Nieuws Zaterdag 8

Keepersdag Duin- en Bollenstreek
24 okt

Keepersdag Duin- en Bollenstreek

24 oktober / Jeugd

De keepersdag wordt dit jaar gehouden op 24 oktober 2018 bij v.v. Katwijk.

De inschrijving is geopend voor jeugdkeepers/sters tot en met JO 15-1.

Lees meer
Voorbeschouwing VVSB - De Treffers
18 okt

Voorbeschouwing VVSB - De Treffers

18 oktober / Het eerste

Wat was de teleurstelling zaterdag in Almere even groot. VVSB was zo dichtbij de eerste overwinning van het seizoen in het Yanmar Stadion. Een pegel van Radinio Balker en een intikker van dichtbij van Haji Adoma dompelden de Noordwijkerhouters andermaal in rouw. Na acht duels wacht VVSB nog steeds op de eerste driepunter. Zie het van de zonnige kant: statistisch gezien komt die dus steeds dichterbij. Waarom zou het niet kunnen gebeuren tegen De Treffers.

Lees meer
Emily Nahon geselecteerd voor de beste vd MO12 in Zuid Holland.
17 okt

Emily Nahon geselecteerd voor de beste vd MO12 in Zuid Holland.

17 oktober / Jeugd

Emily speelt in de JO13 selectie bij VVSB. Maar nu is ze ook voor een andere selectie geselecteerd en wel voor de MO12 beste voetbalsters van Zuid Holland. 
We zijn daar natuurlijk super trots op en willen Emily hier ook mee feliciteren. 

 

Pupil van de Week
15 okt

Pupil van de Week

15 oktober / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2018 - 2019

Hoi, ik ben Jack Uittenbogaard, 10 jaar en speel al vanaf mijn vijde bij VVSB.

Lees meer
VVSB gaat opnieuw ten onder in slotfase
13 okt

VVSB gaat opnieuw ten onder in slotfase

13 oktober / Het eerste

Nadat vorige week Ahmed el Azzouti de hele Boekhorst in rouw achter liet door in de blessuretijd de winnende treffer voor Kozakken Boys te scoren, kon ook deze week VVSB een voorsprong niet vasthouden in de slotfase van de wedstrijd. Radinio Balker schoot 8 minuten voor tijd de gelijkmaker binnen voor de beloften uit Almere, 3 minuten later schoot Haji Adoma de winnende treffer binnen. Opnieuw een mokerslag voor de Noordwijkerhouters.

Lees meer
Kerstveiling loten
12 okt

Kerstveiling loten

12 oktober / Algemeen

Zoals ieder jaar wordt er een Kerstveiling gehouden door VVSB. Deze vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 en zal dit keer plaatsvinden in de sporthal.

Een belangrijk onderdeel van deze Kerstveiling is de loterij. Ook dit jaar vragen we aan onze jeugdleden (O15, O13, O12, O11 en O10) en aan jullie om hier aan mee te werken. De loten kosten € 1,- per stuk. En de uitslag komt op de site van VVSB en in de krant van de week na 15 December.

De opbrengst van de Kerstveiling komt ten goede aan de begroting van VVSB en zal voor een groot gedeelte aan de jeugd besteed worden.

Vanaf Zaterdag 13 oktober 2018 gaan de lotenverkopers de buurt langs gaan om de loten aan u te verkopen.

Wij bedanken u alvast voor uw support..

Voorbeschouwing Jong Almere City FC - VVSB
11 okt

Voorbeschouwing Jong Almere City FC - VVSB

11 oktober / Het eerste

Een regelrechte kraker staat er op het programma aanstaande zaterdag. De nummer 17 (Jong Almere City FC) treft op eigen veld de nummer 18 (VVSB) van de Tweede divisie. Beide ploegen zullen erop gebrand zijn om te winnen, maar bovenal niet te verliezen. En zeker voor VVSB geldt dit. Het verschil is al 3 punten in het voordeel van de beloften en kan niet nog verder oplopen.

Lees meer
Vermakelijke pot voetbal eindigt in 3 – 3
08 okt

Vermakelijke pot voetbal eindigt in 3 – 3

08 oktober / Zaterdag 1

In de wedstrijd tegen Sporting Leiden is VVSB de eerste twintig minuten dominant. Met prima combinatievoetbal drukt VVSB de ploeg van good old Cees van Tongeren naar achteren. Binnen 20 minuten staat er dan ook een terechte 2 – 0 in het notitieblokje van de scheidsrechter. Een rake kopbal van Stefan Immerzeel en een fraaie van Fadil Sukurica. Daarna sluipt er onrust binnen de ploeg en uit twee standaardsituaties komt Sporting Leiden weer langszij. Een kwartier voor tijd staat VVSB zelfs met 3 – 2 achter, maar vlak voor tijd is het Fadil Sukurica die de gelijkmaker binnen prikt. Een uitslag waar beide ploegen wel mee konden leven!

Lees meer
ALV 22 Oktober 20.00 uur
08 okt

ALV 22 Oktober 20.00 uur

08 oktober / Algemeen

Na de bijzondere ledenvergadering volgt op maandagavond 22 oktober weer de reguliere ledenvergadering. Alle leden en ook de ouders van jeugdleden zijn welkom vanaf 19.45 uur in de kantine. 

Deze ledenvergadering vraagt buiten de gewone agenda ook een nieuwe kijk op onze statuten en het huishoudelijk reglement. We moeten als vereniging immers aan hernieuwde (licentie)eisen van de KNVB voldoen.

Cijfers en notulen kunnen ter voorbereiding bij onze secretaris Joop Lammers worden opgevraagd: jooplammers3@gmail.com

Lees meer
Pupil van de week
06 okt

Pupil van de week

06 oktober / Jeugd

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2018 - 2019

Hallo allemaal.
Mijn naam is Jayden van Wetten en ik ben deze week de pupil van de week.

Lees meer