Successen en 1e nederlaag zaterdag 1

De volgers van zaterdag 1 zijn even verstoken gebleven van informatie. Dit heeft alles te maken met trieste familieomstandigheden van uw scribent/webmaster zaterdag 1. De minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd tegen Oegstgeest raakt mij diep! Even bijpraten over het behalen van de volgende ronde in de KNVB Districtsbeker, de eerste nederlaag en winst in de competitie.

Districtsbeker

Na overwinningen op Ter Leede 2 en van Nispen zaterdag 1 moest er nog een wedstrijd afgewerkt worden tegen Aarlanderveen 1. De aanvankelijk geplande uitwedstrijd werd door weersomstandigheden afgekeurd. Gelet het feit dat Aarlanderveen niet beschikt over een lichtinstallatie wordt deze wedstrijd op maandag 25 september op het terrein van de Bavo afgewerkt. Ook de derde wedstrijd werd winnend afgesloten. Doelpuntenmakers: Timo en Ramon.

1e Competitiewedstrijd

De eerste competitiewedstrijd is direct een stevige graadmeter voor de equipe van Rob Jonkman. De uitwedstrijd tegen een kampioenskandidaat. Oegstgeest 1 beschikt over een zeer goed voetballende ploeg. Even mag VVSB aan een stuntje denken door een doelpunt van Thomas Schrooder. Vooral in de tweede helft doet Oegstgeest er een schepje bovenop en het naar adem snakkende VVSB gaat er kansloos vanaf. Eindstand 4 - 1.

In de thuiswedstrijd tegen Haagsche Hout neemt VVSB revanche op de nederlaag tegen Oegstgeest. Er wordt met 3 - 1 gewonnen. Doelpuntenmakers: Stefan, Fadil en Timo.

VVSB zaterdag 1 neemt na twee wedstrijden een 8e positie in. Aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen het ook nog ongeslagen Hazerswoudse Boys.