Nieuws VR1

Voorbeschouwing Katwijk - VVSB (KNVB Beker)
23 okt

Voorbeschouwing Katwijk - VVSB (KNVB Beker)

23 oktober / Het eerste

Voor het tweede jaar op rij staan VVSB en Katwijk tegenover elkaar in de tweede ronde van de KNVB Beker. De enige wijziging ten opzichte van beide jaren. Vorig jaar was de ontmoeting in Noordwijkerhout, dit jaar is Sportpark de Krom de speellocatie. Welke bollenstreekclub speelt in december tegen (hoogst waarschijnlijk) een BVO in de derde ronde? Dinsdagavond weten we, wie er donderdagavond in de koker zit…

Lees meer
VVSB zat. 1 doet zichzelf tekort
23 okt

VVSB zat. 1 doet zichzelf tekort

23 oktober / Zaterdag 1

Het was stil na afloop van de wedstrijd tegen Alphia 1. Een gemiste kans om de koploper puntloos naar huis te sturen. Van de 90 minuten voetballen speelt VVSB 80 minuten op de helft van de tegenstander maar tot scoren komt het niet. Toch kunnen de mannen, en zeker de 1e helft, terugkijken op een goede pot voetbal. Een helft waarin zich de meeste scoringsmomenten aandiende. Een loepzuivere goal wordt onthouden, zie inzet foto. Conclusie kan zijn, dat er met deze inzet nog zeer veel punten bijgeschreven kunnen gaan worden.

Lees meer
Afscheid van de Jeugdvoorzitter
22 okt

Afscheid van de Jeugdvoorzitter

22 oktober / Jeugd

Beste VVSB leden,

Morgen zal ik tijdens de algemene ledenvergadering mijn functie als jeugdvoorzitter neerleggen. Door het ontbreken van voldoende tijd om deze functie volledig te kunnen uitvoeren heb ik besloten dat het beter is het stokje over te dragen.

Lees meer
Parkeer- en supportersinformatie bekerwedstrijd
22 okt

Parkeer- en supportersinformatie bekerwedstrijd

22 oktober / Algemeen
A.s. Dinsdag is het zover! Dan spelen we voor de KNVB Beker tegen en bij v.v. Katwijk. 

Hieronder volgt belangrijke informatie:
Lees meer
VVSB boekt eerste thuisoverwinning van het seizoen
21 okt

VVSB boekt eerste thuisoverwinning van het seizoen

21 oktober / Het eerste

Vooraf werd Achilles’29 als titelfavoriet gezien, de praktijk leert dat de Groesbekers nu op een 16e plaats bivakkeren. VVSB won voor de 2e week op rij en boekte hiermee de eerste thuisoverwinning. De Noordwijkerhouters gingen als een komeet van start en stonden na een half uur al met 3-0 voor door doelpunten van Guido Pauw, Jordy Zwart en Mo el Osrouti. Marijn de Kler zorgde nog voor rust voor de 3-1. In de tweede helft scoorde de gasten enkel nog via Niels Wouters.

Lees meer
VVSB zat. 1 - Alphia 1
20 okt

VVSB zat. 1 - Alphia 1

20 oktober / Zaterdag 1

Zaterdagmiddag 21 oktober speelt zaterdag 1 tegen de koploper Alphia 1. Alphia is tot nu toe - na vier wedstrijden - nog ongeslagen. VVSB zat. 1 hoopt morgen aan deze succesreeks een einde te maken.

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op veld 4. Komt allen en moedig onze mannen aan! 

Balsponsor: Laros Makelaardij 

Pupil van de week
20 okt

Pupil van de week

20 oktober / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2017 - 2018

Ik ben Joost Geerlings en ben net 10 jaar geworden ( 6 oktober), en bij deze wedstrijd ben ik de pupil van de week.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - Achilles'29
19 okt

Voorbeschouwing VVSB - Achilles'29

19 oktober / Het eerste

“Als je veel wedstrijden wint, word je kampioen en den wil je je meten met ploegen die een niveau hoger spelen.” Het is augustus 2013 als Achilles’29 voorzitter Harrie Derks deze uitspraak doet in dagblad Trouw. De club uit Groesbeek staat aan de vooravond van hun debuut in het betaalde voetbal. Een uitwedstrijd tegen FC Emmen is het decor van een unieke sportieve gebeurtenis. Achilles ’29 promoveert als amateurclub naar de Jupiler League. Streekgenoot vv Katwijk werd in dat jaar ook gevraagd, maar weigerde. 

Lees meer
Certificering Jeugdopleiding
17 okt

Certificering Jeugdopleiding

17 oktober / Jeugd

Kwaliteit & Performance Programma

Hoe creëren we een maximaal leerrendement voor de jeugdleden van VVSB?

Hoe kunnen we meer en betere spelers laten doorstromen naar de top van het Nederlandse voetbal? Deze vraag staat centraal in het Kwaliteit & Performance Programma. NMC Bright en de KNVB ondersteunen hiermee clubs op technisch gebied. Het programma is voor jeugdopleidingen met de ambitie om de beste te willen zijn.

Lees meer
Pupillen trainerscursus
17 okt

Pupillen trainerscursus

17 oktober / Jeugd

Zoals jullie weten bestaat onze jeugd afdeling uit heel veel vrijwilligers. Het begeleiden, coachen en training geven wordt dus veelal door vrijwilligers gedaan. En meestal zijn dat enthousiaste ouders die graag mee helpen. Maar er is ook een drempel, want veel ouders weten niet goed wat ze moeten doen om een elftal te begeleiden, coachen of te trainen maar zouden het wel willen doen.

Lees meer