Nieuws Zondag 1

Voorbeschouwing Katwijk - VVSB (KNVB Beker)
23 okt

Voorbeschouwing Katwijk - VVSB (KNVB Beker)

23 oktober / Het eerste

Voor het tweede jaar op rij staan VVSB en Katwijk tegenover elkaar in de tweede ronde van de KNVB Beker. De enige wijziging ten opzichte van beide jaren. Vorig jaar was de ontmoeting in Noordwijkerhout, dit jaar is Sportpark de Krom de speellocatie. Welke bollenstreekclub speelt in december tegen (hoogst waarschijnlijk) een BVO in de derde ronde? Dinsdagavond weten we, wie er donderdagavond in de koker zit…

Lees meer
VVSB boekt eerste thuisoverwinning van het seizoen
21 okt

VVSB boekt eerste thuisoverwinning van het seizoen

21 oktober / Het eerste

Vooraf werd Achilles’29 als titelfavoriet gezien, de praktijk leert dat de Groesbekers nu op een 16e plaats bivakkeren. VVSB won voor de 2e week op rij en boekte hiermee de eerste thuisoverwinning. De Noordwijkerhouters gingen als een komeet van start en stonden na een half uur al met 3-0 voor door doelpunten van Guido Pauw, Jordy Zwart en Mo el Osrouti. Marijn de Kler zorgde nog voor rust voor de 3-1. In de tweede helft scoorde de gasten enkel nog via Niels Wouters.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Achilles'29
19 okt

Voorbeschouwing VVSB - Achilles'29

19 oktober / Het eerste

“Als je veel wedstrijden wint, word je kampioen en den wil je je meten met ploegen die een niveau hoger spelen.” Het is augustus 2013 als Achilles’29 voorzitter Harrie Derks deze uitspraak doet in dagblad Trouw. De club uit Groesbeek staat aan de vooravond van hun debuut in het betaalde voetbal. Een uitwedstrijd tegen FC Emmen is het decor van een unieke sportieve gebeurtenis. Achilles ’29 promoveert als amateurclub naar de Jupiler League. Streekgenoot vv Katwijk werd in dat jaar ook gevraagd, maar weigerde. 

Lees meer
VVSB boekt zwaarbevochten overwinning op AFC
15 okt

VVSB boekt zwaarbevochten overwinning op AFC

15 oktober / Het eerste

Het was niet goed, maar de punten zijn binnen voor VVSB. In een bij vlagen zeer matige wedstrijd was één scherp moment van Mo el Osrouti doorslaggevend voor de eindstand. De buitenspeler van VVSB verschalkte doelman Joey Potveer met een laag schot in de korte hoek. Welkome punten voor de Noordwijkerhouters waardoor zij zich nu weer in de middenmoot van de Tweede divisie bevinden.

Lees meer
Voorbeschouwing AFC - VVSB
13 okt

Voorbeschouwing AFC - VVSB

13 oktober / Het eerste

Het begint bijna een klassieker te worden, AFC – VVSB. Sinds VVSB zich in de hoofdklasse voetbalde (seizoen 2005-2006), komen deze clubs elkaar al tegen. De clubs met een totaal verschillende achtergrond hebben de laatste jaren diverse schitterende wedstrijden met elkaar uitgevochten. Aanstaande zondag is het tijd voor de 13e editie van AFC - VVSB op Sportpark Goed Genoeg.

Lees meer
VVSB laat overwinning tegen IJsselmeervogels liggen
07 okt

VVSB laat overwinning tegen IJsselmeervogels liggen

07 oktober / Het eerste

Met nog 20 minuten op de klok, leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Noordwijkerhoutse equipe. Door doelpunten van Frans van Niel en Mo el Osrouti stond VVSB met 2-0 voor. Invaller Soufyan Moro kreeg een rode kaart van scheidsrechter Bijl. Toch kwam IJsselmeervogels terug en scoorde via invaller Robbert Olijfveld en Oktay Ozturk. In de slotfase kregen beide ploegen nog kansen, maar gescoord werd er niet. IJsselmeervogels bleek de morele winnaar in dit gelijkspel.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB – IJsselmeervogels
05 okt

Voorbeschouwing VVSB – IJsselmeervogels

05 oktober / Het eerste

VVSB en IJsselmeervogels hebben geen historie met elkaar. Er zijn amper parallelen te trekken tussen beide elftallen. Twee totaal verschillende clubs. De bezoekers van aankomende zaterdag hebben de meeste landelijke amateurtitels van alle amateurvereniging op hun palmares. Op die van VVSB prijkt er nog geen één.

Lees meer
VVSB beleeft fantastisch comeback bij Rijnsburgse Boys
01 okt

VVSB beleeft fantastisch comeback bij Rijnsburgse Boys

01 oktober / Het eerste
Het zag er lang niet naar uit dat VVSB met minimaal een punt terug naar De Boekhorst ging. Tot de 70e minuut stond Rijnsburgse Boys nog met 2-0 voor. Maar door doelpunten van Mo el Osrouti, Tommy Bekooij (penalty) en in de slotminuut van Loyd van der Wilden pakte VVSB haar eerste overwinning van dit seizoen.
Lees meer
Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - VVSB
28 sept

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - VVSB

28 september / Het eerste
De tweede derby van het jaar staat op de planning. Opnieuw één zonder al te veel historie, maar met des te meer belangen. Rijnsburgse Boys en VVSB staan beide nog op een plek waar zij niet willen/horen te staan. Een overwinning komt beide dus goed van pas. Wie pakt de driepunter in deze wedstrijd waar de dwarsverbanden te over zijn?
Lees meer
VVSB verliest van Kozakken Boys
23 sept

VVSB verliest van Kozakken Boys

23 september / Het eerste

VVSB heeft na de bekerstunt tegen Telstar, de winnende flow niet kunnen vasthouden. Kozakken Boys (afgelopen dinsdag nog winnend tegen De Graafschap) was met 0-2 te sterk. Mahmut Sonmez scoorde voor de rust voor de gasten. Na de thee kwam VVSB met 10 man te staan door de rode kaart van Mitchell Theuns en werd de stand naar 0-2 gebracht door Ahmed el Azzouti.

Lees meer