Wie ben ik?

Deze week in 'Wie ben ik' captain Jaap Aartman van zat. 1. Goede wijn behoeft geen krans? Toch wel! Jaap is opgegroeid bij VVSB en heeft - samen met Stijn van der Slot - een kort uitstapje gemaakt naar de BVO HFC Haarlem. Deze BVO, en genoegzaam bekend, is al jaren geleden opgeheven. Jaapjo is al jaren een vaste waarde, in voorheen VVSB zon. 2 en nu dus zaterdag 1. Pikt dit jaar zijn doelpuntje mee. Meer weten? Lees snel! 

Naam: Jaap Aartman.

Geboortedatum: 21 april 1994.

Welke hobby’s heb je naast het voetballen: Met vrienden pilsie(s) drinken, een potje pokeren/klaverjassen en lekker uitgaan in de kroeg of naar een festival.

Wat doe je in het dagelijks leven: Engineer/werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij installatiebedrijf Schulte & Lestraden te Lisse.

Wat is je favoriete muziek: Dat gaat van hardstyle/hardcore naar reggae, van alles wat dus.

Favoriete film: Interstellar.

Favoriete drankje: Lekker koud pilsie van de tap.

Welke verwachtingen heb je in het 1e jaar zaterdag 1: Dit jaar promoveren naar de 3de klasse, het liefst met een kampioenschap. Met de huidige stand is Oegstgeest de favoriet voor het kampioenschap, maar het seizoen is nog lang en wie weet wat er nog gebeurd. We zullen vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen en het per wedstrijd moeten kijken of het kampioenschap er nog in zit. Ik vertrouw er nog op.

Wat is je favoriete positie in het elftal: Centraal achterin, 3/4-positie, of op de 6-positie(verdedigende middenvelder).

Wat is je grootste succes geweest tijdens je (voetbal)carrière tot nu toe: Eén jaar mogen ervaren om uit te komen voor een BVO voor HFC Haarlem. Daarnaast net geen kampioen in de A1 mogen worden

Wat zijn verbeterpunten voor je: Snelheid, die heb ik eigenlijk nooit gehad. Het zwakkere linkere been kan altijd beter. Handelingssnelheid, aanvallend koppen. De lijst kan hier nog meer aangevuld worden, want er zijn altijd verbeterpunten. Als er geen verbeterpunten waren had ik ook ergens anders gevoetbald.

Hoe bereid je je voor op een wedstrijd: Goed uitslapen, goed ontbijten en lekker op tijd naar de voetbal rustig naar de wedstrijd toe te leven.

Dankje Jaapio! 

Wie ben ik?
Terug naar overzicht