Ongebonden voetbal

Beste ongebonden voetballers

Er is een website speciaal gemaakt om bij voldoende animo tijdens de zomerzondagen toch door te kunnen voetballen. Op deze site geef je dan per zondag aan of je (misschien (vanaf welk aantal bijvoorbeeld)) wilt komen. Je kunt er ook bepaalde opmerkingen bij maken die voor de anderen van belang kunnen zijn. Je kan dan bijvoorbeeld zien hoeveel er die zondag zullen zijn en of je dat voldoende vindt om ook te komen.

http://ongebonden.corderooij.nl

Wanneer je wilt inschrijven om mee te doen dien je je eerst wel te registreren.

Voor nieuwe ongebonden voetballers.

Ongebonden voetbal is een uitgelezen mogelijkheid voor mensen die wel eens, hoeft niet elke week, vriendschappelijk tegen een bal aan willen schoppen. Sportief gedrag staat voorop.

We zijn alle weken, tijdens het voetbalseizoen, op zondag vanaf 10:00 tot ongeveer 11:45 uur op een van de kunstgrasvelden van het VVSB sportpark aan het voetballen. Tijdens de zomer moet je je per zondag opgeven (zie voorgaande alinea) en bij voldoende inschrijvingen kan je er dan vanuit gaan dat er die zondag wordt gevoetbald.

 

Wanneer je nog twijfelt kom dan gewoon een keer langs en/of speel eens een keer mee. Wanneer het na een aantal keren bevalt, kan je je eventueel opgeven. Je betaalt ongeveer de helft van een normale contributie voor het hele seizoen.
Hopelijk zien we jullie dan een van de komende zondagen?

Met vriendelijke groeten,

De ongebonden voetballers