Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen RKAV Volendam is dat Koen Braam.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Hallo allemaal.

Eerst maar even voorstellen; Ik ben Koen Braam en ik zit nu 6 jaar op voetbal. Al sinds de 4 tegen 4. Ik zit nu in de JO12-2 en mijn positie in het veld is rechtsachter en linksvoor.

Mijn favoriete speler is Jermano Lo Fo Sang, maar ik kijk het meeste op tegen Ruben Valk, omdat hij de halve finale van de KNVB beker heeft gekeept tegen FC Utrecht Wie mij het meest inspireert is Mounir Mounji omdat hij van die mooie goals maakt. Wat de spelers van VVSB 1 het meest van mij en mijn team kunnen leren is om niet zoveel op elkaar te zeuren in het veld.

Waarom ik op voetbal ben gegaan is omdat ik de gezelligheid en het vieren van een overwinning heel leuk vind. De speler van het eerste die ik graag als trainer zou willen hebben is Rick Warmerdam omdat hij een hele goede trainer van mij is geweest!

Ik denk dat de uitslag vandaag 2-2 wordt, al hoop ik natuurlijk dat ze winnen!!

Verder vind ik het altijd heel leuk om bij VVSB te trainen en wedstrijden te spelen, maar ook als ik vrij ben kom ik graag bij VVSB voetballen met mijn vrienden!

Fijne wedstrijd!

Koen

Team van de Week is een combinatie van alle O12-elftallen. 

Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam
Terug naar overzicht