Nieuws Zaterdag 12

VVSB wint thuis van ASWH
20 okt

20 oktober / Het eerste
VVSB heeft tegen laagvlieger ASWH geen fout gemaakt en heeft de drie punten in eigen huis weten te houden. Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat VVSB het betere spel had en dit drukte zij dan ook uit. Jesse van Nieuwkerk scoorde de eerste 2 treffers. Via Giornny dos Santos kwam ASWH terug in de wedstrijd. In de tweede helft werd het lastiger voor de gasten, mede door een rode kaart van Eton Fetahi. Ricardo Kuijvenhoven en Segun Owobowale zorgden voor de ruimere overwinning.

Zaterdag 19 oktober speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen ASWH.

Op de Boekhorst zal om 15:30 worden afgetrapt.

Het team en pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB!

Hi VVSB fans,

Ik ben Jesse van Veen, 11 jaar oud en woon in Noordwijkerhout. Ik zit in groep 8 van de Prinsenhof en houd van luchtvaart en uiteraard van voetbal! Sinds 1,5 jaar voetbal ik bij VVSB.

VVSB heeft de lastige uitwedstrijd bij SteDoCo met 0-1 weten te winnen. Segun Owobowale was de gevierde man met een fraaie goal vlak voor rust. De Noordwijkerhouters hielden simpel stand tegen de ploeg uit Hoornaar en pakten hiermee de 3e overwinning op rij. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen ASWH, aanvang op De Boekhorst is dan 15.30 uur.

Met de wedstrijd SteDoCo – VVSB op het programma staat speelronde nummer 9 alweer voor de deur. Een kleine twee maanden geleden begon deze competitie die zich in een razend tempo afspeelt. Kaarten zijn er al deels geschud, het kaf is van het koren gescheiden, maar de bal blijft rond en verrassingen zijn er altijd.

De donkere maanden voor kerst komen er weer aan en dus is goede fietsverlichting een vereiste! Zorg er dus voor dat jij (of je kind) goede verlichting hebben op de fiets richting de training. Voorkom een ongeluk en hou elkaar scherp op de verlichting!
Rabobank Clubsupport levert mooie bijdrage voor jeugd
09 okt

09 oktober / Algemeen

Naar aanleiding van de jaarlijkse campagne van de Rabobank heeft VVSB een cheque van €1333,67 ontvangen. Iedereen die hiervoor een bijdrage heeft geleverd, wordt enorm bedankt! Dit jaar zal VVSB dit bedrag gaan besteden aan de jeugdafdeling van onze club.

Kim van der Weiden en Erik Duindam (Rabobank Bollenstreek) overhandigde de cheque afgelopen zaterdag aan voorzitter Eshter Beijk en de JO12-3.

Trainingspakken voor JO10-1 dankzij Duofinance
07 okt

07 oktober / Jeugd
De jeugd heeft de toekomst, denkt niet alleen VVSB maar ook DuoFinance. Daarom heeft dit administratiekantoor de JO10-1 gesponsord met nieuwe trainingspakken. Heel veel dank hiervoor!
Wilfred van Leeuwen verlaat VVSB aan het einde van het seizoen
07 okt

07 oktober / Het eerste
Na 8 seizoenen, verdeeld over 2 perioden, stopt onze trainer Wilfred van Leeuwen per eind van dit seizoen als trainer van VVSB .

VVSB kwam bijzonder sterk uit de startblokken en stond via Jesse van Nieuwkerk snel op voorsprong. Ricardo Kuijvenhoven zorgde voor een verdubbeling van de score via een rake vrije trap. Toch kwam GOES terug via een fraaie treffer van Jeremy de Nooijer en een rake strafschop van Tim de Winter. Na de rust ging de wedstrijd verder met een nieuwe scheidsrechter, waardoor er een rust was van bijna 45 minuten. Het duurde lang voordat VVSB weer in het ritme kwam en het was te danken aan invaller Gyliano van Velzen en Guus Verver dat de paars-gele brigade met 4-2 van het veld stapte.