Nieuws Zondag 1

Jesse van Nieuwkerk nieuwe aanwinst VVSB
20 jan

Jesse van Nieuwkerk nieuwe aanwinst VVSB

20 januari / Het eerste
Vandaag hebben we transfernieuws! De TC laat weten dat er volgend jaar een nieuwkomer is te bezichtigen op ons prachtige Sportpark De Boekhorst!
Lees meer
GUUS VERVER MAAKT DE OVERSTAP NAAR DE EERSTE SELECTIE
19 jan

GUUS VERVER MAAKT DE OVERSTAP NAAR DE EERSTE SELECTIE

19 januari / Het eerste
In navolging van het trainingskamp waar 4 spelers uit de Zaterdag 1 aansloten, is de onderlinge samenwerking verder vorm gegeven. Dit heeft tot gevolg dat meerdere spelers afwisselend mee gaan trainen, terwijl Guus Verver nu al volledig aansluit. 
Lees meer
Matthieu van den Assem en Richelo Fecunda verlengen contract
12 jan

Matthieu van den Assem en Richelo Fecunda verlengen contract

12 januari / Het eerste
Tijdens het geslaagde trainingskamp hebben er ook veel gesprekken met onze spelers plaatsgevonden. Daaruit kunnen we alvast opmaken dat Matthieu van den Assem en Richelo Fecunda hun contract hebben verlengd en zich daarmee voegen in het eerdere gecommuniceerde lijstje van onze selectie voor komend seizoen. Gefeliciteerd mannen!
VVSB boekt opnieuw overwinning in oefenwedstrijd
11 dec

VVSB boekt opnieuw overwinning in oefenwedstrijd

11 december / Het eerste
Nadat vorige week VVSB een overwinning mocht bijschrijven in de oefenwedstrijd tegen ARC, werd deze zaterdagmiddag TOGB aan de zegekar gebonden. Door een vroege treffer van Bert Steltenpool op aangeven van Jayson Halman kwam VVSB op voorsprong. Vanaf de strafschopstip was de teruggekeerde Ruben Valk kansloos op de inzet van Guus Steerneman. Lange tijd leek het op een gelijkspel uit te draaien, maar met nog een kwartier op de klok zorgde Wout Heemskerk voor de winnende treffer. 
Nicky Eekhout verlengt contract bij VVSB
06 dec

Nicky Eekhout verlengt contract bij VVSB

06 december / Het eerste
Het is weer de tijd van het jaar dat de selecties voor het nieuwe seizoen worden vorm gegeven. Onze TC bericht dat Nicky Eekhout ook komend seizoen te bewonderen is in ons paars en geel. Nicky heeft zich snel aangepast binnen de club en direct een basis plek afgedwongen. Hij is vol vertrouwen dat het team punten gaat pakken en hij verlengt daarmee zijn contract voor volgend jaar. Daar zijn we blij mee Nicky! 
Lees meer
VVSB wint oefenwedstrijd van ARC
04 dec

VVSB wint oefenwedstrijd van ARC

04 december / Het eerste
Op een regenachtige zaterdagmiddag heeft VVSB geoefend tegen ARC. De Noordwijkerhouters kwamen in de eerste helft op een voorsprong door twee doelpunten van Jayson Halman. De gasten uit Alphen aan den Rijn kwamen nog voor rust op 2-1 door Arjan Ouwendijk. Na de thee zorgde Raygivano Dompig voor de 3-1. Neal Arnoldus zorgde met de aansluitingstreffer voor de 3-2 eindstand. 
VVSB leidt onnodige nederlaag tegen ODIN’59
27 nov

VVSB leidt onnodige nederlaag tegen ODIN’59

27 november / Het eerste
Ondanks verzorgd aanvallend voetbal heeft VVSB verzuimd zichzelf te belonen met broodnodige punten. ODIN’59 profiteerde maximaal van niet adequaat genoeg handelen van de thuisploeg en kwam op de juiste momenten op voorsprong. Sam Aarts verschalkte de Noordwijkerhouters in de eerste helft. Danny Bakker zorgde met een fraai afstandsschot voor de gelijkmaker, maar deze werd kort daarna alweer teniet gedaan door de winnende treffer van Ahmed al Mahdi. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59
25 nov

Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59

25 november / Het eerste
VVSB wist niet te winnen bij FC Lisse afgelopen weekend, het was de eerste wedstrijd onder Wilfred van Leeuwen maar wat we vooral weer terug zagen in de ploeg was de wilskracht om te winnen. VVSB speelde met erg veel inzet en leverde veel strijd op het veld. De thuisploeg wist door twee doelpunten snel achter elkaar de voorsprong te pakken. Obi Onyeike zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam VVSB niet. Voetballend komen we nog te kort, maar de trainer is er van overtuigd dat dat wel goed komt met deze ploeg. Hij heeft tenslotte pas nog maar 2 weken met VVSB getraind en ze zijn op de goede weg.
Lees meer
FC Lisse wint derby van VVSB
20 nov

FC Lisse wint derby van VVSB

20 november / Het eerste
Op het zeer lege Sportpark Ter Specke heeft VVSB nog niet het tij weten te keren. Onder leiding van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen was de vechtlust teruggekeerd in de ploeg, maar kwam het voetballend te kort tegen koploper FC Lisse. De thuisploeg wist door twee doelpunten snel achter elkaar de voorsprong te pakken. Obi Onyeike zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam VVSB niet. 
Lees meer
Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB
19 nov

Voorbeschouwing FC Lisse - VVSB

19 november / Het eerste
Na een trainerswissel, twee vrije weekenden mag de selectie van VVSB aankomende zaterdag weer aantreden in de Derde Divisie. En direct staat er een derby op het menu. Helaas een derby zonder toeschouwers, maar dankzij de inspanningen van FC Lisse wordt de wedstrijd tussen de bollenstreekclubs live en gratis uitgezonden via YouTube. De link naar de livestream wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, waarna op zaterdag vanaf 14.30 uur het duel kan beginnen.
Lees meer