Collectief falen?

Geplaatst op, 20-02-2013De competitie tot nu toe is voor VUC 2 een grote frustratie. Hekkensluiter met nul punten en acht doelpunten voor en 86 tegen. Hoe vaak zijn er geen wedstrijden afgekeurd, omdat de ploeg geen  elftal op de been kon krijgen? Uigerekend tegen VVSB 2 hoeft VUC’s vlaggenschip niet te voetballen en staan er vier spelers van dit team opgesteld. Het kan gebeuren, maar een goed draaiend tweede elftal moet er toch een resultaat neergezet kunnen worden?

Voor onderschatting is vooraf gewaarschuwd en daar ligt het naar mijn idee niet aan. De warming-up is zondermeer goed en scherp. Gedurende de wedstrijd wordt zichtbaar, dat VVSB met weinig vertrouwen voetbalde. Veel balverlies, slordig in de passing en vooral op fysiek vlak moet VVSB het onderspit delven. Spijtig voor - de eindelijk weer herstelde Joost Bekkers - verloor VVSB de slag op het middenveld. Met de rust staat het slechts 1 – 0. Er liggen dus nog mogelijkheden! De peptalk mag niet baten. Binnen twee minuten ligt de 2 – 0 binnen en nog geen twee minuten daarna de 3 – 0. Een statement wordt gemaakt door het inbrengen van drie wissels. Pijnlijk, maar terecht! Ook dit mocht niet baten! De fysiek sterke VUCCERS lopen uit naar 4 – 0 en het is A junior George van Haaster die de eer voor VVSB redt. Einduitslag 6 - 1.

Tino Stulen heeft sinds kort een spiksplinter nieuwe camera en heeft uitgerekend voor deze wedstrijd zijn filmcamera ingezet! Zie de beelden!

http://youtu.be/aZRM7Y7Hq9k
2e helft
http://www.youtube.com/watch?v=8P6QFoUxK60&feature=share&list=UUsUbfrN6xib439g5n98czpw
1e helft

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »