Nieuws Zondag 1

VVSB pakt tweede zege op rij
16 mrt

VVSB pakt tweede zege op rij

16 maart / Het eerste

Met een tweede zege op een rij ziet de stand er voor VVSB er in één klap een stuk positiever uit. Nadat vorige week Excelsior Maassluis al werd verslagen, werd zaterdagavond opnieuw een subtopper aan de zegekar gebonden. Koninklijke HFC kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar VVSB toonde net als vorige week karakter en trok aan het langste eind. Grote man bij de Noordwijkerhouters was opnieuw Danny Bakker, met 2 doelpunten en 1 assist.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Koninklijke HFC
14 mrt

Voorbeschouwing VVSB - Koninklijke HFC

14 maart / Het eerste

De wedstrijd tegen Koninklijke HFC werd lang gezien als de enige derby in de Topklasse Zondag. Nou ja, misschien telde het duel tegen AFC er ook nog bij. Maar in de landelijke zondagcompetitie was een ritje enkel en alleen de N206 af een fijne afwisseling tussen alle verre uitduels.

Lees meer
VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis
09 mrt

VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis

09 maart / Het eerste

VVSB heeft de eerste wedstrijd na de carnaval direct in een zege omgezet. Vincent van den Berg zorgde voor de snelle openingstreffer namens Excelsior Maassluis, waarna VVSB haar rug rechtte. Tommy Bekooij zorgde nog binnen het kwartier voor de gelijkmaker, waarna in de tweede helft Tim de Rijk voor de voorsprong zorgde. Lange tijd bleef het spannend door de toenemende druk van de gasten, maar Danny Bakker maakte daar een einde aan door in de slotminuten voor de bevrijdende 3-1 te zorgen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Excelsior Maassluis
07 mrt

Voorbeschouwing VVSB - Excelsior Maassluis

07 maart / Het eerste

Een zaterdag zonder voetbal; voor de een wennen, voor de ander het moment om zichzelf even onder te dompelen in de carnavalssferen. Voor VVSB was de break van vorige week twee kanten op uit te leggen. Hadden de Noordwijkerhouters behoefte aan een weekje niks na de blamerende nederlaag tegen Scheveningen van eind februari? Of hadden de spelers van Eric Meijers juist na die 6-1 nederlaag zich zo snel mogelijk willen revancheren?

Lees meer
Lulinho Martins verlengd, Sonny ten Hoope vertrekt
05 mrt

Lulinho Martins verlengd, Sonny ten Hoope vertrekt

05 maart / Het eerste

Sonny ten Hoope heeft aangegeven ons aan het einde van dit seizoen te verlaten. Hij maakt nu na een seizoen de overstap naar OFC in Oostzaan zoals reeds in de media verscheen. Succes Sonny! 

Onze 24-jarige rechtsbuiten Lulinho Martins, die een opvallend eerste seizoen doormaakt na zijn overstap van Aalsmeer, heeft juist verlengd! We zien graag dat hij zijn ontwikkeling komend jaar doorzet in het paarsgeel. Top Lulinho.

Lees meer
ROB ZANDBERGEN EN STEFAN KRAAIJVANGER NAAR VVSB
26 feb

ROB ZANDBERGEN EN STEFAN KRAAIJVANGER NAAR VVSB

26 februari / Het eerste

De 27-jarige centrale verdediger Rob Zandbergen komt over van Ter Leede. Eerder speelde Rob bij Rijnvogels en Rijnsburgse Boys. Begin februari melde Rob al dat hij Ter Leede ging verlaten om zijn ambities op een hoger niveau waar te maken. We zijn blij dat hij dat komend seizoen bij ons in het paarsgeel komt doen! Welkom Rob! 

Lees meer
VVSB leidt beschamende nederlaag bij Scheveningen
23 feb

VVSB leidt beschamende nederlaag bij Scheveningen

23 februari / Het eerste

Vooraf kon VVSB, Scheveningen nog als een concurrent zien voor het zichzelf veilig spelen in de Tweede divisie. Die hoop is na hedenmiddag bijna wel vervlogen. Voor de rust stonden de Noordwijkerhouters nog met 0-1 voor, maar een schandalige tweede helft vergooide alle hoop. Grote man bij Scheveningen was Mehmet Aldogan met 5 (!) doelpunten en 1 assist.

Lees meer
VVSB TREKT YANNICK BOUW AAN
22 feb

VVSB TREKT YANNICK BOUW AAN

22 februari / Het eerste

Yannick Bouw, momenteel spelend voor vv Eemdijk uitkomend in de 3e Divisie Zaterdag, komt volgend seizoen naar onze club. Yannick is 22 jaar en spits. Dit seizoen maakt hij indruk door zijn spel in zijn eerste seizoen op dit niveau. Tot op heden maakte hij 12 doelpunten in 18 competitie en KNVB Beker wedstrijden. We wensen Yannick nog veel succes en heten hem vanaf hier alvast van harte welkom! Tot op de Bavo!

Lees meer
Voorbeschouwing Scheveningen - VVSB
21 feb

Voorbeschouwing Scheveningen - VVSB

21 februari / Het eerste

Twee weken geleden pakte VVSB de tweede overwinning van het seizoen. De eerste, dat was in november van het vorige jaar en wel tegen Scheveningen, de tegenstander van aankomend weekend. Waar Scheveningen momenteel op een veilige 14e plaats staat, is VVSB nog altijd niet gevrijwaard van de degradatieplaats. Met een verschil van 11 punten op de ranglijst is een resultaat erg wenselijk voor de Noordwijkerhouters.

Lees meer
JORDY ZWART STOPT KOMEND SEIZOEN
20 feb

JORDY ZWART STOPT KOMEND SEIZOEN

20 februari / Het eerste

Jordy Zwart en VVSB laten gezamenlijk weten dat er na 8 seizoenen een einde komt aan deze mooie periode. Jordy wordt in oktober 35 jaar en met een tweede kindje op komst, wenst hij meer tijd met z’n gezin door te brengen. 

Lees meer