Nieuws Zondag 1

SELECTIENIEUWS
25 apr

SELECTIENIEUWS

25 april / Het eerste

Alhoewel er voor komend seizoen nog veel onduidelijkheid is en er sowieso tot 1 september geen (oefen)wedstrijden worden gespeeld, is er toch een update in de selectie samenstelling. Noordwijkerhouter Tijs Knapp blijft ook actief in onze selectie en blijft daarmee onderdeel van de groep. Tijs, die onze gehele jeugd doorliep, debuteerde onder Eric Meijers en speelde vorig jaar nog vaak mee in de JO19. Hij trainde al wel mee met het eerste. Mooi Tijs! Blijf trainen in en rond het dorp deze weken.

Collin van Velzen nieuwe keeperstrainer VVSB
11 apr

Collin van Velzen nieuwe keeperstrainer VVSB

11 april / Het eerste

Volgend seizoen zien we een nieuwe keeperstrainer op de club. Collin van Velzen is vastgelegd en daarmee is de technische staf compleet. Collin is 50 jaar oud en woonachtig in Westzaan. 
Zijn werk bestaat uit het begeleiden van jongeren met unieke talenten en eigenschappen. 

Dit seizoen is (of was) hij daarnaast keeperstrainer bij hoofdklasser JOS Watergraafsmeer en bij eersteklasser SDZ. 

Lees meer
Obi Onyeike versterkt VVSB
24 mrt

Obi Onyeike versterkt VVSB

24 maart / Het eerste

Opnieuw kunnen we een nieuwbakken VVSB-er bekend maken. Obi Onyeike komt komend seizoen over van SV TEC. De 27-jarige verdediger speelt als sinds 2015 bij de club en voormalig competitiegenoot te Tiel. Hij heeft dus in het oranjewit al eens zijn opwachting gemaakt op ons Sportpark. Zowel in de Topklasse als in de Tweede Divisie. Eerder speelde hij onder meer bij FC Dordrecht. 

Obi zegt zelf: ‘VVSB is voor mij niet onbekend. Ik zag altijd al dat het voetbal goed leefde bij VVSB. Hiermee heb ik een leuke nieuwe uitdaging te pakken, die vanaf mijn woonplaats Zaandam en werk in Amsterdam ook beter te combineren valt’ 

Welkom in ons paars en geel Obi !

Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB; Gino Demon blijft
19 mrt

Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB; Gino Demon blijft

19 maart / Het eerste

De 21- jarige controlerende middenvelder Ivan Spijkstra speelt volgend seizoen bij ons. Hij komt over van Be Quick 1887 te Groningen en speelde in de jeugd bij Cambuur en FC Groningen. Door zijn studie in Amsterdam duikt hij nu in deze regio op. Hij geeft aan: ‘Ik heb voor VVSB gekozen omdat het een club met veel potentie is en ik daar graag deel van wil uitmaken. Daarnaast pas ik qua discipline en mentaliteit goed bij de club: ik ben iemand die altijd hard werkt en alles doet om het team beter te laten spelen.’ 

Ook Puck Postma, 23 jaar en spelend bij onze buren SJC, maakt een overstap naar ons paars en geel. Hij is multifunctioneel en speelde eerder voor onder meer Go Ahead Eagles, HFC en Legmeervogels. Puck zegt: ‘Ik wil graag hogerop en heb een goed gevoel bij VVSB!’ 

Welkom Ivan en Puck! We kijken uit naar jullie komst na de zomer. 

Tot slot blijft ook de in de winterstop aangesloten Gino Demon. Hij verlengt zijn korte contract nu voor een volledig aansluitend seizoen. Top!

VVSB boekt derde overwinning op rij bij GOES
07 mrt

VVSB boekt derde overwinning op rij bij GOES

07 maart / Het eerste

Na overwinningen op VVOG en SteDoCo heeft VVSB ook GOES aan de zegekar gebonden. Op een zwaar grasveld nam VVSB al snel de leiding via doelpunten van Bert Steltenpool en Danny Bakker. De Noordwijkerhouters verzuimde in de eerste helft de score verder te verhogen, waardoor GOES in de tweede helft nog hoop zag. Hiep Nguyen schoot twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer binnen. Verder kwamen de Zeeuwen niet.

Lees meer
Voorbeschouwing GOES - VVSB
05 mrt

Voorbeschouwing GOES - VVSB

05 maart / Het eerste

Een belangrijke pot voetbal staat er weer op de rol voor VVSB. In en tegen GOES mag de ploeg van Richard Plug zich weer gaan opmaken voor een wedstrijd tegen een ploeg in vorm. GOES pakt de laatste weken veel punten, maar ook VVSB heeft de stijgende lijn te pakken. Een fraaie affiche met een hoop belangen staat op de planning. Aftrap in Zeeland is om 14.30 uur.

Lees meer
SELECTIENIEUWS
05 mrt

SELECTIENIEUWS

05 maart / Het eerste

Felitciano Zschusschen topscorer met 13 doelpunten verdedigt ook komend seizoen onze clubkleuren. Of liever gezegd: valt aan in het paars en geel! Hij verdubbelt daarmee in ieder geval zijn aanwezigheid op De Boekhorst. Hij verwoorde dit zelf als volgt : ‘het gevoel is goed, waarom verder kijken? Mooi nieuws Feli! 

Justin Valk daarentegen vertrekt. Hij heeft het naar zijn zin, maar het vaderschap en gezinsleven geeft een extra dimensie aan zijn leven binnenkort. Daarmee komt het reizen in een ander daglicht te staan en heeft hij besloten het dichter bij huis te zoeken. Veel geluk Justin!

VVSB boekt thuisoverwinning op SteDoCo
01 mrt

VVSB boekt thuisoverwinning op SteDoCo

01 maart / Het eerste

Vlak voor de wedstrijd waren alle overige uitslagen in de Derde Divisie bekend en zagen de supporters van VVSB dat onder andere Ter Leede weer uitliep op de Noordwijkerhouters. Een belangrijke pot werd er dus gevoetbald tegen SteDoCo. De gasten uit Hoornaar kwamen desondanks al snel op 0-1. Nog voor rust werd deze achterstand omgebogen door doelpunten van Felitciano Zschusschen en Rob Zandbergen. Na de rust kwam SteDoCo weer op gelijke hoogte, maar was het Bert Steltenpool die ruim 10 minuten voor tijd voor de winnende treffer zorgde.

Lees meer
Lars Rauws versterkt volgend seizoen VVSB
29 feb

Lars Rauws versterkt volgend seizoen VVSB

29 februari / Het eerste

Lars Rauws speelt komend seizoen bij ons aller VVSB. De 27-jarige middenvelder maakt de overstap van FC Lisse naar Noordwijkerhout. Eerder gaf hij in interviews op de website van Lisse zelf al aan dat hij de club ging verlaten. Hij speelde daar al meer dan 230 wedstrijden in het eerste en typeert zichzelf als een echte winnaar. ‘Ik wil gewoon altijd winnen, maar geloof daarbij niet in een goed individu, maar in een goed team!’ Over zijn keuze om te vertrekken is al ruime aandacht besteed in de media. Over zijn keuze voor VVSB zegt hij: ‘het warme gevoel gaf de doorslag!’ Van harte welkom Lars en veel succes in de afronding van dit seizoen bij onze buren!

Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo
27 feb

Voorbeschouwing VVSB - SteDoCo

27 februari / Het eerste

Na een weekend van rust en geen wedstijd te hebben moeten spelen, staat nu STEDOCO thuis op het programma. De ploeg uit Hoornaar getraind door Frans Adelaar staat momenteel op plek 12 met 27 punten, VVSB heeft ze dus in het zicht maar dan moet er wel gewonnen worden. En daar schoort het nogal aan bij VVSB, de laatste wedstrijd ging thuis verloren tegen Ter Leede. In deze derby kwamen we snel achter in de eerste helft met 0 -3 in de tweede helft komen we aardig terug en eindigt de wedstrijd in een 3-4 eindstand.

Lees meer