Nieuws Zondag 1

Medisch team blijft in tact
29 mei

Medisch team blijft in tact

29 mei / Het eerste
Na de volledige begeleidingsstaf zal ook volgend seizoen de gehele medische staf weer bij VVSB te zien zijn. Sportverzorger Cees Damen, hersteltrainster Yvonne van der Stoep en fysiotherapeut Bob de Weijze zijn allen al jaren werkzaam bij de paars-gele brigade en zullen ook volgend seizoen er weer voor zorgen dat alle spelers zo fit mogelijk aan de start van iedere wedstrijd en training verschijnen. Top dat jullie bij ons blijven Cees, Yvonne en Bob!
Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB
24 mei

Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB

24 mei / Het eerste
Een wedstrijd om des keizers baard. VVSB heeft zich vorige week veilig gespeeld en kan alleen nog voor de licht stijgen of dalen op de ranglijst zonder zorgen. Harkemase Boys is zich aan het opmaken voor de promotie-degradatie wedstrijden richting de tweede divisie, welke aankomende dinsdag/woensdag beginnen. Desondanks kan er zonder druk gespeeld worden, wat ook een zeer leuke wedstrijd kan worden. 
Lees meer
Niels van Wetten keert terug bij VVSB
23 mei

Niels van Wetten keert terug bij VVSB

23 mei / Het eerste
Onze Niels van Wetten keert volgend seizoen als speler terug bij VVSB. Als kleine jongen vertrok Niels naar Feyenoord om zijn droom als profvoetballer werkelijkheid te laten worden. Na ruim 10 jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers te hebben gezeten, verkaste hij naar Jong ADO Den Haag, toentertijd spelend in de derde divisie. Als aanvoerder vertrok hij twee jaar later naar Telstar en speelde daar 3 seizoenen. Daar maakte hij nog een hele fraaie treffer tegen Jong Ajax, maar gooide blessureleed roet in het eten van een mooie droom. 
Lees meer
VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde
20 mei

VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde

20 mei / Het eerste
Tijdens de laatste thuiswedstrijd werd er al van diverse spelers afscheid genomen, maar VVSB wil even speciaal stilstaan bij Raimond Duivenvoorde. De oud-speler van de club, jarenlange keeperstrainer van de zaterdag 1, sprong halverwege dit seizoen in als keeperstrainer van het eerste elftal. Spelers en staf zijn Raimond dan hier zeer erkentelijk voor. Nogmaals dank voor jouw inzet dit seizoen 'Bolus'!
VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen
19 mei

VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen

19 mei / Het eerste
Met het winnen van de laatste thuiswedstrijd verzekerde VVSB zich zaterdagmiddag tegen Hoogeveen van nog een seizoen in de derde divisie. De derde overwinning op een rij zorgde voor een uitgelaten stemming op De Boekhorst. Het waren Thomas Schaap, Gyliano van Velzen en Mounir Mounji die ervoor zorgden dat de paars-gele formatie ook volgend seizoen op het een-na-hoogste amateurniveau van Nederland te zien is. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen
17 mei

Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen

17 mei / Het eerste

Komende Zaterdag speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Hoogeveen is vanaf 15:30 uur de opponent.

Lees meer
Gerard Aafjes nieuwe stagetrainer bij VVSB
14 mei

Gerard Aafjes nieuwe stagetrainer bij VVSB

14 mei / Het eerste

Met ingang van volgend seizoen zal Gerard Aafjes als nieuwe stagiair bij VVSB in de staf aansluiten. Hiermee neemt hij de rol over van vertrekkend trainer Danny Hijzelendoorn. De 39-jarige Gerard is geen onbekende in de streek met enkele jaren dienstverband als speler bij Quick Boys. Zijn voetbalcarrière sloot Gerard af bij zijn club Argon, waarna hij het trainersvak in is gesprongen. Opnieuw bij Argon begonnen bij de JO19-1, om vervolgens enkele jaren als assistent-trainer van het 1e elftal te fungeren en ook trainer van de JO23 te zijn.  

De leerkracht basisonderwijs verruilt dus komend seizoen het vertrouwde nest in Mijdrecht voor het avontuur bij VVSB. Wij wensen Gerard veel succes met zijn cursus en zijn tijd bij VVSB, wees welkom bij onze club!

VVSB zet sterke tweede helft in winst om
12 mei

VVSB zet sterke tweede helft in winst om

12 mei / Het eerste
Een zeer matige eerste helft liet VVSB zien op Sportpark Maarschalkerweerd en zag ook nog eens dat Kampong op voorsprong kwam. Een sterke tweede helft zorgde voor de juiste balans in deze wedstrijd. Tim de Rijk en Ricardo Kuijvenhoven zorgden voor de snelle ommekeer na een uur voetbal, waarna Thomas Schaap in de slotfase aan alle onzekerheid een einde maakte. Opnieuw een belangrijke driepunter. 
Lees meer
Voorbeschouwing Kampong - VVSB
10 mei

Voorbeschouwing Kampong - VVSB

10 mei / Het eerste
De laatste zondagse wedstrijd van dit seizoen is een strijd tussen Kampong en VVSB, immers in de laatste twee speelronden worden alle wedstrijden op een gelijktijdig moment afgewerkt. Maar eerst wacht voor VVSB nog een uitwedstrijd tegen het Utrechtse Kampong, die afgelopen week het definitieve vonnis zag vallen met directe degradatie naar de vierde divisie.
Lees meer
VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules
05 mei

VVSB pakt drie hele belangrijke punten tegen Hercules

05 mei / Het eerste
Op een zonovergoten zaterdagmiddag heeft VVSB drie hele belangrijke punten tegen Hercules weten te bemachtigen. De gasten uit Utrecht kwamen als koploper van de derde periode naar Noordwijkerhout en hadden dus een goede vorm te pakken. VVSB speelde een uitstekende wedstrijd en won met 2-1. Ian van Otterlo was de grote man met beide doelpunten. Drie belangrijke punten in strijd voor lijfsbehoud voor onze paars-gele formatie. 
Lees meer