Nieuws Zondag 1

Mr. S. na afloop van VVSB – Sparta Nijkerk
18 mrt

18 maart / Het eerste
Na de teleurstellende wedstrijd tegen ODIN’59 neemt VVSB het zaterdag op tegen Sparta Nijkerk, op weg naar eerherstel! Na afloop van deze wedstrijd zal dankzij Willem Zandbergen saxofonist Mr. S. samen met een dj-trio de avond nog wat extra kleur geven. Tot zaterdag!
VVSB verliest bij hekkensluiter ODIN’59
16 mrt

16 maart / Het eerste
In een zeer matige wedstrijd van VVSB wist hekkensluiter ODIN’59 er met de drie punten vandoor te gaan. In beide helften had VVSB weliswaar veelal de bal, maar werd de verdedigingsmuur van de thuisploeg niet geslecht. ODIN’59 deed dat wel en won via een schot in de lange hoek van Elton Kusi.

Na een vrij weekend dendert de Derde Divisie weer verder. Voor VVSB wacht een uitwedstrijd bij laagvlieger ODIN’59. De Noord-Hollanders staan op de laatste plaats op de ranglijst en het ziet er naar uit dat degradatie zeer binnenkort definitief wordt. VVSB staat in de ruime middenmoot, maar toch zullen beide ploegen strijden tot het bittere einde om punten te blijven vergaren.

Ook volgend seizoen kan eenieder nog genieten van Lars Rauws bij VVSB. De speler met een schat aan ervaring eerder bij FC Lisse, maar nu al 4 seizoenen in ons paars en geel. Daar gaat dan ook nog een 5e seizoen bij geplakt worden. Of het nu is als controlerende middenvelder of als centrale verdediger, Lars verzaakt nooit en geeft altijd het uiterste om de ploeg te helpen richting een overwinning. Ook buiten het veld is Lars belangrijk met zijn ervaring die hij over brengt op de jonge gasten. Lars, top dat je bij ons blijft en we kijken uit naar nog een mooi seizoen!
Oefenwedstrijd VVSB - Ajax (am)
06 mrt

06 maart / Het eerste
Stagiair Danny Hijzelendoorn stond deze oefenwedstrijd voor de groep, het was namelijk zijn examen.
In een gelijkopgaande eerste helft, met diverse mogelijkheden aan beide zijden, werd er nog niet gescoord.
In de tweede helft gebeurde dat wel. In zes minuten tijd schiet eerst Rick Warmerdam de rebound binnen. Vlak daarna is het Guus Verver die het net vindt. En Finn Mossel, koud in het veld, schiet de derde van de avond binnen.
Het is Ajax (am) die vlak voor het eindsignaal de eer redt, zij maken er 3-1 van. Een nuttige en prima oefenwedstrijd ook voor de vele jongelingen die minuten mochten maken!

VVSB ontving tijdens de eerste wedstrijd van de derde periode DEM. De eerste helft werd vooral op de helft van DEM gespeeld. Een groot veldoverwicht voor VVSB, maar de ruststand was slechts 1-0, door een doelpunt van Ricardo Kuijvenhoven. DEM kwam kort in de tweede helft op gelijke hoogte, maar Ian van Otterlo en Guus Verver maakten kort na elkaar de tweede en derde voor VVSB, die de wedstrijd hierna rustig uit kon spelen.

In speelronde 24 staat voor zaterdag VVSB – DEM op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Obi Onyeike heeft in goed overleg met de clubleiding besloten om aan het einde van het seizoen VVSB te verlaten. Het wordt steeds lastiger om zijn werk te combineren met drie keer per week trainen bij VVSB. Obi is eigenaar van Onyeike Personal Training & Coaching en daarnaast ook nog eens Sportstimulator namens de Gemeente Amsterdam. Begin van het seizoen raakte hij geblesseerd en kon met de fysio later starten dan de gebruikelijke trainingstijden, maar na de winterstop keerde Obi terug in de selectie en kwam tijdgebrek weer om de hoek kijken.

Na een mindere fase van VVSB staat de uitwedstrijd tegen een in vorm verkerend DOVO op het programma. De start van de wedstrijd begint goed, Guus Verver rondt koelbloedig af. Na een half uur komt DOVO terug in de wedstrijd, 1-1. Beide ploegen hebben kansen op een overwinning, maar meer doelpunten vallen er niet in deze wedstrijd. VVSB pakt weer een punt, op naar DEM thuis, volgende week zaterdag.

DOVO tegen VVSB blijven speciale potjes. De afgelopen jaren werden al flink ‘gevechten’ uitgevochten en ook aanstaande zaterdag staat er weer een kraker op het menu. Een ploeg die strijdt voor een periode tegen een ploeg die wel weer een overwinning wil grijpen na een mindere periode. Kortom, twee ploegen die ervoor willen gaan aan de rode kant van Sportpark Panhuis, aanvang 14.30 uur.