Nieuws VR1

We gaan naar Rotterdam met O15, O13 en O11!!
08 apr

We gaan naar Rotterdam met O15, O13 en O11!!

08 april / Jeugd

Beste VVSB-jeugdleden O15, O13, O11, (m/v)

Op zondag 8 april a.s. is het zover. Dan gaan we met onze VVSB-jeugd massaal 'ons eerste' aanmoedigen bij de uitwedstrijd tegen Jong Sparta in Rotterdam. Vorig jaar waren we sfeerbepalend op het Kasteel en hopelijk is dat dit jaar weer zo!

Lees meer
De wedstrijd van Stefan Immerzeel
19 mrt

De wedstrijd van Stefan Immerzeel

19 maart / Zaterdag 1

Met een striemende ‘Noordooster’ over de ‘Lange Leegte' (veld 4) voelt het bar en bar koud aan. VVSB speelt tegen UDO uit Oegstgeest. In competitieverband won VVSB de uitwedstrijd al met 3 – 0 en in een wedstrijd binnen het kader Rabobank LAV Cup met 6 – 0. Ook in de derde wedstrijd komt UDO er niet aan te pas. Na 90 minuten voetbal wordt met een stand van 5 – 1 de warme douche opgezocht. In deze wedstrijd is Stefan Immerzeel met drie goals de gevierde man. Zeker zijn tweede is van een ongekende schoonheid.

Lees meer
Afgelastingen zaterdag 17 maart 2018
17 mrt

Afgelastingen zaterdag 17 maart 2018

17 maart / Jeugd

Alle thuiswedstrijden die vóór 10.15 beginnen zijn afgelast vanwege de koude wind.

Kijk ook op: Afgelastingen

VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels
17 mrt

VVSB boekt overwinning bij IJsselmeervogels

17 maart / Het eerste

VVSB heeft de uitwedstrijd bij IJsselmeervogels met 0-2 weten te winnen. De mannen van Jack Honsbeek toonde zich uiterst effectief en hadden in doelman Ruben Valk en zijn verdediging onder leiding van Jordy Zwart een stevige basis achterin staan. De Rooien probeerden het wel, maar kwamen er niet langs. In de spaarzame tegenstoten die VVSB kreeg, scoorde Tommy Bekooij en Guido Pauw.

Lees meer
UPDATE: Rick, Youri en Koen gaan ook door!
15 mrt

UPDATE: Rick, Youri en Koen gaan ook door!

15 maart / Zaterdag 1

De senioren selectie voor de zaterdag begint al vastere vormen aan te nemen. Van het huidige zaterdag 1 hebben nu ook Youri van Steijn, Rick Koeckhoven en Koen Damen aangegeven er volgend jaar bij te zijn!  

In totaal zijn er nu reeds 26 spelers vastgelegd voor het 1e en 2e zaterdagelftal.  

Het overzicht voor het komende seizoen ziet er nu als volgt uit: 

 

Lees meer
VVSB zat. 1 - UDO 1
15 mrt

VVSB zat. 1 - UDO 1

15 maart / Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 voor de derde maal dit seizoen tegen UDO uit Oegstgeest. De reguliere competitiewedstrijd werd in Oegstgeest met 3 - 1 gewonnen. In de wedstrijd voor de RABOBANK LAV Cup werd thuis met maar liefst 6 - 0 gewonnen. Dit wil niet zeggen, dat we achteroverleunend zaterdag de punten wel binnen kunnen halen. In tegendeel, de equipe van Rob Jonkman zal geconcentreerd aan de bak moeten om in ieder geval de koppositie in de vierde klasse A te kunnen continueren. 

VVSB - UDO

Aanvang: 14.30 uur

Veld 4

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB
15 mrt

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - VVSB

15 maart / Het eerste

Koning Winter zal dit weekend weer gaan toeslaan, mochten de weermannen- en vrouwen uit De Bilt het correct hebben. Het gaat de komende nachten weer flink vriezen en ook de regen (of zelfs sneeuw) keert weer terug in Nederland. Ongetwijfeld zullen er opnieuw afgelastingen volgen, ook in Bunschoten-Spakenburg? Dat ondervinden we zaterdag wel weer…

Lees meer
Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup
14 mrt

Zaterdag 1 naar kwartfinale LAV Cup

14 maart / Zaterdag 1

Tijdens de vorst met een gevoelstemperatuur van - 17 graden(aantal weken geleden), werd in overleg met vv Koudekerk besloten de wedstrijd niet door te laten gaan. Vorige week dinsdag verloor zaterdag 1 met miniem verschil van ASC. Door dit verlies werd de wedstrijd tegen Koudekerk ineens van belang. Bij verlies van VVSB zou FC Rijnland naar de kwartfinale gaan. Afgelopen dinsdag is de wedstrijd Koudekerk - VVSB gespeeld  en het werd een regelmatige 4 - 0 overwinning tegen de ploeg uit de derde Klasse. Daarmee is ook FC Rijnland uitgeschakeld. 

Doelpuntenmakers:

0 - 1 Mike Taskin

0 - 2 Jelle Homan

0 - 3 Abe v/d Slot

0 - 4 Abe v/d Slot

In de kwartfinale treft VVSB zat. 1 Ter Leede 2. De datum is nog niet definitief vastgesteld. 

Aart de Jong 

Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers
12 mrt

Spanning volledig terug na winst op SEV, maar ook dompers

12 maart / Zaterdag 1

Na de winst van twee weken geleden op het op dat moment nog steeds ongeslagen Oegstgeest volgde de uitwedstrijd tegen het eveneens nog ongeslagen SEV 1. Ook deze wedstrijd weet VVSB volledig terecht te winnen. Na een 1 – 0 achterstand in de 8e minuut zijn het Jasper van Stijn en Mike Taskin die VVSB respectievelijk in de 41e en 43 minuut VVSB op voorsprong zetten. Met deze overwinningen is de spanning in de top van de vierde klasse A volledig terug. In de tweede periode staat VVSB zonder puntverlies aan kop. Zaterdag 1 krijgt ook dompers te verwerken. Twee sterkhouders zullen voor langere tijd gemist gaan worden. Thomas Schrooder breekt zijn kuitbeen en Fadil Sukurica moet al na acht minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. 

Lees meer
VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt
10 mrt

VVSB pakt in spektakelstuk slechts één punt

10 maart / Het eerste

Wat een spektakelstuk speelde zich af in Noordwijkerhout! Acht doelpunten verdeeld over beide teams. VVSB had weliswaar het betere van het spel, maar zag in Danny van den Meiracker een ware kwelgeest aan de andere kant. De spits van het team van Hansie Hansie schroefde zijn doelpuntentotaal met 3 op. VVSB kwam al snel op achterstand door een penalty, maar kwam ook alweer vlug terug. Voor rust werd de stand 1-2. Na de thee bracht VVSB de stand naar 3-2, maar werd het ook alweer heel snel 3-3. Met nog 20 minuten op de klok zorgde Tommy Bekooij voor de bevrijdende 4-3. In de allerlaatste seconden kopte Leon Broekhof alsnog de gelijkmaker binnen, als was dit doelpunt zeer discutabel.

Lees meer