Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar

VVSB Zat. 1 is, na het kampioenschap én debuutjaar in de 4e klasse, genomineerd voor sportploeg van jaar. Op vrijdagavond 15 februari aanstaande wordt in de wintertuin van Hotel van Oranje bekendgemaakt wie zich tot sportploeg van het jaar mag kronen. Naast Zat. 1 zijn ook Noordwijk 1, SJC 1 en JO19 van van Nispen genomineerd. Niet alleen de sportploeg van het jaar wordt deze avond bekend gemaakt. Ook de sportman en –vrouw en sporttalent worden bekendgemaakt. Naast deze nominatie heeft VVSB zat. 1 (Tino Stulen) ook een filmpje van een minuut ingezonden, waarmee een bedrag van 1000, - gemoeid is. Tijd doet snel en veel vergeten, maar het kampioenschap van zaterdag 1 zal bij velen in het geheugen gegrift blijven. Hoe bizar het verliep? We blikken nog even terug!

Competitieverloop

"Voor de nieuwe spelersgroep is het wennen geblazen. Wennen aan elkaar, het spelniveau in de 4e klasse, waarbij ook enige ‘hardheid’ om de hoek komt kijken. Toch speelt de ploeg niet onverdienstelijk en doet in het linker rijtje mee. Vermeldenswaard is de kentering. Daarbij heeft trainingskamp begin januari in ‘de Brug’ te Mierlo aan bijgedragen. Drie dagen bijeen brengt ook een groep dichter bij elkaar en gedraagt zich als collectief? Dit zien we in het tweede deel van de competitie terug. Niet dat de ploeg 1, 2, 3 kampioen zal worden, maar wel mee kan doen voor een periodetitel, dus meedoen in nacompetitie. Het slot van de competitie kun je betitelen als ‘bizar’. VVSB zaterdag 1 is door het uit de competitie terugtrekken van het team ‘Wassenaar’ eerder uitgespeeld dan kampioenskandidaten Oegstgeest, SEV en in iets mindere mate Alphia. VVSB zit dan nog op het vinkentouw. In één van de wekelijkse verslagen wordt melding gemaakt ‘wij hebben alvast de 47 punten en de concurrentie moet nog maar zien of zij dit halen’. Deze woorden worden bevestigd door veel verliespunten van de kampioenskandidaten en komt het voor VVSB aan op de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Meerburg uit Zoeterwoude. Bij winst kan de champagne ontkurkt worden! Deze thriller wordt overtuigend gewonnen. Promotie naar de Derde Klasse is daarmee na één jaar afgedwongen."

Ook u bent van harte welkom!

Alle leden en vrijwilligers van de club zijn hierbij van harte uitgenodigd. Vanaf 19.30 uur wordt u bij de infobalie van Hotel van Oranje opgewacht. Het programma begint om 20.00 uur. Deze avond wordt gepresenteerd door Robert Bannink en onze eigen Koetillers. Ter afsluiting is er een groot feest in de Imperialbar waarbij de coverband Nightlife garant staat voor een heerlijke muzikale avond.

Kaarten kunt u (gratis)halen bij de plaatselijke VVV aan de Dorpsstraat.

 

Aart de Jong

Teammanager Zat. 1 

Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar
Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar
Zaterdag 1 genomineerd voor sportploeg van het jaar
Terug naar overzicht