Nieuws Zondag 1

VVSB wint thuis van ASWH
20 okt

20 oktober / Het eerste
VVSB heeft tegen laagvlieger ASWH geen fout gemaakt en heeft de drie punten in eigen huis weten te houden. Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat VVSB het betere spel had en dit drukte zij dan ook uit. Jesse van Nieuwkerk scoorde de eerste 2 treffers. Via Giornny dos Santos kwam ASWH terug in de wedstrijd. In de tweede helft werd het lastiger voor de gasten, mede door een rode kaart van Eton Fetahi. Ricardo Kuijvenhoven en Segun Owobowale zorgden voor de ruimere overwinning.

Zaterdag 19 oktober speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen ASWH.

Op de Boekhorst zal om 15:30 worden afgetrapt.

VVSB heeft de lastige uitwedstrijd bij SteDoCo met 0-1 weten te winnen. Segun Owobowale was de gevierde man met een fraaie goal vlak voor rust. De Noordwijkerhouters hielden simpel stand tegen de ploeg uit Hoornaar en pakten hiermee de 3e overwinning op rij. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen ASWH, aanvang op De Boekhorst is dan 15.30 uur.

Met de wedstrijd SteDoCo – VVSB op het programma staat speelronde nummer 9 alweer voor de deur. Een kleine twee maanden geleden begon deze competitie die zich in een razend tempo afspeelt. Kaarten zijn er al deels geschud, het kaf is van het koren gescheiden, maar de bal blijft rond en verrassingen zijn er altijd.

Na 8 seizoenen, verdeeld over 2 perioden, stopt onze trainer Wilfred van Leeuwen per eind van dit seizoen als trainer van VVSB .

Na een week met drie wedstrijden, mocht VVSB deze hele week zich voorbereiden op één tegenstander. GOES komt vanuit het Zeeuwse land naar Noordwijkerhout om te kijken of er punten mee terug te snoepen zijn. Aan de mannen van Wilfred van Leeuwen de taak om het goede gevoel uit Meerssen mee te nemen naar de wedstrijd tegen de rode lantaarn drager.

Na de nederlagen tegen Hoek en Quick’20 heeft VVSB de zware week afgesloten met een overwinning bij sv Meerssen. In het diepe zuiden van Nederland kwam VVSB voor de rust op voorsprong door doelpunten van Olaf van der Sande en Mounir Mounji. Na de thee kwam sv Meerssen terug tot één doelpunt verschil, maar in de slotfase schoot Ricardo Kuijvenhoven VVSB naar veilige haven.

Een drukke week voor VVSB wordt afgesloten in het Zuid-Limburg bij sv Meerssen. Na de thuiswedstrijden tegen Hoek en Quick’20 mag de brigade van trainer Wilfred van Leeuwen zich opmaken voor de langste busreis van het seizoen. Met drie punten in de tas zou dat een fijne terugrit zijn, maar daar zal eerst nog voor gevoetbald moeten worden.

VVSB heeft de tweede voorronde van de KNVB Beker met 1-2 verloren. Quick’20 uit Oldenzaal bleek over 90 minuten te sterk voor de Noordwijkerhouters. De paars-gele formatie kwam nog wel snel op voorsprong via Max Ossendrijver, maar twee doelpunten van Peter Ilia zorgde ervoor dat het bekersprookje een vroegtijdig einde kent.

In het kader van de (2de voorronde) KNVB beker speelt VVSB op dinsdag 24 september thuis tegen Quick ’20.

Aanvang wedstrijd 20:00 uur.