Nieuws Zondag 1

VVSB en FC Lienden delen de punten in eerste wedstrijd na winterstop
13 jan

VVSB en FC Lienden delen de punten in eerste wedstrijd na winterstop

13 januari / Het eerste

De degradatiekraker tussen FC Lienden en VVSB is geëindigd zoals het begon. VVSB kwam een stuk beter voor de dag dan voor de winterstop, maar kon het vernieuwde FC Lienden niet over de knie leggen. Door dit gelijke spel blijft het gat tussen de onderste twee plaatsen, vier punten.

Lees meer
Voorbeschouwing FC Lienden – VVSB
11 jan

Voorbeschouwing FC Lienden – VVSB

11 januari / Het eerste

De winterstop is voorbij, er gaat weer gevoetbald worden. Alhoewel, lange tijd zag het er naar uit dat er geen wedstrijd tussen FC Lienden en VVSB, aangezien de Stichting van de thuisploeg de stekker uit het eerste elftal trok. Toch werd er onder leiding van Hans van de Haar nog wat middelen gevonden om een elftal op de been te brengen. Maar welke spelers dat allemaal zijn, is pas zondagmiddag bekend.

Lees meer
Richelo Fecunda verlengt contract
08 jan

Richelo Fecunda verlengt contract

08 januari / Het eerste

De TC en onze rechtsback Richelo Fecunda hebben in Benalmádena overeenstemming bereikt over een meerjarige contractverlenging. Dat betekent dat Richelo, nu bezig aan zijn derde seizoen bij VVSB waarin hij al bijna 90 officiële wedstrijden in het paars en geel afwerkte, ook de komende twee seizoenen onze kleuren zal verdedigen! 

Lees meer
WESLEY GOEMAN SLUIT AAN IN DE WINTERSTOP
15 dec

WESLEY GOEMAN SLUIT AAN IN DE WINTERSTOP

15 december / Het eerste

Wesley Goeman komt VVSB vanaf de winterstop versterken! De 27-jarige defensieve middenvelder verlaat daarbij in zijn 3e seizoen Rijnsburgse Boys. Bij Rijnsburg was hij vorig seizoen nog aanvoerder en maakte hij de promotie naar de Tweede Divisie mee. Eerder kwam hij uit voor Scheveningen en DHC. De TC is erg content met de komst van een van de sterkhouders bij Rijnsburg na het vertrek van Kevin en Patrick. Van harte welkom Wes en veel succes in ons team en in het paarsgeel! 

Lees meer
VVSB verliest laatste wedstrijd van 2018
15 dec

VVSB verliest laatste wedstrijd van 2018

15 december / Het eerste

VVSB heeft de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2018 verloren. Barendrecht was met 1-3 te sterk. Mede vanwege het doelpunt van Tommy Bekooij, het betere veldspel en kansen leek het in de eerste helft erop dat VVSB er met de overwinning er vandoor zou gaan. In de tweede helft kwam Barendrecht volledig terug in de wedstrijd met een snelle gelijkmaker door Marouane Bakour. Via een strafschop van Delano a Cohen en een razendsnelle uitbraak van invaller Rowendley Martijn viel het kwartje de Barendrechtse kant op.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht
13 dec

Voorbeschouwing VVSB - Barendrecht

13 december / Het eerste

Als er twee ploegen naar de winterstop snakken in de Tweede Divisie zijn het VVSB en Barendrecht wel. Even de tijd om tijdens de kerstmaaltijd of oliebollen de eerste seizoenshelft te overzien.

Lees meer
SELECTIENIEUWS
11 dec

SELECTIENIEUWS

11 december / Het eerste

We zijn enorm blij met de verlenging van sterkhouders en huidige aanvoerders Frans van Niel en Ruben Valk. Frans speelt al sinds 2008 in het paars-geel, terwijl Ruben sinds 2015 onze goal verdedigd. Frans en Ruben verlengen hun aanwezigheid voor respectievelijk een en twee jaar. Well done boys!

Lees meer
VVSB lijdt nederlaag bij Spakenburg
08 dec

VVSB lijdt nederlaag bij Spakenburg

08 december / Het eerste

VVSB heeft in de laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar geen punten weten mee te nemen uit Bunschoten-Spakenburg. Op de blauwe kant van De Westmaat won Spakenburg in de tweede helft met 3-1. Vlak na rust scoorde Barry Beijer de openingstreffer, waarna Olaf van der Sande de score uitbreidde met 2 doelpunten. In de blessuretijd zorgde invaller Kevin Brands voor de einduitslag.

Lees meer
Voorbeschouwing Spakenburg - VVSB
06 dec

Voorbeschouwing Spakenburg - VVSB

06 december / Het eerste

Voor de tweede keer dit seizoen zal de bus van Brouwers Tours de selectie van VVSB afleveren op de Westmaat in Bunschoten-Spakenburg. Op het blauwe gedeelte van het sportpark wacht Spakenburg voor de laatste uitwedstrijd van 2018. Eerder dit seizoen pakte VVSB haar enige punt buitenshuis door IJsselmeervogels op een spectaculaire 3-3 te houden. Of de paars-gelen dit resultaat tegen Spakenburg kunnen herhalen of zelfs verbeteren, zal zaterdag vanaf 15.00 uur blijken.

Lees meer
VVSB toont veerkracht en pakt een punt tegen Jong Sparta
01 dec

VVSB toont veerkracht en pakt een punt tegen Jong Sparta

01 december / Het eerste

VVSB stond nog voordat er 60 seconden gespeeld waren op voorsprong tegen de nummer 2 uit de Tweede Divisie. Jong Sparta bleek echter niet onder de indruk en kwam nog voor de rust op voorsprong door 2 intikkers van het nieuwe wonderkind Elayis Tavsan. Na de pauze vocht VVSB zich terug in de wedstrijd en werd de inzet beloond. Het schot van Sven Verlaan werd voldoende aangeraakt door Danny Bakker om doelman Michael Fabrie te passeren. In de slotfase drong VVSB nog aan, maar het gelijkspel gaf de verhoudingen in het veld juist weer.

Lees meer