Nieuws JO11-4

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024
12 jun

52e StarBalm Strandlopen 13 juni tm 15 augustus 2024

12 juni / Algemeen

Hiermee wil de organisatie van de StarBalm Strandlopen de strandlopen die vanaf 13 juni op het Noordwijkse strand gaan starten onder de aandacht brengen. En ze bieden opnieuw een mooie mogelijkheid om de conditie op peil te houden. Vanaf 13 juni a.s. kunnen alle voetbal liefhebbers 10 maal deelnemen aan lopen over het strand van Noordwijk naar Katwijk.Er wordt elke avond om 19.30 uur gestart.

Lees meer
1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek
28 mei

1ste 7x7 Legends toernooi van de Bollenstreek

28 mei / Algemeen

Kent u de Hoofdklasse nog in de jaren 1995 – 2005? Wekelijks mooie derby’s en strijd op het veld. Ook buiten het veld kwamen de spelers elkaar geregeld tegen in het uitgaansleven waaronder op de Grent in Noordwijk.

Lees meer
Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden
26 mei

Eerste elftal verliest laatste wedstrijd, maar ziet Onder 23 kampioen worden

26 mei / Algemeen
Zaterdag 25 mei eindigde het seizoen voor het eerste elftal en de onder 23 van VVSB. Een dag met ups en downs. Zo werd de onder 23 kampioen van de derde divisie, maar kreeg het eerste elftal een poffer op de neus te verwerken. Desondanks kunnen beide teams op een mooi seizoen terugkijken en genieten van de aankomende zomerstop. 
Lees meer
Zaterdag 18 mei is Super Saturday
15 mei

Zaterdag 18 mei is Super Saturday

15 mei / Algemeen
Aanstaande zaterdag is het Super Saturday bij VVSB. Vanaf 12.00 uur begint het spektakel met koploper VVSB onder 23 tegen de leeftijdsgenoten van Hillegom. Vervolgens na de warming-up van ons Eerste elftal worden alle jeugdkampioenen gehuldigd op het hoofdveld. Hierna komen de spelers weer het veld op voor de wedstrijd tegen Hoogeveen, bij winst is VVSB verzekerd van nog een jaar in de derde divisie. Na afloop zal DJ Jo de voetjes van de vloer draaien. 
Uitnodiging vrijwilligers borrel en BBQ
07 mei

Uitnodiging vrijwilligers borrel en BBQ

07 mei / Algemeen
Heb jij je dit seizoen ingezet als vrijwilliger voor VVSB? Dan ben jij een van onze vrijwilligers helden! We willen je er graag voor bedanken, want we hebben het met z’n allen toch maar mooi voor elkaar gekregen het afgelopen seizoen!
Lees meer
Uitnodiging Train de Trainer
07 mei

Uitnodiging Train de Trainer

07 mei / Algemeen
Op dinsdag 21 mei organiseert VVSB de avondcursus; Train de Trainer. In 1 avond tijd wordt jij, als jeugdtrainer, verder begeleid en getraind in het trainen van jouw elftal. Alle jeugdtrainers van VVSB zijn van harte welkom op deze cursusavond. Vanaf 19.00 uur op Sportpark de Boekhorst. 
Alex Neuteboom zwaait af bij Dames 1
05 mei

Alex Neuteboom zwaait af bij Dames 1

05 mei / Algemeen

Gisteren is Alex Neuteboom in het zonnetje gezet door zijn Dames 1. 

Jarenlang heeft hij met volle passie en toewijding ons damesteam geleid. Vanaf het moment dat we als jonge meiden nog tegen jongens voetbalden, tot nu waar we samen spelen in Dames 1.

Lees meer
Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC
24 apr

Oefenwedstrijd VVSB - Kon. HFC

24 april / Algemeen
VVSB speelde donderdagavond een oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist Koninklijke HFC. De gasten uit Haarlem kwamen op volle oorlogssterkte. VVSB speelde met een combinatieteam van VVSB 1 en het onder 23 elftal.
Na een half uur was het Kon. HFC die op voorsprong kwam, maar al snel maakte Finn Mossel de gelijkmaker, via een mooi afstandsschot.
Na rust kwam Kon. HFC opnieuw op voorsprong. Het was Cas Dijkstra die zowel de 1-2 als de 1-3 maakte. Onder 19 speler Niels Duivenvoorde maakte vanavond zijn debuut voor VVSB, gefeliciteerd Niels!
Komend weekend zijn er geen competitieverplichtingen. Zaterdag 4 mei spelen we thuis tegen Hercules, om (let op) 15.00 uur!
Lees meer
Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
19 apr

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

19 april / Algemeen
De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.
Lees meer
Bloemencorso in de streek
18 apr

Bloemencorso in de streek

18 april / Algemeen
Vanaf vrijdag zal onze streek een weekend lang in het teken staan van de Bloemencorso. Deze mooie karavaan zorgt er ook voor dat er diverse wegen worden afgesloten. De gehele vrijdag is VVSB zeer slecht bereikbaar. Op zaterdag is dat al beter, maar zijn de wegen rondom Noordwijkerhout veelal afgesloten. Kom op tijd naar Sportpark de Boekhorst voor jouw wedstrijd. Voor meer informatie over de route zie de website van de corso: https://bloemencorso-bollenstreek.nl/programma/corsoroute/