Nieuws VR1

Oefenwedstrijden
17 jan

Oefenwedstrijden

17 januari / Jeugd

De winterstop duurt nog even, maar een oefenwedstrijd spelen tegen een team van VVSB of andere club kan natuurlijk altijd.

Heb je een tegenstander en datum gevonden? Neem dan sowieso even contact op met Rick Duivenvoorde,  06-43501958 (over beschikbaarheid velden en kleedkamers en indien nodig scheidsrechter, hesjes en andere kleding of materialen). 

Dit voorkomt teleurstellingen en zorgt ook dat we de gang van zaken op ons sportcomplex een beetje kunnen ordenen!

Dank voor de medewerking.

Het jeugdbestuur

Contracten getekend!!
17 jan

Contracten getekend!!

17 januari / Jeugd

Op sportpark de Boekhorst heeft Brian Jansen(Vice Voorzitter Jeugdbestuur)de contracten voor het komend seizoen met de Jeugdtrainers ondertekend.
We zijn hier weer erg blij mee.

Dit zijn de volgende trainers:

Lees meer
Onze Peet verlaat selectie VVSB
15 jan

Onze Peet verlaat selectie VVSB

15 januari / Het eerste
Na 10 mooie jaren in de selectie en meer dan 200 wedstrijden met heel veel plezier in het eerste gespeeld te hebben, heeft Peet besloten te stoppen bij de selectie van VVSB.
De afgelopen periode werd het plezier van tijd tot tijd minder, trekt zijn maatschappelijke carrière aan hem en vindt hij het tijd geworden voor verandering.
Lees meer
SELECTIE KOMEND SEIZOEN KRIJGT LANGZAAM VORM
15 jan

SELECTIE KOMEND SEIZOEN KRIJGT LANGZAAM VORM

15 januari / Het eerste

Na wat opgelopen vertraging medio november en december, zijn de gesprekken met de selectiespelers inmiddels in volle gang. Dat heeft erin geresulteerd dat we momenteel de volgende update kunnen doen van de status van de selectie voor het seizoen 2018-2019.

Lees meer
Bavobivak 2018
15 jan

Bavobivak 2018

15 januari / Jeugd

Belangrijk dit mag je niet missen!!

Zet in je agenda:

Bavobivak mini's JO7(geboortjaar 2011): Vrijdagmiddag 15 juni 2018

Bavobivak M/JO8 & M/JO9: 16 & 17 juni 2018

Bavobivak M/JO10 & M/JO11: 22, 23 & 24 juni 2018

Voor deze gezellige activiteiten zoeken we vrijwilligers om van deze dagen een succes te maken.  
Wil je blijven slapen, wil je alleen een dagdeel helpen, wil je een heel weekend helpen? Graag!!
Alles is mogelijk. Stuur ons een bericht via emailadres: BavobivakVVSB@gmail.com.

VVSB wint eerste wedstrijd van 2018 van GVVV
13 jan

VVSB wint eerste wedstrijd van 2018 van GVVV

13 januari / Het eerste

VVSB heeft de eerste officiële wedstrijd van 2018 winnend afgesloten. GVVV was weliswaar de ploeg met het meeste balbezit, maar kon in de kansen die zij kregen geen vuist maken tegen de uitmuntend spelende doelman Ruben Valk. VVSB had beduidend minder kansen, maar had zij achteraf gezien ook niet nodig. In de spaarzame mogelijkheden die de thuisploeg kreeg wist het twee keer te scoren. Tommy Bekooij en Mo el Osrouti zorgde voor de 2-0 overwinning van VVSB.

Lees meer
Nieuwjaars receptie VVSB
13 jan

Nieuwjaars receptie VVSB

13 januari / Algemeen
Zaterdag 13 januari van 16.30 tot 18.00 uur (voorafgaand aan de wedstrijd tegen GVVV) is de nieuwjaars receptie in onze kantine. Iedereen is van harte welkom om het nieuwe jaar paars-geel in te luiden.
Voorbeschouwing VVSB - GVVV
11 jan

Voorbeschouwing VVSB - GVVV

11 januari / Het eerste
VVSB start 2018 met een thuiswedstrijd tegen GVVV. Of eigenlijk is 2018 al gestart. De ploeg van Jack Honsbeek opende het jaar in Calella. Zon en teamspirit: ingrediënten voor een geslaagd trainingskamp. De ploeg kwam ook nog in actie voor een oefenduel. Voor wat het waard is, speelden de Noordwijkerhouters met 1-1 gelijk tegen het Alphense ARC. Positief was de goal van Pieter Koopman, alsmede de gestopte penalty door Menno de Jong.
 
Lees meer
Diverse Oefenwedstrijden
10 jan

Diverse Oefenwedstrijden

10 januari / Algemeen
In dit nieuws item vind je de oefenwedstrijden van diverse elftallen van VVSB 
Lees meer
Prima trainingskamp zaterdag 1 en bedankt......
10 jan

Prima trainingskamp zaterdag 1 en bedankt......

10 januari / Zaterdag 1

Het afgelopen weekend heeft zaterdag 1 een prima trainingskamp afgewerkt in Carlton de Brug te Mierlo. Op vrijdag vertrek ik samen met Leonard Wijnands (bestuursvertegenwoordiger) en Tino Stulen (fotograaf en op uitnodiging) richting Mierlo om in te kwartieren. Al snel ontdekken we, dat we onderbracht worden in een uitstekend gefaciliteerd hotel. Fraai ingerichte kamers, gezellige bars, bowlingbanen, tennisbanen , sauna, zonnebanken en zwembad. Op zaterdag wordt een oefenwedstrijd afgewerkt tegen SV Assendelft en voor het overige staat dit trainingskamp in het teken van teambuilding. Op zondag mogen we collectief concluderen, dat deze accommodatie voor herhaling vatbaar is.

Lees meer