Nieuws Zondag 1

VVSB wint bij afscheid Jozic en Van der Slot
19 mei

VVSB wint bij afscheid Jozic en Van der Slot

19 mei / Het eerste

De laatste thuiswedstrijd staat traditiegetrouw in het teken van afscheid nemen van vertrekkende spelers en staf. Bij VVSB was dit in het bijzonder het geval voor Noordwijkerhouters Vladimir Jozic (16 jaar VVSB 1) en Peet van der Slot (10 jaar VVSB 1). Op een zeer waardige manier werden de spelers in het zonnetje gezet. Samen met hun teamgenoten pakten zij ook nog de laatste driepunter in eigen huis tegen TEC (3-1).

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - TEC
17 mei

Voorbeschouwing VVSB - TEC

17 mei / Het eerste
VVSB - TEC is niet zomaar een wedstrijd. Er ligt absoluut meer druk op het duel - ranglijsttechnisch gezien - voor de bezoekers dan voor onze paars-gele mannen. Toch zal het vooral voor twee oer-VVSB’ers een avond met een bijzonder tintje zijn. Het laatste duel van het seizoen op eigen bodem, betekent voor Vladimir Jozic en Peet van der Slot ook het laatste duel in paars-geel tenue op De Boekhorst.
Lees meer
Sonny ten Hoope nieuwe aanwinst VVSB
16 mei

Sonny ten Hoope nieuwe aanwinst VVSB

16 mei / Het eerste

Na het vertrek van Peet van der Slot heeft de TC van VVSB door moeten schakelen. Om het gat in de verdediging te dichten, komt Sonny ten Hoope over van vv Noordwijk. 

Lees meer
VVSB wint bij gedegradeerd De Dijk
13 mei

VVSB wint bij gedegradeerd De Dijk

13 mei / Het eerste

De tweede degradant in de Tweede divisie is bekend. De Dijk uit Amsterdam zal volgend seizoen in de Derde divisie acteren. Doordat VVSB haar sportieve plicht nakwam en bij De Dijk won met 0-1, kan de ploeg van Jochem Twisker zichzelf niet meer redden. Pieter Koopman zorgde namens VVSB voor de enige treffer, waarin gezien de eerste helft dat er toch echt te weinig waren.

Lees meer
Voorbeschouwing De Dijk - VVSB
11 mei

Voorbeschouwing De Dijk - VVSB

11 mei / Het eerste

De allereerste ontmoeting op sportpark Schellingwoude tussen De Dijk en VVSB is naar het schijnt ook weer de laatste voor de komende jaren. De Dijk staat op de 17e plaats en zal een huzarenstukje moeten gaan leveren om (directe) degradatie te voorkomen. VVSB kan zich volgend seizoen opnieuw gaan opmaken voor een jaar Tweede divisie.

Lees meer
Peet van der Slot vertrekt alsnog
08 mei

Peet van der Slot vertrekt alsnog

08 mei / Het eerste
Helaas is Peet opnieuw terug gekomen op zijn beslissing. De twijfel is onderhuids toch niet helemaal weggeweest, ondanks de aankondiging in februari om toch niet te stoppen en door te gaan bij zijn cluppie VVSB. Met de trainerswissel had Peet de hoop zich meer in de basis te spelen. De teleurstelling dat dat niet helemaal gelukt is, heeft ertoe geleid dat z’n gevoel van twijfel terugkeerde. Dit betekent dat we 19 mei niet alleen afscheid nemen van onze captain Vladimir, maar ook van Peet. Twee clubmannen die 19 mei nog een keer in competitieverband ons eerste veld betreden. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan natuurlijk.
Lees meer
VVSB weet opnieuw niet te winnen in eigen huis
05 mei

VVSB weet opnieuw niet te winnen in eigen huis

05 mei / Het eerste

Het begint zo langzamerhand een terugkerend patroon te krijgen. VVSB die de 3 punten niet op de eigen Boekhorst kan behouden. Op 3 februari won het voor het laatst in Noordwijkerhout en deze reeks zal nog zeker 2 weken staan. Op 19 mei komt TEC naar De Boekhorst voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Hedenavond verloor VVSB met 0-3 van Excelsior Maassluis, door goals van Kevin Dercks en in de blessuretijd tweemaal Jeremy Moreno.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Excelsior Maassluis
03 mei

Voorbeschouwing VVSB - Excelsior Maassluis

03 mei / Het eerste

Een gelijkmaker in de 95e minuut tegen krijgen voelt als een mokerslag. De teleurstelling bij onze aanvoerder Vladimir Jozic was na afloop logisch. Toch zal alles en iedereen die ons aller VVSB een warm hart toedraagt trots zijn geweest op de manier van spelen tegen vv Katwijk, de koploper van de Tweede Divisie. De teamgeest, de strijd voor elkaar en het compacte spel, waar Katwijk ontzettend veel moeite mee had, verdiende een paar schouderklopjes.

Lees meer
VVSB laat overwinning in blessuretijd glippen
28 apr

VVSB laat overwinning in blessuretijd glippen

28 april / Het eerste

VVSB heeft niet weten te stunten tegen koploper Katwijk. In de blessuretijd van de wedstrijd wist Robbert Susan de gelijkmaker te maken vanaf de strafschopstip. Een golf van opluchting en vreugde kwam er los op De Krom. Hoe anders was dat tijdens de minuten daarvoor, waarbij bij de thuisploeg weinig lukte en VVSB betrekkelijk eenvoudig de 0-1 van Tommy Bekooij consolideerde.

Lees meer
Voorbeschouwing Katwijk - VVSB
27 apr

Voorbeschouwing Katwijk - VVSB

27 april / Het eerste

De 6e ontmoeting in 2 seizoen is dit voor Katwijk en VVSB. Sinds de invoering van de Tweede divisie zijn Katwijk en VVSB veelal tot elkaar veroordeeld. Ook in de KNVB Beker kwam al 2 seizoenen lang beide ploegen elkaar tegen. Van de 5 eerdere ontmoetingen won VVSB er 2, Katwijk won er ook 2 en eenmaal werd het een gelijkspel. Wat wordt de 6e ontmoeting? Zaterdag rond de klok van half zes weten we het.

Lees meer