgde na rust voor de verdubbeling, waarna Jesse van Nieuwkerk de aansluitingstreffer produceerde. VVSB kreeg kans op kans, maar wist de doelman niet te verschalken. Timo Wolters gooide hierna de wedstrijd op slot. 
Lees meer