VVSB Promotion Businessclub

Het podium van een dorpsclub

De geschiedenis

Stichting VVSB Promotion is in 1991 opgericht om VVSB sportief een stapje hogerop te brengen en die doelstelling is zeker behaald! Vanaf de 3de klasse (zondag) is de club gestaag doorgegroeid naar het hoogste amateurniveau. Eén van de hoogtepunten daarbij was het behalen van de halve finale van de KNVB beker in 2016 tegen FC Utrecht. De club verwierf daarbij landelijke bekendheid! Na jaren actief te zijn geweest op het hoogste amateurniveau in de Topklasse en de Tweede Divisie, speelt VVSB vanaf het seizoen 2019-2020 in de Derde Divisie (zaterdag).

De Businessclub

Op dit moment bestaat de businessclub uit meer dan 100 leden. Veelal trouwe sponsors die vanaf het prille begin de ontwikkeling van de businessclub en daarmee ook de groei van de sportieve prestaties hebben meegemaakt. De combinatie van sport, business en gezelligheid is een succes. Langs de lijn tijdens de wedstrijden en na afloop in het sponsorhome worden contacten gelegd en onderhouden. Ook de sponsoravonden en bedrijfsbezoeken dragen bij aan de onderlinge band en elk seizoen wordt afgesloten met een voortreffelijk diner bij één van de sponsors.

De businessclub ondersteunt niet alleen de seniorenselectie(s), maar ook de hoogste jeugdselecties. Daardoor wordt onze eigen jeugd zo goed mogelijk in staat gesteld om de aansluiting te vinden bij het prestatievoetbal van de senioren.

(LED) Reclameborden

Ook buiten de businessclub om kunt u VVSB sponsoren. Een vast reclamebord van 3 mtr kost EUR 350. Daarnaast is er onlangs geïnvesteerd in LED BOARDING, waarbij de digitale mogelijkheden oneindig zijn. Een LED reclamebord is al beschikbaar vanaf EUR 900.

Toekomst

In 2022 is de complete herinrichting van sportpark De Boekhorst definitief afgerond, inclusief een gloednieuw en werkelijk schitterend sponsorhome! Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. De faciliteiten van de businessclub zijn daarmee aanzienlijk vooruit gegaan en dat biedt mogelijkheden om nog meer sponsors aan de club te verbinden en bestaande sponsors meer comfort te bieden.

Contactpersonen

Voor meer informatie over onze businessclub en alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Gerard Heemskerk / 06-53793681
Leo van der Weiden / 06-46714325
Simon Laros / 06-12802890
Rob Mossel / 06-51501290
Herman Heemskerk / 06-54661815

Sponsor worden

Vanaf 350,- per jaar

Emotionele sponsor of zakelijk sponsor? Uw steun maakt het mogelijk om de sportieve ambities van VVSB waar te maken.

Ik wil sponsor worden

De sponsorpakketten

Diamant
Hoofdsponsor
Contract 3jr maatwerk
Goud
Subsponsor
Contract 3jr maatwerk
Zilver
Stersponsor
Contract 3jr maatwerk
Brons
Sponsor
vanaf € 1.950 ex BTW
Vriend
Vriend van
vanaf € 950 ex BTW
https://www.vvsb.nl/bestanden/sfeer/vvsb_businessclub_logo_01_white_back.svg