Nieuws Zondag 1

VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels
17 mrt

VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels

17 maart / Het eerste

VVSB heeft de uitwedstrijd bij IJsselmeervogels met 0-2 weten te winnen. De mannen van Jack Honsbeek toonde zich uiterst effectief en hadden in doelman Ruben Valk en zijn verdediging onder leiding van Jordy Zwart een stevige basis achterin staan. De Rooien probeerden het wel, maar kwamen er niet langs. In de spaarzame tegenstoten die VVSB kreeg, scoorde Tommy Bekooij en Guido Pauw.

Lees meer
Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB
15 mrt

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB

15 maart / Het eerste

Koning Winter zal dit weekend weer gaan toeslaan, mochten de weermannen- en vrouwen uit De Bilt het correct hebben. Het gaat de komende nachten weer flink vriezen en ook de regen (of zelfs sneeuw) keert weer terug in Nederland. Ongetwijfeld zullen er opnieuw afgelastingen volgen, ook in Bunschoten-Spakenburg? Dat ondervinden we zaterdag wel weer…

Lees meer
VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt
10 mrt

VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt

10 maart / Het eerste

Wat een spektakelstuk speelde zich af in Noordwijkerhout! Acht doelpunten verdeeld over beide teams. VVSB had weliswaar het betere van het spel, maar zag in Danny van den Meiracker een ware kwelgeest aan de andere kant. De spits van het team van Hansie Hansie schroefde zijn doelpuntentotaal met 3 op. VVSB kwam al snel op achterstand door een penalty, maar kwam ook alweer vlug terug. Voor rust werd de stand 1-2. Na de thee bracht VVSB de stand naar 3-2, maar werd het ook alweer heel snel 3-3. Met nog 20 minuten op de klok zorgde Tommy Bekooij voor de bevrijdende 4-3. In de allerlaatste seconden kopte Leon Broekhof alsnog de gelijkmaker binnen, als was dit doelpunt zeer discutabel.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - FC Lienden
08 mrt

Voorbeschouwing VVSB - FC Lienden

08 maart / Het eerste

Marciano Mengerink schoot een kleine week geleden FC Lienden in een kleine depressie. Exact 15 seconden waren er nog te spelen, toen de spits van vv Katwijk zijn ploeg de drie punten schonk met een 1-2 overwinning.

In Lienden werd er met een schuin oog gekeken naar Werkendam. Daar speelde ons vlaggenschip tegen Kozakken Boys. Bij winst van de Noordwijkerhouters zouden ze direct een hulpboei aanreiken aan de Katwijkers in de race om het kampioenschap.


 
Lees meer
VVSB weet niet te stunten bij Kozakken Boys
03 mrt

VVSB weet niet te stunten bij Kozakken Boys

03 maart / Het eerste

De ploeg die voor de wedstrijd tegen de Noordwijkerhouters op 9 ongeslagen wedstrijden stond, is deze week op 10 op een rij gekomen. VVSB wist dit niet te doorbreken en werden voor het eerst in 2018 verslagen. Vladimir Jozic en Guido Pauw zorgde voor de treffers namens VVSB. Het gouden duo Ahmed (el Azzouti) en Ahmad (Mendes Moreira) van Kozakken Boys maakte er samen 3.

Lees meer
Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB
01 mrt

Voorbeschouwing Kozakken Boys - VVSB

01 maart / Het eerste

Op papier staat er een echte topper op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 5 van de ranglijst. Twee ploegen die in 2018 nog zonder puntverlies zijn. De enige twee ploegen die nog strijden op de tweede periode. Het papier zegt echter ook dat er een grote kans bestaat dat deze topper helemaal niet wordt gespeeld vanwege de weersomstandigheden. Of heeft Moeder Natuur nog een truc in petto om toch te kunnen spelen? We gaan het meemaken….

Lees meer
Update Transfernieuws
27 feb

Update Transfernieuws

27 februari / Het eerste
We naderen de afronding van de  samenstelling van de staf en selectie. We kunnen melden dat onze teammanager Arno ‘Arres’ van der Voort aanblijft en dat ook oud keeper en huidig keeperstrainer Marek Kujach verlengt! Echt top! 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht
22 feb

Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht

22 februari / Het eerste

Bij het schrijven van de voorbeschouwing staat teletekstpagina 704 aan. Nachtvorst. Flinke nachtvorst. En we weten: dat is niet bevorderlijk voor de natuurgrasvelden in onze regio.

Toch wagen we ons aan een voorbeschouwing op VVSB – Barendrecht. Al is ’t alleen maar om aan de goede flow vast te houden waar ons aller VVSB zich in bevindt. De ploeg van trainer Jack Honsbeek is dit kalenderjaar nog ongeslagen.

Lees meer
VVSB wint in bollenderby bij FC Lisse
17 feb

VVSB wint in bollenderby bij FC Lisse

17 februari / Het eerste

Na een week vol met carnavalsactiviteiten heeft VVSB de draad gewoon weer opgepakt. In 2018 was nog geen punt verspeeld en ook na de derby bij FC Lisse staat die reeks nog als een huis. Een kopbal van Tommy Bekooij was voldoende voor de volle buit. De uitslag zou vermoeden dat het een saaie wedstrijd was, maar de derby zat vol strijd en passie en had meer doelpunten verdiend!

Lees meer
OOK GUIDO TEKENT BIJ
15 feb

OOK GUIDO TEKENT BIJ

15 februari / Het eerste
Zoals gezegd krijgt de selectie van volgend seizoen een behoorlijk vertrouwd smoelwerk. Vandaag kunnen we melden dat onze 23-jarige spits Guido Pauw ook opgaat voor een derde seizoen Sint Bavo! Zou hij met dat lekkere gevoel zaterdag tegen zijn oude club FC Lisse wat extra kunnen brengen? Zet 'm op Guido!
Lees meer