Nieuws Zondag 1

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys
12 dec

Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

12 december / Het eerste

Stukje geschiedenis van deze oude club met een rijke historie

In de jaren 1930-1935 probeerde een aantal voetbal enthousiaste mensen (waaronder Ate Hamstra, Jacob Rinsma en Willem Weening) georganiseerd voetbal in Harkema-Opeinde van de grond te krijgen. Een groep voetballers kreeg de naam SSS (Sport Staalt Spieren). SSS sloot zich aan bij de Nederlands Christelijke Voetbal Bond.

Lees meer
VVSB verliest bij periodekampioen Sparta Nijkerk
07 dec

VVSB verliest bij periodekampioen Sparta Nijkerk

07 december / Het eerste

Onze Noordwijkerhoutse trots heeft er helaas niet voor kunnen zorgen dat Sparta Nijkerk zaterdag de eerste periode binnen haalde. De paars-gele brigade speelde een alleraardigste pot voetbal tegen de koploper van de Derde Divisie, maar werd in de slotfase verslagen. Janic Makizodila scoorde tot tweemaal toe uit een standaardsituatie en werd hierdoor de grote man van de wedstrijd. Yannick Bouw scoorde namens VVSB.

Lees meer
Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB
05 dec

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - VVSB

05 december / Het eerste

De wedstrijd Sparta Nijkerk – VVSB is een wedstrijd tussen een promovendus en een degradant. Tussen een ploeg in vorm en een ploeg uit vorm. Tussen de nummer 1 en 12 van de ranglijst. Echter hadden weinig kenners van te voren bedacht dat Sparta Nijkerk aan de leiding zou staan en VVSB vlak boven de play-offs naar de Hoofdklasse zou staan. Desalniettemin spelen de Noordwijkerhouters zaterdag de laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar 2019.

Lees meer
VVSB krijgt in eigen huis pak slaag van ODIN’59
30 nov

VVSB krijgt in eigen huis pak slaag van ODIN’59

30 november / Het eerste

Het debuut van de nieuwe trainer; Richard Plug, is verre van soepel verlopen. Tegen zijn oude ploeg werd VVSB met 1-5 afgemaakt. Jim Hulleman was met drie doelpunten de grote man bij ODIN’59, Sietse Brandsma zorgde voor de overige twee treffers. Vlak voor het einde van de wedstrijd zorgde invaller Yannick Bouw ervoor dat VVSB van de hatelijke ‘0’ afkwam.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59
28 nov

Voorbeschouwing VVSB - ODIN'59

28 november / Het eerste

HSV ODIN '59 is een voetbalclub uit Heemskerk in de Nederlandse provincie Noord-Holland. ODIN '59 speelt haar wedstrijden op sportpark Assumburg naast Slot Assumburg. De club is opgericht op 17 december 1959. De clubkleuren zijn geel-blauw. ODIN '59 is de afkorting voor Ons Doel Is Nuttig 1959.

Odin is ook de oude club van onze nieuwe trainer Richard Plug, daar heeft hij 4 seizoenen zijn voetbalpassie overgebracht op de selectie. Een paar weken geleden zat Richard nog op de bank bij VVSB- DVS 33 de wedstrijd waarin VVSB zich van zijn beste kant liet zien, maar helaas toch aan het kortste eind trok. Richard is na 12 wedstrijden vertrokken bij DVS vanwege een verschil van inzicht met de technische commissie van DVS.

Lees meer
VVSB verliest voor derde keer op een rij
24 nov

VVSB verliest voor derde keer op een rij

24 november / Het eerste

Na nederlagen tegen DVS’33 en GOES heeft VVSB ook tegen Barendrecht verloren. Voor de rust kwam de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Niels Vorthoren en Ramy Salem. Diezelfde Vorthoren zorgde ruim vijf minuten voor tijd voor de beslissende goal waarna invaller Wout Heemskerk enkel nog de eer kon redden met zijn 3-1.

Lees meer
Voorbeschouwing Barendrecht – VVSB
22 nov

Voorbeschouwing Barendrecht – VVSB

22 november / Het eerste

Na een aantal roerige dagen weet iedereen rondom VVSB weer waar het aan toe is. Na het vertrek van Eric Meijers nam assistent-trainer Patrick van der Fits tijdelijk de honneurs waar. Aanstaande zaterdag zal hij dit voor het laatst doen om hierna weer terug te keren naar zijn oorspronkelijke functie. Vanaf maandag zal Richard Plug dan de coaching voor zijn rekening nemen. Toch volgt er eerst nog een wedstrijd; Barendrecht zal dan de gastheer zijn in de Derde Divisie.

Lees meer
VVSB verliest van GOES na turbulente week
16 nov

VVSB verliest van GOES na turbulente week

16 november / Het eerste

Na een turbulente week met het vertrek van hoofdtrainer Eric Meijers heeft VVSB ook een deukje in de competitie opgelopen. VVSB was weliswaar veelal aan de bal, maar het was GOES dat er gevaarlijke uitbraken voor gevaar zorgde. Steve Schalkwijk zorgde voor rust al voor de 0-1, waarna Daniel Wissel met een schitterend schot van afstand voor de beslissende 0-2 zorgde.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - GOES
15 nov

Voorbeschouwing VVSB - GOES

15 november / Het eerste

VV GOES is een op 15 september 1895 opgerichte Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit Goes, dat ligt in de provincie Zeeland. Het is hiermee de oudste club in de provincie. De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Het Schenge, dat samen met zaterdagvoetbalclub SSV '65 wordt gedeeld.

Lees meer
VVSB vermaakt maar wint er geen punten mee
09 nov

VVSB vermaakt maar wint er geen punten mee

09 november / Het eerste

VVSB en DVS’33 hebben er zaterdagavond een mooie wedstrijd van weten te maken. Het publiek kon zich ruim 90 minuten tijdens het ‘avondje VVSB’ vermaken met een hoog baltempo en veel, grote kansen van beide ploegen. De gasten uit Ermelo gingen beter met de kansen om en wonnen hierdoor met 1-3.

Lees meer