Nieuws Zondag 1

VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta
20 apr

VVSB verliest in slotminuut van Jong Sparta

20 april / Het eerste

VVSB heeft aan de uitwedstrijd op ‘Het Kasteel’ geen resultaat weten mee te nemen richting Noordwijkerhout. Na een half uur voetbal zorgde Frank Tervoert nog wel voor de openingstreffer, maar in de tweede helft was het Jong Sparta wat de klok sloeg. Al snel na de thee zorgde Jaimy Brute voor de gelijkmaker, waarna in de slotminuut invaller Abdulsamed Abdullahi met een schitterende krul voor de overwinning voor de jonge Rotterdammers zorgde.

Lees meer
Voorbeschouwing Jong Sparta - VVSB
18 apr

Voorbeschouwing Jong Sparta - VVSB

18 april / Het eerste

Op Paaszaterdag mag de Voetbal Vereniging Sint Bavo op bezoek bij de beloften van Sparta Rotterdam. ‘Het Kasteel’ zal het decor zijn van de 30e speelronde van de Tweede Divisie. Wie kan er met een goed gevoel aan de feestdagen beginnen en wie zal haar zonden nogmaals gaan overdenken tijdens de Pasen? Vanaf 15.30u zullen de 22 hoofdrolspelers dit gaan bepalen.

Lees meer
VVSB verliest na goede reeks wedstrijden
13 apr

VVSB verliest na goede reeks wedstrijden

13 april / Het eerste

Nadat VVSB de geest weer helemaal gevonden had en het vijf wedstrijden op rij niet had verloren, heeft GVVV een einde gemaakt aan deze reeks. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de gasten uit Veenendaal op voorsprong door een intikker van Simon Brouwer. Na de rust zorgde Frank Tervoert met een acrobatisch tikje voor de gelijkmaker, maar lang kon VVSB daar niet van genieten. Bart Hulsbos zorgde voor een nieuwe voorsprong, waarna in de slotminuten Roy Terschegget voor de 1-3 eindstand zorgde.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - GVVV
11 apr

Voorbeschouwing VVSB - GVVV

11 april / Het eerste

VVSB dendert door. De ploeg van Eric Meijers won zaterdag me 1-3 van concurrent Barendrecht en heeft die ploeg voorlopig afgeschud op de ranglijst van de Tweede Divisie. Een half jaar lang stonden de paars-gelen op de laatste plek in de competitie, maar sinds de ploeg op 9 maart met 3-1 won van Excelsior Maassluis, is de opmars ingezet en lijkt directe degradatie te zijn afgewend.

Lees meer
Chima Bosman komt VVSB versterken
08 apr

Chima Bosman komt VVSB versterken

08 april / Het eerste

De drieëntwintig jarige Amsterdammer Chima Bosman speelt komend seizoen bij VVSB. De jonge rechtervleugel verdediger komt over van Quick Boys en speelde daarvoor telkens kort in de jeugd of in Jong elftallen bij PSV, NEC, Roda en tot slot bij de zaterdagtak van Ajax. 

Welkom bij onze club Chima!

Lees meer
VVSB boekt belangrijke zege op Barendrecht
06 apr

VVSB boekt belangrijke zege op Barendrecht

06 april / Het eerste

De wedstrijd tussen de nummer 16 en 18 van de ranglijst zal niet de boeken in gaan als een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Desondanks sprong VVSB een stuk bekwamer om met de spaarzame kansen die zij kregen. Vlak voor rust was het Tommy Bekooij die met een schitterende volley en een strafschop voor de 0-2 ruststand zorgde. Na de thee was het al snel Frank Tervoert die voor de genadeklap zorgde. Yarick Dorst maakte de stand nog iets dragelijker voor de gastheren, maar VVSB pakte hiermee haar 4e overwinning in 5 wedstrijden.

Lees meer
Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB
04 apr

Voorbeschouwing Barendrecht - VVSB

04 april / Het eerste

De Tweede divisie is beland in de weken van de waarheid. Zowel bovenin is het bloedstollend spannend tussen 2 ploegen. En ook onderin is het zenuwslopend spannend om het rechtstreekse ticket naar de Derde divisie te ontlopen. VVSB strijdt daarin tegen FC Lienden en Barendrecht en die laatste is aanstaande zaterdag de tegenstander. Een wedstrijd die bomvol spanning zal gaan staan. Wie kan er het beste met die druk omgaan?

Lees meer
VVSB verlaat laatste plaats door overwinning op Spakenburg
30 mrt

VVSB verlaat laatste plaats door overwinning op Spakenburg

30 maart / Het eerste

VVSB beleefde tegen Spakenburg opnieuw een sfeervol ‘avondje Boekhorst’. Nadat VVSB in de afgelopen weken Excelsior Maassluis en Koninklijke HFC aan de zegekar bond, deden zij dat zaterdagavond ook met de ‘Blauwen’. Door doelpunten van Sven Verlaan en Richelo Fecunda werd het 2-0 voor de paarsgelen. Maar belangrijker dan de overwinning was het verlaten van de laatste plaats op de ranglijst. Deze is nu overgegeven aan Barendrecht, de tegenstander van volgende week.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Spakenburg
28 mrt

Voorbeschouwing VVSB - Spakenburg

28 maart / Het eerste

Na zeven punten uit de laatste drie wedstrijden is het geloof op een positief einde van de competitie in Noordwijkerhout weer helemaal terug. VVSB won in deze maand maart twee keer in eigen huis van respectievelijk Excelsior Maassluis en Koninklijke HFC en pakte uit bij De Treffers een puntje. In Groesbeek hield VVSB voor de derde keer dit seizoen de nul, maar scoorde de ploeg van Eric Meijers zelf ook niet.

Lees meer
VVSB en De Treffers houden elkaar in evenwicht
24 mrt

VVSB en De Treffers houden elkaar in evenwicht

24 maart / Het eerste

VVSB heeft aan de uitwedstrijd met De Treffers één punt overgehouden. In een weinig verhullende wedstrijd konden beide ploegen het net niet vinden. Op een zonnig Sportpark Zuid was het vooral een fysieke strijd tussen de Groesbekers en de Noordwijkerhouters, waar uiteindelijk geen winnaar uit kwam.

Lees meer