Nieuws Zondag 1

Raygivano Dompig nieuwste aanwinst VVSB
17 jun

Raygivano Dompig nieuwste aanwinst VVSB

17 juni / Het eerste

Op de valreep heeft VVSB een snelle buitenspeler vastgelegd. Ray (Raygivano) Dompig komt naar De Boekhorst! Ray is een 21-jarige speler die in de jeugd onder meer zijn opleiding genoot bij Sparta Rotterdam. Hij komt nu over van Spartaan ‘20 en kijkt er naar uit om in ons paarsgeel uit te komen. De voorbereiding start al over een week of drie, dus we kunnen hem snel ontvangen op de club. Welkom Ray! Op naar mooie resultaten met het team!

Brooklyn van Doorneveld nieuwste aanwinst VVSB
08 jun

Brooklyn van Doorneveld nieuwste aanwinst VVSB

08 juni / Het eerste

Het is al even stil op het gebied van transfers en de samenstelling van onze selectie. Toch is die nog niet helemaal rond voor komend seizoen.

Lees meer
Voorbereiding seizoen 2021-2022
07 jun

Voorbereiding seizoen 2021-2022

07 juni / Het eerste

Na twee afgebroken seizoen begint over enkele weken alweer de voorbereiding op een nieuw en hopelijk volledig seizoen. Om goed beslagen ten ijs te komen wordt er op zaterdag 10 juli gestart met de eerste training. Met een 6-tal oefenwedstrijden zal de technische staf onder leiding van Richard Plug de selectie klaarstomen om het nieuwe seizoen fit te kunnen beginnen.

Lees meer
Bert Steltenpool blijft alsnog bij VVSB
24 apr

Bert Steltenpool blijft alsnog bij VVSB

24 april / Het eerste

In tegenstelling tot voorgaande berichtgeving blijft onze spits Bert Steltenpool toch actief in ons prachtige paars en geel. Noem het voortschrijdend inzicht. Noem het veranderende omstandigheden. Het is allebei waar. De uitkomst is in ieder geval dat een eerder besluit is teruggedraaid. Wij zijn er blij mee, VVSB is er blij mee! Tot volgend seizoen dan ook Bert.

Rick van der Mast nieuwe keeper VVSB; Jan van Gijlswijk wordt teammanager
29 mrt

Rick van der Mast nieuwe keeper VVSB; Jan van Gijlswijk wordt teammanager

29 maart / Het eerste

Rick van der Mast is vastgelegd als keeper, waardoor de vervanging van Lars Jansen (vertrekt naar Noordwijk) nu een feit is. Rick keept nu bij S.V. Den Hoorn en is druk met zijn eigen keepersschool. Hij speelde in de jeugd bij SEP in Delft en daarna onder meer bij Feyenoord. Zijn beoogde profcarrière moest hij beëindigen door blessures. Rick heeft al enkele malen meegetraind en sluit nu dus aan bij onze selectie. We wensen Rick veel succes en van harte welkom man! 

Dan is er ook nieuws in de begeleiding. Als vervanging van ‘onze Arres’ is Jan van Gijlswijk bereid gevonden om als teammanager van ons eerste in te stappen! Een bekend gezicht binnen VVSB. Welkom in het team Jan!

Enzo Huntink nieuwe aanwinst VVSB
06 mrt

Enzo Huntink nieuwe aanwinst VVSB

06 maart / Het eerste

Het voelt nog steeds raar en volgend seizoen nog ver weg, maar natuurlijk krijg de selectie een gezicht. De laatste vacatures worden ingevuld.

Lees meer
Jayson Halman versterkt VVSB
19 feb

Jayson Halman versterkt VVSB

19 februari / Het eerste

Het was even stil, maar er is weer nieuws van het spelersfront. Met dit keer zowel een nieuwe aanwinst, maar ook met twee vertrekkers.

Lees meer
VVSB ZOEKT TEAMMANAGER VOOR ONS EERSTE
25 jan

VVSB ZOEKT TEAMMANAGER VOOR ONS EERSTE

25 januari / Het eerste
De positie van Teammanager komt beschikbaar nu onze Arno (Arres) van de Voort heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen. Om die reden zoekt de TC naar iemand die deze rol bij ons mooie cluppie wil invullen. Ben je voetbalminded, wil je wekelijks met onze jongens op pad, samen met de Technische Staf plannen maken, alles goed voorbereiden voor de wedstrijden en samen op zoek naar successen in een prestatieve maar informele professionele sfeer? Meld je dan aan bij Theo Nulkes: theonulkes@me.com!
MEDISCHE STAF VOLGEND SEIZOEN INTACT
24 jan

MEDISCHE STAF VOLGEND SEIZOEN INTACT

24 januari / Het eerste

Voor komend seizoen is de bekende Medische Staf voor de verzorging, behandeling, herstel en fysieke begeleiding van onze selectie ook weer beschikbaar. Yvonne, Cees en Bob staan gewoon weer paraat en hopen, meer dan dit seizoen, weer in een wekelijks ritme gezamenlijk successen te kneden. Mooi nieuws!

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer
29 dec

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer

29 december / Het eerste

Een nieuwe assistent trainer in the house: Bert van Duijvenbode uit Velserbroek sluit volgend seizoen aan in onze Technische Staf. De oud speler van onder meer VSV, Telstar en FC Lisse is nu assistent trainer bij ADO ‘20. Eerder zat hij in de Technische Staf bij o.a. Stormvogels Telstar, v.v. Waterloo en VSV. Hij combineert het trainerschap met een functie bij woningcorporatie Rochdale. Met de komst van Bert is de vacante positie na het vertrek van Patrick van der Fits naar Katwijk ingevuld. Van harte welkom Bert en tot snel!