VVSB 2 bedankt FHS

Geplaatst op, 19-05-2013Beste Nico & medewerkers,

Het seizoen voor VVSB 2 zit erop. De competitie hebben we waardig afgesloten. Donderdagavond, na de slottraining met een borrel en een hapje. Op vrijdagavond zijn we naar 'het feest van Harry' gegaan voor een gezellige afsluiting.

We mogen terugkijken op een – onder soms moeilijke omstandigheden – geslaagd seizoen. Na 26 gespeelde wedstrijden eindigden we op een verdienstelijke achtste positie. Mooie reeksen werden afgewisseld met mindere successen. Het gegeven, dat we in totaal zo’n 40 spelers hebben moeten gebruiken, spreekt boekdelen. Dit alles ingegeven door veel blessureleed, waardoor we minimaal gebruik hebben kunnen maken van de kwaliteiten van de meest ervaren spelers van dit team, zoals Joost, Walter, Max & Chris. Een aderlating van de bovenste plank. Flexible Human Services is voor ons de meest constante factor gebleken en heeft voor ons tweewekelijks een absolute basisplaats vervuld.
De inbreng van de busjes voor onze uitwedstrijden zijn van onschatbare waarde geweest. Geen geregel met personenauto’s, gewoon instappen en focussen op iedere uitwedstrijd. Fantastisch!!!! Ook bewaard de groep goede en warme herinneringen aan ons Karaoke avondje in het FHS clubhuis. Je geldelijke bijdrage aan onze slotbijeenkomst in ‘het Feest’ is met applaus begroet. Voor het nieuwe seizoen hopen we weer op een vruchtbare samenwerking, met FHS in de basis van VVSB 2. Wij kijken met heel veel vertrouwen uit naar het seizoen 2013 – 2014. Ingegeven door een bredere selectie en met een weer meer ervaren ploeg hopen we het komende seizoen hoge ogen te gaan gooien!

Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen en de continuering van onze prettige samenwerking!

Namens spelers en begeleidingsteam van VVSB 2,
Aart de Jong

P.S. In een adem gaat ook dank uit naar onze huisfotograaf Tino Stulen die vele acties van het elftal op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Dank Tino!

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »