Direct winst Haarlems Dagblad Cup

Maandag 21 augustus speelde VVSB Zaterdag 1 zijn eerste wedstrijd voor de Haarlems Dagblad Cup. Dit gebeurde op het historische Pim Mulier sportpark in Haarlem, daar waar FC Haarlem ooit furore maakte. Op dit park is nu Haarlem Kennemerland gevestigd. Binnen 3 1/2 minuut stond VVSB al met 1 - 0 voor, dankzij een treffer van Thomas Schrooder.

Daar gaan we maar eens goed voor zitten? Dat viel de eerste helft niet mee! Slordig balverlies, onrustig spelen, kortom het was eerlijk gezegd het aanzien niet waard. In de rust is hierover gesproken hoe we dit elftal moeten bestrijden. Dit was niet aan dovemansoren besteed. De 2e helft en na flink wisselen liepen de paarsgelen uit naar een 6 - 0 overwinning.