Nieuws Zondag 1

VVSB neemt overwinning bij Ajax mee
11 okt

VVSB neemt overwinning bij Ajax mee

11 oktober / Het eerste

VVSB heeft de uitwedstrijd bij Ajax met 2-3 weten te winnen. Danny Bakker was met 2 vroege doelpunten een belangrijke pion bij de Noordwijkerhouters. Romano de Jonge zorgde voor evenwicht met 2 doelpunten voor de thuisploeg, maar Felitciano Zschusschen had ondertussen al het derde doelpunt voor VVSB verzorgd. Door de overwinning klimt VVSB naar de 5e plaats op de ranglijst.

Lees meer
Voorbeschouwing Ajax - VVSB
08 okt

Voorbeschouwing Ajax - VVSB

08 oktober / Het eerste

Na een verplicht vrij weekend vanwege coronaperikelen in de selectie van VVSB, mag het vlaggenschip van de Noordwijkerhouters aanstaande zaterdag weer de spreekwoordelijke wei in. In Amsterdam wordt om 18.00 uur afgetrapt tegen de Ajax amateurs. Helaas wordt de wedstrijd zonder publiek afgewerkt.

Lees meer
WEDSTRIJD VVSB - TER LEEDE GAAT NIET DOOR
29 sept

WEDSTRIJD VVSB - TER LEEDE GAAT NIET DOOR

29 september / Het eerste

Helaas kan de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Ter Leede geen doorgang vinden. Enkele spelers van ons team zullen in quarantaine moeten en om die reden mag de wedstrijd in overleg met de GGD, de KNVB en Ter Leede niet doorgaan. Na het weekeinde wordt de balans opnieuw opgemaakt voor het vervolg van onze wedstrijden.

VVSB neemt een punt mee uit Ermelo
26 sept

VVSB neemt een punt mee uit Ermelo

26 september / Het eerste

Ook in wedstrijd nummer vier staat VVSB nog op nul nederlagen. In Ermelo werd bij het altijd sterk presterende DVS’33 met 2-2 gelijkgespeeld. Olivier Pilon nam beide doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening. Namens VVSB scoorde invaller Felitciano Zschusschen vanaf de strafschopstip en Obi Onyeike verzorgde de beslissende gelijkmaker.

Lees meer
Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB
24 sept

Voorbeschouwing DVS'33 - VVSB

24 september / Het eerste

Speelronde vier staat alweer voor de deur. VVSB heeft tot nu toe elke wedstrijd met karakter gespeeld en daardoor staat de teller op vijf punten. Tegenstander DVS’33 heeft er twee minder en is daardoor terug te vinden op de 12e plaats op de ranglijst. Daarnaast is het een pikant duel voor trainer Richard Plug die met VVSB terugkeert bij de club waar hij vorig seizoen nog trainer van was.

Lees meer
VVSB deelt de punten met Harkemase Boys
19 sept

VVSB deelt de punten met Harkemase Boys

19 september / Het eerste

Na een gelijkspel tegen Hoek en een overwinning tegen FC Lisse heeft VVSB de derde competitiewedstrijd opnieuw gelijkgespeeld. Tegenstander Harkemase Boys kwam na een uur voetbal op voorsprong door een kopbal van Berwout Beimers. Invaller Matthieu van den Assem was net als twee weken geleden het goudhaantje van de ‘Bavo’ door een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker te zorgen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys
18 sept

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

18 september / Het eerste

Dit weekend krijgen we een tegenstander van formaat namelijk Harkemase Boys de ploeg uit Harkema heeft de eerste twee wedstrijden gewonnen en zijn ook in de beker een ronde verder.

Lees meer
VVSB wint derby van FC Lisse met 1-3
13 sept

VVSB wint derby van FC Lisse met 1-3

13 september / Het eerste

In een vermakelijke bollenstreek derby tussen FC Lisse en VVSB hebben de Noordwijkerhouters de winst weten te bemachtigen. In 10 minuten tijd werd de macht in de wedstrijd gegrepen en niet meer losgelaten. Hugo ter Hedde, Bert Steltenpool en Obi Onyeike konden tot scoren komen, ware het niet dat dit mede mogelijk werd gemaakt door Puck Postma. De vleugelverdediger van VVSB was goed voor 3 panklare assists.

Lees meer
Voorbeschouwing FC Lisse – VVSB
10 sept

Voorbeschouwing FC Lisse – VVSB

10 september / Het eerste

Na de seizoensopening tegen HSV Hoek wacht zaterdag alweer de eerste derby van dit seizoen. Een derby die niet een echte derbysfeer zal krijgen aangezien er maar een beperkt aantal toeschouwers aanwezig mogen zijn. FC Lisse tegen VVSB, een bollenstreekkraker welke om 18.00 uur zal gaan beginnen.

Lees meer
VVSB pakt ver in blessuretijd een punt tegen Hoek
05 sept

VVSB pakt ver in blessuretijd een punt tegen Hoek

05 september / Het eerste

Een hele lange tijd leek het erop dat VVSB met lege handen kwam te staan bij de openingswedstrijd tegen Hoek. Totdat de 97e minuut aanbrak. Invaller Matthieu van den Assem kreeg de bal panklaar voor zijn voeten en vond het gaatje achter de doelman van Hoek. Een vreugdedansje mocht gemaakt worden, want dit punt werd voor de poorten van de hel weggesleept.

Lees meer