Scheidsrechters

De nieuwe scheidsrechterscommissie – Even voorstellen

Per begin van het seizoen 2016-2017 zijn we begonnen met een nieuwe scheidsrechterscommissie.
Goed om de betreffende personen even aan jullie voor te stellen.

Dirk Rietmeijer – Scheidsrechterscoördinator
Dirk is al meerder jaren actief als trainer op de club en is sinds vorig seizoen ook gaan fluiten. Hij is een zeer gedreven persoon die klaar staat voor de scheidsrechters. Zijn doel in de commissie is om goed de signalen van scheidsrechters op te vangen en te kijken waar zaken beter kunnen. Zowel vanuit de scheidsrechters als vanuit de club.

Nick van Lierop – Planner
Een door de vol geverfde scheidsrechter kunnen we Nick wel noemen. Hij loopt al een tijdje als scheidsrechter mee op de velden van VVSB. Hij heeft dit seizoen de taak van planner op zich genomen. Hij zorgt ervoor dat de scheids rechters worden toegewezen aan de thuis wedstrijden bij VVSB. Hij probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de kunde en wensen van de scheidsrechters en de club.

Fred van der Ploeg – Scheidrechter begeleider
De langst zittende van de commissie is Fred. Hij heeft al heel wat scheidsrechter begeleid en hen tips en tricks gegeven hoe ze beter kunnen worden in het fluiten. Aangezien Fred een zeer ervaren scheidsrechter is (ook bij de KNVB), maakt hem een goede coach van de scheidsrechter.

Pim Brouwer – Bestuursverantwoordelijke voor de scheidsrechter
Sinds april 2016 is Pim begonnen in het bestuur. Één van zijn verantwoordelijkheden is het vertegenwoordigen van de scheidsrechters in het bestuur. Dit was altijd een toegevoegde bestuurs- taak bij VVSB en was het onduidelijk wie er verantwoordelijk was voor de scheidsrechters. Hij zal zich met structuur en de website voor de scheidsrechters bezig houden.

Wim Reeuwijk – Begeleiden en coachen van jonge scheidsrechters
Wim is een zeer ervaren scheidsrechter met vele jaren als KNVB scheidsrechter achter zijn naam. Hij begeleid de jongste scheidsrechters al voor een geruime tijd en hij probeert zijn kennis en ervaring over te brengen aan de nieuwe generatie scheidsrechters van VVSB. Wim ontvangt bij thuiswedstrijden van ons eerste, ook het arbitrale kwartet.

Jullie kunnen ons altijd bereiken via het email adres: scheidsrechters@vvsb.nl

Gezocht Scheidsrechters

Iedereen weet dat een leuk potje voetbal mede wordt bepaald door een scheidsrechter. Om alle teams van een leidsman/vrouw te kunnen voorzien, zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om wedstrijden te fluiten. Van jong tot oud, iedereen kan fluiten. Vanuit de zeer ervaren scheidsrechterscommissie worden de scheidsrechters goed begeleid en wordt het fluiten hierdor een leuke bezigheid.
Wij als club VVSB staan achter onze scheidsrechters en zullen deze ook altijd steunen.
Dus heb je zin om op zaterdag lekker bezig te zijn en onze mooie club te helpen dan kunnen jullie je aanmelden bij scheidsrechters@vvsb.nl .
Ook als je eerst nog vragen hebt over bovenstaande, kan je contact opnemen met het email adres van de scheidsrechters. Wij staan je graag te woord.

Met sportieve groet,

Pim Brouwer
Bestuur VVSB"

Spelregelwijzigingen

In het amateurvoetbal zijn een aantal wijzigingen aangebracht in de spelregels, zie document

Zie hierbij ook een handige link voor de spelregelwijzigingen om alles nog eens uitgebreid terug te lezen

http://www.scheids-assist.nl/nieuws/verduidelijking-spelregelwijziging-amateurvoetbal