Dex Wesseling Pupil van de Week bij VVSB - Sparta Nijkerk

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk is dat Dex Wesseling.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Hallo allemaal.

Ik ben Dex Wesseling, 10 jaar en de pupil van de week deze wedstrijd, en ik zit bijna 3 jaar op voetbal.

Mijn positie in team JO11-3 wisselt soms. De ene keer ben ik spits, dan weer rechts voor en soms sta ik ook op keep. Ik kon net lopen en toen was ik in de straat altijd al met mijn vader aan het voetballen. Voetbal is gewoon een geweldige sport.

Mijn favoriet bij het eerste van VVSB is Jermano Lo-Fo-Sang. Als ik alle spelers van de hele wereld bekijk is Ronaldo toch wel mij favoriete speler, hij kan namelijk goed voetballen maar vooral erg goed koppen. Maar als je vraagt welke speler mij het meeste inspireert dan is dat toch wel Virgil van Dijk, hij is de beste verdediger die ik ken en daarnaast heel erg sterk.

Wat zouden de jongens van het eerste van mij en mijn team kunnen leren, zijn goede diepe ballen geven. Wij hebben daar heel veel succes mee, dus oefenen jongens!!!

Van Ruben Valk zou ik en mijn team graag training willen hebben. Want Ruben Valk is een goede coach want als hij in het doel staat coacht hij het team heel goed tijdens de wedstijd.

Wat de uitslag van deze wedstrijd wordt? Ik gok 3-1

Ik vind het heel leuk bij VVSB en vooral mijn teamgenoten zijn allemaal erg leuk en kunnen goed voetballen en verdedigen.

Fijne wedstijd allemaal!!

Groeten Dex

Team van de Week is een combinatie van alle O11-elftallen. 

Dex Wesseling Pupil van de Week bij VVSB - Sparta Nijkerk
Terug naar overzicht