Nieuws Zondag 1

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer
29 dec

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer

29 december / Het eerste

Een nieuwe assistent trainer in the house: Bert van Duijvenbode uit Velserbroek sluit volgend seizoen aan in onze Technische Staf. De oud speler van onder meer VSV, Telstar en FC Lisse is nu assistent trainer bij ADO ‘20. Eerder zat hij in de Technische Staf bij o.a. Stormvogels Telstar, v.v. Waterloo en VSV. Hij combineert het trainerschap met een functie bij woningcorporatie Rochdale. Met de komst van Bert is de vacante positie na het vertrek van Patrick van der Fits naar Katwijk ingevuld. Van harte welkom Bert en tot snel!

Nicky Eekhout tweede versterking VVSB; Tijs Knapp verlengt
28 dec

Nicky Eekhout tweede versterking VVSB; Tijs Knapp verlengt

28 december / Het eerste

Een nieuwe speler en een verlenging ! Vanuit Heemskerk komt volgend seizoen Nicky Eekhout naar het hart van de bollenstreek: ons mooie Noordwijkerhout. Nicky is een 26-jarige verdediger die zowel centraal als links uit de voeten kan. Hij speelt momenteel voor onze competitiegenoot en oude club van onze trainer: Odin ‘59. Welkom bij ons aller VVSB Nicky! 

En dan dichterbij huis de verlenging van onze Tijs Knapp ! 19 jaar  oud en altijd in het paars en geel. Onder toenmalig trainer Eric Meijers debuteerde hij in ons eerste elftal als A-junior. Dit seizoen speelde hij ook af en toe in de Zaterdag 1. Komend seizoen natuurlijk weer te bewonderen op ons vernieuwde complex! Lekker Tijs!

Jelmer Vijlbrief en Ivan Spijkstra verlengen verblijf
18 dec

Jelmer Vijlbrief en Ivan Spijkstra verlengen verblijf

18 december / Het eerste

Onze 22-jarige Ivan Spijkstra blijft ook komend seizoen actief in Noordwijkerhout. Nadat hij vorig jaar de overstap maakte van Be Quick 1887 en verhuisde vanuit Groningen, heeft hij hier zijn draai gevonden. 

Ook onze oudgediende en inmiddels 29-jarige linksback Jelmer Vijlbrief blijf gewoon nog een jaar de linkerflank bestrijken. In 2012 verruilde hij het rood en wit van RCL voor het paars en geel. Dat betekent dat hij voor een bijzondere mijlpaal staat: zijn 10e jaar VVSB! Hoe mooi! 

Top mannen!

Ruben Valk blijft VVSB trouw, Lars Jansen gaat vertrekken
12 dec

Ruben Valk blijft VVSB trouw, Lars Jansen gaat vertrekken

12 december / Het eerste

Ditmaal keepersnieuws! Onze 26-jarige keeper Ruben Valk gaat op voor een langer verblijf onder de lat bij ons aller VVSB. Dat betekent dat hij komend seizoen 7 jaar thuis is op De Boekhorst. Top Ruben! 

Lees meer
FRANS VAN NIEL STOPT BIJ VVSB
11 dec

FRANS VAN NIEL STOPT BIJ VVSB

11 december / Het eerste

Ja, u leest het goed. Na 13 seizoenen (!) zal Frans niet meer in het paars en geel te bewonderen zijn. Nadat de Nieuwvener vanuit ADO Den Haag in 2008 aansloot bij onze selectie, werd hij direct als een van de eersten op het wedstrijdformulier gezet.

Lees meer
Richelo Fecunda en Matthieu van den Assem verlengen
09 dec

Richelo Fecunda en Matthieu van den Assem verlengen

09 december / Het eerste

De technische commissie maakt bekend dat in het vervolg op de eerdere berichten op dit vlak, er twee vertrekkers zijn aan het eind van dit seizoen en twee die hun contract hebben verlengd.

Lees meer
HUIDIGE COMPETITIE DERDE DIVISIE NIET HERVAT
03 dec

HUIDIGE COMPETITIE DERDE DIVISIE NIET HERVAT

03 december / Het eerste

De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten.

Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime tijd verkeert. Zodra het amateurvoetbal weer van start gaat, zullen voor de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse nieuwe aangepaste competities worden georganiseerd.

Lees meer
Guess who's back!
30 nov

Guess who's back!

30 november / Het eerste

Na een uitstapje van drie seizoenen bij de Koninklijke HFC keert ‘onze’ bijna 29-jarige Noordwijkerhouter Peet van der Slot weer terug op De Boekhorst! Hoe gaaf is dat!

Lees meer
Obi Onyeike blijft langer op De Boekhorst
24 nov

Obi Onyeike blijft langer op De Boekhorst

24 november / Het eerste

Speler nummer 8 voegt zich in het rijtje van ‘blijvers’. Ditmaal heeft Obi Onyeike zijn contract verlengd. Obi blijft ook de komende twee seizoenen te bezichtigen in ons dorp. Leuk toch! Blijf de ontwikkelingen in de gaten houden, want een elftal vormen met 8 spelers wordt lastig. More to come dus..

Nieuws over de technische staf van volgend seizoen
21 nov

Nieuws over de technische staf van volgend seizoen

21 november / Het eerste

Naast nieuws over onze spelers, is er ook technische staf nieuws. We zijn blij dat ook keeperstrainer Collin van Velzen voor twee jaar heeft bijgetekend. Hij blijft na zijn eerste seizoen op de Boekhorst dus nog lang aan de club verbonden! 

Daarentegen heeft onze assistent en oud-speler Patrick van der Fits besloten om zijn contract niet te verlengen, hetgeen betekent dat er een nieuwe assistent-trainer voor het eerste elftal wordt gezocht.