Nieuws JO8-1

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
19 apr

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

19 april / Algemeen
De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.
Lees meer
Bloemencorso in de streek
18 apr

Bloemencorso in de streek

18 april / Algemeen
Vanaf vrijdag zal onze streek een weekend lang in het teken staan van de Bloemencorso. Deze mooie karavaan zorgt er ook voor dat er diverse wegen worden afgesloten. De gehele vrijdag is VVSB zeer slecht bereikbaar. Op zaterdag is dat al beter, maar zijn de wegen rondom Noordwijkerhout veelal afgesloten. Kom op tijd naar Sportpark de Boekhorst voor jouw wedstrijd. Voor meer informatie over de route zie de website van de corso: https://bloemencorso-bollenstreek.nl/programma/corsoroute/
Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken
16 apr

Max Uphoff nieuw bestuurslid senioren- en scheidsrechterszaken

16 april / Algemeen
Max Uphoff volgt aan het eind van dit seizoen Ebbing van der Weide op als bestuurslid voor senioren- en scheidsrechterszaken. Zijn benoeming wordt in de ALV van dit najaar aan de leden voorgelegd. Vooruitlopend daarop gebruiken Max en Ebbing de laatste maanden van dit seizoen voor een soepele overdracht.
Lees meer
Loterij uitslag VVSB Veiling loten
14 apr

Loterij uitslag VVSB Veiling loten

14 april / Algemeen

Na gisterenavond een succesvolle Veiling gehad te hebben, maken we ook na trekking door de Notaris de winnende lotnummers bekend.

Heeft u prijs? Dan is deze af te halen bij Laros Makerlaardij aan Gieterij 56 tussen 09:00 en 17:00 uur.

Gefeliciteerd met uw prijs en voor diegene die geen prijs hebben gewonnen dank voor u steun aan de club.

 

VVSB Veiling 13 April
13 apr

VVSB Veiling 13 April

13 april / Algemeen

Zaterdag 13 April is er weer de VVSB Veiling we beginnen om 18:00 uur

Jullie komen toch ook?

VVSB Veiling brengt € 110,000 op
13 apr

VVSB Veiling brengt € 110,000 op

13 april / Algemeen
Gisterenavond 13 april organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse veiling in de kantine van Sportpark de Boekhorst.
Lees meer
ZATERDAG = VEILINGDAG
09 apr

ZATERDAG = VEILINGDAG

09 april / Algemeen

Aanstaande zaterdag na afloop van de wedstrijd van ons Eerste elftal tegen koploper RKAV Volendam begint de VVSB Veiling. 

Ook dit jaar geldt dat de opbrengst uit de veiling voor VVSB belangrijk is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien van teamsport met alle daarbij behorende faciliteiten. Met de ambitie die VVSB nog steeds heeft, is deze veiling onmisbaar voor iedereen die VVSB een warm hart toedraagt. 

Het is de veilingcommissie ook dit jaar weer gelukt om een bijzonder gevarieerde kavellijst samen te stellen waarbij er weer met een scherp oog is gekeken naar mooie combinaties van diverse kavels. Natuurlijk geldt ook dit jaar weer voor ieder wat wils!

Wij hopen jullie in groten getale te zien op zaterdag 13 april voor een echte ouderwets gezellige VVSB- avond die belangeloos verzorgd wordt door heel veel vrijwilligers.

OUD VOORZITTER COR JAK OVERLEDEN
05 apr

OUD VOORZITTER COR JAK OVERLEDEN

05 april / Algemeen
Erelid en oud voorzitter van VVSB Cor Jak is op 89-jarige leeftijd op 29 maart jl. overleden. In 1985 nam hij de voorzittershamer over van Leo van der Weiden.  Daarna droeg  Cor in de beginjaren ‘90 die vervolgens over aan Gerard van de Klauw voor een kortstondige periode. Onze gedachten zijn bij zijn familie en we wensen hen veel sterkte met dit verlies.
JUSTIN JANSSEN IN DEENSE ELFTAL O18
28 mrt

JUSTIN JANSSEN IN DEENSE ELFTAL O18

28 maart / Algemeen
Justin Janssen, zoon van oud eerste elftal speler bij VVSB John Janssen en kleinzoon van Willem en Cock, heeft zijn opwachting gemaakt in het Deense Elftal O18! Justin Janssen speelt als middenvelder bij FC Nordsjaelland U19 en was onlangs nog te bewonderen op 'De Toekomst' tijdens een internationaal toernooi. VVSB is trots op deze prestatie binnen een betrokken VVSB-familie en feliciteert de familie met deze nieuwe mijlpaal.
VVSB Veiling kavellijst 2024  {Boekje}
25 mrt

VVSB Veiling kavellijst 2024 {Boekje}

25 maart / Algemeen

Zaterdag 13 April VVSB Veiling.

De veiling commissie heeft weer hun uiterste best gedaan om een weer mooie lijst aan u voor te stellen en dat is gelukt. Klik hier om het kavelboekje te kunnen inzien. 

Dan kan er alvast gekeken worden welke 254 kavels er op deze avond door onze veilingmeesters aan de man worden gebracht.

Noteer dus Zaterdag 13 April in uw agenda voor deze gezellige avond.