Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino

Afgelopen weekend heeft de zaterdagselectie een zeer geslaagd trainingsweekend in hotel HUP te Mierlo afgewerkt. De staf was een dag eerder (op eigen kosten) afgereisd om ‘in te kwartieren’. De puntjes werden daarbij op de spreekwoordelijk I geplaatst en heeft er een tennisgevecht plaatsgevonden tussen, aan de ene kant van het net Rob Jonkman/Leo Wijnands en Robbert van Arkel/Aart de Jong, aan de andere kant. Laatstgenoemden wonnen met 6 – 4 en 6 – 2. Een meer dan lekker begin!

Vrijdag druppelden de spelers binnen! Na het inchecken is de groep, onder leiding van verzorger Bart Duivenvoorden, de fitnessruimte in gegaan. Een pittige work-out! Na de warme maaltijd is de voetbal kennis op (inter)nationaal gebied getest. Ardy de Jong heeft deze quiz meer dan voortreffelijk voorbereid en gepresenteerd. Dank Ardy! Op zaterdagochtend stond RTL Nieuws op de stoep om voor hun avondprogramma een item te maken over trainingskampen. Met Timo v/d Raadt, Ardy de Jong, Joost Bekkers en Rob Jonkman in beeld werd een leuk beeld geschetst. Daarna speelden zowel Zaterdag 1 als – 2 een oefenwedstrijd. Helaas waren de omstandigheden niet ideaal, maar beiden wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. In de avond werd er gesteengrild en gebowld. Vanaf 23.00 uur waren de mannen vrij om te gaan en staan waar zij wilden. Dit werd dus Eindhoven. Tot in de ochtend was het enigszins onrustig in het hotel. Niet alleen de mannen van VVSB, maar ook nog door zes andere verenigingen die in dit hotel vertoefden. Na het ontbijt werden de tassen weer gepakt en kon men tevreden huiswaarts rijden.

Dank aan VVSB Promotion

Naast een eigen bijdrage van een ieder is het vooral een dankjewel richting de sponsoren die aangesloten zijn bij VVSB Promotion. Zij hebben de basis weten te leggen voor een geslaagd 2e deel van de competitie waar, voor zowel VVSB zat. 1 als VVSB zat. 2, nog wat te halen valt. Nogmaals hartelijk dank!

Dank aan Tino 

Tijdens ons kamp heeft Tino Stulen het thuisfront continue op de hoogte gehouden door het schieten van foto's, maken van filmpjes en plaatsing op onze Facebook pagina! Niet gezien? Ga naar de Facebook pagina van VVSB zaterdag 1. Dank Tino! 

 

Aart de Jong

Teammanager zaterdagselectie.

Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino
Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino
Zeer geslaagd en met dank aan VVSB Promotion en Tino
Terug naar overzicht