De wedstrijd van Stefan Immerzeel

Met een striemende ‘Noordooster’ over de ‘Lange Leegte' (veld 4) voelt het bar en bar koud aan. VVSB speelt tegen UDO uit Oegstgeest. In competitieverband won VVSB de uitwedstrijd al met 3 – 0 en in een wedstrijd binnen het kader Rabobank LAV Cup met 6 – 0. Ook in de derde wedstrijd komt UDO er niet aan te pas. Na 90 minuten voetbal wordt met een stand van 5 – 1 de warme douche opgezocht. In deze wedstrijd is Stefan Immerzeel met drie goals de gevierde man. Zeker zijn tweede is van een ongekende schoonheid.

Opstelling:

Andy Otte, Max v/d Boog, Jasper van Stijn, Davie v/d Berg, Berend de Jong, Jaap Aartman (59e min. Timo v/d Raadt) , Ramon Hoek (67e min. Mike Taskin), Youri van Steijn, Stefan Immerzeel, Rick Koeckhoven (46e min. Koen Damen), Abe v/d Slot

In deze wedstrijd is het zaak om een goede warming up te doen. De spieren goed opwarmen om er vervolgens 90 minuten vol in te gaan! Captain Aartman wint de toss en kiest - volgens plan - om eerst tegen de wind in te 'beuken'. De eerste speldenprikjes zijn nog voor de geel zwarten, maar op die momenten is keeper Andy Otte een uiterst solide sta in de weg! Langzaamaan trekt VVSB het spel naar zich toe. In de 14e minuut kopt Stefan Immerzeel uit een corner in de handen van de keeper. Het is eigenlijk wachten op de eerste goal! Dit gebeurt in de 32e minuut. Jasper van Stijn stuurt Abe v/d Slot de diepte in en wordt door de keeper in het strafschopgebied neergehaald. Stefan posteert zich achter de bal en schiet beheerst binnen. Vijf minuten later valt de 2 – 0 en wat voor één. Stefan ontvangt de bal, kapt en draait bij zijn tegenstander weg. Vernietigend hard, en dus met een zeer straffe tegenwind, verdwijnt de bal als een raket in de kruising. Een wereldgoal! Met deze stand op weg naar de hete thee!

In de 61e minuut wordt Ramon Hoek de diepte ingestuurd en brengt vanaf de achterlijn wederom Stefan in stelling en de 3 – 0 wordt aangetekend. In de 66e minuut weer eenzelfde situatie. Na de voorgetrokken bal van Ramon volgt er een behendig overstapje van Koen Damen en het is Abe v/d Slot die de 4 – 0 binnenschiet. In de 75e minuut een mooie tegengoal van UDO. Daarna is het VVSB met een pegel van Stefan op de paal en een prima trap van Mike Taskin die via de kruising weer het veld in ketst. In de 82e minuut krijgt VVSB de zoveelste corner toegekend. Een strakke lage corner van Koen wordt door invaller Timo v/d Raadt snoeihard achter de goalie van UDO gewerkt. Fluit maar af scheids! Het is bitter en bitter koud! Met nog zes wedstrijd te gaan staat VVSB er prima voor! Sowieso stevig aan kop in de 2e periode!

Aankomende zaterdag speelt VVSB de lastige uitwedstrijd tegen Alphia. De thuiswedstrijd eindigde zoals die begon!

Aanvang: 14.30 uur.