Nieuws Zondag 1

Voorbeschouwing Hercules - VVSB
04 okt

Voorbeschouwing Hercules - VVSB

04 oktober / Het eerste
Na de 3e overwinning op een rij wacht VVSB nu een zware uitwedstrijd op een doordeweeks avond in Utrecht. Thuisploeg Hercules is een gelouterde ploeg in de derde divisie en was vorig jaar op een haar na kampioen. Dat lukte op een waanzinnig spannende laatste speelronde niet en dus mag de ploeg van trainer René van der Kooij het dit jaar opnieuw proberen. 
Lees meer
VVSB boekt overtuigende overwinning op Dongen
02 okt

VVSB boekt overtuigende overwinning op Dongen

02 oktober / Het eerste
VVSB heeft de wedstrijd tegen Dongen overtuigend weten te winnen. De hekkensluiter kwam nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg raakte hiervan niet in de war en won met 6-1. Danny Bakker en Ian van Otterlo zorgde nog voor rust voor de ommekeer. Na de thee waren het Leroy George, Jayson Halman, Max Ossendrijver en Matthieu van den Assem die voor de ruime zege zorgde.  
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Dongen
30 sept

Voorbeschouwing VVSB - Dongen

30 september / Het eerste

Speelronde 8 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen vv Dongen.

Komende Zondag 2 oktober is de ploeg uit Noord Brabant de tegenstander.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Lees meer
VVSB wint in de eerste helft van TOGB
25 sept

VVSB wint in de eerste helft van TOGB

25 september / Het eerste
VVSB troefde met een sterke start van de wedstrijd tegenstander TOGB al direct af. Het was Leroy George die binnen 2 minuten voor de openingstreffer zorgde. Diezelfde George zorgde met een individuele actie na een half uur voor de verdubbeling van de score. Mede-aanvaller Jesse van Nieuwkerk zorgde met zijn 3-0 nog voor rust voor de eindstand. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - TOGB
23 sept

Voorbeschouwing VVSB - TOGB

23 september / Het eerste

Speelronde 7 in de derde divisie Zondag brengt ons de thuiswedstrijd tegen TOGB.
A.s. Zaterdag 24 september is de ploeg uit Berkel en Rodenrijs de tegenstander.
Aanvang wedstrijd 18:00 uur.

Lees meer
VVSB verlaat vroegtijdig bekertoernooi
21 sept

VVSB verlaat vroegtijdig bekertoernooi

21 september / Het eerste
Al in de tweede voorronde van de KNVB Beker heeft VVSB het toernooi moeten verlaten. Koploper van de Derde divisie zondag ADO’20 was met 3-0 te sterk. De thuisploeg dankte deze overwinning aan de vroege voorsprong wat na een half uur werd verdubbeld. Dat in de slotfase nog de 3-0 viel, zorgde voor een ietwat geflatteerde einduitslag.
Lees meer
Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)
20 sept

Voorbeschouwing ADO'20 - VVSB (beker)

20 september / Het eerste
Met een bekeravondje in het vooruitzicht zal menigeen in Noordwijkerhout weemoedig terugdenken aan de jaren 2016 t/m 2018 waarin drie jaar achter elkaar de achtste finale werd behaald. Uiteraard met het hoogtepunt op 2 maart 2016 in een uitverkocht Galgenwaard waar FC Utrecht met 3-0 te sterk was in de halve finale. Nieuw seizoen = nieuwe kansen, te beginnen met een wedstrijd in de 2e voorronde in Heemskerk tegen ADO’20.
Lees meer
VVSB weet punten mee te nemen uit Rosmalen
18 sept

VVSB weet punten mee te nemen uit Rosmalen

18 september / Het eerste
Op zaterdagavond heeft VVSB de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen weten te winnen. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Noordwijkerhouters op voorsprong door een doelpunt van Leroy George. In de tweede helft zorgde Danny Bakker voor de verdubbeling in de score. Toch zorgde OJC Rosmalen snel hierna voor de aansluitingstreffer via de voet van Mouad Hassen. Verder liet VVSB het niet gebeuren en werden de 3 punten mee terug genomen naar de Bollenstreek. 
Lees meer
Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB
16 sept

Voorbeschouwing OJC Rosmalen - VVSB

16 september / Het eerste
Na 7 jaar gaat VVSB weer op bezoek bij OJC Rosmalen. Aanstaande zaterdagavond wacht de ploeg van Willem Leushuis de equipe van Wilfred van Leeuwen op. Sportpark de Groote Wielen is het decor van de eerste wedstrijd van de 6e speelronde in de Derde divisie zondag.
Lees meer
VVSB en Groene Ster weten niet te scoren
11 sept

VVSB en Groene Ster weten niet te scoren

11 september / Het eerste
Na de Noordwijkerhoutse feestweek heeft VVSB dit niet winnend weten af te sluiten. Groene Ster uit Heerlerheide was op bezoek in Noordwijkerhout en beide ploegen hielden de verdedigingslinies goed gesloten. Beide ploegen kregen wat kansen, waarbij aangetekend dat de gasten de beste kansen hadden. Aanvoerder Dylan Zwartjes schoot na een kwartier voetbal een strafschop op de paal. Gescoord werd er echter niet. 
Lees meer