Kraker tegen SEV

Na de fraaie, maar bovenal verdiende overwinning op koploper Oegstgeest, staat er voor aanstaande zaterdag opnieuw een kraker op de rol. Aanstaande zaterdag speelt zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen SEV uit Leidschendam. VVSB staat nog op een tweede plaats, maar voelt de hete adem van de Leidschendammers in de nek. Zaterdag 1 heeft, samen met Oegstgeest 31 punten bijeen gesprokkeld. SEV heeft 30 punten, met dien verstande, dat SEV twee wedstrijden minder heeft gespeeld. 

In de thuiswedstrijd was VVSB nog stevig bovenliggend en stond het tot de 90e minuut nog met 1 - 0 voor. Ver in blessuretijd scoorde SEV de gelijkmaker.

Naast 'deze kraker' wordt er in Alphen a/d Rijn nog een andere topper gespeeld. Alphia ontvangt koploper Oegstgeest. Na het verlies van Oegstgeest in Noordwijkerhout gaan de Oegstgeestenaren in Alphen op zoek naar sportieve revanche. Maar Alphia is niet zomaar te kloppen. Het is een stug voetballende ploeg, die weer heel graag aansluiting zoek met de top drie. Voor VVSB dus zaak om een goed resultaat neer te zetten in Leidschendam. VVSB neemt de 1e plaats in in de tweede periode en om in aanmerking te komen voor in ieder geval nacompetitie is winst halszaak. Heeft u tijd om de boys een hart onder riem te steken?

U bent welkom op Sportpark Kastelenring aan de Sportparkweg 4 te Leidschendam. 

De wedstrijd begint om 14.30 uur. 

 

Aart de Jong 

Kraker tegen SEV
Terug naar overzicht