Nieuws Zondag 1

Indeling Derde divisie 2024-2025
06 jul

Indeling Derde divisie 2024-2025

06 juli / Het eerste
Komend seizoen zal VVSB gaan spelen in de derde divisie B, wat inhoudt dat er dit jaar niet naar het noorden van het land, maar naar het zuiden zal worden afgereisd. 
Lees meer
Olaf van der Sande nieuwe aanvaller bij VVSB
18 jun

Olaf van der Sande nieuwe aanvaller bij VVSB

18 juni / Het eerste
Met ingang van het aankomende seizoen zal Olaf van der Sande in het paars en geel van VVSB uitkomen. De 30-jarige aanvaller is een bekende speler in het amateurvoetbal. De jeugdopleiding heeft Olaf bij Sparta afgelegd, waarna hij een stap maakte naar Leonidas. Via Capelle, waar hij ook meedeed in de achtste finale van de KNVB Beker tegen VVSB in 2015-2016, Spakenburg, Quick Boys, opnieuw Capelle en DHSC speelde Olaf het afgelopen half jaar voor Nieuwenhoorn. VVSB wenst Olaf veel succes en plezier het aankomende seizoen bij ons in Noordwijkerhout. Welkom Olaf!
Voorbereiding VVSB 2024-2025
17 jun

Voorbereiding VVSB 2024-2025

17 juni / Het eerste
Het seizoen is pas 3 weken ten einde maar de vernieuwde selectie van VVSB gaat vanaf dinsdag 18 juni de kicksen weer onderbinden. Voor een trainingsperiode van 2 weken zal de ploeg onder leiding van trainer Wilfred van Leeuwen de conditie op peil houden en de eerste contouren voor het nieuwe seizoen inslijpen. 
Lees meer
JORD AANHANE VERKAST NAAR FOREHOLTE
08 jun

JORD AANHANE VERKAST NAAR FOREHOLTE

08 juni / Het eerste
We vinden dit heel jammer, maar Jord Aanhane speelt volgend seizoen bij Foreholte. Jord is een speler met veel potentie, maar mede door blessures in de afgelopen twee seizoenen is dat er nog niet helemaal uitgekomen. Hij heeft samen met de medische staf keihard gewerkt na een langdurige blessure om terug te komen dit seizoen en bij Onder-23 uiteindelijk nog een belangrijke bijdrage gehad in het kampioenschap. We hopen dat deze andere route voor hem tot voetbalgeluk leidt om daarna sterker terug te keren. Jord, veel succes! We blijven je volgen en je blijft altijd welkom!
Medisch team blijft in tact
29 mei

Medisch team blijft in tact

29 mei / Het eerste
Na de volledige begeleidingsstaf zal ook volgend seizoen de gehele medische staf weer bij VVSB te zien zijn. Sportverzorger Cees Damen, hersteltrainster Yvonne van der Stoep en fysiotherapeut Bob de Weijze zijn allen al jaren werkzaam bij de paars-gele brigade en zullen ook volgend seizoen er weer voor zorgen dat alle spelers zo fit mogelijk aan de start van iedere wedstrijd en training verschijnen. Top dat jullie bij ons blijven Cees, Yvonne en Bob!
Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB
24 mei

Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB

24 mei / Het eerste
Een wedstrijd om des keizers baard. VVSB heeft zich vorige week veilig gespeeld en kan alleen nog voor de licht stijgen of dalen op de ranglijst zonder zorgen. Harkemase Boys is zich aan het opmaken voor de promotie-degradatie wedstrijden richting de tweede divisie, welke aankomende dinsdag/woensdag beginnen. Desondanks kan er zonder druk gespeeld worden, wat ook een zeer leuke wedstrijd kan worden. 
Lees meer
Niels van Wetten keert terug bij VVSB
23 mei

Niels van Wetten keert terug bij VVSB

23 mei / Het eerste
Onze Niels van Wetten keert volgend seizoen als speler terug bij VVSB. Als kleine jongen vertrok Niels naar Feyenoord om zijn droom als profvoetballer werkelijkheid te laten worden. Na ruim 10 jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers te hebben gezeten, verkaste hij naar Jong ADO Den Haag, toentertijd spelend in de derde divisie. Als aanvoerder vertrok hij twee jaar later naar Telstar en speelde daar 3 seizoenen. Daar maakte hij nog een hele fraaie treffer tegen Jong Ajax, maar gooide blessureleed roet in het eten van een mooie droom. 
Lees meer
VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde
20 mei

VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde

20 mei / Het eerste
Tijdens de laatste thuiswedstrijd werd er al van diverse spelers afscheid genomen, maar VVSB wil even speciaal stilstaan bij Raimond Duivenvoorde. De oud-speler van de club, jarenlange keeperstrainer van de zaterdag 1, sprong halverwege dit seizoen in als keeperstrainer van het eerste elftal. Spelers en staf zijn Raimond dan hier zeer erkentelijk voor. Nogmaals dank voor jouw inzet dit seizoen 'Bolus'!
VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen
19 mei

VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen

19 mei / Het eerste
Met het winnen van de laatste thuiswedstrijd verzekerde VVSB zich zaterdagmiddag tegen Hoogeveen van nog een seizoen in de derde divisie. De derde overwinning op een rij zorgde voor een uitgelaten stemming op De Boekhorst. Het waren Thomas Schaap, Gyliano van Velzen en Mounir Mounji die ervoor zorgden dat de paars-gele formatie ook volgend seizoen op het een-na-hoogste amateurniveau van Nederland te zien is. 
Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen
17 mei

Voorbeschouwing VVSB - Hoogeveen

17 mei / Het eerste

Komende Zaterdag speelt VVSB haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Hoogeveen is vanaf 15:30 uur de opponent.

Lees meer