Nieuws JO13-3

Toernooi indeling Kidszoo Cup 2024
13 jun

Toernooi indeling Kidszoo Cup 2024

13 juni / Jeugd

Beste deelnemers aan het VVSB Kidszoo cup toernooi,

Aanstaande zondag is het zover; vele teams zetten net als Leo hun beste pootje voor om te strijden voor die mooie cup! En uiteindelijk is iedereen bij ons een winnaar en gaat niemand met lege handen naar huis.

Lees meer
52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024
12 jun

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024

12 juni / Algemeen

Hiermee wil de organisatie van de StarBalm Strandlopen de strandlopen die vanaf 13 juni op het Noordwijkse strand gaan starten onder de aandacht brengen. En ze bieden opnieuw een mooie mogelijkheid om de conditie op peil te houden. Vanaf 13 juni a.s. kunnen alle voetbal liefhebbers 10 maal deelnemen aan lopen over het strand van Noordwijk naar Katwijk.Er wordt elke avond om 19.30 uur gestart.

Lees meer
Vacatures VVSB jeugdvoetbal
12 jun

Vacatures VVSB jeugdvoetbal

12 juni / Jeugd
Voor het aankomende seizoen 2024-2025 is VVSB nog op zoek naar 3 trainers in de jeugd/dames afdeling van de Noordwijkerhoutse voetbalvereniging. Voor onze O11 groep wordt een hoofdtrainer gezocht, de jeugdkeepers zoeken een keeperstrainer en de damesafdeling zoekt een hoofdtrainer. Meer specificaties zijn te vinden in de hieronder staande vacatureteksten. 
Lees meer
Madéro Seniorentoernooi een prooi voor zaterdag 4
10 jun

Madéro Seniorentoernooi een prooi voor zaterdag 4

10 juni / Algemeen
Onder een stralend zonnetje streden afgelopen zaterdag zes teams om de winst op het Madéro Seniorentoernooi. In de finale tussen zaterdag 3 en zaterdag 4 moesten penalty's de beslissing brengen. Uiteindelijk hield zaterdag 4 de zenuwen het best in bedwang en mochten zij de beker in ontvangst nemen.
 
Lees meer
VVSB JO17-1 kampioen
09 jun

VVSB JO17-1 kampioen

09 juni / Jeugd

De jongens van de JO17-1 werden zaterdag 8 juni overtuigend kampioen. Onder leiding van coach en trainer Remco van der Hoorn won de JO17-1 hun laatste competitiewedstrijd uit tegen Lugdunum met 2-8! Met het behalen van de winst in alle fases dit seizoen en het bekeravontuur tot en met de halve finale (verloren van de uiteindelijke winnaar) heeft het team zich overtuigend tot kampioen gekroond.

De kracht van dit team; tomeloze inzet, sportief gedrag, positieve mindset, de wil om te winnen en de goede trainer voor de groep!

JORD AANHANE VERKAST NAAR FOREHOLTE
08 jun

JORD AANHANE VERKAST NAAR FOREHOLTE

08 juni / Het eerste
We vinden dit heel jammer, maar Jord Aanhane speelt volgend seizoen bij Foreholte. Jord is een speler met veel potentie, maar mede door blessures in de afgelopen twee seizoenen is dat er nog niet helemaal uitgekomen. Hij heeft samen met de medische staf keihard gewerkt na een langdurige blessure om terug te komen dit seizoen en bij Onder-23 uiteindelijk nog een belangrijke bijdrage gehad in het kampioenschap. We hopen dat deze andere route voor hem tot voetbalgeluk leidt om daarna sterker terug te keren. Jord, veel succes! We blijven je volgen en je blijft altijd welkom!
Annemarie Oor vrijwilliger van het jaar
08 jun

Annemarie Oor vrijwilliger van het jaar

08 juni / Algemeen

Bij de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst neemt voetbalvereniging VVSB, de goede gelegenheid om hun hardwerkende vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijdagavond 7 juni werden de vrijwilligers dit keer letterlijk en figuurlijk in het verdiende zonnetje gezet en verwend met een heerlijke barbecue. VVSB is supertrots op al hun vrijwilligers die op zijn/haar manier een steentje bijdragen. Want juist door al deze vrijwilligers draait de voetbalclub VVSB zoals het moet draaien.

Lees meer
Madero seniorentoernooi op 8 juni
05 jun

Madero seniorentoernooi op 8 juni

05 juni / Algemeen

De seniorenteams van VVSB sluiten het seizoen traditioneel af met het onderlinge seniorentoernooi. Op 8 juni strijden 6 teams om de prijzen tijdens het Madero Seniorentoernooi. Met dank aan de nieuwe sponsor Feestcafé Madero en een bijdrage van de club, kunnen we dit jaar afsluiten met een gezamenlijke barbecue. Nu hopen op mooi weer en dan belooft het zeker een mooie dag te worden.

Lees meer
Weer een geslaagd weekend Bavo Bivak
04 jun

Weer een geslaagd weekend Bavo Bivak

04 juni / Jeugd

Dit weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse Bavo Bivak voor de O8, O9, O10 en O11. Wij hebben genoten van een fantastische Bavo Bivak!
De foto's van dit weekend worden komende week gedeeld via een link in de teamapps.
Alle kinderen & hulpouders willen we heel graag bedanken, zonder jullie is de Bavo Bivak niet mogelijk! We hopen jullie natuurlijk volgend jaar weer te zien!

Lees meer
Steun VVSB eenvoudig via Sponsorkliks
03 jun

Steun VVSB eenvoudig via Sponsorkliks

03 juni / Algemeen
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VVSB, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VVSB ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VVSB.
En nogmaals, het kost je niets extra!
Lees meer