Nieuws VVSB MO15-2

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024
12 jun

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024

12 juni / Algemeen

Hiermee wil de organisatie van de StarBalm Strandlopen de strandlopen die vanaf 13 juni op het Noordwijkse strand gaan starten onder de aandacht brengen. En ze bieden opnieuw een mooie mogelijkheid om de conditie op peil te houden. Vanaf 13 juni a.s. kunnen alle voetbal liefhebbers 10 maal deelnemen aan lopen over het strand van Noordwijk naar Katwijk.Er wordt elke avond om 19.30 uur gestart.

Lees meer
Medisch team blijft in tact
29 mei

Medisch team blijft in tact

29 mei / Het eerste
Na de volledige begeleidingsstaf zal ook volgend seizoen de gehele medische staf weer bij VVSB te zien zijn. Sportverzorger Cees Damen, hersteltrainster Yvonne van der Stoep en fysiotherapeut Bob de Weijze zijn allen al jaren werkzaam bij de paars-gele brigade en zullen ook volgend seizoen er weer voor zorgen dat alle spelers zo fit mogelijk aan de start van iedere wedstrijd en training verschijnen. Top dat jullie bij ons blijven Cees, Yvonne en Bob!
1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek
28 mei

1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek

28 mei / Algemeen

Kent u de Hoofdklasse nog in de jaren 1995 – 2005? Wekelijks mooie derby’s en strijd op het veld. Ook buiten het veld kwamen de spelers elkaar geregeld tegen in het uitgaansleven waaronder op de Grent in Noordwijk.

Lees meer
Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden
26 mei

Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden

26 mei / Algemeen
Zaterdag 25 mei eindigde het seizoen voor het eerste elftal en de onder 23 van VVSB. Een dag met ups en downs. Zo werd de onder 23 kampioen van de derde divisie, maar kreeg het eerste elftal een poffer op de neus te verwerken. Desondanks kunnen beide teams op een mooi seizoen terugkijken en genieten van de aankomende zomerstop. 
Lees meer
Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB
24 mei

Voorbeschouwing Harkemase Boys – VVSB

24 mei / Het eerste
Een wedstrijd om des keizers baard. VVSB heeft zich vorige week veilig gespeeld en kan alleen nog voor de licht stijgen of dalen op de ranglijst zonder zorgen. Harkemase Boys is zich aan het opmaken voor de promotie-degradatie wedstrijden richting de tweede divisie, welke aankomende dinsdag/woensdag beginnen. Desondanks kan er zonder druk gespeeld worden, wat ook een zeer leuke wedstrijd kan worden. 
Lees meer
Niels van Wetten keert terug bij VVSB
23 mei

Niels van Wetten keert terug bij VVSB

23 mei / Het eerste
Onze Niels van Wetten keert volgend seizoen als speler terug bij VVSB. Als kleine jongen vertrok Niels naar Feyenoord om zijn droom als profvoetballer werkelijkheid te laten worden. Na ruim 10 jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers te hebben gezeten, verkaste hij naar Jong ADO Den Haag, toentertijd spelend in de derde divisie. Als aanvoerder vertrok hij twee jaar later naar Telstar en speelde daar 3 seizoenen. Daar maakte hij nog een hele fraaie treffer tegen Jong Ajax, maar gooide blessureleed roet in het eten van een mooie droom. 
Lees meer
Nieuwsbrief jeugd VVSB
22 mei

Nieuwsbrief jeugd VVSB

22 mei / Jeugd

Er staat een nieuwe VVSB Jeugdnieuwsbrief klaar. In deze jeugdnieuwsbrief is te lezen over bijvoorbeeld evenementen die komende periode worden georganiseerd, waar de afgelopen periode hard aan is gewerkt en welke voorbereidingen er worden getroffen voor het komende seizoen.

Lees meer
Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB
20 mei

Vladimir Jozic Penalty Bokaal bij VVSB

20 mei / Jeugd

Bij VVSB hebben we al jaren elke twee weken een Team van de Week die dan ook als ballenjongens en meiden langs de lijn zitten bij als het Eerste thuis speelt. Alle onder 11 en onder 12 teams doen hier maar wat graag aan mee. Een hele mooie manier om de jeugd en ons ‘vlaggenschip’ bij elkaar te brengen.

Lees meer
VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde
20 mei

VVSB bedankt Raimond Duivenvoorde

20 mei / Het eerste
Tijdens de laatste thuiswedstrijd werd er al van diverse spelers afscheid genomen, maar VVSB wil even speciaal stilstaan bij Raimond Duivenvoorde. De oud-speler van de club, jarenlange keeperstrainer van de zaterdag 1, sprong halverwege dit seizoen in als keeperstrainer van het eerste elftal. Spelers en staf zijn Raimond dan hier zeer erkentelijk voor. Nogmaals dank voor jouw inzet dit seizoen 'Bolus'!
VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen
19 mei

VVSB wint laatste thuiswedstrijd van Hoogeveen

19 mei / Het eerste
Met het winnen van de laatste thuiswedstrijd verzekerde VVSB zich zaterdagmiddag tegen Hoogeveen van nog een seizoen in de derde divisie. De derde overwinning op een rij zorgde voor een uitgelaten stemming op De Boekhorst. Het waren Thomas Schaap, Gyliano van Velzen en Mounir Mounji die ervoor zorgden dat de paars-gele formatie ook volgend seizoen op het een-na-hoogste amateurniveau van Nederland te zien is. 
Lees meer