En nu nog nacompetitie voor Zat. 1 & 2

VVSB zat. 1 heeft zijn debuutjaar in de Derde Klasse A positief afgesloten. Na overwinningen op Blauw-Zwart en Sporting Leiden moet ook de nummer 2 van de ranglijst Be Fair uit Waddinxveen zijn meerdere erkennen in de paars-gelen. Na 90 minuten staat er 3 -1 in het notitieboekje van de scheidsrechter en is als meer dan terecht te bestempelen. Koen Damen scoort eenmaal en Fadil Sukurica weet tweemaal het net te bollen! VVSB eindigt daarmee op een verdienstelijke 4e plek van de ranglijst. Smetje op deze wedstrijd tegen Be Fair is het na 5 minuten al uitvallen van Joost Bekkers. Met een zware enkelblessure moet hij het veld verlaten. Sterkte Joost!

Nacompetitie weet de formatie van Rob Jonkman veilig te stellen door de 2e periodetitel te pakken. Aanstaande zaterdag wacht de 1e confrontatie in deze nacompetitie. VVSB speelt dan een uitwedstrijd tegen KMD uit Wateringen. Deze ploeg eindigt op plek 2 in Derde Klasse B op slechts één punt achter de kampioen Wateringse Veld. “Een pittig potje staat ons te wachten. KMD beschikt over een aantal uitstekende voetballers en vooral snelle spelers. Toch zie ik wel mogelijkheden om er iets moois van te maken”, aldus Rob Jonkman die de wedstrijd tegen Be Fair aan zich voorbij liet gaan om deze tegenstander te beoordelen.

1e wedstrijd nacompetitie

1 juni

KMD 1 – VVSB 1 Aanvang: 14.30 uur

Het complex van KMD bevindt zich aan de Heulweg 32A te Wateringen.

Zat. 2 gaat ook op voor nacompetitie

Ook zaterdag 2 weet zijn laatste competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Voorschoten 3 wordt in de thuiswedstrijd met 4 – 2 verslagen. De doelpunten komen op naam van Roy v/d Bosch (3x) en Joost Bierhuizen.

Daarmee eindigt zaterdag 2 op een keurige tweede plaats met drie punten achterstand op de kampioen Kagia 3. In 22 wedstrijd weet de formatie van Andy Otte 47 punten bijeen te sprokkelen. Gelijk Kagia 3 heeft de ploeg een positief doelsaldo van + 39.

ARC 4 lijkt de tegenstander voor de 1e wedstrijd in de nacompetitie te zijn, maar is nog niet definitief. We houden u op de hoogte van de ontwikkeling.