Nieuws Zondag 1

Rick van der Mast nieuwe keeper VVSB; Jan van Gijlswijk wordt teammanager
29 mrt

Rick van der Mast nieuwe keeper VVSB; Jan van Gijlswijk wordt teammanager

29 maart / Het eerste

Rick van der Mast is vastgelegd als keeper, waardoor de vervanging van Lars Jansen (vertrekt naar Noordwijk) nu een feit is. Rick keept nu bij S.V. Den Hoorn en is druk met zijn eigen keepersschool. Hij speelde in de jeugd bij SEP in Delft en daarna onder meer bij Feyenoord. Zijn beoogde profcarrière moest hij beëindigen door blessures. Rick heeft al enkele malen meegetraind en sluit nu dus aan bij onze selectie. We wensen Rick veel succes en van harte welkom man! 

Dan is er ook nieuws in de begeleiding. Als vervanging van ‘onze Arres’ is Jan van Gijlswijk bereid gevonden om als teammanager van ons eerste in te stappen! Een bekend gezicht binnen VVSB. Welkom in het team Jan!

Enzo Huntink nieuwe aanwinst VVSB
06 mrt

Enzo Huntink nieuwe aanwinst VVSB

06 maart / Het eerste

Het voelt nog steeds raar en volgend seizoen nog ver weg, maar natuurlijk krijg de selectie een gezicht. De laatste vacatures worden ingevuld.

Lees meer
Jayson Halman versterkt VVSB
19 feb

Jayson Halman versterkt VVSB

19 februari / Het eerste

Het was even stil, maar er is weer nieuws van het spelersfront. Met dit keer zowel een nieuwe aanwinst, maar ook met twee vertrekkers.

Lees meer
VVSB ZOEKT TEAMMANAGER VOOR ONS EERSTE
25 jan

VVSB ZOEKT TEAMMANAGER VOOR ONS EERSTE

25 januari / Het eerste
De positie van Teammanager komt beschikbaar nu onze Arno (Arres) van de Voort heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen. Om die reden zoekt de TC naar iemand die deze rol bij ons mooie cluppie wil invullen. Ben je voetbalminded, wil je wekelijks met onze jongens op pad, samen met de Technische Staf plannen maken, alles goed voorbereiden voor de wedstrijden en samen op zoek naar successen in een prestatieve maar informele professionele sfeer? Meld je dan aan bij Theo Nulkes: theonulkes@me.com!
MEDISCHE STAF VOLGEND SEIZOEN INTACT
24 jan

MEDISCHE STAF VOLGEND SEIZOEN INTACT

24 januari / Het eerste

Voor komend seizoen is de bekende Medische Staf voor de verzorging, behandeling, herstel en fysieke begeleiding van onze selectie ook weer beschikbaar. Yvonne, Cees en Bob staan gewoon weer paraat en hopen, meer dan dit seizoen, weer in een wekelijks ritme gezamenlijk successen te kneden. Mooi nieuws!

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer
29 dec

Bert van Duijvenbode nieuwe assistent-trainer

29 december / Het eerste

Een nieuwe assistent trainer in the house: Bert van Duijvenbode uit Velserbroek sluit volgend seizoen aan in onze Technische Staf. De oud speler van onder meer VSV, Telstar en FC Lisse is nu assistent trainer bij ADO ‘20. Eerder zat hij in de Technische Staf bij o.a. Stormvogels Telstar, v.v. Waterloo en VSV. Hij combineert het trainerschap met een functie bij woningcorporatie Rochdale. Met de komst van Bert is de vacante positie na het vertrek van Patrick van der Fits naar Katwijk ingevuld. Van harte welkom Bert en tot snel!

Nicky Eekhout tweede versterking VVSB; Tijs Knapp verlengt
28 dec

Nicky Eekhout tweede versterking VVSB; Tijs Knapp verlengt

28 december / Het eerste

Een nieuwe speler en een verlenging ! Vanuit Heemskerk komt volgend seizoen Nicky Eekhout naar het hart van de bollenstreek: ons mooie Noordwijkerhout. Nicky is een 26-jarige verdediger die zowel centraal als links uit de voeten kan. Hij speelt momenteel voor onze competitiegenoot en oude club van onze trainer: Odin ‘59. Welkom bij ons aller VVSB Nicky! 

En dan dichterbij huis de verlenging van onze Tijs Knapp ! 19 jaar  oud en altijd in het paars en geel. Onder toenmalig trainer Eric Meijers debuteerde hij in ons eerste elftal als A-junior. Dit seizoen speelde hij ook af en toe in de Zaterdag 1. Komend seizoen natuurlijk weer te bewonderen op ons vernieuwde complex! Lekker Tijs!

Jelmer Vijlbrief en Ivan Spijkstra verlengen verblijf
18 dec

Jelmer Vijlbrief en Ivan Spijkstra verlengen verblijf

18 december / Het eerste

Onze 22-jarige Ivan Spijkstra blijft ook komend seizoen actief in Noordwijkerhout. Nadat hij vorig jaar de overstap maakte van Be Quick 1887 en verhuisde vanuit Groningen, heeft hij hier zijn draai gevonden. 

Ook onze oudgediende en inmiddels 29-jarige linksback Jelmer Vijlbrief blijf gewoon nog een jaar de linkerflank bestrijken. In 2012 verruilde hij het rood en wit van RCL voor het paars en geel. Dat betekent dat hij voor een bijzondere mijlpaal staat: zijn 10e jaar VVSB! Hoe mooi! 

Top mannen!

Ruben Valk blijft VVSB trouw, Lars Jansen gaat vertrekken
12 dec

Ruben Valk blijft VVSB trouw, Lars Jansen gaat vertrekken

12 december / Het eerste

Ditmaal keepersnieuws! Onze 26-jarige keeper Ruben Valk gaat op voor een langer verblijf onder de lat bij ons aller VVSB. Dat betekent dat hij komend seizoen 7 jaar thuis is op De Boekhorst. Top Ruben! 

Lees meer
FRANS VAN NIEL STOPT BIJ VVSB
11 dec

FRANS VAN NIEL STOPT BIJ VVSB

11 december / Het eerste

Ja, u leest het goed. Na 13 seizoenen (!) zal Frans niet meer in het paars en geel te bewonderen zijn. Nadat de Nieuwvener vanuit ADO Den Haag in 2008 aansloot bij onze selectie, werd hij direct als een van de eersten op het wedstrijdformulier gezet.

Lees meer