Nieuws Zondag 1

VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi
21 sept

VVSB is uitgeschakeld in het bekertoernooi

21 september / Het eerste
In een doldwaze 7 minuten gaf VVSB de wedstrijd en het bekertoernooi uit handen. De amateurs van Ajax kwamen in de 61e minuut op voorsprong waarna het niet veel later direct 3-0 stond. Dat het uiteindelijk nog 4-1 werd, mocht niet meer baten. Het bekeravontuur zit er al vroeg op dit seizoen, de focus kan nu volledig op de competitie. 
Lees meer
VVSB leidt nederlaag bij Sparta Nijkerk
18 sept

VVSB leidt nederlaag bij Sparta Nijkerk

18 september / Het eerste
Na twee overwinningen en twee gelijke spelen heeft VVSB haar eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In Nijkerk was de plaatselijke Sparta met 2-0 te sterk. In het eerste bedrijf was het Gilbrano Plet die de thuisploeg op voorsprong zette. VVSB drong wel aan na de rust, maar kreeg in de slotminuut de deksel op de neus gepresenteerd. Invaller Ricardo Fransberg zorgde voor de 2-0 eindstand. 
Lees meer
Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB
17 sept

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB

17 september / Het eerste
Speelronde 5 staat alweer voor de deur. VVSB gaat op bezoek bij een van de titelkandidaten; Sparta Nijkerk. Beide ploegen nemen momenteel de gedeelde 2e plaats in en zijn nog ongeslagen in de competitie. In Nijkerk wordt er om 15.00 uur afgetrapt.
Lees meer
VVSB en VVOG moeten beide genoegen nemen met een punt
11 sept

VVSB en VVOG moeten beide genoegen nemen met een punt

11 september / Het eerste
In een boeiend schouwspel hebben VVSB en VVOG de punten gedeeld. VVOG, het betere elftal in de eerste helft, kwam op voorsprong door een intikker van Job Hogedoorn. VVSB kwam op gelijke hoogte door een kopbal van invaller Brooklyn van Doorneveld. Beide ploegen drongen nog wel aan, maar wisten niet meer te scoren, waardoor de uitslag op 1-1 bleef hangen. 
Lees meer
VVSB wint in slotfase bij Excelsior’31 en is koploper
05 sept

VVSB wint in slotfase bij Excelsior’31 en is koploper

05 september / Het eerste
Met nog 5 minuten op de klok was het Excelsior’31 die de wedstrijd onder controle had en een 1-0 voorsprong verdedigde. VVSB toonde zich echter veerkrachtig en kwam redelijk uit het niets op gelijke hoogte door Matthieu van den Assem. De blessuretijd werd ingezet waarna de Noordwijkerhouters de rug weer rechtte. Invaller Raygivano Dompig hield met een sprint vanaf het eigen strafschopgebied 4 verdedigers bezig en schoot de bal fraai binnen. De ontlading was groot, zeker nadat bleek dat VVSB de koppositie had veroverd van de Derde Divisie. 
Lees meer
Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB
03 sept

Voorbeschouwing Excelsior'31 - VVSB

03 september / Het eerste
Het is speelronde 3 en als de koploper van de Derde Divisie aantreedt tegen de nummer 2 mag je toch al spreken van een heuse topper! Het ongeslagen Excelsior’31 neemt het op het eigen Sportpark de Koerbelt op tegen ons aller VVSB. Na de 3-0 overwinning op Sportlust’46 bezetten de Noordwijkerhouters op doelsaldo de tweede positie. Wie staat er na deze wedstrijd aan de leiding van de Derde Divisie?
Lees meer
Bezoekersinformatie Excelsior'31 - VVSB
01 sept

Bezoekersinformatie Excelsior'31 - VVSB

01 september / Het eerste
Aanstaande zaterdag speelt ons vlaggenschip al een heuse topper in Rijssen. Koploper Excelsior'31 ontvangt dan nummer 2 VVSB. Gezien het aantal toeschouwers is anderhalve meter afstand niet te garanderen. Het bestuur van Excelsior'31 heeft daardoor enkele toegangscriteria opgesteld. Toegang is daarom alleen mogelijk met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur). Deze kunnen, zoals bekend, via de corona check app als QR code worden getoond. Deze voorzorgsmaatregelen stelt Excelsior'31 in staat de gasten hartelijk te ontvangen. De anderhalve meter afstand is niet langer een vereiste. Meer informatie kun je vinden op de site van de gastheren https://www.excelsior31.nl/8704/nieuws/informatie-toegang-excelsior-31-vvsb
VVSB wint van Sportlust bij hernieuwde opening sportpark
28 aug

VVSB wint van Sportlust bij hernieuwde opening sportpark

28 augustus / Het eerste

VVSB heeft de hernieuwde opening van Sportpark de Boekhorst met een overwinning luister gebracht. Al vlot in de wedstrijd zorgde Felitciano Zschusschen met een fraaie volley voor de openingstreffer. Sportlust’46 drong hierna wel aan, maar ontbrak het aan de juiste eindpass. VVSB profiteerde van de geboden ruimte waardoor Jayson Halman en Bert Steltenpool voor de 3-0 overwinning konden zorgen. 

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Sportlust'46
26 aug

Voorbeschouwing VVSB - Sportlust'46

26 augustus / Het eerste

Na dik 10 maanden rolt de bal weer op het mooie nieuwe complex van VVSB, er is keihard gewerkt om de nieuwe accommodatie klaar te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen en dat is gelukt hulde voor de mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Lees meer
VVSB neemt punt mee uit Staphorst
21 aug

VVSB neemt punt mee uit Staphorst

21 augustus / Het eerste

De eerste officiële wedstrijd na ruim 10 maanden heeft VVSB met 0-0 afgesloten. In Staphorst was de thuisploeg de ploeg met meer kansen, maar mede dankzij uitstekend keeperswerk van Ruben Valk kon VVSB een punt mee terug de bus in nemen.

Lees meer