Nieuws Zondag 1

WOUT HEEMSKERK TERUG NAAR VVSB
20 mei

WOUT HEEMSKERK TERUG NAAR VVSB

20 mei / Het eerste

De bijna 18-jarige Noordwijkerhouter Wout Heemskerk keert terug op De Boekhorst. Nadat hij als D-Junior (JO13) vertrok naar Sparta, speelde hij tot en met 2018 in het roodwitte shirt. Vorig seizoen vertrok hij naar Quick Boys JO19. Nu na dit huidige voetbaljaar maakt de middenvelder de overstap naar onze senioren selectie en komt hij te spelen onder leiding van Coach Eric Meijers. We zijn erg blij met zijn terugkeer in het paars en geel en wensen Wout natuurlijk alvast heel veel succes! Welcome back Wout!

Lees meer
VVSB leidt nederlaag tegen kampioen AFC
18 mei

VVSB leidt nederlaag tegen kampioen AFC

18 mei / Het eerste

In een wedstrijd waar om des keizers baard werd gevoetbald, toonde AFC zich in de slotfase van de wedstrijd tegen VVSB de kampioen. Met twee doelpunten in de laatste tien minuten gaven de Amsterdammers nog wat kleur aan de wedstrijd. Raily Ignacio en Matthijs Jesse namen de doelpunten voor hun rekening. Voor VVSB restte niet anders dan weer naar volgende week te kijken. Dan wacht de ontmoeting met mede play-off ganger FC Lienden.

Lees meer
Voorbeschouwing AFC - VVSB
16 mei

Voorbeschouwing AFC - VVSB

16 mei / Het eerste

Ten eerste willen wij onze tegenstander van aankomende zaterdag van harte feliciteren met het al behaalde kampioenschap in de Tweede divisie. Het hele seizoen staan ‘The Reds’ al in de bovenste regionen. Twee weken geleden was het dan groot feest op Sportpark Goed Genoeg waar met 5-0 van Scheveningen werd gewonnen waardoor de Amsterdammers niet meer in te halen zijn. De eerste wedstrijd na dit grote feest op het eigen sportpark zal onder andere in het teken staan van het afscheid van een clubicoon; Magid Jansen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Jong Almere City
09 mei

Voorbeschouwing VVSB - Jong Almere City

09 mei / Het eerste

Met nog drie duels in de Tweede Divisie te gaan komt er bijna een einde aan een bizar seizoen. Lang, heel lang stond VVSB stijf onderaan. Maar na een goede reeks in de maand maart werd de rode lantaarn overgedragen aan Barendrecht. En met nog drie duels te gaan lijkt VVSB zich na dit seizoen te mogen opmaken voor de nacompetitie.

Lees meer
TRANSFERNIEUWS FRANK TERVOERT EN FELITCIANO ZSCHUSSCHEN
07 mei

TRANSFERNIEUWS FRANK TERVOERT EN FELITCIANO ZSCHUSSCHEN

07 mei / Het eerste

Vanavond heeft onze spits Frank Tervoert de spelersgroep geïnformeerd dat hij komend seizoen niet meer voor ons uitkomt. Ondanks dat Frank het enorm naar zijn zin heeft en ook zijn draai heeft gevonden in ons paars en geel, stond voor hem al langer vast dat hij een wereldreis prioriteit geeft. Daarmee is hij volgend seizoen geen actief voetballer. We hopen op een fraai afscheid, veel goals en succes toegewenst Frank de komende weken! 

Lees meer
TOM KOK KOMEND SEIZOEN BIJ VVSB
05 mei

TOM KOK KOMEND SEIZOEN BIJ VVSB

05 mei / Het eerste

Tom Kok is een 19-jarige middenvelder uit Amstelveen. Hij speelt graag op zijn favoriete positie 6, maar kan ook op 8 en 10 uit de voeten. In de jeugd speelde hij bij Roda’23, waarna hij als A-junior koos voor een avontuur bij AFC Amsterdam om vervolgens als senior een seizoen bij Hoofddorp te spelen. Hij heeft nu enorm veel zin om volgend seizoen de kleuren paars en geel van ons aller VVSB te mogen verdedigen. Welkom Tom! 

Lees meer
VVSB neemt punt mee uit Werkendam
04 mei

VVSB neemt punt mee uit Werkendam

04 mei / Het eerste

Uit de lastige uitwedstrijd tegen Kozakken Boys heeft VVSB een punt mee naar Noordwijkerhout weten te nemen. Echter had VVSB kans op meer gezien het algehele spelbeeld. Na een matige openingsfase nam VVSB het heft in eigen handen en kwam het in de tweede helft toch op voorsprong door doelpunten van Frank Tervoert en Tommy Bekooij. In de slotfase kwam Kozakken Boys weer langszij waardoor de punten werden verdeeld.

Lees meer
Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB
02 mei

Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB

02 mei / Het eerste

Met nog vier wedstrijd voor de boeg worden de contouren van de ranglijst langzaam zichtbaar. AFC is nog maar een paar punten verwijderd van de titel, de grote subtop kunnen de Amsterdammers nog nauwelijks meer achterhalen. De middenmoot is prestatief klaar met het seizoen, maar zal natuurlijk nog altijd voor de eer willen winnen. Onderin zijn de kaarten nog niet geheel geschud. VVSB, FC Lienden en Barendrecht strijden voor de p/d plaatsen. De slechtste ploeg zal volgend seizoen actief zijn in de Derde Divisie.

Lees meer
SONNY TEN HOOPE PER DIRECT WEG BIJ VVSB
29 apr

SONNY TEN HOOPE PER DIRECT WEG BIJ VVSB

29 april / Het eerste

Het bestuur en de Technische Staf zien zich helaas genoodzaakt om per direct afscheid te nemen van Sonny ten Hoope. Dit weekend werd de club verrast door een plots geboekte vakantie van twee weken in de meest cruciale fase van het lopende seizoen. Gezien de belangen voor onze club kunnen we bij het realiseren van lijfsbehoud niet gebruiken dat ons teamproces wordt verstoord.

VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta
20 apr

VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta

20 april / Het eerste

VVSB heeft aan de uitwedstrijd op ‘Het Kasteel’ geen resultaat weten mee te nemen richting Noordwijkerhout. Na een half uur voetbal zorgde Frank Tervoert nog wel voor de openingstreffer, maar in de tweede helft was het Jong Sparta wat de klok sloeg. Al snel na de thee zorgde Jaimy Brute voor de gelijkmaker, waarna in de slotminuut invaller Abdulsamed Abdullahi met een schitterende krul voor de overwinning voor de jonge Rotterdammers zorgde.

Lees meer