Nieuws Zaterdag 8

VVSB Veiling 13 April
13 apr

VVSB Veiling 13 April

13 april / Algemeen

Zaterdag 13 April is er weer de VVSB Veiling we beginnen om 18:00 uur

Jullie komen toch ook?

Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk
20 feb

Willem Tukker speciale gast bij VVSB – Urk

20 februari / Algemeen
Voor VVSB was het tegen Urk een speciale wedstrijd, want Willem Tukker was te gast. De 86-jarige Willem had afgelopen kerst tijdens de wensboom bij zijn Stichting het Raamwerk de wens om nog een wedstrijd van VVSB te kunnen kijken. Jarenlang liep hij daar altijd al rond en nu kreeg Willem een echte VIP behandeling.
Lees meer
Gyliano van Velzen tekent bij bij VVSB
19 feb

Gyliano van Velzen tekent bij bij VVSB

19 februari / Het eerste
Gyliano van Velzen zal ook volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van VVSB. De aanvaller kwam dit seizoen laat bij de selectie, maar veroverde direct een basisplaats. Als buitenspeler of als spits, toont Gyliano aan elke week de verdediging van de tegenstander het lastig te maken. VVSB is blij dat Gyliano nog een jaar op De Boekhorst te bewonderen is en hopen nog veel mooie acties, assists en doelpunten van zijn voet te zien komen. 
Lees meer
VVSB verliest thuis van Urk
18 feb

VVSB verliest thuis van Urk

18 februari / Het eerste
Na een week vol carnavalsactiviteiten heeft VVSB die feestvreugde niet met punten weten op te volgen. In een thuiswedstrijd tegen Urk hadden de Noordwijkerhouters het betere van het spel, maar een stukje geluk en een uiterst effectieve tegenstander zorgden voor de 1-3 nederlaag. 
Lees meer
Breket Beyene pupil van de week bij VVSB - Urk
16 feb

Breket Beyene pupil van de week bij VVSB - Urk

16 februari / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Urk is dat Breket Beyene.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Urk
15 feb

Voorbeschouwing VVSB - Urk

15 februari / Het eerste

In speelronde 22 staat voor zaterdag VVSB – sv Urk op het programma.

Op ons eigen sportpark de Boekhorst zal om 15:30 uur worden afgetrapt.

Nu Kokkerhout weer voor Noordwijkerhout is ingeruild en de carnavalsfestiviteiten middels de traditionele konijnverbranding weer tot het verleden behoren, is het weer business as usual.

Lees meer
Vrije plaatsen VVSB Kidszoo cup
09 feb

Vrije plaatsen VVSB Kidszoo cup

09 februari / Jeugd
HET BESTE UIT JEZELF HALEN
08 feb

HET BESTE UIT JEZELF HALEN

08 februari / Jeugd
Maandagavond 5 februari was de jeugd en (hun ouders) van de O16 tot en met de O23 uitgenodigd voor een presentatie van Prestatiemanager Tim van der Weiden en hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen. Daarna volgde een live interview met Eerste elftalspelers Ralph Pennings en keeper Stef Hoogervorst. 
Lees meer
Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB
06 feb

Commissie op zoek naar nieuwe voorzitter VVSB

06 februari / Algemeen
Nadat voorzitter Arjan Broekhof tijdens de Algemene ledenvergadering van 28 november 2023 aangaf als voorzitter te stoppen bij VVSB is er een commissie aangesteld om de zoektocht naar een nieuwe praeses te gaan leiden. De commissie bestaande uit 5 leden uit verschillende lagen van de club zijn momenteel in overleg om een profiel en takenpakket samen te stellen. Op dit moment wordt al gewerkt aan een longlist van namen, maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Iedereen die hier gedachten over heeft of vragen heeft over de zoektocht, kan zich melden bij Irma van Ankeren via 06-20057531 of irmavanankeren@hotmail.com.
Oefenwedstrijd VVSB - Hillegom
05 feb

Oefenwedstrijd VVSB - Hillegom

05 februari / Het eerste
De oefenwedstrijd van VVSB tegen Hillegom is geëindigd in 2-2. De gasten uit Hillegom kwamen twee keer op voorsprong, maar voor rust was het Kaltrin Sabedini die tot scoren wist te komen. Op een winderig Sportpark de Boekhorst zorgde Rick Warmerdam laat in de wedstrijd voor de 2-2 eindstand. 
Lees meer