2e periodetitel voor zat. 1? Steun de boys!

In de thuiswedstrijd van 7 maart aanstaande kan VVSB zaterdag 1, voor het tweede opeenvolgende seizoen, de 2e periodetitel pakken. De enige ploeg die boven VVSB zat. 1 staat is TAVV uit ter Aar. Zij pakten de 1e periodetitel en lijkt - tot op dit moment - titelkandidaat nummer één.

Van onderschatting kan en mag tegen de ploeg uit Reeuwijk echter geen sprake zijn. In de uitwedstrijd speelde VVSB 2 - 2. Tot in de 83e minuut keek 'Bavo' tegen een 2 - 0 achterstand aan. In de laatste minuten van deze wedstrijd liet de formatie zien over veerkracht te beschikken. Coen v/d Meij scoorde fraai de aansluitingstreffer, en drie minuten later schoot Mats Warmerdam, van afstand, de gelijkmaker binnen. Wil de ploeg op herhaling in de nacompetitie zal het van acquit scherp moeten zijn. Winst op Reeuwijk kan ook zomaar de 1e plek in de 2e periode opleveren, want in Ter Aar vindt er op dat moment een regelrechte derby plaats tussen de nummers 1 en 2. TAVV tegen Aarlanderveen. Aarlanderveen is - na misstappen tegen o.a. VVSB zat. 1 - toe aan een overwinning en wie weet?

Kom de ploeg van Rob Jonkman aanmoedigen, want een steuntje in de rug kunnen de mannen wel gebruiken!!! Aftrap: 14.30 uur en wel op het hoofdveld van de Boekhorst.

VVSB zat. 2 speelt een uitwedstrijd tegen DWO 2, de nummer twee van de ranglijst. Aftrap in Zoetermeer: 12.45 uur.

Balsponsor zat. 1: Floran BV