Nieuws Zondag 1

Standaardsituaties nekken VVSB tegen Katwijk
16 feb

Standaardsituaties nekken VVSB tegen Katwijk

16 februari / Het eerste

VVSB heeft de Bollenstreekderby tegen Katwijk met 1-3 verloren. Alle vier de doelpunten kwamen uit een standaardsituatie. Norair Mamedov verschalkte VVSB in de eerste helft uit een vrije trap, waarna kort daarna Robbert Susan de score vanaf 11 meter verdubbelde. Vlak na rust schoot Marciano Mengerink ook vanaf 11 meter Katwijk naar 0-3, waardoor de wedstrijd gespeeld was. Tommy Bekooij zorgde voor het slotakkoord door vanaf 11 meter voor de 1-3 te zorgen.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Katwijk
14 feb

Voorbeschouwing VVSB - Katwijk

14 februari / Het eerste

Welke plekken de beide ploegen op de ranglijst ook hebben, sinds de eerste clash tussen VVSB en Katwijk in de KNVB-beker zo’n tweeënhalf, drie jaar geleden is het treffen tussen de twee ploegen uit de Bollenstreek er één vol passie, hartstocht en emotie.

Lees meer
Update selectie 2019-2020
13 feb

Update selectie 2019-2020

13 februari / Het eerste

Eerder werd al bekend dat Arno Dijkstra na een seizoen bij ons, weer terugkeert naar zijn oude club Rijnvogels. In zijn kielzog vertrekt ook onze andere spits Guido Pauw na 3 seizoenen op De Boekhorst. Te slotte verlaat ook buitenspeler Lovette Felicia onze club. Van Guido en Lovette is nog niet bekend waar zij hun kunsten gaan vertonen. We danken jullie en wensen jullie veel succes  bij jullie nieuwe club! Maar eerst nog even met elkaar toewerpen naar een mooi seizoenseinde! 

Het contract met Cees Damen en Yvonne van der Stoep is juist verlengd en daarmee blijven zij in onze Medische Staf betrokken bij onze selectie! Goed nieuws dus!

Lees meer
VVSB schiet uit slof bij HHC Hardenberg
09 feb

VVSB schiet uit slof bij HHC Hardenberg

09 februari / Het eerste

In de 21e speelronde van de Tweede divisie is VVSB uit haar slof geschoten bij HHC Hardenberg. Tegen de oranjehemden wonnen de Noordwijkerhouters met maar liefst 2-5. VVSB stond al snel op 0-2 door doelpunten van Tommy Bekooij en Lulinho Martins. Na de rust zorgde opnieuw Bekooij voor de 0-3, waarna Derian Reinders voor een tegendoelpunt zorgde. VVSB overwon dit doelpunt en liep via twee doelpunten van Frank Tervoert verder uit. In de slotfase zorgde Kevin Görtz voor de 2-5 eindstand.

Lees meer
Voorbeschouwing HHC Hardenberg – VVSB
07 feb

Voorbeschouwing HHC Hardenberg – VVSB

07 februari / Het eerste

Aanstaande zaterdag zal VVSB de reis naar het oosten gaan maken. HHC Hardenberg zal dan al gastheer fungeren voor de Noordwijkerhouters. Een wedstrijd tussen twee ploegen die onderaan staan. HHC Hardenberg van het linkerrijtje, VVSB helaas van het rechterrijtje. Tijd om daar snel verandering in te maken. Punten pakken is het devies voor de paarsgelen en daar kan tegen HHC Hardenberg mee worden begonnen.

Lees meer
TRANSFERNIEUWS UPDATE
04 feb

TRANSFERNIEUWS UPDATE

04 februari / Het eerste

Mitchell Theuns en Sven Verlaan, beiden nu bezig aan hun tweede seizoen bij ons, verlaten aan het einde van dit seizoen onze club. We danken beide mannen alvast voor hun positieve inbreng en wensen ze veel succes toe in de toekomst! 

In de Technische Staf zien we juist een tweetal verlengingen. Assistent-trainer Patrick van der Fits en keeperstrainer Hugo van Duijn blijven onze hoofdcoach Eric Meijers ondersteunen het komende voetbaljaar. Super! 

Lees meer
VVSB laat opnieuw voorsprong uit haar handen glippen
02 feb

VVSB laat opnieuw voorsprong uit haar handen glippen

02 februari / Het eerste

VVSB begon de wedstrijd tegen IJsselmeervogels zeer voortvarend. Binnen een kwartier voetbal schoot Frank Tervoert de paarsgelen naar een voorsprong, waarna er jacht werd gemaakt op meer. Meer kwam er niet voor de rust, waar na de thee het spelbeeld volledig omdraaide. De bezoekers kwamen al snel terug in de wedstrijd door doelpunten van Eef van Riel en Danny van den Meiracker, kregen kansen op meer maar lieten het net niet meer bollen. Ook de tussentijdse pauze (scheidsrechter Winkel staakte de wedstrijd voor 10 minuten wegens wanordelijkheden buiten het veld) zorgde er niet voor dat VVSB het tij weer kon keren en bleef het opnieuw zonder punten.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - IJsselmeervogels
31 jan

Voorbeschouwing VVSB - IJsselmeervogels

31 januari / Het eerste

Bij het schrijven van de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen VVSB en IJsselmeervogels is de transferwindow nog open. In die fase kunnen spelers nog van de ene naar de andere club als daar een bedrag tegenover staat of wanneer een club een bedrag wil neerleggen voor een bepaalde voetballer.

Lees meer
TOMMY BEKOOIJ VERTREKT AAN HET EINDE VAN DIT SEIZOEN
28 jan

TOMMY BEKOOIJ VERTREKT AAN HET EINDE VAN DIT SEIZOEN

28 januari / Het eerste

Deze week heeft onze linksbuiten Tommy Bekooij bekend gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen ons gaat verlaten. Tommy kwam over van Quick Boys en leefde snel op in ons shirt. Nu bijna 28 jaar kiest hij voor een nieuwe uitdaging en sluit daarmee zijn aanwezigheid na vier seizoenen paarsgeel af. We danken hem alvast voor al het moois wat hij ons in die jaren heeft gegeven, maar hopen bovenal dat hij de rest van dit seizoen met het team nog wat moois kan laten zien. Nog een half seizoen ‘on fire’! Dat zou een passende afsluiting betekenen van een bijzondere periode! Succes Tom!

Lees meer
VVSB verliest ruim van Jong Vitesse
27 jan

VVSB verliest ruim van Jong Vitesse

27 januari / Het eerste

Opnieuw heeft VVSB een nederlaag moet incasseren. Jong Vitesse was met ruime cijfers te sterk voor de Noordwijkerhouters. Nog voor de rust werd de helft van de productie al gemaakt. Hicham Acheffay en Thomas Buitink zorgde voor de ruststand. Na de thee was het opnieuw Thomas Buitink en invaller Martijn Berden die er voor zorgden dat Jong Vitesse met 4-0 won van VVSB.

Lees meer