Nieuws Zondag 1

Bericht van VV Katwijk
11 aug

Bericht van VV Katwijk

11 augustus / Het eerste

Voor de oefenwedstrijd van 15 augustus VV Katwijk - VVSB gelden stringente Covid-19 gerelateerde regels die resulteren in een beperking van het aantal toeschouwers.
Hierdoor zijn de supporters, die we bij de VV Katwijk kunnen toelaten, alleen diegenen die lid zijn van de VV Katwijk.
Dit betekent dat er geen supporters van de bezoekende club kunnen worden toegelaten op ons complex.

VVSB verliest oefenwedstrijd tegen OFC
08 aug

VVSB verliest oefenwedstrijd tegen OFC

08 augustus / Het eerste

In een wedstrijd waar vooral de zon het naar zijn zin had heeft VVSB met 1-2 verloren van OFC. De Noordwijkerhouters kwamen nog wel op voorsprong door een kopbal van Bert Steltenpool. De gasten uit Oostzaan maakte dit doelpunt snel goed door een actie van Bilal Amarzagouio. Vlak voor tijd bepaalde Bilal el Amrani vanaf de strafschopstip de eindstand met 1-2.

Lees meer
VVSB oefent vroeg op de dag tegen OFC
03 aug

VVSB oefent vroeg op de dag tegen OFC

03 augustus / Het eerste

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving speelt VVSB aanstaande zaterdag op een ander tijdstip. Wegens de verwachte temperaturen wordt er in plaats van 17.00 uur al om 11.00 uur afgetrapt op Sportpark de Boekhorst.

Ook voor deze wedstrijd geldt: Er mogen slechts 250 toeschouwers langs de lijn staan en hoeft er geen gezondheidschecklist ingevuld te worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

VVSB weet oefenwedstrijd tegen Velsen te winnen
01 aug

VVSB weet oefenwedstrijd tegen Velsen te winnen

01 augustus / Het eerste

VVSB heeft de tweede oefenwedstrijd met 3-0 gewonnen van RKVV Velsen.

Onder het toeziend oog van ongeveer 200 toeschouwers begon VVSB fel aan de wedstrijd en na 4 minuten was het eerste schot op de goal van Velsen een feit maar deze werd nog van richting veranderd en ging naast.

Lees meer
Programma Derde Divisie is bekend
31 jul

Programma Derde Divisie is bekend

31 juli / Het eerste

Het programma voor de Derde Divisie is bekend. VVSB begint met een thuiswedstrijd tegen HSV Hoek en gaat een week later op bezoek bij FC Lisse. Het verdere programma van de Noordwijkerhoutse trots is hieronder te vinden. 

Lees meer
VVSB speelt thuis tegen RKVV Velsen
29 jul

VVSB speelt thuis tegen RKVV Velsen

29 juli / Het eerste

Oorspronkelijk zou VVSB aanstaande zaterdag (1 augustus) in en tegen RKVV Velsen gaan oefenen. Echter is hier een wijziging in te melden.

VVSB speelt op het eigen Sportpark de Boekhorst tegen de hoofdklasser uit Velsen. Het tijdstip is niet veranderd en dus 15.00 uur! 

Let op; voor deze wedstrijd mogen er slechts 250 toeschouwers langs de lijn staan en hoeft er geen gezondheidschecklist ingevuld te worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Hugo ter Hedde sluit aan bij selectie
28 jul

Hugo ter Hedde sluit aan bij selectie

28 juli / Het eerste

Hugo ter Hedde begon ooit bij ATC'65 (2e klasse) en verkaste toen naar HVV Tubantia (1e klasse). Beide clubs zijn gezeteld in Hengelo. Vanuit daar maakte Hugo de overstap naar Olympia Haarlem, waar hij als rechterspits een prima seizoen draaide. Al even trainde en speelde hij bij ons mee, nu is hij definitief lid. 

Hugo, welkom bij VVSB, nu voor het echt! Succes in ons paars en geel!

Staf VVSB 1 in het nieuw
28 jul

Staf VVSB 1 in het nieuw

28 juli / Het eerste

Naast dat de selectie van VVSB in het nieuw wordt gestoken dit seizoen (daarover later meer), heeft ook de staf een nieuwe look aangemeten gekregen. Met behulp van Mix Noordwijkerhout zit de gehele staf tijdens de wedstrijden komend seizoen er weer piekfijn bij. 

VVSB en Rijnsburgse Boys spelen gelijk in eerste oefenwedstrijd
25 jul

VVSB en Rijnsburgse Boys spelen gelijk in eerste oefenwedstrijd

25 juli / Het eerste

VVSB en Rijnsburgse Boys hebben de eerste oefenwedstrijd na de tijdelijke coronastop gelijkgespeeld. Onder het toeziend oog van een flink aantal supporters, hadden beide ploegen één helft het betere van het spel. VVSB was dat in de eerste helft, de bezoekers in de tweede helft. Een 2-2 eindstand bleek dus achteraf een logisch uitslag.

Lees meer
VVSB treft Sliedrecht in eerste voorronde KNVB Beker
23 jul

VVSB treft Sliedrecht in eerste voorronde KNVB Beker

23 juli / Het eerste

De loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker heeft uitgewezen dat VVSB een uitwedstrijd speelt tegen Sliedrecht. De wedstrijd tegen de ploeg uit de Eerste Klasse C staat gepland op zaterdag 29 augustus. 

Op het moment dat VVSB de wedstrijd weet te winnen wacht een uitwedstrijd tegen onze buren van vv Noordwijk!

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.