Nieuws Zondag 1

VVSB neemt gepast afscheid van vertrekkende spelers en staf
06 jun

VVSB neemt gepast afscheid van vertrekkende spelers en staf

06 juni / Het eerste
Een dag na het spectaculaire lijfsbehoud is tijdens de afsluitende BBQ gepast afscheid genomen van de spelers en staf die VVSB aan het einde van het jaar zullen verlaten. Middels een fraaie actiefoto geportretteerd op een canvasdoek zal iedereen een herinnering aan VVSB behouden. 

Bedankt mannen!
Lees meer
VVSB blijft derde divisionist na bizarre ontknoping
04 jun

VVSB blijft derde divisionist na bizarre ontknoping

04 juni / Het eerste
Zaterdag 4 juni 2022 zal in de geschiedenisboeken van VVSB voortaan te boek staan als een dag om niet snel te vergeten. Menig scenarioschrijver zal jaloersmakend terugkijken op deze ontknoping in de Derde divisie. Met de blik op het veld en de blik op de telefoon voor andere uitslagen had VVSB nog slechts een paar minuten om het lijfsbehoud veilig te stellen. De 94e minuut breekt aan; Danny Bakker gooit de bal snel in, Matthieu van den Assem geeft hem ragfijn over de grond voor het doel en spits Youssef Blel schiet kiezelhard binnen. Wat hierna volgde was een orkaan aan emoties, vuurwerk en besef; VVSB blijft in de Derde Divisie. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse
03 jun

Voorbeschouwing VVSB - FC Lisse

03 juni / Het eerste

Nog een keer zullen de paars-gelen de krachten bij elkaar moeten verzamelen om een positief resultaat neer te zetten. Bij winst zijn de Noordwijkerhouters zeker van lijfsbehoud in de Derde Divisie, bij een gelijkspel of nederlaag zal er naar de andere velden gekeken worden. Tegenstander? Kampioen FC Lisse, een pittige klus. 

Lees meer
Bert Steltenpool vertrekt bij VVSB
30 mei

Bert Steltenpool vertrekt bij VVSB

30 mei / Het eerste
De in de tweede seizoenshelft langdurig geblesseerde Bert Steltenpool vertrekt aan het einde van het seizoen. Onlangs maakte hij nog zijn comeback als invaller, maar komend jaar speelt hij bij derdeklasser Wervershoof met zijn vrienden. Met het oog op het vaderschap heeft hij die keuze gemaakt. 
Nog een keer vlammen Bert! Alvast bedankt voor jouw jaren bij VVSB! Succes!
VVSB zal nog een keer moeten strijden
28 mei

VVSB zal nog een keer moeten strijden

28 mei / Het eerste

VVSB had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen door in Hoek te winnen en zichzelf veilig te spelen. Dat gebeurde echter niet, maar toch houden de Noordwijkerhouters alles in eigen hand. Volgende week zal op eigen grond tegen kampioen FC Lisse het derde divisieschap veilig gesteld moeten worden. 

Lees meer
Voorbeschouwing Hoek - VVSB
27 mei

Voorbeschouwing Hoek - VVSB

27 mei / Het eerste
Voor VVSB breekt een zenuwslopend slot van de competitie aan. De laatste uitwedstrijd is direct een van de verste uitwedstrijd, namelijk in het Zeeuws-Vlaamse Hoek. Een ploeg die al vijf trainers heeft gehad dit seizoen, maar nog altijd strijdt voor de 4e plek wat zo goed als zeker een nacompetitie plek betekent. Opnieuw geen gemakkelijke opgave voor VVSB.
Lees meer
VVSB slaat flater in derby tegen Ter Leede
24 mei

VVSB slaat flater in derby tegen Ter Leede

24 mei / Het eerste
Wat een spannende derby tussen VVSB en Ter Leede had moeten zijn, is geëindigd in een martelgang voor de Noordwijkerhouters. In een eerste helft waar bijna alles mis ging, wat mis kon gaan stond VVSB al met 0-4 achter. Een tweede helft met een rode kaart aan beide kanten en een extra doelpunt voor Ter Leede volgde hierna. 
Lees meer
VVSB en ODIN’59 delen de punten
21 mei

VVSB en ODIN’59 delen de punten

21 mei / Het eerste
Een wedstrijd tussen twee concurrenten die bij een overwinning goede zaken hadden kunnen doen  is geëindigd in 2-2. Geen nederlaag, maar ook geen overwinning. Gezien de uitslagen op de andere velden een resultaat waar men weer verder mee kan. Ahmed al Mahdi was voor ODIN’59 de man waar het gevaar en dus ook de doelpunten vandaan kwam. Bij VVSB wisten Youssef Blel en Danny Bakker het net te vinden. 
Lees meer
Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB
20 mei

Voorbeschouwing ODIN'59 - VVSB

20 mei / Het eerste
Speelronde 31 staat voor de deur en wat een affiche. Een zeer belangrijk duel tussen nummer 14 ODIN’59 en nummer 13 VVSB staat in Heemskerk op het programma. Beide ploegen staan momenteel op een veilige plek in de Derde Divisie en zullen bij een overwinning de veiligheid bijna voelen. Ook de KNVB ziet dit als een belangrijke wedstrijd getuigde de leidsman van deze middag. De ervaren Sander de Brito Roque zal de leiding in handen hebben.
Lees meer
VVSB wint opnieuw in eigen huis
15 mei

VVSB wint opnieuw in eigen huis

15 mei / Het eerste
Het begint ondertussen een vast ritueel te worden op Sportpark de Boekhorst. VVSB die even nodig heeft om de tegenstander op te vreten om na een uur tijd de vruchten hiervan te plukken. Ook SteDoCo nam als zesde tegenstander op rij deel aan deze traditie. Via een solide achterhoede, hardwerkend middenveld en scorende aanvallers wisten de paars-gelen de overwinning te grijpen. Jayson Halman en Raygivano Dompig waren de doelpuntenmakers deze avond. 
Lees meer