Nieuws Zaterdag 8

Steviger op plek drie!
17 mrt

Steviger op plek drie!

17 maart / Zaterdag 1

Voor de tweede week op rij staat er een stormachtige wind dwars over het veld, maar nu in het ‘landelijke plaatsje’ Noorden. In tegenstelling tot vorige week lijkt het erop, dat er een vorm van gewenning is ontstaan? Er wordt beduidend beter, en over de kunstgras-ondergrond, gevoetbald. Behoudens het eerste kwartier is VVSB dominant, alleen is het afronden ronduit matig te noemen. De einduitslag is 1 – 2 met fraaie goals van Stefan Immerzeel en Timo v/d Raadt. Zeker in de tweede helft heeft VVSB verzuimd NSV op een grotere achterstand te zetten. Omdat de concurrentie allemaal gelijk speelden staat VVSB ‘wat steviger’ op plaats drie met slechts twee punten achterstand op de nummer twee Be Fair. Niet slecht voor een debutant. Zit er nog meer in?

Lees meer
VVSB pakt tweede zege op rij
16 mrt

VVSB pakt tweede zege op rij

16 maart / Het eerste

Met een tweede zege op een rij ziet de stand er voor VVSB er in één klap een stuk positiever uit. Nadat vorige week Excelsior Maassluis al werd verslagen, werd zaterdagavond opnieuw een subtopper aan de zegekar gebonden. Koninklijke HFC kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar VVSB toonde net als vorige week karakter en trok aan het langste eind. Grote man bij de Noordwijkerhouters was opnieuw Danny Bakker, met 2 doelpunten en 1 assist.

Lees meer
Zaterdagselectie bijgewerkt
15 mrt

Zaterdagselectie bijgewerkt

15 maart / Zaterdag 1

Dit is het moment waarop er gesprekken gevoerd worden met spelers en staf van de zaterdagselectie. Mats Warmerdam heeft ook te kennen gegeven het nieuwe seizoen weer aan te sluiten. De actuele situatie per 15 maart 2019 is dus als volgt!  

Trainers en staf zaterdagselectie

Rob Jonkman                trainer 

Michael Kaptein            ass. trainer

Raimond Duivenvoorde assistent trainer / Keeperstrainer 

Andy Otte                    Trainer/coach zaterdag 2

Leo Wijnands                 Bestuursvertegenwoordiger 

Aart de Jong                 Teammanager (Dinsdagwedstrijden niet

Robbert van Arkel          Aangepaste vorm 

Eric Verver                   Teamleider en assistent Zat. 2 

 

Selectie voor volgend jaar! 

Jaap Aartman

Joost Bierhuizen

Timo v/d Raadt

Rick Koeckhoven

Youri van Steijn

Fadil Sukurica

Koen Damen

Jelle Homan

Tim Warmerdam

Mats Warmerdam

Kaj Warmerdam

Ardy de Jong

Davy v/d Berg

Joris Aartman

Berhang Sartib

Rick v/d Berg

Jasper van Stijn

Stefan Immerzeel

Nils van Eeden (komt over uit recreatieteam)

Doorkomend uit de jeugd

Stan Aanhane

Stijn Paumen 

Boy Jansen 

Voorbeschouwing VVSB - Koninklijke HFC
14 mrt

Voorbeschouwing VVSB - Koninklijke HFC

14 maart / Het eerste

De wedstrijd tegen Koninklijke HFC werd lang gezien als de enige derby in de Topklasse Zondag. Nou ja, misschien telde het duel tegen AFC er ook nog bij. Maar in de landelijke zondagcompetitie was een ritje enkel en alleen de N206 af een fijne afwisseling tussen alle verre uitduels.

Lees meer
Pupil van de Week
13 mrt

Pupil van de Week

13 maart / Jeugd

Hallo allemaal,

Ik ben Job de Jong en bij deze wedstrijd ben ik pupil van de week. Ik ben 10 jaar en zit sinds mijn 5e op voetbal.

Lees meer
Nieuwe uitdaging VVSB Zat. 1
13 mrt

Nieuwe uitdaging VVSB Zat. 1

13 maart / Zaterdag 1
Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag kunnen we kort en krachtig zijn. De wedstrijd eindigde, zoals die begon. De grote winnaar tussen VVSB en Alphia is de stormachtige wind geweest, die over de breedte van het veld stond. De aanwezige kijker, als ook de reservespelers, waren meer bezig ballen van veld 3 en het aanpalende handbalveld te halen, dan dat er van het vertoonde spel genoten kon worden. Over de wedstrijd zelf kan gezegd worden, dat VVSB het 'betere' van het spel had en dat Alphia zich voornamelijk beperkte tot het tegenhouden. Spits Stefan Immerzeel werd een aantal malen in stelling gebracht, maar helaas kwam hij niet tot afronding. 
Lees meer
Bavobivak 2019 Save the date!!
09 mrt

Bavobivak 2019 Save the date!!

09 maart / Jeugd

Dit jaar organiseren we natuurlijk weer onze Bavobivak!!
Een groot feest voor de jeugd van onder 7, onder 8, onder 9, onder 10 en onder 11. 
We zijn nog bezig met het vinden van een geschikte activiteit voor onder de 7 maar de data voor de O8/O9 en de O10/O11 zijn bekend.  

Lees meer
Pupil van de Week
09 mrt

Pupil van de Week

09 maart / Jeugd

Hallo allemaal

Mijn naam is Kenzo Duindam en deze week ben ik de pupil van de week. Ik ben 10 jaar en zit al sinds mijn 4e jaar op voetbal.

Lees meer
VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis
09 mrt

VVSB boekt zwaarbevochte zege op Excelsior Maassluis

09 maart / Het eerste

VVSB heeft de eerste wedstrijd na de carnaval direct in een zege omgezet. Vincent van den Berg zorgde voor de snelle openingstreffer namens Excelsior Maassluis, waarna VVSB haar rug rechtte. Tommy Bekooij zorgde nog binnen het kwartier voor de gelijkmaker, waarna in de tweede helft Tim de Rijk voor de voorsprong zorgde. Lange tijd bleef het spannend door de toenemende druk van de gasten, maar Danny Bakker maakte daar een einde aan door in de slotminuten voor de bevrijdende 3-1 te zorgen.

Lees meer
Thuiswedstrijd tegen Alphia
07 mrt

Thuiswedstrijd tegen Alphia

07 maart / Zaterdag 1
Het Carnaval is weer verleden tijd en kunnen we ons weer richten op de gebruikelijke dagelijkse gang van zaken. Na de euforie in de thuiswedstrijd tegen koploper van Nispen, waarin de 2e periode werd afgedwongen, wacht VVSB weer een tegenstander van formaat, Alphia.
Lees meer