Nieuws VVSB MO8-1

VVSB Veiling 13 April
13 apr

VVSB Veiling 13 April

13 april / Algemeen

Zaterdag 13 April is er weer de VVSB Veiling we beginnen om 18:00 uur

Jullie komen toch ook?

Voorbeschouwing VVSB - RKAV Volendam
12 apr

Voorbeschouwing VVSB - RKAV Volendam

12 april / Het eerste

De aandachtige volger zal het ongetwijfeld geconstateerd hebben. Zo vlak na de winterstop nam VVSB een comfortabele positie op de ranglijst in. Bovenkant middenmoot met in het achterhoofd om mogelijk een rol van betekenis te kunnen spelen in de 3de periode.

Lees meer
Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam
11 apr

Koen Braam pupil van de week bij VVSB - RKAV Volendam

11 april / Jeugd

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen RKAV Volendam is dat Koen Braam.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Lees meer
ZATERDAG = VEILINGDAG
09 apr

ZATERDAG = VEILINGDAG

09 april / Algemeen

Aanstaande zaterdag na afloop van de wedstrijd van ons Eerste elftal tegen koploper RKAV Volendam begint de VVSB Veiling. 

Ook dit jaar geldt dat de opbrengst uit de veiling voor VVSB belangrijk is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien van teamsport met alle daarbij behorende faciliteiten. Met de ambitie die VVSB nog steeds heeft, is deze veiling onmisbaar voor iedereen die VVSB een warm hart toedraagt. 

Het is de veilingcommissie ook dit jaar weer gelukt om een bijzonder gevarieerde kavellijst samen te stellen waarbij er weer met een scherp oog is gekeken naar mooie combinaties van diverse kavels. Natuurlijk geldt ook dit jaar weer voor ieder wat wils!

Wij hopen jullie in groten getale te zien op zaterdag 13 april voor een echte ouderwets gezellige VVSB- avond die belangeloos verzorgd wordt door heel veel vrijwilligers.

NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB
08 apr

NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN VVSB

08 april / Jeugd
De TC van VVSB heeft in opdracht van beide besturen Edwin Kluivers voor minimaal 2 jaar vastgelegd als HJO. Edwin is als geboren Leidenaar een echt voetbaldier en speelde zelf bij onder meer Lugdunum en UVS. Hij heeft diverse clubs in de jeugd en senioren getraind en beschikt over alle benodigde papieren. 
Als HJO was hij actief bij onder andere Blauw Zwart, Alphense Boys, ARC en momenteel bij Valken ‘68.
Lees meer
VVSB vergeet te winnen bij HSC’21
07 apr

VVSB vergeet te winnen bij HSC’21

07 april / Het eerste
Lange tijd leek het erop alsof VVSB met 3 punten terug naar Noordwijkerhout zou gaan komen, maar de blessuretijd deed de paars-gele formatie de das om. Een doelpunt van Sten Brand zorgde voor een 1-1 gelijkspel, nadat vroeg in de wedstrijd Ricardo Kuijvenhoven VVSB al op voorsprong had geschoten.
Lees meer
VVSB JO17-1 BEREIKT HALVE FINALE BEKER
06 apr

VVSB JO17-1 BEREIKT HALVE FINALE BEKER

06 april / Jeugd

Door een verdiende 2-4 overwinning op DSO 17-2 bereikt VVSB JO17-1 de halve finale van de beker. Op een winderig sportpark Bentwoud met 1 helft wind mee en tegen is het moeilijk voetballen en daardoor het voetbal niet altijd goed.

Lees meer
Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB
06 apr

Voorbeschouwing HSC'21 - VVSB

06 april / Het eerste
De laatste loodjes zitten eraan te komen in de competitie, maar deze wegen zoals altijd het zwaarst. Blessures, schorsing en het volle programma beginnen z’n tol te eisen. Voor de 28e speelronde gaat VVSB op bezoek bij HSC’21. Een wedstrijd tussen twee ploegen die bij een overwinning zo goed als klaar zijn voor dit seizoen.
Lees meer
OUD VOORZITTER COR JAK OVERLEDEN
05 apr

OUD VOORZITTER COR JAK OVERLEDEN

05 april / Algemeen
Erelid en oud voorzitter van VVSB Cor Jak is op 89-jarige leeftijd op 29 maart jl. overleden. In 1985 nam hij de voorzittershamer over van Leo van der Weiden.  Daarna droeg  Cor in de beginjaren ‘90 die vervolgens over aan Gerard van de Klauw voor een kortstondige periode. Onze gedachten zijn bij zijn familie en we wensen hen veel sterkte met dit verlies.
JO15-1 doet Bundesliga ervaring op
04 apr

JO15-1 doet Bundesliga ervaring op

04 april / Jeugd
Geen voetbal in het Paasweekend. Zo vond je her en der nog wel wat inhaalwedstrijden op de sportcomplexen. Een Paastoernooi had ook gekund. Maar de jongens van de JO15-1 wilden met de groep eens wat anders. Een wedstrijd bezoeken. Het werd Borussia Mönchengladbach tegen sc Freiburg.
 
Lees meer